8224
  • sylic
    Hali!

Szerintetek milyen karaktert érdemes indítani, és milyen skillekel? Nekem van egy 18-as szintű mágusom de nagyon nehezen haladok vele. A fórumot is olvasva nem igazán találkoztam mágushoz kapcsolatos hozzászólással.
  • dolfy #1100
    Köszi de már én is megtaláltam lejjebb. Hogy mekkora láma voltam csupán csak kb. 50x írtátok már le
  • Toerpe
    konzol és "wasser"
  • dolfy #1098
    Sziaztok!
    Mi az úristent kell csinálni a sivatagban a szomjazó katonánál mert már tiszta ideg vagyok Megtaláltam a vizet meg minden de nem tudok vele semmit sem csinálni. Találtam erre utalást az előzőekben írottaknál de a megoldást sajna nem.
    Előre is köszi!!!!
  • G_ArchAngel #1097
    "El tudna valaki magyarazni hogy mi az osszefugges az Attack, Weapon, es Combat Arts kozott?"

ezt nem tudom értelmezni, bocs...
  • G_ArchAngel #1096
    Defense: fizikai védelem (pajzs, páncél, skill, dexterity..)
    Resistance: ellenállás (varázslat, méreg, tűz ellen - növelhető tárgyakkal, varázslattal, skill-el)
  • barug
    HI!

El tudna valaki magyarazni hogy mi az osszefugges az Attack, Weapon, es Combat Arts kozott? Melyiktol lesz erosebb a karakter? Defense es Resistance? Ez le van irva az eredeti jatek manualjaba? Koszi!

Dark Elf
  • Ridley
    nah akkor én is segítek..persze akik végig vitték azoknak nem mondok újat de látom sokan még nincsenek tisztába pár dologgal.

1. kép:
    attack speed itt lehet megnézni milyen gyorsan üt a kari ez 220-nál több nem lehet(legalábbis jó ideje nem ment feljebb)szóval ha vesztek/szerezek új fegyvert itt tudjátok megnézni mert nem minden a sebzés!

2. kép:
    attack és defense azaz hogy mekkora annak az esélye,hogy vkit megsebzünk ill. minket eltaláljanak
    (nem mellékes tulajdonság!)

3. kép:
    itt lehet visszanézni az utoljára leütött köcsögök adatait.
    jól látható,hogy a találati esélyük elég alacsony :),míg az enyém magas.

szóval nagy attack speed,magas attack és defense már fél siker.persze a többi tulajdonság sem elhanyagolható.

üdv
  • wedge31
    Hi
    Én lent délen találtam egy kikötőt, ahol beszálltam egy csónakba, ami elvitt Ma-llor-ca -ra. Ott legyaktam pár orkot, amiért cserébe kaptam egy napszemüveget. Nagyon királyul néz ki a sötét elfemen!!! :)))
  • jam@
    Teleportálj Bellevue-ből Hedgentone-ba, innen két barlangon keresztül lerövidítheted az utat. Útközben még két sárkánnyal is találkozhatsz :)

• Ridley
    szinte éreztem, fakken kovácsa..:)

bezzeg a többit kiveszi..ez ám a marketing
  • vytraas
    #1085-re valami ötlet?
  • Toerpe
    Nem lehet kivenni amit a kovács tesz bele :-))))
  • Ridley
    jam@

1. a gyűrű/amulett az ok de a kovácsnál van 3 féle ikon amit még be lehet tenni szal ezeket kérdeztem..hogy kivehető-e?

2. király bár nekem sz@rik jelezni és a könyvben a kép helyén fekete négyzet van (de csak ennél a quest-nél)

thx ;), (a sorrend a lényeg így már értem)
  • jam@
    1. ha gyűrűt vagy amulettet raksz bele és kiveszed akkor újra felhasználható lesz a socket. (vigyázz mert a bronz és az ezüst socket ront a gyü. vagy am. tulajdonságain, ah kiveszed)
    2. sorrendeben kell, őket felkeresni a térkép jelzi az éppen aktuális helyet. nekem a folyó mellet volt az első.
  • Ridley
    nah beállok a segítséget kérők sorába :)

1. kérdés.
    kovács...egy nekem jó cuccot a kovácsnál csináltattam,de nem gyűrű/amulet párosítással hanem ami a nála fellelhető 3 féle cucc egyikével(attack meg ilyesmi)..szal ezt nem tudom utólag kivenni mint a gyűrűt/amulettet..ki lehet egyáltalán?

