8224
  • selwik
    Bronzon egyelőre nagyon könnyű, még meleg szituba se kerültem nagyon.

Silveren meg szenvedés az egész a respawn miatt, és iszonyú döcögős.
  • selwik
    Egy csomó küldit nem is éri meg felvenni, mivel xp-t nem adnak, csak vacak párezer pezot. Csak az a baj, hogy nem tudni előre melyikért jár xp, így mindegyiket meg kell csinálni

Amúgy lvl 17-en megtaláltam az első szettes cuccot, egy sima rablóvezér dobta el, nem is vmi főmonszta. De persze csak vámpír használhatja :/
    A cuccdobás tényleg fura, 99%-ban értéktelen ócskaság, de ennek ellenére talált holmikból öltözködtem fel, mivel boltban még szarabb cuccok vannak. Néha van egy-egy kimagasló tárgy nevetségesen olcsó áron, azokat megveszem, aztán megint 3-4 szintig semmi jó. Vagy ez az alább belinkelt kép is. Full ócska fegyver, gyenge sebzéssel, és irreális szintigénnyel. Néha meg a szintemnél 7-8 szinttel magasabb holmira akadok, és simán használhatom. Most is egy lvl25-ös íjjal rohangálok, amit még két szinttel alacsonyabban szereztem.
  • steweee
    a leggyengébb fokozaton érdemes elkezdeni hogy ne legyen játszhatatlanul nehéz?
  • shaba23 #698
    I.C.ram
    Szerintem silver fokozatban játszol. Az eleje nem nehéz.

Tombi
    PrintScreen billentyű a képet a játékon belüli Capture könyvtárba rakja.

Megszivatott ez a köcsög játék. Most kaptam megbízást valami romok kipucolására. Odamentem lecsaptam a csontvázakat kicsit körbejártam a terepet. Elmentettem az állást visszamentem a városba megkaptam az XP-t. Megyek a másik kérdőjeles fickóhoz akitől a küldit már úgy kaptam meg, hogy missing... csak azért, mert bejártam a területet, ahova a küldit adta volna...
  • I.C.ram
    Engem egyedül az utazgatás zavar :( Most kell megkeresnem az orc campet az elején, eljutok nagy nehezen erre jön jön egy állat meg 20 millió goblin+ork, akiket kínszenvedés leölni (ezt is elbaszták, hogy egy szaros goblint ilyen nehezen lehet leölni) aztán puff leölnek, és futhatok megint, természetesen akiket félóra alatt leöltem azok újratermelődtek.... Nekem a játék átalakult szenvedésbe. Semmi szorakozásom nincs benne. Pedig jó kis játék lenne.
  • Chaos Mad
    jah, ilyen nekem is volt már! :)
  • Tombi
    eladtam az összes üvegcsémet..már a fél ládámat elfoglalta és nem is használom őket ( csak a health-ot )bronze szinten ez alap :)))

láma kérdés : képet hogy csinálok a játékból ?:)
  • shaba23 #694
    Az lesz a gáz, ha megtalálom álmaim fegyverét, és ilyen bug lesz rajta :)
  • Faki
    Ez bug, de az összes ilyen fegyvernek vagy a dexterije ilyen vagy a levelje, ereje meg lófing.
  • shaba23 #692
    Ebben a játékban mi a maximum szint?
    Mert ez az cucc elég magasra rakja. Vagy az nem a minimum required? (bocs a méretét, valaki javítsa pls)

• Chaos Mad
    oks, thx!
  • Knox
    a hivatalos oldalról!

Bár törés még nincs hozzá!
  • Faki
    Jobb felső sarok felé lesznek az elfeknél.
  • VGQ
    Na megvana baki.Meghalt a hülye csaj és azért nem tudtam,hogy hova kell menni.Ujranyomtam,és már megy.Már le is gyilkoltam a fagysárkányt.
    Sajna azzal ami a képen van még nem találkoztam,pedig már 3at lekaszaboltam.

Azok a lovasok ugy merre vannak,mert én 1el találkoztam csak eddig:((
    De az is rohadt idegesitö volt sorozom a 4 vesszövel és rohangál körülöttem körbe-körbe!!Még jo hogy beleakadt néha valami fába:p
  • Chaos Mad
    honnan lehet leszedni? mer nem találom sehol :((( plz valaki help
  • Faki
    Méghogy szarja magából az egyedi tárgyakat. Köcsög árusoknál alig van valami, néha-néha akad egy jobb fegyver vagy páncél. Lvl 17-esként találtam egy lvl23-as kardot és még mindig az van meg, pedig lassan 30-nál járok.
    Na mind1, ma volt időm játszogatni, de fére kell rakjam, jön a hétvége :)
  • Faki
    Lerúgom a monitort ezektől a lovas dark elfektől vazze!
  • shaba23 #684
    Amennyiben a zöld cucc a szetes tárgy, akkor 5 perc alatt 4 zöld, azaz szetes íjjat találtam (hozzátenném, hogy vámpírral játszom)
    Ti mennyit sebeztek vámpírral lvl13-14 szint környékén?
  • Knox
    KIJÖTT A UK PATCH! version 1.5 !!!
  • VGQ
    Én találtam az eggyik ÁRUSNÁL 2 settes tárgyat is egymás melett.A baj,hogy a seráfnak valo:((
    De azért eltettem a multis idökre:p

