8224
  • Toerpe
    Elöbb a crack :-))))) a munka megvár :-))))
  • M.A.D.
    Ezt a "szar" crakket nyomozom már reggel óta. :( Mikor fogok éb dolgozni? :)
  • Ridley
    thx,thx és még eccer :)

más:
    a dual wielding vagy mi..van értelme a dark elfnél fejleszteni?
    25-ös szintű a kari.
    2 fegyvert használok fist of akármi...300-400as sebzés
    elvileg a dula izé növelné az értéket vagy a támadást..de nem :O
    helyette a blade valamit tuningoltam..ez tényleg növelte.

szal ez a dual izének akkor mi értelme?
    bug?

vagy olvassak vissza :) üzenetet kapom

tudom van már patch 1,5 (meg is van)csak még a jó öreg crack kéne hozzá (ha ez a gond)
  • Toerpe
  • Ridley
    azé nem teljesen antialkoholista :)

figy meló helyen van csak net..sajna sok időm nincs netezni.
    please írjátok le még 1x a köcsög büdöslábú SZOMJAZÓ katona hogyan kaphat vizet című történetet. :)

megértéseteket köszönöm.
  • balty
    Meg se próbáld, mert a srác antialkoholista, és képzeld vittem neki kávét, erre beszól, hogy koffeinmentes e?
    Egyébként vizet hol lehet találni?:)
  • G_ArchAngel #975
    eh...
    köszi, én meg a sárkánynál kevergek...
  • jam@
    Ha jól emlékszem a lakószinten van. A fő elf kinyúvasztása után tovább kell menni arra ahol a falak közt kék fények futkároznak, itt is van egy baltás főszörny, ezt legyakva bejutsz az elementhez.
  • M.A.D.
    Off:Kinél van felesleges sör? (ezt is minden második kérdezi?) :))
  • G_ArchAngel #972
    Help please!

Van ugyebár a darkelf erőd:
    1. szint lakószint
    2. szint bányaszint
    3. szint barlangszint:
    itt kinyírtam egy sárkányt, találtam a térkép jobb-alsó sarkában egy szerkezetet, amire hiába kattintok, nem csinál semmit, ezenkívül mindenfelé víz és a nyugatra látható szigetekre, barlangrészre nem tudok átmenni.
    A térképen a nyíl (főküldetés, sárga) folymatosan északra mutat, de ott is víz van, így sehol nem találom az Elemental Earth-t...

Aki vágja, merre kell menni, segítsen, köszike...
  • Ferko
    Eppen emiatt vagyok azokkal ;-))
  • Toerpe
    Hali!

Egy kis segítség kellene (igaz még nem tartok ott) van egy olyan küldi hogy vmi vizet kellene vinni a szomjazonak :-))) probáltam vizet keresni de csak sört találtam azt is elfogadja?
  • TopGun
    MIERT NEM OLVASOL VISSZA EGY KICSIT!? :((( MINDEN MASODIK FICKO EZT KERDEZI,DE LUSTA VISSZA OLVASNI!!!!!!
  • Knox
    Hivd le a konzolt! ö, ü vagy valamelyik betű arrafelé és ird be hogy: wasser!
  • jam@
    És gyorsan haladsz?
  • jam@
    Jah még valami furcsa az 50-60 körül sebző titánium karmok, a +40% erő a sebzéshez képesség miatt, jóval nagyobbat sebeznek mint az alapban 200-400-at sebző kardok. ez is érdekes.
  • M.A.D.
    én egyből silver-en kezdtem. mazopista vagyok!
  • jam@
    Bronz fokon én is titánium karmokkal nyomtam végig, eszméletlen a sebzése a kardokhoz képest, csak attack-ot használok, de nem fejlesztettem tovább, csak 0%-ig. Silveren már más a helyzet, itt már dobnak olyan egykezes kardokat amelyeket a socketekkel együtt figyelembevéve érdemes használni. Az Armor-t eddig én sem fejlesztettem, de az utóbbi pontjaim zömét már erre vagyok kénytelen elnyomni, ha nem akarom, hogy silveren egy tüznyilakkal támadó sima utonálló egy két lövéssel levadásszon. Pedig 320 köröl van a tüz ellenálláson. Az armor fejlesztése ebből a szempontból nem volt felesleges, későbbiekben jó hasznát veszed.
  • Ridley
    Heeelp all!

második quest!

a haldokló/szomjazó manus a sivatagban...
    aszongya kell víz meg valami szamarat emleget (lehet,hogy engem néz annak :) )

ha beszélek vele kicsit lejjebb megjelenik egy új "nav pont"
    oda megyek van ott egy tarka ló/(öszvér?) meg egy kis víz (kis tó de inkább pocsolya)
    nna itt kéken villog vibrál vmi fény....(tárgy nincs)
    na de itt mi a fészkes sz@rt kell csinálni...hogyan vigyek vizet a manusnak??? mi ez a fény????
    ja a tarka lóra felülni nem tudok...

ha vki túljutott ezen (és elöbb útóbb mindenkinek túl kell mert ez main quest tehát addig a story nem megy tovább)az segítsen mert kigogytam az ötletekből.

thx előre is
  • M.A.D.
    Tehát...+ 900 swap is a vinyón.
  • M.A.D.
    256MB RAM a bibi. Nálam a 768MB RAM-ból alapból leszed 600MB! ja..és írja, hogy ráadásul 900MB swap file az optimális.

