8224
  • pinehead
    Köszi, kipróbálom, bár most leszedtem helyhiány miatt.
  • piSTUKA
    Nekem win98SE alatt ugyanez volt, fel kellett installalnom a Media Player 7.1-et. De asszem ez az XP-n alapbol fent van. A lemez DirectX könyvtárában van vlmi mediaplayer install azzal próbálkozhacc, lehet hogy neked csak az hiányzik.

Milyen a hangkártyád, onboard? Indítás után vedd le a hangminöséget a legalacsonyabbra (az options-ben), nekem az segített stabillá tenni a játékot.
  • piSTUKA
    Hát igen, a videókkal én sem vagyok elégedett. Ott (is) a Blizzard az etalon. A Warcraft III videoi mindent visznek (föleg ahol a ket ork lenyomja azt a bazinagy negyabu barmot).
  • pinehead
    Menü, movie ok.
    Amikor kitenne a "mezőre", ott fekete marad a kép.
  • piSTUKA
    Amúgy a déli sivatagban kurva idegesítö a sok csontváz. Eddig semmi gondom nem volt, sárkányt is öltem már kettöt, de most, hogy megyek a 3. post felé nagyon meggyült a bajom a csontikkal. Egy még nem lenne gond, de mikor így 6-7 db nekemugrik, pár zombimágussal megtámogatva, akkor néha be kell dobnom egy red bullt (eddig nem kellet).

Gyenge vagyok? (24-es gladi - az ellenfelek 26-27-es szintüek).
  • VGQ
    Végre meg tudtam nézni a videot a gamának:))
    Igy visszatekintve elég gázosak:p
    Azért eg ydio video egymilliárdszorta szebb.Igaz amit a Blizzrd 120%-osan tud az az átvezetö videok elkészitése.
    Nincs kedvük valami filmet csinálni???Nagyon megnézném,mert általában amiket csinálnak azok iszonyat sütik és mikor látom,akkor borsodzik a hátam annyira bejövös:)))
  • piSTUKA
    Elindul a game, és látod a filmet/menüt, és csak a kampány indítása után sötétedik be, vagy simán fekete képernyövel indul már az elején?
  • pinehead
    XP2500+,512DDR 400,XP Hun+SP1,Cat.4.2,DX9.0b---mégis fekete képernyővel indul.
    Mi lehet a gond, mert a demó ment faszásan...?
    Köszönöm.
  • G_ArchAngel #1133
    Kezdek ráébredni9, hogy amolyan "diablosan" kell fokozatot váltani, így, ha itt a 255 a max level, akkor kb. 60-70-ig kellene bronz fokozaton nyomni...

Jam, neked feltünt, hogy a combo-k és combat arts-ok lassabban töltödnek silveren? pl. nekem a hard hit 2mp volt eddig, silveren 3mp...
  • selwik
    A speciális mozdulatok (combat arts) gyorsabban regenerálódnak. Hasznos skill, nem kell várni a magas szintre fejlesztett kombóknál egy évig a feltöltődésre. De ez csak a harci okosságokra jó, a varázslatokhoz asszem a meditationt kell fejleszteni.

Egyébként egyre viccesebb a játékmenet. A sárkányok és egyéb főmonszták nem ellenfelek, íjjal lövöm, nem is reagál, csak fújja maga elé a tüzet/jeget. Mozogni minek. Ellenben egy keményebb csonti+szellem mob varázslókkal megtámogatva már arra kényszerített, hogy gyógyitalt igyak, mert a fizikai immunjuk miatt alig sebződtek. Ugyanígy a sakkara papok, ha sokáig hagyjuk őket ránkidéznek minden vackot.
  • sylic
    Hali!

Mit jelent a concentraitonnál a regeneration special move?
    Előre is köszi!
  • TANKboy
    Kövezzetek meg, de én elkezdtem egy varázsló erdei tündét. Fő varázslatom az ősök megidézése meg a tüskebokor. Azt tudtátok, hogy a tüskebokrot szét lehet lőni és akkor jó nagyot sebez egy adott területre?!
  • jam@
    A fegyverek általában nem sebeznek annyit amennyit az info panelen látsz, a sebzés függ az ellenfeled védelmétől is, pl. a "mackótestvért"-t 2000-2500 közt ütöm sima ütéssel, u.a. a fegyver a szellemeket csak 600-700-al sebzi.
  • jam@
  • I.C.ram
    Hanyadik szinten sebzel ennyit?