Nekem meghalt a sámán a hologram elött:((
    Ez baj lehet??És milyen leomlott fal??Én olyantot nem láttam:((
  • Jonny87
    Nekemis pont annyi :) Ezexerint rosz lenne a dobás ? Demot nem láttam. 38as szint, épphogy nincs vége, és van kemény 2 szettes tárgyam :\
  • Shongi
    Érdekes mintha a demóban sokkal jobb cuccokat árultak volna az árusok, egyetlen érdekes cuccom egy zöld csizma és pont a vámpíromnak való
  • Jonny87
    A sárkány 2 ütés volt, viszont mögötte semmi jo nemvolt. Csupa ilyen haszontalan armor, meg fegyver :\
  • Chaos Mad
    jaja
  • antijedi
    ettöl függetlenül indokolatlanul sok hardware-t eszik...
  • Mr. Perfect
    A karakterek azok bizony nem 2D-sek. Frankón 3D- mindegyik, nézd csak meg közelebbről...
  • selwik
    Nekem fut rendesenen, de a városokban swappol ezerrel a vinyó amíg be nem tölti a textúrákat. Kicsit mókás, hogy egy sima 2d-s játék így zabálja a gépet...
  • Chaos Mad
    azé a dark elfnek is vannak ám szövegei! :) "hé! ezt nem teheted velem!" ha elfutnak a kis genya goblinok. :)
  • Faki
    Közelharcban elég morcosak :)
    Hologram dumál, majd a varázslónő elmegy (akivel jöttél). Aztán vissza kell menni az első épületbe, majd át az áttört falon. No, ott aztán lesz móka és kacagás.
  • Chaos Mad
    nekem nem akad annyira, 2400+, FX 5200, Abit NF-7, 256ddr 400mhz. high grafon van.
  • Chaos Mad
    nekem is deviances van, és semmi jo cuccot nem találtam eddig! 19-es vagyok a dark elfel, most kezdtem az ACT II-töt. a demoban meg már 6-os lvl-en 60-as páncélom volt, most meg 19-es lvl-en szenvedek egy 70-essel :(
  • VGQ
    Nektek mennyire akad a gama???Mert én már low gfrafikával játszok a lenti konfiggal,és még mindig darál de rendesen!!!!

A hologrammal serafinnal mit kel csináljak????Mert dumálok vele,de csak 1 szöveget hajtogat egyfolytában.És a feladat azt jelzi,hogy vele kell valamit alkotnom.Szal mi a teendö????Plz valaki,mert enélkül nemtok továbbmenni:((

Ja és az oriások nagy szutykok.4 nyilat lövök egyszerre rájuk és azt sem mondják "kis goblin"
  • selwik
    Nekem is ilyen, teljesen ki szoktam zoomolni, mivel íjásszal vagyok. Ráadásul ha nincs bekapcsolva az élsimítás, akkor közeli képnél elég ocsmány a textúra.

Eléggé felhúz, ha egy 2004-ben kiadott játékban nem lehet állítani a felbontást, de ez a game ennek ellenére megfogott. Bár lehet másképp vélekednék ha egy 21'-os moncsim lenne:))
  • Bat
    Úgy döntöttem leszedem és jáccódom vele
  • Jóska Kapitány
    Jajj 666.-id hozzászólás! Elkárhozoooookkk.....
  • Jóska Kapitány
    Nem a felbontás nagy, csak kizoom-olt. Az egér görgetővel lehet zoom-olgatni.

Én legalább is azt használom.
  • I.C.ram
    650-es hozzászólásban mégis baszomnagy felbontásban van, mert nálam a karakter sokkal nagyobb.
  • piSTUKA
    Amúgy sztem a bikább cuccok majd arany és platina szinten fognak jönni. Addig ki kell húzni a bádoglemezzel...
  • piSTUKA
    Akkor normál a "mod" is. Nekem is inkább pénzem van, jobb cucc nemigen akad(t).
  • VGQ
    na megyek felhajtom az északi seregeket:p