...a proci nem is lenne annyira gáz...persze...ha 500 Mhz-val gyorsabb lenne...:)
  • piSTUKA
    Ha a dual weapont fejleszted, akkor barmilyen fegyvert használhatsz, a lényeg annyi, hogy két kézzel hadonász.

Tehát ha találsz két jó baltát, akkor nyugodtan használhatod öket. Azt axt skill a kétkezes baltákhoz kell, meg akkor, ha pajzzsal használod az egykezest.

Amugy en a weapon-lore, dual, constitution-ra tennek nalad....
  • piSTUKA
    Pontosan úgy van, ahogy mondani teccik. :) De az én 7-es attackom (single player, 23-as Gladiator, attack-ra meg fist of gods-ra specializalva) csak 4%-ot veszt a fegyver sebzeseböl, tehát majdnem a névleges értéket sebzik. Ha erre még ráteszel egy csomo weapon lore-t (ami növeli a sebzést), akkor felé mehecc a "névleges" fegyver sebzésnek.
  • vytraas
    Ajánlott elosztás: mindent a weapon lore-ra, concentrationra és a dual wielding-re! Elég az armornak annyi! Nekem 6-os, de a fent emlitett három meg 20 körül mozog. Kérdés ugye, hogy támadó, vagy védő gladit akarsz-e gyártani:) Amúgy a karmoknál sokkal messszebb ér el a kard pölö. Ez néhány repülő izénél sokat dob a csata kimenetelén!
  • vytraas
    Kis helyesbítés: az Attack-nál nem tucc nagyobbat sebezni a fegyver alap sebzésénél. Van minimális bünti, tehát alatta marad. Példa: nekem a kardom 240-370-et sebez normál ellenségen. Ha simán ütöm, akkor el is éri a 240-300-as sebzéseket. Ha Attack-olok, akkor 170-210 a max. Teccikérteni? De a leírásában is van, hogy van sebzés penalty. Ezt ugyan ellensúlyozza a több ütés és a sebesség. Tehát összességében valóban többet sebez Attack-al. De normál ütésre nagyobbakat üt. Próbáld ki, ha nem hiszed. Amúgy ez a helyzet javul, ha egyre több rúnát dobálsz az attack-ra. Ha ezeket az attackokat összefűzöd valami jobb kombóba, az már királyság:)
  • Ferko
    Annyi h en olyan cuccosokat hasznalok amit csak gladiatorok vehetnek fel(karmok) tudom h a baltas a jo taktika de mar 20. szinten nem fogok atalni bar pontom volna eppen ra csak azt nem tom h mikor fogok kapni meg uj skill helyet. most ilyeneim vannak:
    agilitiy 6
    weapon lore 7
    concentration 3
    constitution 1
    dual wielding 9
    armor 9
    na es ehhez van most 18 pontocskam...
  • Methylisocloro
    AMD 950MHz, 256MB SDRAM memória, Geforce4 Ti4200, SB Live
    Hát ez van, tudom nem a legújabb.
  • piSTUKA
    Kétkezes gladinál nyomd az "Attack" nevü battle art-ot (három kard van a rúnán) - ez együtt növeli a sebességet és a fegyver is jobban sebez támadáskor.

Skillnél az ált. fegyver. meg a kétkezes fegyvert nyomd. Én még emellett a páncélba nyomtam, mert így jobban védve vagy, és mivel nem akadályoz a páncél annyira, megintcsak gyorsabb leszel. 5-6 ellenfél kb 2-3 másodperc. egy durvább gladiátornak két fejszével...
  • M.A.D.
    :)) Jah..kérem...gyári CD-vel könnyű. :)
  • Ferko
    Ja es a koponyakhoz: elvileg fegyverek amit csak pancel nelkul le7 hasznalni, viszont a gladiator nem tudja azt mondja amikor a kezebe akarom rakni h o ezt bizony nem tudja hasznalni, ez az info a hivatalos honlap forumjarol szarmazik es en nem vagyok vmi jo angolos de szvsz ezt jelentette ami oda volt irva. az viszont erdekes kerdes h mi van azokkal a koponyakkal amit kuldetesert kaptok es nincs neki semmilyen erteke igazabol...
  • piSTUKA
    Sztem crack-elt copyval simán el kell indulnia LAN-ban. Ha nem jatszol, csak csereberélsz, akkor korábbi verzió is jó lesz.

