8224
-
sylic #1101 Hali!
Szerintetek milyen karaktert érdemes indítani, és milyen skillekel? Nekem van egy 18-as szintű mágusom de nagyon nehezen haladok vele. A fórumot is olvasva nem igazán találkoztam mágushoz kapcsolatos hozzászólással. -
dolfy #1100 Köszi de már én is megtaláltam lejjebb. Hogy mekkora láma voltam csupán csak kb. 50x írtátok már le -
Toerpe #1099 konzol és "wasser" -
dolfy #1098 Sziaztok!
Mi az úristent kell csinálni a sivatagban a szomjazó katonánál mert már tiszta ideg vagyok Megtaláltam a vizet meg minden de nem tudok vele semmit sem csinálni. Találtam erre utalást az előzőekben írottaknál de a megoldást sajna nem.
Előre is köszi!!!! -
G_ArchAngel #1097 "El tudna valaki magyarazni hogy mi az osszefugges az Attack, Weapon, es Combat Arts kozott?"
ezt nem tudom értelmezni, bocs...
-
G_ArchAngel #1096 Defense: fizikai védelem (pajzs, páncél, skill, dexterity..)
Resistance: ellenállás (varázslat, méreg, tűz ellen - növelhető tárgyakkal, varázslattal, skill-el) -
barug #1095 HI!
El tudna valaki magyarazni hogy mi az osszefugges az Attack, Weapon, es Combat Arts kozott? Melyiktol lesz erosebb a karakter? Defense es Resistance? Ez le van irva az eredeti jatek manualjaba? Koszi!
Dark Elf
-
#1094 nah akkor én is segítek..persze akik végig vitték azoknak nem mondok újat de látom sokan még nincsenek tisztába pár dologgal.
1. kép:
attack speed itt lehet megnézni milyen gyorsan üt a kari ez 220-nál több nem lehet(legalábbis jó ideje nem ment feljebb)szóval ha vesztek/szerezek új fegyvert itt tudjátok megnézni mert nem minden a sebzés!
2. kép:
attack és defense azaz hogy mekkora annak az esélye,hogy vkit megsebzünk ill. minket eltaláljanak
(nem mellékes tulajdonság!)
3. kép:
itt lehet visszanézni az utoljára leütött köcsögök adatait.
jól látható,hogy a találati esélyük elég alacsony :),míg az enyém magas.
szóval nagy attack speed,magas attack és defense már fél siker.persze a többi tulajdonság sem elhanyagolható.
üdv -
#1093 Hi
Én lent délen találtam egy kikötőt, ahol beszálltam egy csónakba, ami elvitt Ma-llor-ca -ra. Ott legyaktam pár orkot, amiért cserébe kaptam egy napszemüveget. Nagyon királyul néz ki a sötét elfemen!!! :))) -
#1092 Teleportálj Bellevue-ből Hedgentone-ba, innen két barlangon keresztül lerövidítheted az utat. Útközben még két sárkánnyal is találkozhatsz :)
-
#1091 szinte éreztem, fakken kovácsa..:)
bezzeg a többit kiveszi..ez ám a marketing -
vytraas #1090 #1085-re valami ötlet?
-
Toerpe #1089 Nem lehet kivenni amit a kovács tesz bele :-)))) -
#1088 jam@
1. a gyűrű/amulett az ok de a kovácsnál van 3 féle ikon amit még be lehet tenni szal ezeket kérdeztem..hogy kivehető-e?
2. király bár nekem sz@rik jelezni és a könyvben a kép helyén fekete négyzet van (de csak ennél a quest-nél)
thx ;), (a sorrend a lényeg így már értem) -
#1087 1. ha gyűrűt vagy amulettet raksz bele és kiveszed akkor újra felhasználható lesz a socket. (vigyázz mert a bronz és az ezüst socket ront a gyü. vagy am. tulajdonságain, ah kiveszed)
2. sorrendeben kell, őket felkeresni a térkép jelzi az éppen aktuális helyet. nekem a folyó mellet volt az első. -
#1086 nah beállok a segítséget kérők sorába :)
1. kérdés.
kovács...egy nekem jó cuccot a kovácsnál csináltattam,de nem gyűrű/amulet párosítással hanem ami a nála fellelhető 3 féle cucc egyikével(attack meg ilyesmi)..szal ezt nem tudom utólag kivenni mint a gyűrűt/amulettet..ki lehet egyáltalán?
