8224
  • Ridley
    még nem próbáltam ki majd este
    ha jól értem akkor így:

tedd fel a daemon 3.46-ot
    ha van virtuális cd-s progi a gépeden uninstalláld (pl:az alcohol cd író progi)
    tedd fel a sacred-et, majd pacth-eld fel az 1.5 re (semmiképp ne írd felül az exe,dll file-okat)
    mountold be az első cd image-ét
    válaszd az rmps emulációt (RMB on DaemonTools taskicon, emulation --> all options off --> add only RMPS)

a fizikai meghajtókba ne legyen semmi.

na kb ennyi.
    vki még írta azt,hogy "beállítod Daemon tools-ban a lock dll-t," és ekkor már tényleg fut.

ha fel van installva a game akkor csak töröld le a dll-t és másold vissza az original sacred.exe-t majd patch...ect
  • Forrest Tomee
    Hogyan zajlik ennél a multi játék? Mindenki a karakterével fenn kószál és egymást csápolja? Ha meghal valaki elveszik a cuccait?
  • M.A.D.
    Ha jól látom, akkor kell az 1.CD. Ráadásul az 1.5-ös patch exe-jét vissza kell írni a deviance-s exe-re + a dll filet a főkönyvárba másolni (ahogy alapból). A daemon-nál ki kell kapcsolni az összes védelmet 1.CD mountolás után? hmmm...
  • kiserik
    kritály=kristály
  • kiserik
    Csak nem értem kritály tisztán.
    Vki fordítsa már le.
  • G_ArchAngel #1176
    nah reg-geltem magam, de én closed-re, gondolom itt valamennyire védve lesz a közösség a csíterektöl...
  • M.A.D.
    Idáig nem találtam. Alant van egy leírás, hogy kell használni a dolgot crack nélkül...de...azért...
  • vytraas
    hali kollégák! Van már 1.5-ös crack valamerre?
  • G_ArchAngel #1173
    nincs, csak általános összefoglaló van típusonként, de ha kinyírsz egyet, akkor a questbook-ban valamelyik fülecskére kattintva kiírja a tulajdonságait...
  • teamwork100
    Mehetne egy játék tőlem is a neten. Ha valakinek van kedve hozzá icq elér: 42810927
  • teamwork100
    Szia. A setting.cfg ben ilyenre írd azt a sort: sacredeng.ascaron-net.com
    A magyar server gondolom még nem üzemel. ezért nem konnektál
  • kiserik
    Ezt valaki lefordítaná kulcsszavakban?
  • barug
    Hi!

Akinek meg van az eredeti cd, arulja mar el hogy a manual mennyire komoly? Mi talalhato benne? Le van irva hogy a kulonbozo szornyek milyen tulajdonsaggal birnak?
  • Ransom
    Viszont ha beállítod Daemon tools-ban a lock dll-t, akor megy! vááá ;)
  • Ransom
    Aranyos de a 6-os pont nem működik.
  • Caponee
    Valaki nézte már a multi részét?Éppen ma postázták de nem tudok fellépni a netre vele.Regisztraltam magam a game hivatalos oldalan mert a jatekon belül a reg sem müködött.Pedig azért vettem meg mert neten akarok vele nyomulni..
  • Ransom
    Vagy ha megcsináltad, az ember jelzi is, mégis azt mondja mikor beszélnél vele hogy merre van a feladat
  • Ridley
    hát ha úgy jársz mint én a scoutokkal akkor biztos bukta
    (bár az enyém nem időlimites)

a küldetések teljesítésekor néha kapsz cuccokat is ill. skill-t.
  • G_ArchAngel #1163
    semmi gond, nem kap pénztr és xp-t, ennyi...
    a lényeg a főküldetés...

