8224
  • antijedi
    sajna nem tom aláhuzni mert nem tom a te üzieidet modositani, de véleményem még midnig tartom amit elöbb leirtam, ha valakinek nemteccik igyjárás :)
  • antijedi
    amugy gondolom megint berugtál :)
  • antijedi
    én meg ezt a mentalitást nem birom hogy valaki egy oldalt se tud visszaolvasni, mert amikr teszemazt 5-10 oldalt kéne szó nélkül válaszolok énis de ha valaki enyire lusta akkor megérdemli...
  • zoli80
    bár bevallom nem tudom mirol van szó,csak gondoltam beleronditok ebbe a topicba is.
  • zoli80
    ANTIJEDI!ezt beirni kb annyi lett volna mint megvalaszolni a kérdést,soha nem értettem ezt az "olvass vissza" dumát.honnan a picsabol tudja az emberfia hogy mikor volt rola szó?ezt mar megvitattuk egyszer de a mai napig herotom van töle!máshol meg jönnek a 10éves pecsek hogy elronditom a topicot báze,hát a k*rva ann*át az ilyennek.ha én veszem a fáradtságot hogy lefikázó monolog helyett beirjam a választ akkor más is vegye,erröl szól ez az egész szar,nem topicszépségverseny báe,meg nem nem ne ismételjük a beirásokat versen na!
  • fucko
    Ezt hivjak szőrszálhasogatasnak,akadékoskodésnak,egyébiránt fontoskodásnak.Huzd ala a rad leginkabb jellemzot.
  • Chaos Mad
    a diplomáciai küldetés során jucc el oda, a térkép bal felsö sarkában lévö nagy várkastély mogott van a barlang.
  • Chaos Mad
    ja, én 500akat sebzek meg 200aka. 1 cm lement az életéböl, aztán tüzet fujt rám és kész! :) majd most 19 esen kinyirom!
  • Mazsi01
    Hol van az a sárkány? Melyik barlangból jutsz el oda? Én már vagy 3 sárkányt öltem meg ha nem négyet. Igaz 30. szintű vagyok, da varival a sárkányok nagyon gyengék
  • VGQ
    Én is ott tartok.pont most 10 perce értem oda.És csak level 15 vagyok:((
    De nekem már sikerült lesebeznem félig legaláb.Eddig a 'szörnyek' ellen kb 100-at sebeztem erre meg most nyomok a dragonra 20-akat.
    A ficko akit kiszabaditottam meddig jön velem???Fel egészen a hegyekig???
  • Chaos Mad
    bazz! egy barlangban találtam valami portált, ami egy szigetre visz, ott van egy qrva nagy sárkány, a 17-es elfem 1 mp-ig birta!
  • antijedi
    amenyi idő alat beirtad a ksieregényt simán viszatudtál volna olvasni, ha meg enyire elfoglalt vagy ezzel a gamevel játszani sincs időd szal inkább meny dolgozni ahelyet hogy hülyeségeket kérdezel...
    komoylan mondom nem rétem mért nem lehet legalább kicsit visszaolvasni, mer tha mgé 20 oldalal ezelött lett volna leirva azmondom ok de ezen az odlalon is le van irva egysze rtuti de szeritnem többször is...
  • Haversrác
    Archangel köszönöm a segítséget, antijedi te meg hogy ha csak így tudsz máson segíteni, nem tudom minek írkálsz fórumon, mert a beszólásod helyett megnevezhetted volna, hogy hanyadik hozzászólásnál nézzem vagy valami, de úgy látom ez nehezedre esik, ne haragudj, hogy nincs más dolgom mint neked, aki egész nap a fórumokat olvasgatja!
  • antijedi
    könyörgöm csak kcsiit olvass már vissza!!!!!!!!
  • G_ArchAngel #447
    A pocsolya mellett, ahol a ló legelészik, konzolt lehozod "ö" (nálam), majd ékes német nyelven bepötyögöd, hogy "wasser", enter, és nálad is a víz, amit viszel a zsoldonak.
  • Haversrác
    Szevasztok a II. epizódnál járok, a "The battlefield at Wyvern Pass" FŐküldetéssel küzdök: meg kellett keresnem egy csapat zsoldost. A sivatag közepén meg is találtam őket vérbefagyva, illetve az egyik él és az info cserébe kér egy kis vizet tőlem, amit az innen délre fekvő oázisból "bring me water from the mules" szerezhetnék meg.
    DE, az oázisnál nem tudok semmit csinálni. Hogyan kell vizet vinni a parasztnak, valahol kéne találnom egy kulacsot vagy mi?????? 2 napja szenvedek itt a sivatagban, felfedeztem minden kis zúgot, már 4 levelt léptem az oázis körül,de semmi ötletem. Ha valaki már járt itt, írjon!!!! Előre is köszi!
  • ronhaven
    De abszolut nem eri meg.
  • selwik
    A jobb lovakhoz fel kell venni riding skillt.
  • Ferko
    Hi all!
    bocs ezert a lama kerdesert de nem jottem ra hogyan kell ezt megcsinalni ezert kerdeznem meg toletek. szoval van nehany lokupec akitol nem le7 lovat venni gondolok itt pl a nehez harci pacira es tarsaira vki tudna nekem segiteni ebben?
  • VGQ
    A combo master a kékruhás varázslo.
    Mintha a Shogun jele lenne sztem.
  • Mazsi01
    Lol, a sárkányokat igen könnyű legyürni. Nekem sokszor könnyeb volt mint 4-5 sötételfet egyszere. Igaz varival vagyok és egyszerüen kövé változtattom.
    Egyébként a progi nekem is jobban bejön mint a diablo, pedig azzal is játszottam jó sokat :o)
    Egy buta kérdés: Hányadik szintől lesz 5 slotom? Most vagyok 28. szintű battle mage.
  • G_ArchAngel #440
    igen egy furcsa, talán "emberke" jel...

