8224
-
Exi #301 Hi! Van egy nagy gondom: nem tudom leszedni a krekket a lemezről, úgy tűnik hibás az image... :(
Ráadásul a NOD32 azt mondja rá hogy vírusos. Pedig a SFV ellenőrző szerint hibátlan volt az összes file.
Szóval pretty please küldje el nekem valaki a működőképes krekket az [email protected], este már játszani szeretnék. Örök hála.
-
Rusy #300 Nekem meg olyat csinál hogy egy csúnya windows hang megáll a game visual c++ runtime error és utána 1 órája persze nem mentettem kilép,de a mentésem az jó előtte -
#299 jah a dobozban van szabálykönyv.:) ill. a dvd tokban .2cd és 1 térkép -
Bandeeka #298 Hali!
Elég láma kérdés de azért megkérdem. Mi az alap támadás az amit alapból megkap kap a kari? Kösz a helpet -
Mr. Perfect #297 Hol van ez a szabálykönyv? A dobozban? -
geomow #296 Sziasztok!
Nekem az a problémám hogy kilép a játék windowsba, és ugyanigy kilép ha visszaakarom tölteni a mentésemet.
Ha valaki tud valami tippet pls. segítsen:)
(Semmiféle hibaüzenetet nem ad )
Előre is köszönöm! -
selwik #295 Sztem kicsit elcseszték a nehézségi szinteket. Bronzon nagyon könnyű, szinte még gyógyitalt se kellett használnom, szórják a jobbnál jobb cuccokat az ellenfelek, boltba csak eladni járok. Aztán kipróbáltam silveren, ott meg aránytalanul nehéz, a főellenségek egykét ütéssel szétkapnak, hangulatromboló az állandó save/load. Kellett volna a kettő közé még egy szint.
De a diablo hangulat megvan, bele lehet merülni rendesen a tápolásba, mást ugyanis nem nagyon lehet csinálni. A párbeszédek kimerülnek abban, hogy elfogadod-e a küldetést, vagy nem. -
#294 na szép, én meg persze silveren kezdtem és nem értettem, hogy a haverom miért csak ilyen 5-10-eket sebződik az első szintű vámpírcsajával (én meg 50 körül 11.szinten ugyanattól az ellenféltől). -
#293 en miota kiadtak dio 1et azota jaccom, szal nehez lenne ravenni, hogy azt mondjam van jobb game tole:) -
Mazsi01 #292 Én battle mage-el nyomulok de a sivatagi rész kicsit nehéz volt. :o( szerintem kicsit nehéz vele boldogulni. Nekem nagyon bejött a játék. Jobban tetszik mind a diablo -
azs73 #291 Magasan veri a diablot, minden tekintetben. 25. szintű seraphym, és élvezet a játék. A sárkánynak nem volt az :-) -
#290 1ébként elég mutatós térkép(ecske) és szabálykönyv van a progihoz , hogy mennyire hasznos.....hmmmm -
#289 nem csinál valaki 1 mirc szobát ? -
Rusy #288 a bronz a normál -
#287 Melyik számít a normál fokozatnak? Tehár a bronze az egy nagyon könnyű fokozat, és a silver a normál, vagy a silver egy hard fokozat, és a bronze a normál? -
Chaos Mad #286 a páncéloknál nem adja össze a protection-t? az a védelem nem? //meg a resistancok de ezekkel már tistában vagyok// -
Chaos Mad #285 ja, az joval több attackkal bir, de számit eu valamit? -
antijedi #284 szerintem meg a kettes bár lehet nincs igazam :) -
Chaos Mad #283 azzal megyek, de kevesebb lesz az attack. az nem problema? -
Chaos Mad #282 :) -
Rusy #281 az 1.es a jobb -
#280 fene en voltam lassu:) -
#279 nehezsegi szin -
antijedi #278 puff lasu votlam :P -
antijedi #277 nehézségi szint -
Chaos Mad #276 nehézségi szint, a bronz a könnyebb egyértelmüen -
#275 Karakter generálásnál mi az a SILVER/BRONZE dolog? -
Chaos Mad #274 na most melik a jobb? még nem igazán jöttem rá mindenre a játék világában, ugyhogy lécci ne szoljatok le:
és még csak 8-9 es vagyok, jobbat meg még nem találtam -
#273 diablo-t nem fogja megkozeliteni game. jo ez a jatek, de mas. azert jo lenne multiban is kiprobalni -
Rusy #272 szerintem nem jobb a diablo, habár mibe?
mer maga a játék szerintem sok hibát kijavított ami a diablo-ba volt, mármint nem bugot, hanem játémenetbeki hibát, hát a hangulat, azt szerintem nem lehet pótolni, esetleg diablo 3... -
#271 jo a game, de azert diablo akkor is jobb:) de azert teccik:) -
Rusy #270 a teleportokat hogy lehet elfoglalni? aszem valami cucc kell hozzá de az elsőt nemtom elfolalni -
Chaos Mad #269 most nehéz döntés elött állok, van két kira fegyverem az egyik marha magasra viszi a defenst meg az attackot, a másik meg nagyobbat sebez joval, de leviszi az attackot meg def-t. melyikkel menjek? ja, és persze mindegyik lila dark elfes cucc:) -
#268 A Lan->TCP IP törésről is irjon vki!!! benne lennék hogy többen vigyük végig a játékot időpontokat egyeztetve :)))
nekem nagyon tetszik!
ui: Lóval nagyon sok gond van. állandoan beleragad épületekbe és onnan ki nem lehet őket szedni.
tipp: az épület előtt jóval szálj csak le a lóról különben megszivhatod :( nekem is 1 fullos lovamba került. -
Maxx #267 Hi all.Netes multirol irjon vki ha tudja hogy lehet vele. -
#266 ujrakezdtem a kedvenc karimmal(vampirral), és most már becserélem a runákat :)sajnálom hogy nem csávó a vámpir..de hát ez van :) az ad vmi bonust ha minden cuccom a kasztos? tehát ha full vampire szerkóban nyomom. teleportálni csak a varázsló tud? kombo runákból max mennyit lehet begyüjteni? alap 4-et láttam eddig, de ennyi kevés véleményem szerint.
-
Chaos Mad #265 ez jo kérdés! -
#264 Mihez képest döntitek el, hogy merre menjetek? -
Rusy #263 Inkább gyalog, milyen kombót ajánlotok gladiátornak? -
Chaos Mad #262 na 9-es vagyok a dark elfemmel:) marha jok ezek a kombok!!! állat!!! télleg! ti inkább lovon harcoltok vagy gyalog?