8224
-
#141 Ez a képek alapján olyan Dungeon Siege szerű game lesz és nekem bejönnek az ilyenek le is töltöm majd !!!!!!
Remélem még valamelyik kira game kijön ebben a hónapban mert most kijött pár darab!!!! :) -
Barganda #140 Nnna, már én is szedem... -
Braveheart #139 A demo eszméletlen király -
Braveheart #138 Na már töltöm, szombat délutánra meglesz, kösz a helpet. -
#137 Na milyen a játék? Van már valakinek tapasztalata? -
#136 hdc.atw.hu -
Braveheart #135 Na vki? -
Braveheart #134 lécci vki adjon linket! -
#133 van 1 tippem: ftpkről azok nem ingyenesek !!!
amugy aki leszedte nézze már meg megy-e a netes multi... -
Barganda #132 Engem is érdekelne honnan szeditek... -
Braveheart #131 Honnét töltitek? A warezcenteren meg a dc-n nincs meg még. -
ronhaven #130 Na csorog lefele nekem is.
Halistennek a tobbi most megjelent.."nagyágyu" engem nem erint. ;) -
Beagie #129 na ja, aztán meg őszig megint semmi -
#128 ah, ez merenylet amit az elmult 3 napban muvelnek velunk a fejlesztok, jobb mint a karacsony elotti idoszak :) -
#127 Source? -
#126 és télleg kijött.
és még 1 óra 27 perc van kb a 2. cdből hátra. És csak 5re érek haza :( -
#125 Sacred (c) Encore Software Inc. 105x15 MB DEVIANCE -
ronhaven #124 Az alcimet nem lehet atirni faterx? -
Barganda #123 2 nap? -
ronhaven #122 Mivel még nem jelent meg.
Majd nemsoká.Akik elorendeltek azok mar megkaptak. -
Rusy #121 Nincs még fent sehol a gém? -
#120 Csak úgy eszembe jutott
Notes:
Sacred is NOT COMPATIBLE with Windows 98 First Edition -
#119 +cr -
Barganda #118 Ha minden igaz még 3 nap....
-
Braveheart #117 hú 98. helyrél cibáltam vissza a topicot! Ejnye-bejnye! -
Chaos Mad #116 nah.. kinyirtam öket én is, csináltam vmi kombomesternél vmi durva izét. :: na az elvégezte a dolgát, meg a kardom :)
amugy milyen fegyveretek van és mennyit sebez? -
Braveheart #115 Baz pont aznap jelenki meg a game, amikor a rémálom matektémazárót írjuk! :( -
#114 ja, egyenként és irritation-nel, ahogy Braveheart mongya. Meg egy jobb lándzsa sem árt, azok nagyobbat sebeznek a dögökön, mint egy kard! -
Braveheart #113 én úgy nyírtam ki a minotaoruszokat, hogy egyenként elcsalogattam őket, rájuk nyomtam egy irritationt, és sérülsé nélkül kinyírtam az összest :) -
Chaos Mad #112 nem akar vki képeket beszurni a demobol? kiváncsi lennék hogy néz ki a karitok meg stb. -
ronhaven #111 eloszor is: 5 nap
Aztan a teljesben nem lesz az ascaron.nettol (~b.net) fuggetlen TCP/IP jatek mint a diabloban,ugyhogy az ilyen ingyeneloknek, mint mi (kivetel persze aki megveszi) egyelore bajos lesz a netes jatek. De majd lesz valahogy.
Amugy meg nemetektol atlagosan 85% ertekelest kapott, talan egy 80% meg egy 90%-ot lattam, a tobbi 85 koruli. -
Chaos Mad #110 szerintem is nagyon jo!!! most 5-ös szintü az emberkém (seraphim), de vmi térképet kell megszereznem egy barlangban ahol minotaurusok vannak, és mindig kinyirnak. :) -
#109 A pangás azért, mert a demo rövid volt, a többi meg remény és várakozás... -
Rusy #108 Na játszottam az angol demó-val, és jobban tetszett mint vártam, szerintem kurva nagy gém, a diablo 3-ig kitart -
Braveheart #107 Hú de nagy a pangás itt :) A német verzió milyen értékelést kapott? -
#106 igen -
Chaos Mad #105 azt tudom h nem lehet, de a teljest lehet majd? -
Braveheart #104 A demot nem. -
Chaos Mad #103 addig el leszek a demoval, lehet neten jáccani majd?? -
ronhaven #102 De, lesz 6 nap mulva, remeljuk