patkó+erszény: lókupec
    erszény: kereskedő
    kalapács: kovács
    "furcsa jel": combo master
  • Forrest Tomee
    Ezeket a combo mastereket hol találom? Jelzi a térkép őket?
  • VGQ
    Jobbat modnok én silver modban sem vettem észre büntit,pedig 2 percenként behalt szegény elf ijjászom:))
  • JustIce
    ja en sem toltom vissza, foleg hogy ritkan mentek, s nem lenne ertelme. s tenyleg nem vesz el xp-t sem, penzt sem...
  • G_ArchAngel #436
    igaz, csak a legelső load időigényes, a többi rövid, bár én játék közben nem szoktam visszatölteni, mert nem vettem észre semmilyen büntetést bronse fokozaton, amellyel az elhalálozást jutalmaznák:)
  • JustIce
    az a hid ahol levertek az a diplomatas kuldinel volt? nekem ott volt ilyen. meg szerencse, hogy a kozelben volt varos ahonnan indultam. amugy nem tolti olyan lassan be a jatekot.. nem vettem legalabbis eszre.
  • musha
    egyetértek! egyszerűen SOKKAL kiforrottabb a Sacred rendszere. hozzá kell tennem, hogy imádtam a Diablot.
  • Toerpe
    #412 ua. :-)))))
  • dikki*yysw
    Sacred review @ behun
  • Toerpe
    Köszi szépen
  • G_ArchAngel #430
    Jah én is megszívtem az elején a silver-rel, mert azthittem ezüstelf leszek :)))

Egyébként egy 3-10xp ez hülyeség, mert ahogy előrébb haladsz, úgy lesznek akár az orkok, rablók is erősebbek és több xp jár értük...
    Sokan sajnos úgy játszanak ezzel, mint a Diabloval, ahol kénytelen az ember minden nyavajás lényt megölni, hogy xp-t kapjon (főleg az elején), itt elég a questeket csinálni és barangolni a térkép érdekesebb pontjai között, mert folyamatosan jönnek az ellenfelek.
    Bár ez a játék sem rpg, de messze közelebb van, hozzá, mint a Dio, ami egy jó kis akció hack&slash.
    Ha ez jelent volna meg előbb, tuti, hogy le sem töltöm a Diablo-t (nemhogy megveszem), de mivel az a régebbi (persze ezen lehetne vitatkozni, mert C64-en is voltak ilyenek), így most a Sacred a Diablo-klón...

