8224
-
G_ArchAngel #861 úgy értettem, ahogy Te írtad, a lényeg: ha másnak van, akkor az aki előrendelte, miért csak a hét közepén kapja meg?
míg nincs meg az eredeti, addig nem szeretnék multizni, ezért lenne egy kérdésem:
multiba importálhatom a single karaktert, vagy Battle.net mintára a multikarakter a szerveren lesz tárolva? -
G_ArchAngel #860 (még egy bantu harcos is jobban beszélhet/írhat magyarul, mint én) -
VGQ #859 Eredeti cd+magyar leirá.Az nem pont a magyar gama:)))
Kicsit elnézted sztem. -
G_ArchAngel #858 Honnan a pokolból van Neked erdeti magyarod?
én előrere rendeltem és azt mondták, hogy köszi, felvettük a rendelést, majd március 30.-tól postázzuk... -
VGQ #857 a baj,hogy ö engem simán megöl:(( -
G_ArchAngel #856 Néha én sem tudok megütni lényeket, de akkor ők sem engem, csak ha visszatöltök, idegesítő, mert pl. jön négy darkelf, ebből egyet nem tudok ütni, nem is érdekelne, otthagynám, DE!
1., Mindig jön utánnam és csapdos - nem sérülök, de idegesítő
2., Ha spec. támadást indítok, rá is megy nyílvessző, holott nem is sebzem, és nem is veszélyes...
Szerintem bug... -
VGQ #855 konzolt le és ird be WASSER.Töröld elöle a caraktert azért. -
teamwork100 #854 Sziasztok. Itt van a kezemben az eredeti Cd+magyar leírás, de aki ettől várja a megoldást a koponyákra az téved. Én nem találtam benne erre utalást. De csak átlapoztam igaz.
Ami viszont még nem megy: az Internetes regisztrálo serverre nem tudok belépni. Így a neten sem játszani. :( remélem ez csak átmeneti zavar... -
Bat #853 Problémám van. Lehet már volt, most nincs időm visszaolvasni akkor hozzászólássszámot kérek:
A II fejezet elején a sivatagban egy mukinak kéne vizet adni, de ahol a vizet kéne szerezni semmi klikkelhető nincs... -
VGQ #852 Olyan LOL dolgot találtam,hogy megszartok rajta!!!Az eddigi poénok a gaméban semmit sem érnek ehez képest!!!!
Ha sikerül megoldanom,hogy feltegyem a képet akkor elmondom addi nem akarom lelöni a poént,de nagyon állat. -
VGQ #851 De hogy????Mit csináltál pontosan????Mert nekem nem akar sebzödni a genyo.
Lehet ez is valami deviancés bug?????Vagy valamit nem jol csináltam. -
#850 Egyszerűen "lepofoztam" ! Meglepően könnyű volt végezni vele (kb. 20 mp.), sőt a fődémon sem volt probléma a sárkányok sem éltek tovább 5-10 mp-nél tovább... -
VGQ #849 Te hogy ölted meg ??????? -
VGQ #848 Hogy lehet megölni ezt a tetves Shraddar-t!!!!!!!!!!!!!!
Már lövöj ijjal fél orája,de nem is sebzem meg.A poknyilam sebzi,viszont nem megy le az életereje:((
VALAKI HELP!!!!! -
#847 255, a következö szinthez mar vegtelen xp kell... -
#846 Mennyi a maximum szint ami elérhető benne?
Ja és tud valaki crack-et az 1.5-höz. -
#845 Ja.Most néztem énis,sajnos nemmegy. -
G_ArchAngel #844 de próbáltam még különböző slot-okba is - negatív... -
#843 Nem próbáltátok fegyverbe berakni???
Hátha hozzáadja a +200 sebzést ..... -
G_ArchAngel #842 ez jó válasz a gyenge lények respawnjára - elegáns megoldás: majd multiban lvl 50-ként elmegyek a szerencsétlen lvl 10-es playerek között, és jól összedöntöm a kis goblinjaikat, hehehe:DDD -
#841 Enemies with lower levels die on sight: +5
Erre is megvan a matekpélda:
Mondjuk vlki lvl 20-as. Van egy ilyen amulettje.
20 (saját lvl) + 5 (amulett) = 25 -> 25-10 (ez mindig 10) = 15 -> minden 15 level alatti ellenfél kimúl, ha meglát, és az 1.3.0.8-as patch felett NEM KAPSZ ÈRTÜK XP-t. -
#840 Slot:
A bele kovácsolt tárgy tulajdonságaira van hatással, amikor KIVESZED.
Az arany slot nem változtat rajta.
Az ezüst kicsit csökkenti a tulajdonságait.
A bronz erösebben csökkenti.
