8224
  • antijedi
    pedig hiddel ovlasni néha hasznos a forumokban :P
  • Braveheart
    Ja bocs nem olvastam el hogy már vki válaszolt.
  • Braveheart
    El sem olvastam a leveled, de a képről tudtam már, mi a gond: hívd le a konzolt (nálam az ű betű) és írd be: wasser. Ja és erre nem én jöttem rá.
  • Kami
    Hi! Aki a Nod32-t használja az nem tudja bemásolni a crack-et! Kapcsoljátok ki a rezidens víruskeresést és menni fog a game!
  • G_ArchAngel #337
    Nagyon szépen köszönöm!

Lesz még ilyen "németes" butaság?
  • ronhaven
    A pocsolya mellett a konzolba ird be wasser.
  • G_ArchAngel #335
    Help kellene, de nagyon, mivel fő quest...

A sivatag déli részén fekszik egy haldokló katona, aki vizet kér, hogy elmesélhesse a történetet, a víz kicsit délebre egy rom mellett van, mellette valami kék mozgó "izé" - semmit nem tudok itt csinálni, és ha valahogy nem viszek vizet, nem tudom a történetet folytatni...

Előre is köszi!

• Mazsi01
    Vannak olyan questek amit neked kell megtalálni. Az általában nincs túl messze. Én ilyet csak kétszer tapasztaltam. Általában egy napod van rá hogy megtalálj és kinyirj valakit. Ezek voltak ilyenek.
  • ronhaven
    Hagyod a francba a questet.
  • Bandeeka
    azt tudom hogy ott lehet megnézzni de hiába válalom el a log book-ba nem mutatja
    ilyenkor mit tudok csinálni?
  • musha
    a log book-ban meg tudod nézni a questeket (meg az alküldetéseket is), amelyiket kijelölöd, azt fogja mutatni a kis nyíl.
  • Bandeeka
    Hali!
    Találkoztatok már olyanal hogy elválaltok egy questet de a térképen nemjelenik meg? Ha igen akkor ilyenkor mi a teendő. Thx a helpet
  • Mazsi01
    Vagyis a battle artokat
  • Mazsi01
    :o( Túl gyengére sikerült a vari? Szerintem magasabb szintebb jobban fogja nyomni. 23. szintű varim van. A skilleket kellene feltornázni.
  • musha
    hát én silveren nem hogy nem aprítom, de inkább csak a confuse skill ami miatt le tudok egyáltalán győzni ellenfeleket.
  • Mazsi01
    Tuja valaki, hogy a long day mire jó?
  • Mazsi01
    Hát nem tudom. Van egy 9. szintű dark elfem is de azzal nagyon apritom az ellent. Nem igazán találtam komoly ellenfelet az elején. Varival nehezebb volt.
  • musha
    dari elffel se piskotta
  • Mazsi01
    Másoknak is ilyen nehéz varival?
  • Mazsi01
    Ki van még battle mage-el? Nem tudom néhol nekem elég nehéz volt. A sivatagi résznél nagyon sokat bajlódtam.
  • Caponee
    Valaki nyomta már neten? Kíváncsi lennék mert ha olyan mint a Diablo vagy ahhoz hasonló akkor meg venném. Hátha összejönne egy magyar társaság :P
  • Caponee
    Diablo
  • musha
    olvasd el az alcímet!
  • musha
    Need for Speed-hez
  • grebber
    Mihez hasonló ez a game??
  • Exi
    Sajnos nem ért ide a mail... Elküldenéd a másik címemre esetleg? Vagy nekem az is tökéletes lenne ha feltöltenéd valami tárhelyre és lekapom onnan. Thx.
  • Tombi
    tegnap kezdtem ujra vámpirral. nos 8-as szinten járok, de olyan zsir cuccokal hogy alig sebeznek az ellenek. :) ja és van feles 15-20 db beváltásra váró skillek :) mire nyomjam el őket ?:)))
  • musha
    az ezt azért még tudtam :)
    dual wielding-em 8.szinten van. más fegyverekkel működik, csak ezzel nem (pedig mondom csak a fél kör kell neki, tehát egykezes).
  • Jonny87
    Sérül, amikor ilyen baszott világos a képernyö :) Azt jelenti egyre pirosabb szvsz(nemtuti), hogy gyorsabban üt. Legalábbis igy vettem észre. Érdemes vele conditiont nyomni, most 500hpval full vampire cuccban annyi a dolgom, hogy lóháton összeterelek ~40 szörnyet -> vámpírráváltozás -> hent :)
  • Braveheart
    Kell dual wielding 2 fegyver használatához.
    Ja és van vki vampiressel? Most elkezdtem egyet (a gladiátor is jó, de a runákat nem cseréltem be) Ami idegesít hogy nagyon rövid ideig lehet csak átváltozni vámpírrá :( 10es szinten is vmi 70 mp csak... pedig nagyon jó skillek vannak... Ja és ha átváltozok akkor az jelent vmit hogy egyre pirosabb lesz a kezem az ütések után? Meg nappal tényleg sérül?
  • Mazsi01
    Én nem nagyon használtam még. Föleg fireball, flameskin, ring of ice, meteor storm(a legjobb :o) ) ezekkel nyomulok. az a baj, hogy az elején nem tudtam, hogy a battle artokat be lehet váltani :o( így túl alacsonyak a szintjei :o( De azért csak sikerül eddig kinyirnom mindenkit.
    A sárkány az tényleg jól nézet ki de ahogy mászkát az szörnyüvolt. Azon mlég lehetett volna javítani...
  • musha
    DarkElf kollégák!

Akinek van ilyen kétoldali Du`Blade-je (ami a betöltő képen is van a srác kezében) az írja meg legyen oly kedves, hogy lehet ezt más fegyverrel együtt használni (kétkezesen)? Mert nekem azt mutatja, hogy egykezes, viszont nem tudok mást a kezembe venni mellette. Mi ez???
    Esetleg lehet, hogy csak még egy ugyanilyennel tudom együtt forgatni?

u.i.: jól rákjúrtam ezzel a silver fokozattal.
  • ronhaven
    Beszarás, a varazslo Chain lightingja nem ad XP-t, hogyha pattanva oli meg az ellent,csak akkor ha az elso talalat öl. Kezdhetem ujra.
  • Braveheart
    A multis karaktereket ugye le lehet törölni?
  • ronhaven
    A Silver nehezsegi fokozatot azt 30as koruli kariknak szantak, tehat kb. akkor kezdd el a silver-t miutan a Bronzet kijaccottad.(Mert ugye ki lehet exportalni a karaktert, de ezt remelem azer mindenki eszrevette)
  • Braveheart
    Mail elvileg elment.
    Majd ha lesz időm regelek és belinkelek 1-2 képet :)
  • JustIce
    regelsz egyet az uw-n vagy freeweben, vagy akarhol, s oda feltoltod a kepeket. azutan itt belinkeled
  • Exi
    Ha a freemailes postafiók nem bírná el akkor az [email protected] címre el tudnád küldeni? ADSL-el én lekapom gyorsan ha neked nem gond elküldeni.
  • Braveheart
    elküldeném de több mint 5.5 mb
  • Braveheart
    Vki mondja meg hogyan lehet belinkelni képeket (hova lehet feltenni őket) mert olyan cumókat mutatok (22es gladiátor) hogy kettéáll a ......-ok :) *spolier* A sivatagban tök jól néz ki a sárkány, meg az a kb 30 élőhalott, akik védi :)
    Rekordsebzésem: Fist of the gods, 2kezes balta: 1510 :)