8224
-
#941 Csakmert az az emberke mind a kettovel akar jatszani! :) erdekes lehet! megneznem! -
#940 de. -
#939 Szaggatásra:
Egy defrag a merevlemezen csodákat tesz.
Milyen konfigod van? -
#938 Én Win98SE alatt a music-ot kapcsoltam ki és attól stabil lett a játék. Már ameddig játszottam vele mert sajnos nekem eléggé szaggat. -
#937 Hali! a seraph, meg a seraphim nem ugyan az? -
#936 Sztem király. -
#935 At lehet adni, ha van ket geped (vagy 1 db jo haverod) .
En tegnap sikeresen bekötöttem LAN-ba az otthoni gepet - köszönet az 1.5.5 pecsnek 1 DB gyari cd-vel, mert a masolasvedelmet (a cd-t) csak a jatek inditasakor csekkolja a progi:
- elöször a kliens gepen elinditottam a jatekot, cd ki, be a szervergepbe
- elinditottam a szerver gepet is, LAN multiplayer indit
- kliensgep felcsat.
Barmilyen korabban exportalt karakter be tucc importalni, es a jatekban lehet csereberelni.
Asszonnyal tegnap nyomtunk vagy 4 ora cooperative multit, hat mit mondjak kibaszott jo! A hidden place-ek, meg a kutak dupla cuccot adnak, de a dobott targyak mindig közösek (ugyhogy erdemes a speedbe fektetni, ha vlki nem a barati körrel coop-ozik... Mi mindig megdumaljuk, hogy kinek milyen cucc kell, es az mennyi penz, de neten azert ez nehezebb lesz.
Az XP-t viszont fele fele aranyban osztja mostmar (ez nem volt igy az elejen), de sok mellekküldetés még bug-os (vagy nem tudod elvallalni, vagy a jutalmat nem tudod felvenni). Ezt is javitjak allitolag. -
#934 Valszeg nincs felinstallálva a Media Player 7.1 (nekem sem volt, és ugyanez az elsötétüléses fasságot csinálta). A jatek kezdeten van egy movie, azt akarja lejatszani.
Ha win98 alatt jaccanak, akkor sosem fog menni. Win98SE alatt fut, de csak window modban, es nekem a hangot is le kellett venni a legalacsonyabb minösegre, hogy ne lepjen ki meglepetesszerüen. Azota stabilan fut orakig. -
selwik #933 Nemtom, sztem nem sok vizet zavarnak a társak. Wilbur pajti a közös utunk vége felé talán már ért vmit miután telepakoltam jó fegyverekkel, de a parancsok hiánya miatt (maradj, támadj, stb) nemigen tudtam taktikázni, meg is feküdt néhányszor miután okosan berongyolt egy erősebb mob közepébe.(persze minden következmény nélkül...) -
VGQ #932 Én deviancéval nyomom és ott alapbol ...eng van.Szal akinek nem német eredeti verzioja van az sztem tuti,hogy eng szerverre akar connectolni és nem megy. -
Viper #931 A multira a megoldás eredeti cdre: A "settings.cfg"-ben kell átírni a szervernevet "sacredhun.ascaron-net.com"-ról pl. "sacredeng.ascaron-net.com"-ra. (Még nem tudok hozzászólni, írd már be a többieknek is.) thx by hasse
ekkor tudsz majd nyomni neten is :D -
Mazsi01 #930 Azt tudtátok, hogy lehet álandó társat szerezni a játékban? A második városban van egy küldetés amiben egy csajt elment lovagolni és nem jött vissza. Meg csináltam a questet. Már a sivatagot is befejezttem gondoltam körülnézek arra felé egy picit. Beszétem a csajjal ő nyomot valami szöveget és beált mellém de küldetést nem adot. A battle mage-el tudom gyógyítani is meg minden... -
TANKboy #929 Tudnátok mondani vmi jó kis (NEM NÉMET) oldalt, ahol megvan a térkép meg a skillekről is írnak vmit?
Meg kell vennem ezt a játékot! Borzasztóan tetszik. -
VGQ #928 Akkor van benne bug rendesen.
Azért ez nagyon poén ilyen szarul kiadni egy játékot ,hogy telis teli van fontos dolgokkal ,és a nagyrésze hbás:)
Ezt egy kicsit elcseszték.
Azért lehet megveszem én is,de én csak akkor,ha a multi kifogástalan állapotban müxik.Addig nem pazarlok rá pénzt.Az éves költségvetésem ugyis elment az alanti gépfejlesztésre:)) -
#927 Már silveren is nagyon durva, egy komolyabb ellenfél 1500-2000 között vesz le egy ütéssel. Három bekapott találat és elfogy a 6200-as HP-m. Így 2x annyi idő lesz mint bronzon. Viszont a teleportokat meghagyta az exportált karinál, simán lehet közlekedni a teleportok közt. -
Cat #926 talán kicsit magas, de az ellen nem sok mindent lehet tenni -
#925 Nagyon szar a banner? -
#924 Én asszem hétfőn veszem meg, de lehet megvárom, amíg lesz működő multija. -
Gear #923 hmm....lehet hogy meg kéne venni:) -
#922 6990,- -
VGQ #921 És a sluszpoén,hogy kizárolagos Vampir cumo -
Gear #920 Hogyé adják a cuccot?
