8224
  • VGQ
    A tegnapi játék alatt kaptam 10db skill követ!!!Pedig nem játszottam 5 oránál többet.Remélem azért holnap is alkot majd ilyet és akkor már még jobban állok skillileg.Igaz a level 6os multi arrow még mindig csak 4 nyil:((
    Szal ezt sem értem:(
  • VGQ
    Köszi PZS de nem én kéreztem a vizes dolgot:))
    én már régen tulmentem rajta:p
    Én mivel olvasom egyfolytában a forumot,meg sem kérdeztem,hanem csak irtam.mikor ott jártam.Igaz jo sokáig kerestem a konzolt.
  • Caponee
    A jég varázslatok milyen nagy csoportba tartoznak ?Vagy hol tudnék utána nézni hogy melyik varázslat hova tartozik már csak a skillek elosztása miatt kérdezem.
  • Chaos Mad
    na 20-as lvl-en megtaláltam életem elsö szete cuccát! és szerencsére dark elfnek valo. egy nyüzüge csonti birtokolta:)
  • SecMan
    El tudná nekem valaki magyarázni, hogy mire jó/mire lehet használni a koponyákat(skull)?
  • pzs
    Sziasztok
    Nem tudom ki hol tart , de szerintem megint van valami crackhiba, de lehet , hogy csak béna vagyok.
    2 mission is be van ragadva
    1 : valami kereskedőket , kell a sivatagba visszakisérnem 1 portálba amikor elmennek 1 csomo szörny jön kinyirom őket , de semmi , és lövésem sincs , hogy lehet bejelezni a missiont.
    2:1 orc elküld valami rabszolgához , ott valamit fel kéne vennem a földről , de nem tudom.
    Ha valaki tud help , thx előre is .
  • pzs
    AZ ű betűvel/nálam/ hivd le a consolt és ird be wasser .
  • Caponee
    A diablot is a múlti tette inkább naggyá. És a multiba meg komoly szerepe volt +van is a Bnetnek. Mivel még nem sikerült senkinek kipróbálni a Sacred múltiját addig mindenkinek azt mondanám, hogy várd ki a végét. Ha jó lesz multiban akkor, fennmaradhat sokáig, mint a dio is, ha meg nem, akkor meg végigjátssza mindenki egyszer és már el is, felejtette. Na jó lesznek, akik mondjuk kétszer, mert tetszik nekik egy másik kari is és kiváncsiak mit, tud.
    Nekem eddig 87% a respaw miatt.
  • M.A.D.
    :((( na, ennyit erről. az utóbbi 2 évben, mindig várok pár hetet a játékokban. vajon miért?

Sacred v1.5 Patch
    for PC Patch by francesco_a at 18:56 26 March 2004
  • M.A.D.
    Így igaz. Ha, nem lenne Diablo akkor ez nagyon ott lenne. Amúgy, jó...hangulatos...szóval....8.7 pont. :)
  • Mr. Perfect
    Hát igen, a diablo-k után nem könnyű isten játékot csinálni ebben a stílusban. Amúgy szerintem ez végül is egy elég jó próbálkozásnak mondható...
  • M.A.D.
    na, tegnap este felnyomtam. háááát...vegyes érzés. nem rossz, de nem is 1 Isten. ráadásul a 768MB RAM-omból 650!-et eszik. vazz. a mai játékok gagyik...programozás-szintileg. :( a TCM2004 és a FIFA2004 idáig a legtöbb. ez meg..:(( mire fel...??? amúgy, nem rossz, de...olyan 8.5.
  • shaba23 #729
  • balty
    Miért van az, hogy írtok szörnyeket és egyszer nő xp-m egyszer csökken?
  • antijedi
    dio-nál még igy elbaszottan is jobb... :)
  • steweee
    még nem próbáltam ki mert a sok film miatt egy fikarcnyi hely sincsa a vinyóimon, de az eddigi hozzászólásokból nekem az derül ki, hogy egy jó diablo klón lett volna, de azért sikerült elbaszniuk a készítőknek.gratula nekik!
  • genya
    Valaki tud nekem segiten
    elkadtam egy Gold küldetésnél.
    Vízet kéne vinni a haldokló csávokának
    de amikor elmegyek a vízhez amit ír a küldetés
    nem tudom mit kell csinálni.
    Írjatok!!!!
  • VGQ
    Na végre már lekaszáltam azt a nyamvadt tüzsákányt is.Most irány az erdöGondolom ott lesz a méreg sárkány a földerövel eggyüt.De ami jo,hogy ha leállok harcolni durván 20-40 percenként lépek 1 szintet.Már 27-es vagyok.Sajna csak szutyok ijjakat találok:((
    A legjobb an az bánt hogy elémtesznek egy buzogányt vagy baltát és sebez 300-500at!!Én meg szenvedek a 200-270es ijjamal:((
  • Viper
    ha valaki megtalálja 1.5ös pecs crackelt részét plz nyomjon be linket mert én nem találok sehol :(
  • ronhaven
    Pekmen.
    Set itemet en is talaltam mar: ugyanazt a darabot 5szor...
    Claw of the Tiger, nemtom melyik setbe valo, gladi set karvedo.
  • LeonSilver
    Jézus szive!Mijez???lufiárus???
  • shaba23 #720
    Ezen a helyen járt már valaki? Ez a játék eddigi legnehezebb része :)

