8224
-
#781 a sok kép mellett felhívnám a figyelmet erre a kérdésemre. hátha valaki matematikus elme rendesen el tudja nekem ezt magyarázni, mert a hivatalos fórumon olvasottak számomra egy picit magasak (mindenféle osztás-szorzás-szarakodás). -
#780 belelóg a vállad a pajzsba :) -
Chaos Mad #779 -
Chaos Mad #778 ez királyul néz ki! -
Chaos Mad #777 micsodi? hol? itt az uj, kicsit frissebb kép:) -
#776 Esküszöm nem én voltam biztosúr...így találtam rá!!!
-
#775 Eltekintve a sisaktól. De sajnos normális, kasztspecifikus sisakot még eddig csal elfnek találtam -
#774 Ha már a szép páncéloknál tartunk :)
-
#773 valaki el tudná mondani picit részletesebben, hogy ezeknek mi közük van egymáshoz ill. hogyan viszonyulnak egymáshoz:
- protection
- physical resistance
- defense
nem igazán értem pl. hogy most az a jó, ha egy vértnek nagy a protectionje, de kisebb a phys resistance-e v hogy ha a resistance a nagy, de a protection a kisebb. melyik a fontosabb? egyáltalán, mi a különbség közöttük? -
fucko #772 Ezt reszletezd mar please! -
ronhaven #771 Battle.lan-nal lehet neten jatszani LAN gamet. -
Port Dracoban vadászgatok jelenleg. Van egy kurvajó amulettem, amitöl a tölem több szintel gyengébb ellenfelek eccerüen kifekszenek, ha meglátnak. Kész élvezet így a játék, nem kell a sok kis gyenge goblinnal foglalkoznom...
Megvan az elsö szet-cuccom is... -
VGQ #769 A bal felsö sarokban a cumo micsoda???Mert az elfemnek 2 amulett helye van és olyana meg nincsen:(( -
#768 Én birom, hogy a gladiátor ilyen mackósan közlekedik. Mondjuk a dark elf telleg viccesem fut... -
Caponee #767 Csak egyszer kel majd kiprobalnod a multit és be fog szppantani ezerrel.Ez nem egy fps . -
#766 Tökjol néz ki elfeden az armor Nem mintha 1 vámpírpáncél nem nézne ki jobban, dehát elfogultság -
#765 NVidia-ra van optimalizalva a jatek. -
Braveheart #764 Amúgy észrevettétek hogy milyen furcsa néhány animáció? Pl. ahogyan a gkladiátor "felfelé" fut, oylan mintha fél méteres lenne a lába, a dark el meg úgy fut mint egy pingvin... -
selwik #763 Figyelik a szervert :DD
Lol, ha agyatlan lövöldözést akarok arra ott a Call of duty, vagy bármi. Nemcsak fps-t lehet multiban játszani. -
Chaos Mad #762 nah, jelenleg igy állok, és még csak most megyek a sivatagba. szal a wasser a cél :)
bocs a nagy képért. :)
-
Chaos Mad #761 én nem akarok multizni, csak elmondtam a véleményem a segitö társakrol, hogy mi jo és mi nem. én nagyon jol érzem magam single-ben. de persze ez nem azt jelenti h soha az életbe nem fogom tolni multiban. -
maxius #760 Jaj baz. ilyen gámák singlebe jók, ha multizni akartok nyomjatok Enemy Terrorityt, az még legális is és nem buktok le, ha figyelik a szervert.... -
Chaos Mad #759 majd tavaszi szünetben lan partin -
#758 Ja! Így kényszeríti ascaron a játékosokat, hogy vegyék meg! De legalább ha a szerver nem enged fel cdkey nélkül, valami tcp/ip-s lehetőséget berakhattak volna!
Tényleg, lanon próbálta már valaki? -
Chaos Mad #757 hát igen. sztem akkor jo egy játék ha vagy csapat megy, vagy egyedül. a diablot végigvittem csomoszor meg direkt multira hegyeztük a karikat, de az a szar segitö nem kellett volna, szar volt az MI meg nem is én irányithattam. ez a secredben sem teccik, söt! itt még páncélt sem lehet rájuk rakni! -
VGQ #756 Vagy esetleg valami Getaway is jo lenne ,mondjuk mint ami Kani.hu-n van a diablonak.Egy olyat nagyon elfogadnák.Már kezd engem is nagyon érdekelni az a multi,mert igy egyedül dög unalom.A dioban is azért szerettem az amazont,mert ott legalább a valkirivel meg még valamilyen mukival mentem,és az ugy tünt,hogy team,de itt néha felbukkan valaki akit el kell vigyek x idö alatt valahova.Szal nem tul nagy a csapatmunka.És még bérelni sem lehet mukikat:( -
#755 Ahamm, az fmod.dll valószínüleg csak crack.
Azért gondoltam modra, mert már nagyon mexoktam diablo rencerét, ahol ugye sacredhez képest alig dobálnak cuccokat, és az arany értéke is jóval nagyobb.
Egyébként nagyon jó lenne ha valamilyen team összehozna egy multis cracket is hozzá! #734nek szerintem igaza van -
Chaos Mad #754 amugy kék köpenyes Gandalfoknak felelnek meg :) -
Chaos Mad #753 minden nagyobb városban van, a térkép jelöli is öket egy érdekes figurával, (izmos emberke féle) :) -
#752 hol a rákban van combomaster? -
Chaos Mad #751 asszem míg odaérek lesz egy kis irtás:) -
#750 Nembaj, kemények leszünk :D! -
Chaos Mad #749 én 20-as vagyok és még csak most járok ott a sivatag elején, oda kell mennem a wasser-hez:) -
#748 lvl 19 vagyok és a tárkép 12%át fedeztem fel :) Most csináltam a wasser questet -
Chaos Mad #747 kicsit lassu voltam :) -
Chaos Mad #746 ott lehet kicserélni a más kasztok combat art-jait a tiedére, szoval beraksz 4 másfajta art-ot, és válaszhatsz egyet ami neked megfelel. -
#745 Belehet cserélni a kombómasternél a más kasztok kombórúnáját a sajátodra. 2 rúna=1 random valamelyik aksztból 3 rúna=1 random a te kasztodból 4 rúna= te választod ki, hogy mi kell -
#744 A combomaster-eknél el lehet cserélni az ilyen skillnövelő kis bizbaszokat olyanra amit tudsz használni.
Senki nem tudja mire jók a koponyák(SKULL)??? -
#743 tessék?én is eladtam,mi ez az exchange? -
#742 10 szintu vagyok dark elffel és most olvastam egy másik forumban hogy van ez az exchange dolog! Asszem kissé elbaftam a fejlődést! kb. 20-25 alien combot adtam el eddig! sucks! nade sebaj, power leszek igy is!