A Single fordítása:
    * Néhány gépen a program nem ismeri fel a 2. CD-t (ezzel jáccik a vásárló) - javítva
    * A mentett állások visszatöltése kurva hosszú volt (télleg) - javítva (télleg)
    * Javítva: Néhény föellenfél vagy egy pofontól meghalt, vagy (majdnem) sebezhetetlen volt. (Ilyen volt neked is VGQ)
  • Ferko
    Szevasztok!
    A sok segitseg utan amit innen le7 nyerni most en is adnek nektek vmit. na ez 1 bug de asszem a leghasznosabb ;-) szal a kovetkezo a lenyeg:qvicksave, fogsz 3 combat art-ot a combomasternel nyomod h kombozzon ha nem felel meg akkor qvickload es bennmarad az a combatart amit kaptal az elobb na ezt kivenni inventoryba nem le7 viszont fel le7 rakni a randomizalo helyek barmelyikere igy 2 runabol randomizalsz v 3bol kersz amit akarsz, ja es ha eltunne 1xcsak akkor ha raklikkeltek a kapott runahelyre ugynugy at le7 rakni.
    Na ennyi volna az 1ik. a masik pedig (bar ez le7 nem bug) az elso varosban silver creekben ahol az elso combomaster van van 1 kut ott vegtelen szamu hidden place van eleg ha kimentek a varosbol aztan meg vissza csak neha nem veszi fel a belole kinyert cuccost.
    Vegezetul nekem is volna 1 kerdesem: gladiatornal mire erdemes fejleszteni ha 2 kezes karirol van szo mert van most eppen 18 pontom aztan gondoltam megkerdezlek titeket ;)
  • piSTUKA
    Nekem német van, és 40 ojrót kóstált (~10e Ft).

De az 576-nál már kapható az angol 7990-ért (vagyis nagyon jó vétel).

2 CD, egy kézikönyv, egy térkép, és egy nagyon szép (és ötletes) csomagolás. Kurva jól mutat a pócon is.
  • VGQ
    A 2 gép nem lenne gond,csak valahogy lan-ra kellene fellépni eredeti cd nélkül.

Ja és valaki 1-2 szoval leforditaná a PAtch javitásait,mert sajna nem igazán megy az english:((
    Elég nekem a single rész is:)
  • vytraas
    Mennyiért vesztegetnek egy ángélus Sacred-et? És hol lehet megcsípni?
  • piSTUKA
    Úgy upgrade-eltem, hogy megvettem a játékot a bótban, ígyaztán ha kéri a CD-t, akkó beteszem...

Az 1.5.5 verzió gond nélkül betölt akár 1.0.0-ás mentést is.
  • M.A.D.
    This patch will update Sacred to version 1.5, and apply the following changes:

Single and Multiplayer:
    * Problem that with program start on some systems the 2. CD as original CD is not recognized, is repaired.
    * Shop of stored spielstaende lasted sometimes extremely long. One repaired.
    * Fixed that some Bossgegner died either immediately or was unsterblich (almost).

Multiplayer:
    * Occasionally vorkommene problems with secondary and with some Hauptquests repaired (however still without recovery of the problems with dynamic Quests).
    * OpenNet: Fixed that leaving lasted partly eternally.
    * OpenNet: Server cannot be provided. Fixed.
    * Assignment of point of experience were revised.
    * Lost connections are now correctly indicated, instead of "Winsock error: cannot close (0)". As sequence error could thereupon also the character not to be any longer stored.
    * Error message "connection to the InterNet not possible, wg. "Winsock 10049" repaired
    * OpenNet: "Starten" Button was disabled, although all conditions were fulfilled. Fixed.
    * Horses occasionally doubled with the passage by a portal. Now no more. * Possibility for whispering and Teamchat implements.
    * Input of "/?" in lobby and play gives information more detailed now.
    * Occasionally arising unknown quantity user messages in the lobby removes.
    * Account name in the play only in the network menu indicated otherwise is now only the character name visible.
    * In the network menu (key N) also the character level is indicated now.
    * Occasionally empty network menu fixed.
    * Possible Item Dupes with the schmied is now prevented.
    * From now on also a third and fourth team can be put on.
    * Some nose repaired, which team join/withdraw concerns.
    * Some nose concerning Chat and Teamchat repaired.
    * OpenNet: Blockers repaired, if one joins a play and clicks on back.
    * Exchange of characters from OpenNet and ClosedNet characters repaired.
    * Additional safety inquiries for avoidance that sometimes all articles disappear.
    * Performance break-downs under Windows 98 are repaired.
    * Gameserver: Runs for stabilities and compatibility reasons now at the best under Windows 2000 and Windows XP
    * Gameserver: "Locked"/Unlocked"problem fixed.
    * Gameserver: Log in and Reconnect nose repaired.
    * Gameserver: Further problems that itself the 16. Player not to connect could, repaired.
    * When loading campaign play conditions the current character names were not taken over
  • M.A.D.
    1.A Deviance-s UK.
    2.Még nincs patch v1.5. Én is pont azt keresem.
  • vytraas
    Szasztok! Két kérdés. 1. A Deviance féle cucc az most UK vagy US? És tudtok már az 1.5 patch-hez cracket? Köszi a segítséget.
  • M.A.D.
    Új ENG patch felrakva.....cd-t kér, mert az exe-t is átírta. Tegnap meg írta valaki, hogy betöltötte az előző verzió mentését. Érdekes....hogy upgradelt akkor?