8224
  • VGQ
    Na végre egyszerü a gama.
    Én is mint minden értelmes okos játékos nekiáltam silver-ben kezdeni,és most hogy visszaolvastam az akkori 390 szolást rájöttem,hogy azért ilyen baromi nehéz a játék:))
    Szal 9-es szintröl gyorsan exportáltam magamat bronze modba és igy iszonyat könnyü:(
    Eddig egyetlen egyszer lötték ki alolam a lovat,de azt nem tudom,hogy sikerült.Viszont ami rosz,hogy 3-10xp jár egy szörnyért és ugye már 20k kell egy szintlépéshez:((
    A feladatok meg elég keveset adnak:((
    És amit megfigyeltem,hogy silverben is ugyan annyi xp jár az adott küldetésért mint bronzban!!Tehát ez is igencsak elhuzodo fejlödés lesz:((

Egyébként szerintem sehol sincs a dio-hoz képest.Még az elsö rész is fejlettebb mint ez.De azért jo gamer modjára végigtolom egészen Gold végéig.

Ja és ahogy néztem attol függ milyen cuccokat vehetsz ,hogy mennyi a pénzed.Én most tarok 100k-nál és olyan cuccokat árulnak hogy ihaj.Silver-ben egy ilyen sem volt!!
  • Gear
    Hmm....ezt már régebben hallottam ,csak nem nagyon hittem. Majd megnézem.Kiváncsi lettem rá:)
  • antijedi
    abban van különbség hogy a clonecd-s verzio hoz nem kell crack > valszinű ez a midnenféle bugvédelmet is kijátsza
  • YencY
    Több játékot is igy csinálnak meg, szerintem csak az image méretben lehet különbség.
  • YencY
    Bocs mégsem.
  • Gear
    De mi a külömbség? van annak értelme?
  • YencY
    Nekem a clone cd-s van, tökéletesen működik.
  • Gear
    Lehet hogy láma kérdés de ennek mi értelme? "...Sacred (c) Encore Software Inc *CLONECD* ". Jobb ez mint a korábbi nem Clonecd-s verzió?
  • YencY
    Jó lenne hozzá magyarositás!
  • rutilus
    Itt egy cikk a játékról.
  • YencY
    Köszi
  • Braveheart
    Amikkel meg tudod tanulni a képességeidet pl. multi hit
  • YencY
    Mi az a rúna, én még egyett se találtam pedig 10 szintű a gladiátorom?
  • YencY
    Köszi rájöttem.
  • Chaos Mad
    jaj Chaos Mad de hüle vagy! :DD
  • Gear
    Lehet is :)
  • Chaos Mad
    na, mármint azokkal jáccok, középsö, legtávolabbi meg map :)
  • Chaos Mad
    ezt nem értem, csak 3 van nem? középsö meg legtávolabbi, meg map. :)
  • Jóska Kapitány
    Ööööö, hogy van ezekkel a nézetekkel???
  • Chaos Mad
    ilyen nekem is volt bazz! tök szivás!
  • Braveheart
    A pálya minden szakaszát és questet megcsinálok, sokar vásárolgatok, olvasok... a gladiátorommal volt hogy 1 óra alatt vagy 5-6 szintet léptem (most 24es, de pihentetem a rúnák miatt)
  • ronhaven
    Skunklix: en first person:)
  • ronhaven
    De , Skinklix enis azt irtam.
    Yency a kovacsnal jobboldalt van 3 ilyen kör jobboldalt haromszog alakba ,azokat bele lehet tenni a jukakba, ha raviszed, mint barmi mast.
  • SkunkliX
    ki milyen nézetben játszik ?
  • YencY
    Szerintem a legjobb a gladiátor két kezest fejlesztve.
  • SkunkliX
    tényleg nem arról volt szó hogy socketbe gyűrűt és rúnát is lehet tenni ?
  • YencY
    Smith upgradehez, hogy lehet hozzájutni? Már vagy 150000 goldom van de nincs mire elkölteni.
  • YencY
    Köszi. Sikerült már valakinek valamilyen szettet öszegyűjteni?
  • ronhaven
    A 0/1 az a socket rajta, a bal also sarkaba vannak ilyenkor kis kockak, amibe a kovaccsal Combatartot, Smith Upgradet vagy ekszert tuddsz belerakni. Ingyen ki is lehet aztan venni, kivetel ha 2-t raktal egy targyba ,mert akkor a masik elveszik.
  • SkunkliX
    mágikus tárgyban még én sem találtam normálisat
  • ronhaven
    A vilagossarga cucc Magic, citromsarga a "Rare", a narancssarga pedig a Unique.
    Kb annyit kell tudni roluk ,hogy mind egytol egyig ugyanolyan sz@r. Neha kapnak barna szinu modot, +1%Pain, +5% Exp, Longer Day\Night +10% meg ilyen marhasagokat,amit az eletbe nem fogsz hasznalni. Sima targyak kozt ugyanugy talalhatsz jo, vagy sokkal jobb tagyakat, nem talaltam eddig benne semmi logikat.
  • YencY
    a Hack kardba amit a kovács ad az elején.
  • YencY
    aha, köszi. Ezt kiprobáltam, betettem egy combot de a hatását nem látom.
  • Jonny87
    0/1 az, hogy kovácsnál tehetsz bele különbözö cuccokat, vagy ilyen kovácsizéket:), vagy ringeket, ezzel erösítve amolyan diablo styleban :)
  • YencY
    A világos sárga cuccok mik? meg van egy szám is melletük pl: 0/1
  • SkunkliX
    este m1ek mircre :))
  • SkunkliX
    nekem az eredetivel semmi bug gondom nincsen .iaz 1x úgy beszorultam a fák közé hogy nem tudtam továbbmenni.Tehát várom hogy mikor alapítjuk meg az első magyar klánt.a progi áprilisban jön és akkor....ja és játsz6unk neten az offline karijainkkal is.
  • ronhaven
    Amugy IRCneten talaltam egy #sacred.hu szobat rengeteg bottal, aki akar jojjon oda.
  • ronhaven
    1 ora alatt lv6? Nem sieted el:)
    Amugy ctrl-z quicksave, ctrl-x meg quickload csakhogy legkozelebb ne kelljen a menube turkalni. Allitolag F8-F9 is ugyanez , en azt meg nem probaltam.
  • Braveheart
    Baz nekem meg 1 órás játékidőm veszett oda, kezdtem egy vámpírt, már 6os voltam erre lefagyott amikor megnyomtam az escet hogy elmentsem.