Tehát mikor a fegyverben/páncélban van a cucc, akkor olyan, mint mikor belekovácsolták, de kivételkor gyengül (ha nem arany slotban van). -
G_ArchAngel #839 nekem is van 200 feletti sebzésű, ezért érdekelt volna... -
#838 A koponyákról nincs semmi a kézikönyvben. Egy-két fórumon azt olvastam, hogy fegyverként használják. Állítólag van olyan, ami 2-300-at sebez...
Az arany-ezüst-bronz slot-okról gözöm nincs, infot se nagyon találtam róluk. -
G_ArchAngel #837 szívás, ezt nem láttam, ma nem tudom meg - március 30.-án jelenik meg... -
#836 Amúgy ezzel a kovácsolással nagyot lehet nyerni.
Nemreg találtam egy viszonylag gyenge páncélt (98 prot), de beleraktam ket amulettet, most 200-as! Mostanában azt csinálom, hogy szaladgálok kicsit körbe, hogy legyenek vagy tizen körülöttem, aztán nézem mit tudnak kezdeni a páncéllal ... Aztán jön az "isten ökle" nevü skillem, ami ilyen 4 x 900-as sebez, ha egymás mellett állnak az ipsék, és 2s alatt újra fel van töltve... aztán megint... -
G_ArchAngel #835 Pénteken megrendeltem, ha ma megjön, akkor bízok benne, hogy akár angolul, akár magyarul (bár ennek kicsi a valószínűsége) benne lesz a könyvében...
Lerántjuk a koponyákról a leplet!:))) -
M.A.D. #834 Huh...akkor jó. -
#833 Be tudod tölteni a patch elötti mentéseket is. Legalábbis nekem sikerült. -
M.A.D. #832 Na, ettől féltem. Máris kigyütt egy patch a mostani (angol) verzióhoz. de jó, hogy még csak kb. 6 órát játszottam vele.
A mostani játékoknál érdemes várni 1-2 hónapot, a patch-heygek miatt. :(
-
#831 Ja, az amulettek ilyenek.
Nekem van ebböl 2 (egy a nyakamban, egy meg a sisakomba kovacsolva), es csak ugy peregnek elottem a kisebb monsterek... -
VGQ #830 Olyan lassan haldok,hogy csak naMost ültettem vissza Victort vagy ki a joistent a tronra.El kéne vinnem egy nagydarab orgét valahova ,délre de semmi kedvem elcsámbászni odáig:((
Tul messzi van,és sokat kell gyakni még odaérek:((
De azért haladok már 33as szinten vagyok.Találtam egy 44es szintü ijjat ami sebez maxra 450et ugyhogy azzal megyek.Meg van egy páncélom is az is 41es szintü:)Szal olyan lassu vagyok mint egy szárazföldi hal:p
De van egy skillem amit elsütök és már szupergyorsan száguldok és lövök is.A baj,hogy sztem bugosan müxik.Elvileg +15%al kellene hogy gyorsitson(szinte semmi),gyakorlatban lefutom ilyen nehéz páncélban az elflovas enemiket -
TANKboy #829 Régóta Diablozom, szal tudom mik azok a követelmények. Semmi se volt piros és végignyaltam a tulajdonságaimat is, mindenben legalább 3x annyi volt mint ami kell a rucihoz. Egyszerüen nem enged felvenni néhány cuccot, köztük a seráf páncélokat! :(((((( -
#828 Level 50 Act IV. :-) Ez az Act III. Demon végpercei Ancara szíve előtt....
-
Szicsone #827 Valószínüleg mert olyan cuccot aggattál magadra ami ezt tudja. Nekem is van ilyen :(Enemies with lower levels die on sight: +5)plussz tulajdonsággal van felruházva a cucc. -
#826 Valamit nagyon elcseszhettem. Most kellett viszza mennem a sivatagba a portálon keresztül, és minden ogre megöléséhez kell egy gyógyitalt innom :( -
VGQ #825 Mad örülj neki.Nekem le kell löjjek minden szotyi embert:((
Valaki angolmester nézzen már utána a koponyáknak meg a soket szineknek lécci.Sajna én éppenhogy társalgok valamennyit,és az nagyon kevés a forditásokhoz:( -
VGQ #824 Az a set-es tárgy nekem is megvan,de csak sajna ugyan ugy a sapi:(( -
Chaos Mad #823 bazz! miert van az hogy megyek visszafelé a kezdö város fele, mert fel kell mennem északra egy nagy várba (a térkép közepétöl felfele, act III eleje) és a szörnyek megdöglenek elöttem! nem is ütöm meg öket csak ugy hullanak! én meg kapom az xp-t! ez nálatok is elöfordult már??? -
Chaos Mad #822 a kedvenc képem:
jo kis irtás:)