8224
-
antijedi #221 az inventoridban az ucso fulnel van 4 combo "ikon" az az alap, más nem kell cak pénz :P -
antijedi #220 vele tudod megcsinálni a kombokat.. :) -
Rusy #219 az öregembernek, mi kell hogy kombót tudjon csinálni, valami alap kell és akkor négy skillt tudsz betenni, és abból lesz a kombó -
#218 viszont még nem sikerült online nyomnom -
#217 Mármint az öregembernek a hasznát aki a városban mahinál a combókkal :) -
#216 3 ember van fenn a szerveren összesen :( -
antijedi #215 gyk az hogy a comboval gyorsabban tudsz spec dolgot cisnálni (ujratöltés nélkül...) ha jól kombinálod össze elég ütős tud lenni... :) -
#214 Valaki magyarázza már el a Combos öregcsóka hasznát pls :) -
Braveheart #213 Per pillanat nagyon rossz a multi, tele van buggal idézem :" we are working on it" Ja ha vki talál megoldást errew a másolásvédelemre meg a vizes wuestre, az lécci szóljon -
#212 multi milyen ? mennyien nyomják ? lehet én is megveszem ;-) -
Braveheart #211 Azt olvastam, hogy sok, eddig bugnak tűnő dolog nem is az, hanem CP, azaz másolásvédelem (pl. ez a szomjazó katona, meg az elején gyakran csak dark elffel lehet futkosni egy kis szigeten) Asszem 2 dolog hozhatja elő: egy mountoló progi (pl. daemon tools, nekem is az van) meg a no cd crack. Úgyhogy asszem mi kis csóró magyarok beszoptunk :( -
Braveheart #210 Lehet én is megveszem. Vajon mikor jön be MO.-ra? -
#209 most települ az eredeti :)) -
Braveheart #208 Asszem megvan a gond... aki tud angolul, olvassa el:
A hivatalos fórum egyik topicja -
Braveheart #207 Hehe, nem csak nálunk van ez a gond...
***SPOILER ALERT***
Ok, after the treachery of the baron, I've gone all the long way down to the Wyvern Pass. Talked to the soldier who wants water and then gone down to the next spot, killed everything around there. I then can't ride the mule back to him with the water, that's a big issue for starters.
You should never be forced to take a skill to complete a major quest without warning, but that's besides the point right now. A friend of mine also plays and he rode the mule back to him, but it still didn't help. He even has a saddle on it if that's what's needed for it to bring the water to the soldier.
Either I'm not getting this or it's a bugged quest. If it's bugged, you can move this post to the dev thread or I'll repost it there. If it's not, any hints?
Tried searching the forum first but found nothing about this particular quest.
-
Braveheart #206 Na regisztráltattam magam a hivatals weblapján, és rákérdeztem a fórumban erre a haldokló-szomjazó katonás külédetésre, ha válaszoltak, majd bemásolom. -
Braveheart #205 Sajna nálam is ez a bug van. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
selwik #204 Azt nem tudjátok hol kell beállítani a folyamatos tüzelést? Egyfolytában nyomni kell az attackot, különben nem csinál semmit:( -
antijedi #203 apropo lag, multizni lehet vele , probálta már valaki? -
selwik #202 Minotaurusz? Az nevetséges komolyan mondom. Belelövök a képernyő széléről, egyből futok tovább amíg töltődik, már rég nem látom, de ő azért vhogy megöl ilyen laza 320-as sebzéssel. Idegesítő egy bug. Olyan mint az mmorpg-kben amikor már rég elfutottál, de még kapod az ütéseket, mert akkora a lag. -
antijedi #201 én msot kezdtem battlemageval és eddig csak más kasztok cucait kaptam szal szerinte nem a sötételf kap kevés cucot hanem a game ad auto mindig mást mint ami kéne... :) -
Chaos Mad #200 please #197 re vki.:) -
#199 Hmm hát nekem Athlon 1000esem van 640MB SD rammal és egy ATi Radeon 8500-al és szépen fut. -
#198 engem folyamatosan legyapnak,a nagy kétszarvu sz@arsag pl két utésből:(
10gladiátorral zuzok. -
Chaos Mad #197 szerintme marha jo játék, csak az nem tiszta hogy a páncéloknál a protection az a védelem? vagy a defense? vagy most mi van?:) -
Braveheart #196 Hát az én 13-as gladiátoromat eddig egyedül 10-15 ellenfél tudta megszivatni csak:) nagyon tetszik a játék, főleg hogy ilyen hatalmas a világ benne :) eddig asszem 5%-át jártam be :) -
#195 Gépigényről tapasztalatok kicsit öregesebb vassal rendelkezők részéről? -
selwik #194 Zárt tereken milyen taktikát alkamaztál? Én egyedül ott vagyok szarban, mivel nem tudok futkározni:))
Ezt a multi hit-et megnézem, még nem váltottam be az öregnél. -
ronhaven #193 En is wood elfel megyek es ahogy mar mondtam nagyon brutalis.. Azon gondolkozok ,hogy most 27-es levellel ujrakezdem Silverben ,hacsak nem Goldban,legalabb lene egy kis kihivas.
