8224
-
Chaos Mad #381 marha jo, 2 du blade-el akarok menni erre tessék. -
ronhaven #380 Darkelf Du'bladet es lila Broadswordot darkelfnek nem lehet berakni dual wieldre, bug.
A heten jon az 1.5os patch allitolag, abba ezt is javitjak meg a chain lightingot is peldaul ,meg biztos meg sok minden mast. -
ronhaven #379 A goblinok beszelnek nemetul, mar hogy ha azt a 2 mondat kvartyogast beszednek lehet nevezni. De szerintem találo goblin-nyelv utanzatnak a nemet nyelv:)
Amugy nem tudom milyen verziod van ,de a deviance-os az a jo. -
Chaos Mad #378 na minden ok. megoldodott. egy bug volt, nem tudtam tovább menni semerre, de most hogy visszatöltöttem az állást, már ott volt a barlang. iszonyu jo ez a játék, csak sok benne a bug! pl mi az a GAMEBOX?? ilyen focilabdás akármi.:) lol:) -
Braveheart #377 Msot akkor be lehet fejezni crackel verzióval a játékot, avgy van még ilyen "wasser"-es küldetés? -
Chaos Mad #376 2 simával megy nekem, de 2 dark elfes már nem! 2 db dark elfest nem lehet berakni! akármilyen legyel is. -
vytraas #375 bocsánat. lusta voltam. meg ideges:) de azért köszi, hogy legalább reagáltatok rá. Amúgy észrevettétek, hogy néhány szörny németül beszél?:) Véltlen ez nem a német verzió, lecserélve benne a szöveg? Mert elvileg terjed egy ilyen verzió is. Félek, nehogy az legyen. -
ronhaven #374 Kb. a thread feleig scrollozz mar le lecci, de szerintem azota mar meg is tetted. -
vytraas #373 Helloka, tudom, hogy iszonyat le lehetek tőletek maradva, de lenne egy kérdésem. az Act II elején van egy küldetés, valami "The battlefield at Wyvern Pass" ahol vizet kéne hozni egy katonának. Nos ez nekem nem megy. leballagok az oázisféleséghez ahogy mondja, de semmi sincs ott. az iránytű meg mutatja, hogy ott a kulacs. Megőrjít ez az izé. Van rá megoldás? -
#372 volt olyan is, hogy 2 sima, volt olyan is, hogy egy DE és egy sima. 2 darkelfes fegyvert még nem is próbáltam. -
Chaos Mad #371 te 2 dark elfes kardot tettél be? vagy sima szinüt? mer simával még nem probáltam. -
Chaos Mad #370 ja, elmentem arra a helyre, lemegyek a föld alá, és ott egy kb 6x6 m-es terület van, nem tudok semerre sem menni. ez egy bug? -
Chaos Mad #369 de nekem még 2 sima kardot sem enged /lila dark elfest/. 8-on van a dula wielding. :( -
#368 ugyanabba a slotba kell berakni mindkét fegyvert (én is tököltem vele míg rájöttem). de ettől függetlenül azt a rohadt "iker-Du`Blade"-et még mindig nem tudom párosítani mással. -
#367 Én megtaláltam ott ahol mutatta a térkép, szal nemtom mi a gáz nálad. -
Chaos Mad #366 valaki megcsinálta már azt a küldetést, vki mérgezi a kutat a városban, és meg kell találni az ügynököt, mer nála van az ellenszer. elmentem a földalatti helyhez és nincs ott semmi, meg senki. visszamegyek a csákohoz a városba, erre ennyit mond: Ha megtalálod az ügynököt, akkor megtalálod az ellenszert is. kicsit hosszu lett:) valaki ezt megcsinálta? -
Exi #365 én is vámpírral nyomom, nekem nagyon bejön ahogy ordítozik kombózás közben és dől a vér mindenfelé... :) -
#364 na már 13-es a vámpircsajszim. sajnos a hangja elég öreg az nem jön be.. :) -
Chaos Mad #363 miér van az hogy nem tudok az elfemnek 2 pengét vagy 2 kardot adni? a dual w... mittomén 5-ön van és nem tudok 2 bicskával menni! rohadt ideges vagyok, hova kell berakni a második kardot? oda le a slotokba? mer ott piros az egyik fél mindig! -
Árnyvadász #362 És akkor ezekszerint nem is lehet végigjátszani a főszálat emiatt? -
#361 pár fontosnak tuno kuldinél is elojon a dolog,nem lehet megcsinalni oket.az egyikre van megoldás,a vizesre gondolok a nálam elojottekre nem tudok megoldáast:( -
#360 nekem ahogy tobbet jatszom, annal jobb:) ha meg bejon a multi is, akkor tokeletes lesz!:) -
ronhaven #359 Szerintem nem eri meg. Jo jatek ,de hosszu tavon nagyon lapos. -
Árnyvadász #358 Meggyőztél! Köszi!
