8224
-
Gear #181 Na látod arra nem is gondoltam hogy a bronz +a silver a nehézségi szint , de most hogy megemlítetted 1ből beugrott LOÁL :)Hogy lehettem ennyire ökör! -
ronhaven #180 Szerintem maradjatok a Bronze modnal... -
Gear #179 A vörös kör akkor megy végig a képernyőn amikor nagyon alacsony a kari healt-je.Szerintem simán íjászok nyírnak ki. Dark Elfel kezdtem én is , de asszem lemondok erről a kariról mert képtelenség hogy a legelején rongyá szívat a gép... 1etlen értelmes varázslata van , ami nem egészen működik , a csapda aminek megkéne kis időre bénítani az ellent , de nem teszi . Pld. az íjász nem mozdul viszont simán nyilaz a csapdából, a farkas meg frankón harapdál míg csapdában van , viszont kardos DarkElf teljesen lebénul a csapdában...nem értem mert a farkasoknak nincs illen irányú védettségük.hmm...pedig nagyon vártam a fullt a darkelf miatt is. asszem megyek seraphal , az legalább már működött is a demóba:) -
ronhaven #178 Mr Perfect: Nem veletlenul Silver modban inditottal?? Az ugy nem lesz tul jo. Az a piros kör meg csak azt jelzi, hogy kicsi a HP-d,az nem tamadas.
Nekem most 20as az ijasz elfem, es megallithatatlan ,annyira hogy mar neha uncsi is. Raadasul elakadtam a sivatagban, vizet kellene vinni egy haldoklo katonanak es nem jelenik meg a targy, aminek meg kene(gondolom talan a kulacs?).Ha majd valaki arra jar, szoljon. -
#177 lehet hogy én leszek holnap az első magyar aki neten fogja tolni ?
-
#176 csak sikerült -
#175 -
-
#173 -
Chaos Mad #172 milyen fix felbontás? az meg mi? nem lehet állitani a felbontást?? -
Mr. Perfect #171 Na Belekezdtem. Azt kell mondjam hogy van egy elég rossz tapasztalatom. Sötét elf a kari, és a legeslegelején az erdőben kb. ötödször halok meg egy olyan ellenféltől aki kb. három képernyőre odébb van tőlem. Valamilyen vörös kör fut végig a képernyőn, és egy alkalommal kb. 110-et sebez a 147 életerőmből. Esélyem sincs a közelébe jutni, ráadásul ott vannak a sima ellenfelek is. Ez azért nem teljesen fair szerintem egy ilyet betenni, a játék első öt percében. KARRAMBA!!!!
Na mindegy, azért még próbálkozom a dologgal. Amúgy a grafika nagyon ott van a szeren a fix felbontás ellenére is. De ez már a demóból is kiderült... -
Braveheart #170 Na lejött, most aztán nincs megállás egy ideig :) -
Braveheart #169 Baz az utolsó 2 filenál lelassult 4kb/s-re a letöltés :( -
Mr. Perfect #168 Pl. HDC... -
#167 Hol van fent? -
#166 itt vannak hozzá jó screenshotok. -
#165 holnap mejd mesélek milyen a netes játék :)))) -
#164 na jó, csak tegnap óta -
#163 klassz a játék. leginkább a divine divinityre emlékeztet és egy picit talán a diablora, bár annál azért rpgsebb. grafikailag is jó (a karakteranimációt egy picit lehetett volna még csiszolni azért), a hangulata sem utolsó. teccik, hogy minden karakter máshogy kezd pl.
akinek teccett a divine divinity vagy szereti a diablo szerű gammákat egy kicsit több interaktivitással, az feltétlen szedje le. -
#162 nekem meg már 2 napja figyel a vinyón az angol iso!!! -
#161 Ma jelent meg az angol verzió angliában :))))
és nekem már van belőle 1 darabom ebből a csodálatos remekműből . igaz csak holnap ér vele haza a barátnőm :(((((
-
Braveheart #160 Ja hát a demo eléggé szaggatott néha, pedig a recommended gépigénynél is egy picivel gyorsabb gépem van... -
#159 A felbontás fix? Mert így azért elég gáz. -
gabi321 #158 Néhány oldalról már letölthető a Sacred.A kérdés az, hogy az a német vgy az angol verzió e. Úgy hallottam az angol 23-án jelenik meg a német viszont már megjelent.Aki tud segíteni kérem válaszoljon.Köszi. -
ronhaven #157 Ja es a netes jatekhoz mindenhol CDkeyt ker, mintha b.netre csatlakoznal, kiveve lanhoz ,ahhoz nem. -
ronhaven #156 Na nekem megy rendesen es tetszik is. Az ijaszlannyal megyek, mondjuk az ijaszat eddig kb. annyibol all ,hogy meglovom az ellenseget ,elkezd felem rohanni öt, aztan 10 centirol nyilazom oket egy percen at mig megpusztulnak.. vagy én.
De majd jonnek ok meg az en utcamba mikor lv100 leszek:)
Amugy diablohoz hasonlo, ANNYIRA talan nem pergö, de hangulatos, kepeket meg keressetek magatoknak van belole sok a neten. -
#155 nincs kinukeolva, szóval menni kell. du leér, akkor megnézem. -
#154 Windows Xp-vel megy? -
#153 Valaki nyomkon be saját screenshotot!!!!!!!
Mihez hasonló ez a game??? -
Gombocka #152 Nekem is fagy állandóan pár perc játék után win98se-n.
Szerintem a crack-el van gond. Volt már jópárszor, hogy win98 alatt hibás volt a crack. -
#151 Én próbáltam volna, de váratlan fagyásokat, windows hibákat produkál, pedig általában minden játék atomstabilan fut a gépemen. Van akinek megy Windows 98 SE-vel? -
#150 nekem még csak most jön lefelé. ha addig se ír senki semmit, akkor összehozok valami rövid first impressionst. -
Mr. Perfect #149 Még senki nem próbálta ki? Nekem már lent van de csak este fogom tudni kiprószálni :-))))) -
ronhaven #148 Multi nem fog menni, mivel egyelore lanon kivul minden az Ascaron.neten keresztul megy,amihez meg ugye CDkey kell.
Bar olvastam olyanokat hogy ezzel: http://sunsite.dk/vpnd/ meg lehet oldani hogy Lan-t TCP/IPnek lassa. Meg olyat is hogy ehhez hasonlo funkcio alapbol van a windowsban valahol.
Ha valaki ert az ilyesmihez akkor hajra. -
Chaos Mad #147 na télleg! multi megy? :) -
#146 multi megy ?:) -
Rusy #145 Na leszedte már valaki milyen?
-
Chaos Mad #144 ecsém!!! bizti jo játék! holnapra már meg lesz nekem is, remélem. -
#143 Na milyen? -
Braveheart #142 Akkor inkább jöjjön ki nyáron, úgyis elleszünk a most megjelentekkel egy darabig :)