2. kérdés.
    sivatag...nem-nem a szomjazó manus,ezen már túlvagyok :)

miikor 3 scout-ot kell megkeresni.
    na 1-et megtaláltam a bal alsó sarokban (legalábbis mikor alt-ot nyomok azt írja,hogy a királyi gárda felderítője)
    DE beszélni nem tudok vele ezért ugye nem is jön utánam.
    bug?vagy nem is ez az a scout?a 3 különböző helyen van?

na így most ennyi :)

thx
  • vytraas
    Héló. Lenne megint kérdés. Honnan érdemes megközelíteni az act3-ban a Mystdale Castle-t? Bellevue-ből kelet felé el lehet érni? Vagy merre menjek? Mert sok errefelé az erdő meg a hegyvonulat. És már kissé unom a bolyongást. Segítsetek plíííz.
  • Ferko
    Hi
    Silver creek alatt a terkepen van 1 varos amit korben viz hatarol tudja vki hogy le7 oda bejutni?
    Ill azt tudja vki h a kuldetesek szama maximalizalva lenne? mert nekem most 5 oldal a konyvben es mar a fokuldetest sem irja be :( eppen ott tartok ahol felveszem a varzslot a 3. ACTban es itt is van egy olyan kuldi amiben 1 parasztnak kell elvini 1 master bulidert meg is teszem de a paraszt csak azt hajtja h vigyem oda hozza es a hidnal keressem de onnan hoztam a figurat...
    van ezekre esetleg vmi megoldas?
  • TANKboy
    Szóval akarmelyik skill-t feltuningolhatom? Wow, ez akkora BUG!!! Mondjuk arra jó lesz, hogy kipróbáljam az összes skill-t.
  • VGQ
    De mivel mindig felveszed és elhasználod ezért sosem lesz 4 semmiböl:)))
  • TANKboy
    Mondjatok nekem légyszi 1 jó ANGOL nyelvű oldalt, ahol kafán le vannak írva a skillek, meg minden egyébb info a karikról.
  • TANKboy
    Én kipróbáltam ezt a skillfelhalmozást! Meg lehet nyugodni, gondoltak erre a fejlesztők: 4x lehet megcsinálni, utánna mindig eltünik az inventorydból a cucc ami kiesik a ládából. Igaz azt még nem próbáltam, hogy mi van akkor, ha a skillt átkonvertálom, vagy felhasználom.
  • gabi321
    A #650-esképről itélve az a vörös sárkány a nyugati tűlevelű erdőkben lehet, igaz? Mert ha már úgy is arra járok beugrok hozzá is.
  • Tombi
    vki be tudna linkelni egy jo térképes képeket ? főleg a portálok miatt kéne..jo lenne tudni merre induljak el mert igy elég sok időm megy kárba..előre is kösz
  • VGQ
    NEkem van 2 vámpir settes zöldem.Az egyik egy dárda a másik asszem egy sapi.A dárda lent be is van vágva valahol.
  • KisKolok
    Leírnád, mire fejlesztettél szeráffal?
  • jam@
    Azt hiszem level 255 a maximum (ha jól emléxem).
  • Tombi
    1 szettből 2 egy másikból meg 1... :)
  • Tombi
    jelenleg ez 2 szetes cuccom van vámpirhoz és nektek ???
    vmi csináljon vmit hogy lanon keresztül tudjunk coopertivba nyomni cuccokat cserélgetni !!!!

• Fro5t
    Helló. Tudja valaki hogy Mennyi a max. level amire fel lehet fejlődni. Előre is thx.
  • jam@
    Jó neked én az lvl53-as Galdiatorral csak szenvedek :(
  • ThinkMan
    Koszi, lenyomtam , de lvl36-os szeraffal mar a silver is konnyu...
  • I.C.ram
    Koponyákat fegyverbe lehet rakni, ugye? Milyen szinű lyuk kell neki? Téynleg a szinek pontosan mit jelentenek a lyukaknál?
  • I.C.ram
    Aztak*rva... :( Én eladogattam a más kasztbeli artsokat az árusnak. :(

Azthittem, hogy ott valami combokat lehet becserélni jobbfajtára. :(
  • KisKolok
    Lehet venni combomasternél, nem? (4más kaszt rúnájáért)
  • I.C.ram
    Combat Artsokat hol lehet találni? Vampirism-em csak 1-es pedig már 21. szintű vagyok :(
  • Chaos Mad
    ez engem is érdekel:)
  • Chaos Mad
    :)
  • jam@
    akkor ideírom : A sárkány útja ....
  • Chaos Mad
    hát ez sem jött össze, probáld meg az iaro-val.
    http://iaro.srv.hu/