• LeonSilver
    Hát szerintem elég nagy az esélye kiegészítőKnek.
    A játék hihetetlen lehetőségeket rejteget.
    Remélem hamarosan a mod készítők is ráharapnak :)
  • shaba23 #718
    Eztet találtam. Kiváncsi vagyok lesz-e többi része is :)

• Forrest Tomee
    Hosszútávra tervezek :o)
  • Caponee
    Joformán még el sem kezdted de már a kieg kéne? lol
  • Forrest Tomee
    Mivel a diablot nem ismertem, itt elképzelhető, hogy a jövőben kiadnak hozzá kiegészítőt?(mert akkor én is megrendelem)
  • ronhaven
    UK, van benne ver
  • Jonny87
    Akik nem teljesen értik a nehézségi szintet : Képzeljétek el, hogy a diablo-t elkezdhetnének 1es karival nightmaren. Na itt ilyesmi a silver és a gold. Szal természetes, hogy ölni sem tudtok silveren. Ez igy jo. Elöször vidd végig bronzen, aztán persze hogy mehetsz nehezebben.
  • Forrest Tomee
    A deviance-os verzió az US vagy UK?
  • ronhaven
    De ez a targy nem is azert van ,hogy hasznaljuk, ez benne a lenyeg.Es ne mondd mar hogy egy 56-89dmg az neked hasznalhato drop:)
    Normal targyon nem fogsz latni ilyen irrealis ertekeket. Es amugy itt nem 100 a max level,allitolag nincs max.
  • shaba23 #710
    Melyik diabloban?
  • Hegylakolaci
    Diabloban ha crafted itemet csinálsz elöfordulhat 100+ lvl req követelmény.
  • shaba23 #708
    jah bocs azt írtad lv117 én ezt láttam lvl17-nek.
    De azt miből gondolod, hogy nem bug?
    Az épületek és a házak teljesen más kategória, ezzel szemben egy olyan fegyver, amit a büdös életben nem használ egyetlen játékos karakter sem, annak nincs értelme. Nemtom Diabloztál-e valaha, de ha belegondolsz, hogy mi történne a Bnetes berkekben, ha egy monszta dobna egy lvl100 minimum requiredes itemet...Szóval részemről ez egy olyan "poén" ami elveszi a lehetőséget egy használható itemdrop elől. Lehet, hogy nem játékbug, de akkor fejlesztői bug :)
  • ronhaven
    Mondtam en olyat hogy az lv17? Nem kell joban megneznem ahhoz,hogy lassam,hogy 117.. Marmint a minimum level, mert maga a fegyver az 130as levelu,ha mar itt tartunk.:)
    A varosi nepseg is mind felesleges, vegyuk ki osszeset! Tenyleg es az epuletek minek vannak..?
    Mondom, hogy ez csak egy poen, felejtsd el az egeszet, a jatekban elfér nem? Az a lenyeg ,hogy EZ speciel NEM bug..
  • shaba23 #706
    Ha jobban megnézed, akkor rájössz, hogy az a bizonyos ork fegyver a képen nem lvl17 hanem lvl 117. Az meg csúnya, ha én levertem egy olyan orkot aki lvl 117-es clubbal hadonászik! Ha meg értelme nincs a dolognak, akkor szerintem ez nem érdekesség, csak felesleges marhaság
  • ronhaven
    A targydobalas meg igenis SZAR a jatekban ,ezt minden forumon hangoztatjak, es nem pedis az edios altal emlegetett mittudomenmilyen file kicserelesetol ilyen.
  • ronhaven
    Selwik a fegyver szintje nem ugyanaz mint a fegyverhez szukseges minimum szint. Gondolom az attack speeded szep kis 80as.
    Mi lenne ha az emberek olvasgatnak is ezt a nyomorult forumot..? Mondom szerintem tok felesleges ide barmit is irni.
  • ronhaven
    Shaba+tobbiek: az a lv117es fegyver szar sebzessel az NEM BUG, az egy ork fegyver, es csak erdekessegnek van, nem azert ,hogy hasznald. Kerdes ,hogy akkor minek van egyaltalan.Ha megfigyeled olyan 3 agu micsodat boltba nem birsz venni.
    Ugyanigy el birod szedni egy ogrenak,egy 5 meter magas jegoriasnak is a bunkojat, a Shaddar lovagok ferde pengeju kardjat, amiket ugyanigy nem birsz berakni magadnak, ugyanilyen idiota ertekeik vannak, es ha be birnak rakni ,akkor is piros marad a tagy,tehat nem birod berakni.
    Sima fegyvereknek altalaban nincsenek ilyen requirementjei.
  • LeonSilver
    Ez igaz.
    Tekeri a vinyót böcsülettel nálam is pedig :XP2400+,1.2GB RAM,R9600pro.
    Szal valami nem tökéletes a gámában ......