8224
  • Chaos Mad
    szoval angol nincs is?
  • ronhaven
    Braveheart: még 6 nap :)
    Chaos ezt neked is mondom,magyarul nem lehet meg beszerezni, max a nemetet, ha hoza birsz jutni.
  • Chaos Mad
    jáccottam a demoval és szerintem nagyon jo játék! le lehet már valahonnan szedni?
  • Braveheart
    5 nap
  • Faterx
    Hat és fél
  • ronhaven
    hét
  • Barganda
    8 Nap.
  • shaba23 #94
    Kérdezd meg Zakit, ő tartja számon a játékmegjelenéseket :)
  • Hunnenkoenig
    Egy haver ma ajanlotta fel a Far Cry-t, hogy kell-e?
    Akkor ezekszerint mar kijött?
  • ronhaven
    Azta, egy nap 5 hozzaszolas!(6)
  • Gear
    NAAAA!!! Mikor jön máááááááááááááá!!!???
  • Faterx
    Ja
    Kb egyszerre jön a Far Cry-jal meg az általam nagyon várt Trainz 2004 Sp2 vel. Meg ha összejön az Fx5700 Ultrával.
  • Braveheart
    Látom jól fenntartjuk a fórumot :) Csak nehogy azt szmáoljuk csak 19-e után, hogy hány napja jelent meg :)
  • Faterx
    (Plussz ?cr nap)
  • Faterx
    9 nap
  • Braveheart
    10 nap...
  • Faterx
    Na jó egye fene
  • ronhaven
    En meg megelegednek mar egy angol verzioval is..
  • Faterx
    Én mondjuk megelégednék az eredeti (majdnem)szószerinti ferdítéssel is, aztán idővel egy lelkes műferdítő megoldaná a hiányzó ominózus részeket...
  • Hunnenkoenig
    hehe, sajna en nem vagyok a magyar közeletben annyira otthon, hogy igazan frappans megfelelö szövegeket talaljak hozza...

Ezt olyannak kell, aki mindket vilagban komolyan otthon van.

Vagy legalabbis ket embernek kell összedolgoznia, de akkor rengeteg magyarazkodas utan lehet csak az ilyenekt jol atültetni...
  • Faterx
    "Ha valaha valaki leforditja magyarra, nehez dolga lesz...''
    Kivétel: Hunnenkoenig'
  • Hunnenkoenig
    Na, egy kicsit körbeneztem Sacred teren...

Szoval eleg sok easter egg van a jatekban es nagyon vicces dolgok, csak az a baj, hogy mind a nemet közeletet figurazza ki.

Peldaul egy sirfelirat igy szol: "Mi az, mar bent is vagyok? B.B."

Ez egy AOL reklam volt amit Boris Becker csinalt a nemet TV-ben.

Aki ezt nem tudja, abszolut nem fogja erteni a legpoenosabb dolgokat.
    Kivancsi vagyok, ezt az angolban hogyan oldjak meg.

Ha valaha valaki leforditja magyarra, nehez dolga lesz...

Csak ezt akartam elmeselni :-)
    Jo jatekot mindenkinek!
  • shaba23 #79
    Csak el ne kiabáljátok
  • Faterx
    12
  • Braveheart
    Na még 13 nap ...
  • Faterx
    ...
  • Faterx
    Await
  • ronhaven
    Nekem olyan volt, hogy az NPCm a folyo tuloldalan jelent meg mikor nem vartam meg. Aztan megolte a pok.
    Nemet verziot nem tud senki neten valahol? Nem lattam sehol, sz@ros nemetek nem adjak ki a kezuk kozul.;|
  • piSTUKA
    Több száz aranyas topi tárgyak? Mellik? Nekem max 30000 aranyam volt, miután már ténylég teljesen bejártam a teljes demóterületet, és mindenféle nyalánkságot is vettem (nem kattingattam a nemesembert a rúnákér). Jó fegyvert / páncélt elég drágán tucc csak venni, a szarok meg ócsók...

