8224
-
Toerpe #1021 Nekem is ez a bajom :-(( de ha jön az éj leple akkor behúzodok egy faluba és ott várom meg a hajnalt addig adok-veszek egy két cuccot :-)))) -
VGQ #1020 A baj,hogy végigtoltam ,és már nincs kedvem nyomni silveren ,mert ott tul erösek az ellenek,és egyfolytában halok megfele:((
És nem találok annyi üditöt ami elég lenne,pedig csak a 3. városban tartok:((
De találtam egy jo dolgot:))
Az elsö skillt akármennyire fel lehet tuningolni!!!Ugye a legelsö ládikában van kapásbol 1 skill:)
Na most akkor ujrakezded a gamét,felveszed a skillt ,export,ujracrálsz ,felveszed export.
Szal igy eléggé fel lehet turbozni!!
ÉN nem tettem meg!!(még) -
VGQ #1019 Egyébként éjszaka nektek is olyan sötét a kép,hogy csak akkor láttok valamit ha a szobában is sötét van???MErt nekem ez s nagy baj.Csak este tudom élvezni rendesen a gamét,mert akkor látok jol mindent(mondjuk) -
M.A.D. #1018 Csak azt felejtitek el, hogy a Dio előtt nem volt olyan stílusú game. Az volt az etalon. Újat nehéz hozni. Az a nyerő, aki erre ráérez. -
Braveheart #1017 Hát ja szerintem is jobb volt a d2 hangulata, igaz, az 1 volt anno a kedvenc gamém. -
Braveheart #1016 Kiskolok... a diablo2-ben és itt is ha nem találod ez az ellenfelet az nem bug... Azt nem fogom elmagyarázni, miért, nincs rá időm, kérdezz meg vkit a közelben -
#1015 Nekem akkor sokkal nagyobb élmény volt a D2 mint most a Sacred. Elveszi a kedvemet pl. az, hogy alig lehet normálisan rákattan a szörnyre. A lebutított szintlépő rendszer, engine se valami szuper, bár mentségére legyen, hog hatalmas területet kell lemodelleznie. Mozgás/harc animációk is elég gyengé. Ezek mind negatívumok. A pozitívumok épphogycsak ki tudják egyenlíteni az egyensúlyt, de szerintem patchek hiján semmiképpen nem egy nagy durranás ez a játék, bár egy szinfolt mindenképpen a mai silány felhozatalban. -
KisKolok #1014 Seraphimmal sokkal jobb lovon menni, egyszerűen 2x gyorsabban üt, mint gyalogosan. Ez biztosan bug, de most még megéri :)
Amúgy sztem a Sacred sokkal kiforrottabb mint a D2. A d2-ben ugyan rákattinthattál a szörnyre rendesen, de sokkal többször bugzott (egyszerűen ütötted de nem találtad), mint ez.
Ahogy nézem ez a game annyira de annyira jól ki van gondolva, tele van poénnal, mindenféle hülyeséggel, nem nehéz, de néha küzdeni kell, és sokkalll élvezetesebb mint mondjuk a d2 :) -
M.A.D. #1013 :) Tudod? Jó munkához idő kell. A rosszhoz + ... -
Toerpe #1012 crack +van már? :-)))))))) -
M.A.D. #1011 :) Papiron 16.30-ig. Mert? -
Toerpe #1010 meddig tart a munkaidőd? -
M.A.D. #1009 Erdei elf-el nyomulok kiváncsiságból -
M.A.D. #1008 Sajnos én ráültem a CD-re, így nekem ne csekkolja indításkor. :)
Crack gyere szépen. Bújj elő.
-
Toerpe #1007 Szerintem a Lónak az a dolga hogy elvigyen oda ahova menni szeretnél. Csatázni pedig ló nélkül érdemes. :-)))) -
#1006 Szerintem sincs értelme. Sőt sokkal nehezebb lóval kattintgatni az ellenre :( Diablo kattintgatós részre 1000* jobb volt.
Eddig csak a sztoriban tudott jobbat mutatni ez a ják, mint a Diablo II. A dio egy sokkal kiforrottabb rendszerű jáékt.
