8224
  • VGQ
    De ha mod akkor már adhatna legalább ezerrel a skill kövekböl,de sajna azokat nagyon hanyagolja.Tegnap este 6 orányi játék alatt 5-t találtam:((

És a magic lelöhelyek mindig hülye axe-kat adnak olyan 80%ban.ráadásul ugyan olyan az összes.

És ténylg mire jo a koponya???
    és mire jo az itemes nyereg???
    Merthogy azt nem fogadja el a kovács!!!
  • antijedi
    crackhez nem szoktak cheatet mellékelni.., az meg hogy diabloban micsinált egy dll semi köze ahoz hogy itt micsinál, full más engine...
  • BoSA
    Nekem mondjuk a sok pénz amit kapok egy kicsit gyanús, de a megölt ellenségért nem kapok valami sok pontot, és kitudja milyen spéci dolgokat sem találtam még.
  • VGQ
    Nekem is deviancés van ,de mint irtam semmi jo cuccom.
    találtam 1 zöldet eddig(lehet többet is csak eladtam,mert nem figyeltem)van 4 szar ijjam a legjobb 150-206 körül sebez.És van 1,5 millio pénzem amit sehova sem tudok elkölteni.Saja itt nincs olyan mint a dioban hogy pénzért vehetek random generált cuccot,mert most igencsak nekiesnék:))
    Persze save utáb.
  • BoSA
    Nem lehetséges, hogy ezt a modot valamiképpen aktiválni kellene?
  • lwb
    hát nem tudom. nekem crackelt van és az fmodot is bemásoltam, mégsem kapom a sok unique cuccot, meg a játék sem tűnik olyan hű de könnyűnek. ha ez csít, akkor elég szar, mert nem igazán látom a hatását.
  • edios
    Szerintem ha valaki a deviance mappából átmásolta a játék exéjén kívül a fmod.dll-t is, akkor nem csak crackelt, hanem cheatelt is!

Ui. ezt a gammát még annyira nem ismerem bár, de diablo2ből indulok ki, mert nem állnak messze egymástól ugye :) és ott így lehetett cheatelni, és akkor mindig unique cuccokat kaptam.
    De az is érdekes, hogy ha CSAK a cracket másolod, akkor az elejénél rögtön besötétül a kép, és nem tucc csinálni semmit, ebből meg az következik, hogy a crackhez tartozik.

Úgy lehetne kideríteni hogy az fmod.dll crack-e vagy cheat-e,hogy akinek megvan eredetiben, az megmondja, hogy kb milyen és mennyi cuccot kap pl. a legelején azokér a kis szörnyikért!

Bocs hogy így problémázgatok, de az nem lenne fairplay, hogy valaki megveszi drága pízért, aztán jácchat 3x annyit vele, de utol se éri azokat, akiknek van ez a mod. Ha egyáltalán az! :)
  • BoSA
    A játék fix felbontású, csak a színmélységet tudod állítani.
  • I.C.ram
    Felbontást hogyan lehet állítani?
  • BoSA
    Legalább megölted? Mennyi pénz volt ott?
  • Jonny87
    Oh bocsi a nagy képért, legalább jpg :]
  • Jonny87
  • BoSA
    Én még csak az Act 1-ben. Most érkeztem meg a sivatag elejére (a városba ami a híd után van).
  • Toerpe
    piálásról jut eszembe :-))) máris indulok mert szomjas vagyok :-)))
    Mindenkinek kellemes hétvégét és yo játékot.
    Legyetek yok és vigyázzatok magatokra (játékban is) :-)))
  • Faki
    Nade ez a vulkános rész tiszta dio, csapkodni és piálni :)
  • vytraas
    Nekem most jelenleg 800000 arany felett van a bankszámlám:) De ez kevés. Sokat költök lóra:) Mindíg elszaggatom egy húzósabb csatában. De már ACT 3-ban vagyok. Te merre?
  • lwb
    remélem a dual wield melett azért számít a weapon lore is. már raktam rá egy csomó pontot. legközelebbi szintlépésnél megnézem majd, hogy változik-e valami.
  • BoSA
    Én mind a két fájlt bemásoltam, de még semmi jó dolgot nem találtam (legalábbis én azt hiszem). Igaz már több mint 120 000 aranyam van. Ez most sok vagy nem sok?
  • Faki
    Asszem kell majd egy karaktereditor
  • piSTUKA
    Na megvan a válasz az hivatalos forumró:

Ha vlki 2 gyíklesövel megy végig, akkó nem kell neki a többi skill, deha mongyuk megteccik egy bazi nagy kétkezes balta, vagy ki akarja próbálni a kard/pajzs páros is, akkor biz köll az a skill!

Megnyugodhacc! (Megnyugodhatunk, mer' émmeg a kard skillbe fektettem)
  • Faki
    Se sword lore, se weapon lore-t nem kell a dual kardos karira? Akkor jól el van baszarintva a karim.
    Szerintem ez hülyeség, mert ha a weapon lore-t tápoltam, akkor mintha nagyobbat ütött volna.
  • Toerpe
    Akkor azt hiszem teli fogom pakolni a zsákomat nedüvel mielött elindulnék északra :-)))
  • Faki
    Én már elég baba páncélokat találtam. Fémsisak, jobboldali vállpáncél, tisztára mint egy római légiós :)
    Második setből találtam egy felső páncélt meg kesztyűt. Érdemes a dugihelyekre figyelni, mert azokból már találtam pár jó cuccot. PL: 245-268 10ből kb 1-2x üt 1000-es kritikalt. Mivel két kardal megyek a másikban is van egy szép kardocska. Hard hit 5, attacking 6, ebből egy kombó és nincs aki állva maradna, de északon úgy szopatnak ahogy kell. Miért nincs ott egy kib falu vagy valami, ahol lehetne HP-t venni ÁÁÁ
  • piSTUKA
    Fontos dolog a Skillek választásánál:

Ha vlki a 2 fegyveres harcot már fejleszti, akkor NEM KELL sem kard, sem axe sem spear skillt fejleszteni, mert ezek állítólag nem növelik egymás értékét.