A hidden place elég idegesítö az tény (deha ki van javítva akkomeg kiterdekel), meg eccer lovon versenytfutottam az egyik NPC-vel, aki hozzám csatlakozott (amelyik Port Vallum-ba akar eljutni), és ha nagyon lemaradt, akkor eccerüen újra feltünt oldalról, elöször le is akartam vágni, aszittem ellenfél...
  • Faterx
    Sacred angol gold
    Már csak egy alternatív ver. kéne ideiglenesen
  • ronhaven
    Ami bug a demoban van szinte mind ki lett javitva a nemet fullban.(A hidden places,a lovas, meg minden,ennel sokkal tobb,+skill balancolás) A csontvazakat nem tudom, az arannyal kapcsolatba meg nem ertem mit akarsz mondani:)
  • Braveheart
    Nekem csak az nem tetszik, hogy a legtopább tárgyak is több száz aranyat érnek (p. ki a fene hordana magánál többszázezer aranyat???) meg hogy tényleg van benne pár bug. Néhány magical hidden place pl. elérhetetlen, ha távol van a ló és a patkóra kattintunk akkor meg csak simán megjelenik valahol mellettünk (bár gondolom ez direkt van)
    Ja és miért van az hogy egyszer kapok a csontvázakért xp-t, egyszer meg nem? (Nem akkor, amikor feltámadnak, hanem mikor pl. 1 ütéssel kinyírom őket)
  • ronhaven
    A skillfejlodes (battle art) egyaltalan nem a szerencsen mulik. Elsore talan ugy tunhet , foleg a demo alapjan, de nem.
    Egyreszt rengeteg battleart runat lehet majd talalni a veglegesben, nem ugy mint a demoban. Ha nem is a sajat kasztod runajat talalod, a feleslegeseket be lehet cserelni a kombomesternel.Igy alapjaba veve azt a skillt fejleszted amelyiket akarod- egesz ecceruen arra csereled be ami kell.
    A demoban van egy bug, a lany akit meg kell menteni az erdobol, annak az apja vegtelen sok runat ad ,ahanyszor csak rakattintasz,aztan ki lehet probalgatni szepen a skilleket. Meg el is lehet adni jopézé.
  • Faterx
    Szerintem:

1 Baró grafika
    2 Átlátható, könnyű kezelhetőség
    3 Jól átgondolt karakter-fejlesztgetési lehetőségek
    4 Nem lineáris
    5 A tőbbit majd meglástyuk...
  • piSTUKA
    87% kapott (D2 90%), de eleg nevetseges kifogasokat nyomtak bele (pl: nem kiszamithato a karakterfejlödes üteme, vagyis kurvara a szerencsen is mulik, hogy milyen tamadasi modokat tudsz megtanulni stb. - sztem meg ez epphogy jo) szoval egy kicsit a Blizzard imadat bejatszott (meg tom erteni). Illetve monoton kisküldetések - ez megint csak fura, majd meglatjuk...

Nekem nagyon bejön a jatek, hangulatra messze veri a D2-t, es az ellenfelek taktikaznak, nem lehet esz nelkül legyakni öket (na jo, azert a 6-7-es gladiator mar rendesen osztja a goblinokat a demoban, a csucs eddig 6 db egy komboval). Pl a kombo-mesternel marha jo kis kombokat lehet összeallitani, aztan nyomsz egy jobb klikket, es nezed, hogy osztja a hösöd a nepet... :)))

Amugy a szövegek is kurva poenosak, jokat lehet vigyorogni. En mar megrendeltem a jatekot! ;)
  • Voltan
    Igen, tudom. Csakhogy sajna, nem tudok németül.
  • Hunnenkoenig
    Ja, es szerintem szar, de ez csak az en velemenyem :-)
  • Hunnenkoenig
    A nemet mar februar 27.-en kijött...
  • Voltan
    Szóval márc. 19? Várjuk nagyon...
  • Braveheart
    Baz jelenjen már meg!