Ha nem lesz, talán nem is baj a lényeg, hogy hosszabb távon is le tudjon kötni. Lassan játszom majd, és akkor tovább tart:) Örülök neki, hogy végre akkor van egy program ami felveszi a kesztyűt a Diabloval és jó is.
Még annyi kérdésem lenne: Olvastam itt, hogy van néhány bug másolás védelmem miatt. Ez ugye nem akkora gond, hogy emiatt játszhatatlan lenne a progi? Mint anno Settlersben, amikor a kovács disznót gyártott kard helyett, ha jól emlékszem, és emiatt ugye annyi volt a játéknak.:) -
#357 Meg!:)
de szerintem egy honap sem lesz belole bár lehet hogy tévedek,remélem. -
Árnyvadász #356 Megvan a program, de időm még nincs vele játszani, viszont LESZ! Azoktól kérdezem akik már hosszabb időt eltöltöttek a világában: Ugye BÜNTET a kicsike? Szeretném ha a Diablo-hoz hasonló elvonási tüneteket okozna ez is. Ahogy néztem a demót és picit (30 perc) próbáltam a full-t, megvolt ez az érzés, csak azt nem tudom, hogy hosszabb távon meg lesz e. Tehát érdemes e komolyan belebonyolódni, vagy unalmas lesz egy idő után? Mert ha ezt a progit elkezdem, akkor hónapokig szeretném nyomni. Ezért kérdem magas szintű kalandozóktól, tőletek itt néhányan: AKKOR TEHÁT MEGÉRI? -
#355 A mercnek nem feltétlenül olyan fegyvert kell adni, ami van nála. van most velem 1 ilyen 1kezes kardos csávó, találtam 1 ütös ( 140-198 ) 1kezes baltát, vígan elfogadta, és még jól is néz ki nála :) na meg jol hentel vele. Más kérdés, hogy 2 ütésböl megütik, dehát .. :P -
selwik #354 Mental regeneration talán?
De a Potion of concentration egyszerűbb, elffel inkább dexterity-re gyúrj. Legurítasz egy üveggel, és egyből feltölti a kombókat meg a combat artokat. Nekem ezzel van tele szinte a fél hátizsákom:)) -
Viper #353 HI
valaki meg tudná mondani, hogy a wood elfnél mire kell tenni hogy a varázslat regenerácioja kevesebb legyen?(szal gyorsabban töltödjön fel) thx -
Chaos Mad #352 na kard van a haveromnál:) megy ez, irt mindenkit:)
tök kira! lvl 11-es a dark elf-em és 500-as sebzésü hard hit-eket nyomok a kétkezesemmel :) -
#351 Nekem a fegyvert sem akarta elfogadni:) -
Chaos Mad #350 ok, köszi a helpet :) -
#349 probaltam de nem ment.. ugy nez ki csak fegyvert lehet. na meg italt. -
Chaos Mad #348 ok, páncélt nem lehet? -
#347 jaja. ha kard van nala, akkor azt adj neki. -
Chaos Mad #346 ok kösz, de ha rákattintok egy fegyverrel akkor sem lesz nála :( lehet hogy azt a fegyvert nem tudja használni? -
#345 ha rakattintasz a tarsad ikonjara akkor elveszed tole a fegyveret. ugyanigy ha egy masik fegyverrel kattintasz ra, akkor azt adod oda neki. mas cuccot nem tudtam adni neki.. -
Chaos Mad #344 hahó? valaki help plz! -
Chaos Mad #343 fel lehet valahogy fegyverezni a társakat? mer még nem jöttem rá hogyan kell. :( -
Braveheart #342 Szoktam is de amikor beléptem a topicba, és mikor elkezdtem visszaolvasni megakadt a szemem azon a screenshoton, és vhogy ismerősnek tűnt ;)