8224
-
Chaos Mad #821 éppen ezt akartam megkérdezni, hogy mi a kül a két socket között. -
Chaos Mad #820 kicsit állatul néz ki a csaj! -
#819 48-as gladiator - kaptam egy sárkánygömböt, csak még nem próbáltam meg belerakni a testpáncélomba. v.ki nem tudja mit jelent az arany és ezúst színű socket, mi a különbség?
-
Chaos Mad #818 nekem is az kéne :( -
G_ArchAngel #817 set-ről...eh -
G_ArchAngel #816 Srácok, erről a ser-ről tud vki vmit? Ha multizunk, Nekem kellene (holnap megjön az eredeti)
-
Mihail #815 Az eddigi patch(ek)hez tud vki elérhető cracket? -
Chaos Mad #814 wow! királyul néz ki! hányas szintü vagy? én eddig még csak 2 db-al találkoztam, de az egyik az véletlen volt, ez meg a föküldihez kapcsolodik:) -
Mazsi01 #813 Én most indítottam új battle mage-t. 10. szintű és már 15% méreg ellenálása van. Tök jól néz ki zölden :o)) -
#812 Én meg most találkoztam a játék során a hetedik sárkányommal, furcsa hogy ezt nem kell legyakni, hanem még feladatot is kaptam tőle :)
-
#811 F9: quicksave
F8: quickload
Már kezdek begolyózni, nem hiszem el, hogy 1. senki nem tudja mire jó a koponya, 2. nem lehet semmire használni a koponyát. -
Viper #810 CTRL+y save és ctrl+x a load, lorol leszálás tudtommal nincs -
Ferko #809 HI
szal azt kerdeznem meg h h is van a qvickload milyen billentyukomboval ill a lorol leszallasra nincs vmi hotkey? -
Chaos Mad #808 :) -
#807 oké-oké :)
azért nem próbáltam, mert nem tudtam, hogy lehet :)
majd megnézem :P -
Chaos Mad #806 hogyan? belerakod az izé helybe és kovácsolás gomb:) -
#805 Na ezt akartam megkérdezni :) Hogy teszi bele a kovács az itembe az amut? -
#804 Ja.
De pl a sisakomban, a labszarvedömben, meg az övemben is van amulett is gyürü is kovacsolva. -
Chaos Mad #803 vagyishát már egy kicsit odébb:) nem birtam a tetemének a szagát:) -
Chaos Mad #802 nah, most itt járok :)
-
Chaos Mad #801 azt én sem tudom :) én is találtam már egypár olyat, de az csak küldetéshez kellett. :) -
#800 Lenne egy kérdésem, találtam egy nagyon érdekes tárgyat, az a neve hogy GAMEBOX, egy doboz amin egy focilabda van, valaki elmondaná hogy mire jó és hogy a fenébe kerül bele egy fantrasy gambe??? -
VGQ #799 A crossbow sztem baromi lassan lö.Közel sem olyan jo mint egy sima ij.Igaz sebzel vele sztem 500-at de de azalatt kilösz legalább 3 200-300at sebzö vesszöt az ijbol. -
Viper #798 valaki nem tud cracket az 1.5ös pecshez? -
#797 patch 1.5 -
#796 1024x768 a max felbontas? -
#795 Mire jó a SKULL???? -
selwik #794 A másik dolog: a crossbow erő alapú fegyver? Erdei elffel érdemes szerintetek átállni, vagy a sima íj a nyerő? -
#793 az UK (deves) verziohoz nincs meg patch?
eddig csak nemethez talalok mindenfelet :( -
selwik #792 Gladiátor csak egy amulettet és két gyűrűt vehet csak fel? -
Chaos Mad #791 hát biztos :)
én mindig olyan cuccokat veszek amik a szintem körül vannak, szoval nem lesz lassabb az emberkém. ez csak a mellpáncélra igaz, mer az qrvára lassitja, (vettem egy 140-eset és olyan volt mint egy csigaaa) a kéz meg csizma azok lehetnek nagyobb szintüek is, az nem számit sokat. de ez a lassusűg a fegyverkre is igaz, hiába magas az attackod ha 20-as lvl-en egy 40-es kardal mászkálsz, ugyanolyan tetü lesz. legalábbis én ezt vettem észre:) -
VGQ #790 Én ugy csináltam,hogy a páncélom,a lábszárvédöm meg a sapim adjon protekciot jo sokat.A csizmám adjon speedet.Az övem strenget.Az amulettek,meg gyürük adjanak jo dolgokat tök 8 hogy mit.
Egy apro kérdés.Ha felteszek 1 képet az x3-ra akkor hogyan kell rá linkeljek??? -
VGQ #789 Elég kellemetlenek ezek az elf harcosok:((
A lovasokat egyszerübb leszedni,ha valamilyen fal mellé beállsz és akkor beragadnak:p
söt nekem a harcos lovasok még fel is álltak a lora mint a cirkuszban az artisták.
Egyébként errefele a zenének irtora Resident Evil beütése van.Ez a csicsergés tök ugyan az mint amit Manson ur/nö (nem ismerem sajna) nyomatott.
De azért elég jol elkaszabolok köztük.a mai nap szereztem magamnak +7 skillt.Ugyhogy most jol feltápoltam magam belölük:)
Ja és ha valakivel tüdnék multizni és seraphin lenne adnák neki Uriel's cuccot mert már 3 van belöle!!És mindhármat árustol vettem!!!3 dolog biztosan ad már valami extra dolgot. -
#788 Pedig ez tök eccerű. Megnézed, hogy mennyia fizikai védelmed, azt megszorzod valamennyivel akkor kapsz egy számot ami valamennyi lesz és az nemtom minek az értéke, de a protectionod közelében lesz, vagy esetleg több/kevesebb. Ha a tűz ellen is véd a cucc akkor azt is megszorzod valahány-0,xxx-tel (xxx= bármely valós szám). Az ekkor megkapott szám reciprokát veszed és máris abban a boldog tudatban vagy, hogy kiszámoltál valamit. -
Chaos Mad #787 nah eddig ennyit tudtam onnan kihámozni :) :
Protection = (Physical Resistance + Magic Resistance + Fire Resistance + Poison Resistance) * (1 + Armor Bonus)
-
Chaos Mad #786 bazz:) -
Chaos Mad #785 ok, megnézem, de a matek nekem sem az erösségem:) -
#784 valami osztós-szorzós dolog van, amit nem értek mert én meg a matematika mindig is messze álltunk egymástól.
ha beszél vki angolul és matematikául is, akkor itt a link a hivatalos fórumhoz: hivatalos fórum -
Chaos Mad #783 hát én sem tudom pontosan, de az defense az egyértelmüen a védelem, az attack meg a sebesség meg a sebzés. a protection az az hogy mennyit véd a páncél kb, ha össze adod a resistancokat. de ezt lehet hogy én rosszul gondolom:) én ezt vettem észre legalábbis:) -
Chaos Mad #782 tudom, nem egy bugtalan game :)