Ez egy kicsit nekem hülyen hangzik, mert akkor ugye nincs is értelme az egyes fegyverfajta skilleknek olyan karaktereknél, akik két fegyverrel tudnak hadonászni, de ettöl még aszongyák az okosok, ez így van...
  • piSTUKA
    Amúgy nekem is úgy tünik, hogy sokkal nehezebb komoly cuccokhoz jutni, mint a demoban. Kinomban, ma minden cuccom telekovacsoltattam runakkal, de meg igy sem olyan jok, mint a demoban a 6-os gladiatorom szerkoi voltak.
  • Jonny87
    Mazsi grat, szépen halad az oldal, csakhát télleg helyesírás :)
  • Toerpe
    Azt hiszem húsvétra én is beszerzem a gyárit mert megérdemli szerintem. Nekem tetszik (a többiek nem érdekelnek) :-)))))))))))
  • G_ArchAngel #634
    Sacred 576Shop előrendelés
  • G_ArchAngel #633
    aha, de én még egy set-es dolgot, vagy vmi kiemelkedőt nem találtam, semmi különleges találati arányt nem vettem észre, még a demoban is durvább dolgokat találtam az elején, mint ebben a fullban...

mindenestre, ha tényleg csak 7k, akkor nekem ennyit megér az eredeti, ha van Mo.-n angol verzió, akkor megrendelem...
  • Toerpe
    igen
  • edios
    és DEVIANCE-s a cucc? crackelésnél egy vagy két fájl másoltál?
  • Toerpe
    Nekem nem eredeti a progi de nem vettem észre hogy vmi nagyon yo cuccokat kapok :-))))) néha inkább felveszek egy fadarabot mert annak nagyobb az ütöereje mint amiket találok ill kapok :-)))
  • edios
    Hé Ti! :) Akinek véletlenül nem teljesen eredeti a játéka, annak DEVIANCÉS verziója van? Mert az a crack mellé ad egy fmod.dll-t is, ami ugye egy mod, és azt eredményezi, hogy 3x olyan jó és annyi cuccot kapsz egy szörny kinyírásáért,mint eredetileg. szóval Ti moddal jáccotok, vagy elindult valami más fajta módon is?
  • VGQ
    Én csak lev 22 vagyok .Én is a lovaglok a küldetésekért technikát alkalmazom,mert unom a gyökerek leverését.

Elfel én használom a gyorsasát technikát aztán meg a multi ijjat.És futás amennyire lehet.És rám is lönek 100-akat biztosan.De ráérek mert igaz nekem csak 770 az életem,de elég jol kibirom tartani,és ha kevés akkor valahogy jobban tudok futkorászni akár egy kis teremben is:)
  • G_ArchAngel #627
    az a szobor nekem a tűzsebzésemet nyomta fel...:)
  • Faki
    Na én mire felértem oda elfogyott az össze HP-m. Vissza nem mehettem (újratermeleődés rulez) Ígyhát beszambáztam és 450-550-es sebzéssel vért izzadtam. Amúgy van egy kardom ami 10ből 1x üt egy critikalt, az kb 1000 damage.

Ja, egy tipp: Ha bementek a könyvtárba és szarul áll a HP, akkor nézzétek meg a egy szobrot és meggyógyultok :)
  • Faki
    Ahol az ACT:I véget ért fent északon. Na ott én továbbmentem, át egy völgyön, aztán a folyóparton végig. Jól szét kell nézni, hogy hol lehet átmenni a folyón, mert eléggé trükkösen nemészrevehető :)
  • G_ArchAngel #624
    ezt a dumát, az elf is nyomja, a gladiátor tuti nem mondja, azt hogy "megkellett volna gondolni, mielőtt megütsz egy hölgyet" :)

Távolsági harc kicsit nehézkes a Templomban és könyvtárban (mondjuk karddal is 5-600 körül ütök, majd megpróbálom azzal)
  • piSTUKA
    Ezér jó a gladiátor, mert közelharcra termett. Olyan kombóim vannak, hogy csak benyomom, aztán csak nézem hogy repülnek szanaszét a vakmerök, akik be mertek szóni...

Az elf az inkabb tavolsagi harcos, tedd a legmagasabbra a nézetet, és szedd öket egyesével, messziröl.

Legújabb Gladiátor dumám (miután szalad az ellen, látva eszeveszett kombózásom):
    - Naaaa, gyertek vissza!!! Nem bántalak benneteket!!! Na, jó hazudtam....
  • G_ArchAngel #622
    van egy falu észak nyugaton, vmi Pass of Frozendale, Frozenriver... ilyesmi, na ott simán átmész a havasadó kanyonban észak felé...

Nem bíztos, de mikor korábban voltam ott, és még nem volt meg a középső városban a főküldetés, addig egy lavina takarta el, és egy paraszt ott állt előtte.
    De ha már a sárga könyv ottvan a térképen a templom rajzán, akkor tuti át lehet menni: falu-északra híd-kanyon-jegesfolyó...