Én 22.-en sebzek vámpír formában olyan 900-at, ha a speckó ütéssel ütök, akkor 2500 is összejön.
  • jam@
    Ráadásul egy egy set itemet dobott a dragon, damlmar mester lábszárvédőjét, ilyenem még nem volt
  • jam@
    Draconis Mortis - R.I.P. - silveren sokkal egyszerűbb megölni a sárkányokat, mint egy csapat csontit...
  • Faki
    Hm, sikerült találni pár jó cuccot, úgy hogy jóideig táleportálgattam két város között és mindig csekkoltam az árusok portékáit. Így beszereztem két baba baltát és jó kis hacukát. Aztán a végefelé találtam két kardot, ami egyedi cuccok megtalálásának az esélyét növeli fejenként 7-7%-al. Szal most már nem sír a szám :)
  • shaba23 #1123
    kezd lankadni a nép :)
  • Gear
    Kösz.
  • shaba23 #1121
    CDGalaxis (asszem)
  • Gear
    Hol láttad ennyiért a progit ? Én csak 1000,--al drágábbért kapnám(nem mintha annyira számítana).)
  • I.C.ram
    Én találtam már olyan sírkövet is, amire az volt írva, hogy ELVIS :)
  • LeonSilver
    Az egy quest item vót .....
  • clio1616v
  • Bat
    Találtam egy díszes könyvet valahol, az volt ráírva GAMEBOX, és potom pénzér lehet eladni de semmi egyéb
    érdekes...
  • G_ArchAngel #1115
    Silver-fokozaton eddig olyan tucaz questet csináltam meg és tök élvezetes, a közelharcokban leütnek néha 2-300-at is, de a lövedékek elől könnyű ellépni...
    Nagyon jól elvan találva...
    Kicsit érdekes, hogy az állatok (farkasok) nem támadnak meg, de pl. egy szarvast nem lövök le elsőre, akkor simán 200-ast belémfejel:)
    A legjobb egy nyúl volt, ráadásul "unique" nyúl - vagy 80-at leharapott belőlem:)
  • LeonSilver
    Hát ez qrva jó!
    Kolompár Winetiu sírhantja .
    Én valahol egy Janos nevü muksót láttam csak nemcsináltam szkrínsotot
  • barug
    En is a fokastelyra gondoltam, en amikor arra jartam akkor tarva nyitva vot minden. Senki nem volt a kastelyba. Valoszinuleg kesobb kapom meg ezt a kuldetest. Nem lehet hogy elobb teljesitened kell meg valamit? Velem sokszor megtortent hogy csak akkor nyilt ki egy ajto ha elobb lenyomtam mar valakit.
  • jam@
    Ebben tévedsz, nincs az zárva! Mozgasd a kurzort a kapu fölött amíg meg nem jelenik a kéz, akkor kinyithatod.
  • G_ArchAngel #1111
    Te arra a kocsma-pincére gondolsz aminek 3-4 szintje van, én meg a főkastélyra, ahol az "Assault" quest...
  • G_ArchAngel #1110
    hát a várnak van egy bejárata a baloldalon (keleten) de az eléggé zárva van...
  • BoSA

A pokol tüze emészti az elenségeimet :))
  • BoSA

Ezt már láttátok?
  • barug
    Hi!
    A varosbol felmentem az uton, majd balra, es ott belepsz kapun. A csarnokba van egy pincelejarat. Eleg egyszeru volt odatalalni. Vagy en ertettem valamit felre?
  • Viper
    gyertek minnél többen a #sacred.hu irces csatira
  • G_ArchAngel #1105
    Help, ide hol lehet bemenni?

• barug
    Koszi az eddigi valaszt!
    Akkor megprobalom maskeppen .... Hogyan szamitodik ki a sebzes? Melyik elonyosebb ha az Attackra teszem a pontokat vagy ha a Weaponra. Magyarul melyik jobb fegyver ha az attackja vagy ha demage-je nagy?
  • sylic
    Kösz a javaslatot, de milyen skillekre illetve attributies-ra érdemes tenni már az elejétől fogva?
  • G_ArchAngel #1102
    ízlés kérdése, bár nem emléxem olyan fantasy game-re, ahol ne ranger/elf/íjjász/scout lettem volna, így én csak a wood elf-et ajánlhatom...

jelenleg lvl 43-on a bronze fokozat-on szinte sérülés nélkül jövök ki az összes összecsapásból (a játék legvégén), sárkány még nem sebzett meg, lovasok is elég szánalmasak (egy-egy lövés a ló és lovasa) - én csak ajánlani tudom az elfet!

(és ugye ráadásul csaj is - bár a németek női elf-modell idállja kicsit "érdekes" - ennél még Britney Spears is jobb lett volna)