A Dio-val az a gond, hogy nem szólt másról, csakhogy kinek nagyobb a szintje/fegyvere/stb-je, itt viszont nem kihalt tájak és 2-5 lakosú városok vannak, hanem él a világ. Vannak jó beszólások, sírfelíratok, apró poénok (pl. a nyúlak úgy mozognak, mintha állandóan kefélni akarnának).
    A nagyobb városokban lovagolva az apró interaktív dolgok már-már olyan húrokat pendítenek meg bennem, mint amikor a anno BG/BG2-vel játszottam.

Azt elismerem, hogy a játék alapjai/rendszere a Diablo-ra épült, de messze túlnőtt rajta, nálam ennek a kategóriának a Sacred az új etalonja, a Diablo idejétmúlt játékvilága elvész a múlt jótékony homályában.
  • G_ArchAngel #429
    A hero-d arcképe mellett van egy patkó ikon, azzal szállsz le, és ha messze van a ló, ezzel hívod (füttyül), majd nyeregbe száll...
  • Toerpe
    hali

A paciról melyik gomb megnyomásával tudok leszálni? (csak mert idegesít hogy megyek jobbra-balra és mire sikerül elhagynom a lovam addigra már mászhatok is vissza) :-)))))
  • shaba23 #427
    Azt tudom, de ha az ember türelmesen töltöget, akkor összehozza a 2 rúnából is a neki tetszőt :)
  • selwik
    Ha négyet adsz a combo masternek akkor te választhatod ki, hogy mit adjon. Így nem kell töltögetni:))

A szörnyek újratermelődése engem is zavar, nem lehet szépen megtisztítani a területeket, ahogy haladunk. Ez így korlátlan pénz+xp, gyakorlatilag akinek van türelme az a végtelenig fejlődhet.
  • VGQ
    És a játékok 90%-hoz elég 1 cd-röl clone-t csinálni arrol amelyike a védelem van.Szal futni fog az ugyis,és ne is várjátok,hogy a 2. cdröl is meglesz a clone.

Bakker.Már eljutottam a diplomatás küldetésig erre meg a letöltésem megtöltötte a gépet,és mentés közben kivágott a windowsba:(
    A baj,hogy nem mentettem csak 6 orával elötte:((
    Most kezdhetem portho vagy mi a rák városábol elöröl.Pedig már majdnem láttam a hidat,de ugy tünik tul messze lett
  • Mr. Perfect
    Viszont figyelem! Ez a release önmagában nem elég a játékhoz, mert csak egy CD, az amelyik a védelmet tartalmazza.!!!!!!
  • Mr. Perfect
    jaja, a cloneCD-s változat az eredeti CD byte-ról byte-ra megegyező másolata, ezért valóban nem kell hozzá crack, mivel a játék a sajátjaként ismeri fel. Ennek a formának a másik előnye, hogy az esetleges jövőbeli patch-eket minden gond nélkül lehet telepíteni, és tovább megy a game. :-))))))))))))
  • shaba23 #422
    Szerintem a kettőből lehetne egy igazán jó játékot gyúrni. Ezzel számomra az a baj, hogy nincs benne a Diablo pörgése. Viszont a grafikában, a mozgásokban nagyon ott van pl a lórszállás vagy ahogy kihajol a nyeregből és úgy csap. Ami viszont nem tetszik az még mindig a szörnyek visszapakolása és hogy zoomolva egy harcra néha egyszerúen nemtok kard ikont csinálni a csapáshoz így csak rohangálok az enemy körül...
    Szintén nagy kár, hogy "lassan" tölti vissza a játékállást így unalmas visszatöltögetéssel mahinálni a combomasternél (amikor a 2 rúnáért ad 1 véletlenszerűt)
    A lineáris jtékmenet csodája, hogy mivel az ember arra megy amerre akar, volt olyan hogy átmentem egy hídon, szembejött egy csapat thief meg nemtom ki és 3 mp alatt leverték a lvl12-es vámpíromat :) csak pislogtam majd amikor egy fél inventory life potion elhasználva levertem őket úgy gondoltam, hogy ez bizony wrong way és inkább a másik irányba indultam, ami semmiben sem különbözött ettől az iránytól :)