-
Szicsone #919 A "to all magic spells +1" tulajdonságra valószínüleg azért nem reagál a karid mert vámpír kari. Spelleket a battle mage-ek használnak. szerintem rájuk illik ez a pajzs inkább. -
teamwork100 #918 Igen ezt már én is reklamáltam délután. felhívtam a hivatalos forgalmazót, de haévány lila fingja se volt, hogy miért nem megy. Mondjuk ezen nem csodálkozom nagyn. :(
Amit viszont észrevettem, hogyha felteszem a 1,5 patchet belassul a játék, de keményen...nem tudom miért. Most teszem vissza az eredetit, mert idegesítően szaggat. remélem ezt gyorsan javítják, mert így meg a küldetések bugosak. Azért jó kis játék lesz ez...:) -
VGQ #917 Nah egy kis info:p
Silver modban sem csökken sem a pénz sem az Xp halálozáskor.(egymás után 2x behaltam direkt).
Sajna elég gázosan lett megoldva,mert még mindig esnek ki ládikákbol 30-100 pénzek(pedig bronz végén 3000is kipottyant),söt az elsö küldetés ugyan ugy 400xp-t ér.
A boltos is ad el ugyan ugy 30-40 defenzés ruhákat,potom pénzekért,csak nemtom minek.
ÉS IRTO nehéz!!!
Találtam még 1 zöld cuccot a vampir csajhoz tehát neki legalább 2 sett-je van!!Sajna nemtom hogy fogom átadni mad esetleg az ujj karijaimnak ezeket amit találok::(
Mert át kellene adjam és akkor lenne sokkal eccerübb.
És mégeccer sokkal nehezebb a siver mint a bronz vége!!
34-es elfel meghalok 3 goblintol:( -
#916 Rába**tam. Lvl6 woodelfem most talált egy multishot rúnát erre véletlenül visszatöltöttem a quickloaddal a találás előtti részt és a minotaurusz persze nem azt dobta :) -
#915 Délen van a vulkános részhez a feljáró. -
Viper #914 HI
ma vettem meg az eredeti gamét, de nem tudok felmenni vele netre.másnál is jelentkezett ez a probléma?
ja és peccseltem 1.5re -
Mihail #913 Segítsetek! Az Alcazabo non draco küldetésnél vagyok és nem találom az átjárót a vulkános terepre, azt tudom hogy vhol a sivatag hegyeinél van, de mégsincs meg, tudna vki feltenni 1 képet, h hogyis néz ki ez a feljáró v. mi? Előre is köszi! -
#912 Én 7 db. sárkánnyal találkoztam, de csak kb. 65 %-át jártam be a játék végéig. A 7.-et nem lehetett megölni, mert küldetést ad.
Silver elég nehéz a Bronzhoz képest, alig haladok még egy kisebb orkcsapat is gondot okoz, nem lehet könnyelműen rohangálni. Belekóstoltam a Gold-ba is, ez már tényleg Nightmare. -
Chaos Mad #911 azt én is elkezdtem! de kb lvl 2-ön abba is hagytam:)
maradok a seraphimnál meg a darkelfnél:)
majd seraphal is elkezdem eccer, az teccik még:) -
#910 Elkezdtem egy íjjászcsajt. Azt vettem észre, hogy bár telenyomja az ellenfeleket nyillal, de nem sebződnek :( -
#909 Jó cucc -
Chaos Mad #908 igen igen! ilyenem van! -
selwik #907 Huhh, ti mennyit nyomjátok egy nap, hogy már végig is vittétek? Mióta kijött minden nap játszom vele pár órát éjjelente, és még csak most tartok a második felvonás elején. Igaz, én bejárok minden barlangot, mellékösvényt, rétet-mezőt:)) -
maxius #906 Végre egy méltó Diablo folytatás, szerintem jobb is mint a Diablo, kár, hogy ezt a sok jó ötletet csak összeszedték...de így is jó... -
#905 Mindenféleképpen, az nem biztos. Én a jégsárkányt csak azután gyűrtem le, amikor már megvolt a levegő vagy milyen cucc, aztán Xp gyűjtés alatt épp arra jártam és belebotlottam. -
VGQ #904 Én az egész gama alatt csak 4el találkoztamszal nem tul sookat harcoltam.Igaz ez lehet amiatt .hogy a map 25%át fedeztem csak fel:))
3-at mindenféleképpen meg kell hogy ölj. -
gabi321 #903 Hú de sok a van. -
gabi321 #902 Mennyi sárkány van a játékban? Már találkoztam eggyel, de nem volt nehéz legyűrni. A parasztok a falvakban azt mondják, hogy 3 nagy sárkány van Ancariában.Akkor ezek szerint nekem már csak 2 van, de lehet, hogy több is van. Az Xp-t mindenesetre adják rendesen.