2. kérdés.
sivatag...nem-nem a szomjazó manus,ezen már túlvagyok :)
miikor 3 scout-ot kell megkeresni.
na 1-et megtaláltam a bal alsó sarokban (legalábbis mikor alt-ot nyomok azt írja,hogy a királyi gárda felderítője)
DE beszélni nem tudok vele ezért ugye nem is jön utánam.
bug?vagy nem is ez az a scout?a 3 különböző helyen van?
na így most ennyi :)
thx -
vytraas #1085 Héló. Lenne megint kérdés. Honnan érdemes megközelíteni az act3-ban a Mystdale Castle-t? Bellevue-ből kelet felé el lehet érni? Vagy merre menjek? Mert sok errefelé az erdő meg a hegyvonulat. És már kissé unom a bolyongást. Segítsetek plíííz. -
Ferko #1084 Hi
Silver creek alatt a terkepen van 1 varos amit korben viz hatarol tudja vki hogy le7 oda bejutni?
Ill azt tudja vki h a kuldetesek szama maximalizalva lenne? mert nekem most 5 oldal a konyvben es mar a fokuldetest sem irja be :( eppen ott tartok ahol felveszem a varzslot a 3. ACTban es itt is van egy olyan kuldi amiben 1 parasztnak kell elvini 1 master bulidert meg is teszem de a paraszt csak azt hajtja h vigyem oda hozza es a hidnal keressem de onnan hoztam a figurat...
van ezekre esetleg vmi megoldas? -
TANKboy #1083 Szóval akarmelyik skill-t feltuningolhatom? Wow, ez akkora BUG!!! Mondjuk arra jó lesz, hogy kipróbáljam az összes skill-t. -
VGQ #1082 De mivel mindig felveszed és elhasználod ezért sosem lesz 4 semmiböl:))) -
TANKboy #1081 Mondjatok nekem légyszi 1 jó ANGOL nyelvű oldalt, ahol kafán le vannak írva a skillek, meg minden egyébb info a karikról. -
TANKboy #1080 Én kipróbáltam ezt a skillfelhalmozást! Meg lehet nyugodni, gondoltak erre a fejlesztők: 4x lehet megcsinálni, utánna mindig eltünik az inventorydból a cucc ami kiesik a ládából. Igaz azt még nem próbáltam, hogy mi van akkor, ha a skillt átkonvertálom, vagy felhasználom. -
gabi321 #1079 A #650-esképről itélve az a vörös sárkány a nyugati tűlevelű erdőkben lehet, igaz? Mert ha már úgy is arra járok beugrok hozzá is. -
#1078 vki be tudna linkelni egy jo térképes képeket ? főleg a portálok miatt kéne..jo lenne tudni merre induljak el mert igy elég sok időm megy kárba..előre is kösz -
VGQ #1077 NEkem van 2 vámpir settes zöldem.Az egyik egy dárda a másik asszem egy sapi.A dárda lent be is van vágva valahol. -
KisKolok #1076 Leírnád, mire fejlesztettél szeráffal? -
#1075 Azt hiszem level 255 a maximum (ha jól emléxem). -
#1074 1 szettből 2 egy másikból meg 1... :) -
#1073 jelenleg ez 2 szetes cuccom van vámpirhoz és nektek ???
vmi csináljon vmit hogy lanon keresztül tudjunk coopertivba nyomni cuccokat cserélgetni !!!!
-
Fro5t #1072 Helló. Tudja valaki hogy Mennyi a max. level amire fel lehet fejlődni. Előre is thx. -
#1071 Jó neked én az lvl53-as Galdiatorral csak szenvedek :( -
ThinkMan #1070 Koszi, lenyomtam , de lvl36-os szeraffal mar a silver is konnyu... -
#1069 Koponyákat fegyverbe lehet rakni, ugye? Milyen szinű lyuk kell neki? Téynleg a szinek pontosan mit jelentenek a lyukaknál? -
#1068 Aztak*rva... :( Én eladogattam a más kasztbeli artsokat az árusnak. :(
Azthittem, hogy ott valami combokat lehet becserélni jobbfajtára. :( -
KisKolok #1067 Lehet venni combomasternél, nem? (4más kaszt rúnájáért) -
#1066 Combat Artsokat hol lehet találni? Vampirism-em csak 1-es pedig már 21. szintű vagyok :( -
Chaos Mad #1065 ez engem is érdekel:) -
Chaos Mad #1064 :) -
#1063 akkor ideírom : A sárkány útja .... -
Chaos Mad #1062 hát ez sem jött össze, probáld meg az iaro-val.
http://iaro.srv.hu/