8224
-
VGQ #421 Na végre egyszerü a gama.
Én is mint minden értelmes okos játékos nekiáltam silver-ben kezdeni,és most hogy visszaolvastam az akkori 390 szolást rájöttem,hogy azért ilyen baromi nehéz a játék:))
Szal 9-es szintröl gyorsan exportáltam magamat bronze modba és igy iszonyat könnyü:(
Eddig egyetlen egyszer lötték ki alolam a lovat,de azt nem tudom,hogy sikerült.Viszont ami rosz,hogy 3-10xp jár egy szörnyért és ugye már 20k kell egy szintlépéshez:((
A feladatok meg elég keveset adnak:((
És amit megfigyeltem,hogy silverben is ugyan annyi xp jár az adott küldetésért mint bronzban!!Tehát ez is igencsak elhuzodo fejlödés lesz:((
Egyébként szerintem sehol sincs a dio-hoz képest.Még az elsö rész is fejlettebb mint ez.De azért jo gamer modjára végigtolom egészen Gold végéig.
Ja és ahogy néztem attol függ milyen cuccokat vehetsz ,hogy mennyi a pénzed.Én most tarok 100k-nál és olyan cuccokat árulnak hogy ihaj.Silver-ben egy ilyen sem volt!! -
Gear #420 Hmm....ezt már régebben hallottam ,csak nem nagyon hittem. Majd megnézem.Kiváncsi lettem rá:) -
antijedi #419 abban van különbség hogy a clonecd-s verzio hoz nem kell crack > valszinű ez a midnenféle bugvédelmet is kijátsza -
YencY #418 Több játékot is igy csinálnak meg, szerintem csak az image méretben lehet különbség. -
YencY #417 Bocs mégsem. -
Gear #416 De mi a külömbség? van annak értelme?
-
YencY #415 Nekem a clone cd-s van, tökéletesen működik. -
Gear #414 Lehet hogy láma kérdés de ennek mi értelme? "...Sacred (c) Encore Software Inc *CLONECD* ". Jobb ez mint a korábbi nem Clonecd-s verzió? -
YencY #413 Jó lenne hozzá magyarositás! -
rutilus #412 Itt egy cikk a játékról. -
YencY #411 Köszi -
Braveheart #410 Amikkel meg tudod tanulni a képességeidet pl. multi hit -
YencY #409 Mi az a rúna, én még egyett se találtam pedig 10 szintű a gladiátorom? -
YencY #408 Köszi rájöttem. -
Chaos Mad #407 jaj Chaos Mad de hüle vagy! :DD -
Gear #406 Lehet is :) -
Chaos Mad #405 na, mármint azokkal jáccok, középsö, legtávolabbi meg map :) -
Chaos Mad #404 ezt nem értem, csak 3 van nem? középsö meg legtávolabbi, meg map. :) -
Jóska Kapitány #403 Ööööö, hogy van ezekkel a nézetekkel??? -
Chaos Mad #402 ilyen nekem is volt bazz! tök szivás! -
Braveheart #401 A pálya minden szakaszát és questet megcsinálok, sokar vásárolgatok, olvasok... a gladiátorommal volt hogy 1 óra alatt vagy 5-6 szintet léptem (most 24es, de pihentetem a rúnák miatt) -
ronhaven #400 Skunklix: en first person:) -
ronhaven #399 De , Skinklix enis azt irtam.
Yency a kovacsnal jobboldalt van 3 ilyen kör jobboldalt haromszog alakba ,azokat bele lehet tenni a jukakba, ha raviszed, mint barmi mast. -
#398 ki milyen nézetben játszik ? -
YencY #397 Szerintem a legjobb a gladiátor két kezest fejlesztve. -
#396 tényleg nem arról volt szó hogy socketbe gyűrűt és rúnát is lehet tenni ? -
YencY #395 Smith upgradehez, hogy lehet hozzájutni? Már vagy 150000 goldom van de nincs mire elkölteni. -
YencY #394 Köszi. Sikerült már valakinek valamilyen szettet öszegyűjteni? -
ronhaven #393 A 0/1 az a socket rajta, a bal also sarkaba vannak ilyenkor kis kockak, amibe a kovaccsal Combatartot, Smith Upgradet vagy ekszert tuddsz belerakni. Ingyen ki is lehet aztan venni, kivetel ha 2-t raktal egy targyba ,mert akkor a masik elveszik. -
#392 mágikus tárgyban még én sem találtam normálisat -
ronhaven #391 A vilagossarga cucc Magic, citromsarga a "Rare", a narancssarga pedig a Unique.
Kb annyit kell tudni roluk ,hogy mind egytol egyig ugyanolyan sz@r. Neha kapnak barna szinu modot, +1%Pain, +5% Exp, Longer Day\Night +10% meg ilyen marhasagokat,amit az eletbe nem fogsz hasznalni. Sima targyak kozt ugyanugy talalhatsz jo, vagy sokkal jobb tagyakat, nem talaltam eddig benne semmi logikat. -
YencY #390 a Hack kardba amit a kovács ad az elején. -
YencY #389 aha, köszi. Ezt kiprobáltam, betettem egy combot de a hatását nem látom. -
#388 0/1 az, hogy kovácsnál tehetsz bele különbözö cuccokat, vagy ilyen kovácsizéket:), vagy ringeket, ezzel erösítve amolyan diablo styleban :) -
YencY #387 A világos sárga cuccok mik? meg van egy szám is melletük pl: 0/1 -
#386 este m1ek mircre :))
-
#385 nekem az eredetivel semmi bug gondom nincsen .iaz 1x úgy beszorultam a fák közé hogy nem tudtam továbbmenni.Tehát várom hogy mikor alapítjuk meg az első magyar klánt.a progi áprilisban jön és akkor....ja és játsz6unk neten az offline karijainkkal is. -
ronhaven #384 Amugy IRCneten talaltam egy #sacred.hu szobat rengeteg bottal, aki akar jojjon oda. -
ronhaven #383 1 ora alatt lv6? Nem sieted el:)
Amugy ctrl-z quicksave, ctrl-x meg quickload csakhogy legkozelebb ne kelljen a menube turkalni. Allitolag F8-F9 is ugyanez , en azt meg nem probaltam. -
Braveheart #382 Baz nekem meg 1 órás játékidőm veszett oda, kezdtem egy vámpírt, már 6os voltam erre lefagyott amikor megnyomtam az escet hogy elmentsem.