A Multi Hit skillt probald ki. En azzal sebzek 540-660at nyilankent,es egy lovesbol 5 nyilat lo, regen 3sec. -
selwik #192 Én wood elffel kezdtem, elég egysíkú a harcmodorom nehezebb ellenfeleknél:))
Hard hit, explosive arrow, futás a lóval, feltöltődik, megáll, lő, megint futás:)) Szegényke nem vmi izmos, az űberebb monszták két csapással megfektetik. Kár, hogy nem lehet utasítani a csapat többi tagját támadásra/védekezésre. -
ronhaven #191 Ja es az a szigetes dolog az a copy protection miatt van, van akinel elojon. -
ronhaven #190 Tombi a combo masternel be lehet cserelni a battle artokat olyanra amilyenre szukseged van. De mondjuk nem egeszen ertem hogy targyakra vagy battleart-ra gondolsz-e.Targyakat meg vegyel a boltban amiyen neked kell ilyen egyszeru.
Brave asszem az Axe lore vonatkozik a blunt weaponokre is. Ami mondjuk eleg vagy marhasag, legalabb mas nevet adhattak volna mar neki. De hat probald ki majd meglatod, legfeljebb loadolsz. -
Braveheart #189 Énnálam az volt ,hogy mikor elindítottam először a játékot, tökmind1 volt milyen karakterrel kezdtem, mindig a dark elfet töltötte be, aki egy szigeten volt, el sem lehetett róla menni :) aztán restart után megjavult midnen, most gladiátorral nyomom. Van pár kérdésem: Van vmilyen blunt weapon lore (buzogány, club...) mert csak sword meg axe loret láttam eddig. A másik meg, hogy a vampiress csak akkor tudja használni a vámpírképességeit, ha éppen át van változva vámpőírrá? És amikor átváltozik, akkor mi a fegyvere? mert elkezdek csapkodni és egyre pirosabb lesz a kezem, az életet is szív? Egyelőre ennyi. -
#188 darkelffel sem dobálja a cuccokat. de ez nem baj, legalább sokáig élvezetes a játék és van benne kihívás.
amúgy darkelfnek a Revenge-t és a Cobra-t ajánlom. combob kalssz, cobra megfogja + revenge besebez hatalmasat. én speciel dual blade-ekkel nyomom (felvettem skillbe a kétkezes harcot, nagyon ütős). -
#187 vamprirral vagyok már 11-es de ez a karakter elég életképetelen. amugy meg hülyeség hogy a faluban a varázsló meg ilyenek nem harcolnak..loháton apritom az ellent leginkább. az is hülyeség hogy a szörnyek szinte azonnal visszatermelődnek elmegyek 100m-ert majd vissza..ja és JÁTÉK NEM FOGJA FEL HOGY VAMPIRRAL VAGYOK .annyi elf,gladiator,mage cuccot találtam, hogy azokbol 3 kemény tápos kari kijönne. bezzeg vámpir scrollok nuku ezért van csak 3 képességem...pff szal igy nagy kinszenvedés a játék.
tudja vki mire ajánlatos tenni a kaszt képessek közül?
fegyverhasználat,vérszomj,health stb. -
ronhaven #186 A nehezsegi szinteknel kesobb majd megjelenik a Gold es a Platinum is,ugyhogy 4 van belole.
Az angol verzio alapbol 1.02 akárhanyas, szoval az elso ket patch rajta van mar, a nemethez van mar 1.03 is, angolhoz még nincs. -
Gear #185 Csak...csak ..csak mert nézegettem a lehetőségeket és úgy maradt :) sehol nem írja hogy mijaszaraz az. -
#184 Szerintem keressetek ra patchekre, azt hiszem kiadtak egy valaggal, mivel a netes multiplayer is sok hibaval rendelkezett :-)
Eleg gyengen mutatkoztak be a sracok :-) -
Mr. Perfect #183 Köszi a segítségeket ennek fényében nekikezdek újra. :-))))
Egyébként valóban silver módban indítottam, és sejtettem is hogy az lehet a nehézségi szint csak az volt furcsa hogy kettő van belőle. Általában legalább három szokott lenni... -
selwik #182 Az elején a kariválasztásnál alapból bronzon van, mér állítottad át, ha nemtod mi az? :))