Majd a Sacred 2.... :) -
Bat #1005 Szeméccség, én itt melózom míg mások már túljutnak a vizes részen :) :( -
#1004 Köszi bejött :) -
#1003 Csak a CD-t csekkeli, de azt is csak inditaskor. -
#1002 J Ó H Í R:
A németeknél már 100e eladott példány felett tartanak, több hete vezeti a játék az eladási listát. Úgy néz ki, hogy még pár ilyen hét, és a kiegészítö biztos lesz (ugye a fejlesztö német).
A multi problémára is ráfeküdtek, állítólag nem számoltak ekkora rohammal, de most bövítik a szervízt. Egyre többen tudnak stabilan multizni a neten, ami megincsak bizakodásra ad okot! ;) -
#1001 Így van. Csak én eddig nem sok értelmét láttam a lovaglást fejleszteni. Talán az erdei elfnél van értelme... de a többinél... -
Bat #1000 Amúgy meg lehet lovaglani 2-es vagy 3-as ridingskillel
-
Rusy #999 ezt már csak 15-szőr kérdezték én még nem tartok ott de 15szőr hallottam, ű-betű a konzol és írd be wasser ez egy másolásvédelem:)))) -
#998 Elakadtam :( Ott vagyok, ahol a Wyvern Pass-nál kell vizet hozni egy félholt katonának. Elmegyek az oázishoz, ott van egy kis tavacsak, és villog valami kék kör. Belementem a kék körbe, de semmi. Vizet nem tudok szedni sehogy a patakból. Ott van egy ló azt meg nem tudom meglovagolni. Mi lehet a baj? Hogyan kell vizet szerezni a tavacskából? -
Rusy #997 majdcsak meglesz, kell hozzá egyáltalán, az exe-hez hozzányúl egyáltalán? -
M.A.D. #996 Reggel óta keresem a crack-et, de csak spanyol topic-okban látom kérdezni a file-ról. Semmi több (idáig). :( -
selwik #995 Nekem is magyar bill van, de nekem pl. az ű a konzol:) -
#994 jaja 1.5-ös crack jóóó lenne -
VGQ #993 Nekem a "ű" gombon van:) -
G_ArchAngel #992 a magyaron pedig az "ö" -
M.A.D. #991 Tilde. Olyan, mint a Tilda..:) -
BoSA #990 Nálam a konzolt az angol billentyűzeten ez nyitja ~ -
Bat #989 Egy megjegyzés a WASSER-hez: tegnap végzongoráztam a billentyűzetemet többször is, de konzolt sehogy nem varázsolt le...
-
Rusy #988 Ha valakinek megvan az 1.5-ös uk crack linkelje be lécci,
Nekem néha játék közben vág ki a windowsba hogy visual c++ stb hiba, de amióta kicsit lejjebbvettem a proci tunningból nem csinálja, tuningolva van a procid? -
VGQ #987 Nekem nem azért volt sebezhetetlen ,mert Bug volt.Hanem azért mert a legutolso ellenfelet ugy lehet megölni,hogy belemész a repkedö csillagizékbe a fejed felett lesz valami kék jel és akkor tudod sebezni a necromata mágust.Sajna ezt nem tudtam ezért nem ment a sebzés.A BUG ott van,hogy meghaltam és mikor visszamentem NEM voltak csillagok egyszoval szopacs volt.
De ha az meghalt ugyis kivág a játék a menübe szal kedzheted silveren:)Mondja is a progi,hogy exportálj,hogy tudj nehezebb szintre menni. -
M.A.D. #986 Sorry! Látom..crack-kelted! -
M.A.D. #985 majd az egyik cd deviance könyvtárból a 2 file-t másold be a vinyódra. -
M.A.D. #984 windows media-t telepíts fel...amit kérdez az install végén -
BarnaMedve #983 Boccs ha már írtátok valhol, de elég sok lenne vissz olvasni!
Szóval az a gondom, hogy tegnap húzztam le a deviane- változatot. Felraktam crackaltem, (XP-n)elinditom, pár másodperc múlva kilép, és a tálcán ott van lent a sacred, meg mellette, hogy sacred visual c++ , akármi. Mi lehet a gond? Volt már valakinek ilyen? Plese Help! -
M.A.D. #982 :)) Micsoda bölcs beszéd! De, ez rosszabb mint a meló. Nehezebb.