most nekem is van egy olyan, hogy a család baltáját vigyem vissza, se jel a térképen, se kép a könyvben...
    3nap van rá, tuti bukta...
  • Bandeeka
    Hali!
    Egyik haverom kérdi hogy amit nemtud megcsinálni mellék questet azzal mi legyen? Ti hagytátok vagy szebvedtetek vele. A másik kérdés az hogy attól még a főszálat végig lehet vinni ha a mellék questek nincsenek meg. Thx a választ bye Bocs a hülye kérdéséert de a srác már baszogat. Mondtam neki hogy hagya ki amit nemtud megcsinálni.
  • G_ArchAngel #1161
    silver fokozat:
    nyúl: 90-120xp
    tehén: 110-170xp
    szarvas: 120-160xp
    tyúk: 50-70xp

(ja és elf vagyok, az állatok tisztelője és védelmezője)
  • G_ArchAngel #1160
    én is két kézzel sebzek 3800-at:)
    (egyik kézzel fogom az íjfát, másikkal a húrt)
  • Ridley
    pistuka: jó rendben, csak nehogy megfeküdje a gyomrodat a sok tápolás

pre: mondunk érted két mi atyánkot..
  • piSTUKA
    Örülök... Megyek tápolni...
  • piSTUKA
    Én asszonnyal multizok... Kemény az élet...
  • piSTUKA
    Kösz PRE!

Bár én eredeti CD-vel nyomom, de jobb szeretem backup módban (Daemon Tools-al), mint a CD-t ki-be huzigálni!
  • Ridley
    pistuka..

a sebzésem 2X 380-480 mivel nekem is kettő fegyver van a kezemben.

csak ,hogy tudjál róla :)
  • Bat
    Végre találtam vmi hasznát a kombóknak, egy kombóra rárakom az összes companion idézést, így már egy állatkertel mehetek gyakni. Biztos evidens, de csak most találtam meg az uccsó denevérkeidézésem.
  • G_ArchAngel #1153
    Mivel lentebb láttam, hogy egy-két ember eredetivel nyomja, ezért kérdezném meg, hogy egy közös multi party-t mikor hozunk össze?
  • PRE
    Sokan vártok az 1.5 crackhez, én ez alapján a leírás alapján fénymasolt játékkal nyomom 1.5ön. Ezt csináljátok meg és menni fog: (angol)

Ok you need to do following.

1) You need v3.46 DaemonTools (has to be that version or later)

2) You need to UNINSTALL EVERY SINGLE SOFTWARE that has POTENCY to add virtual drives. It DOESN'T WORK if you ONLY set virtual driver NUMBER to 0 or disable the virtual drives! So, in my case, I had to uninstall Alcohol 120%. Sacred uses ProtectCD which checks installed virtual drive softwares, and if you have them, it doesn't work. (Absolutely ridiculous!) Somehow DaemonTools v3.46 can hide itself.

3) Install Sacred and update to v1.5. DO NOT OVERWRITE ANY FILES with CRACKED .DLLs or .EXEs!

4) Mount image of CD1.

5) Choose only RMPS-emulation on DaemonTools. (RMB on DaemonTools taskicon, emulation --> all options off --> add only RMPS)

6) PLAY WITH YOUR BACKUP!

ADDITION! You'll have to clear all physical drives (CD/DVD) out of any medias as well. You can't have even empty medias insterted to your real drives...
  • G_ArchAngel #1151
    Nah, ebben a pillnatban hozta meg a postás, magyar kézikönyvel...
    Azért nem semmi, hogy lefordították a leírását.
    (a mellékelt térképen van pár ismeretlen település név, jobban körbe kellene néznem)
  • piSTUKA
    Hmmm, nekem épp 300 körül van a sebzés, igaz két baltával nyomom (tehát egy ütés 2x300). Asszem viszont kurva lassú vagyok hozzád képest...

Na asszem ebböl tápolás lesz...
  • Ransom
    Mikor lesz már crack az 1.5-höz, mert fullra elveszi a kedvem ez a bugos game... Nem hiszem el hogy azért kell sikertelennek lennie egy quest-nek mert a rohadt game nem képes felfogni hogy a befejezéshez minden megvan(mellesleg a csávó feje felett is mindig felkiáltójel lesz de csak azt hajtogatja hogy vigyem el abba a q*** városba ahol épp állunk) naggyon lehangoló mert egyébként bejön mint állat.
  • Ridley
    thx a segítséget srácok ;)

bár elvileg bejártam a sivatagot de megsasolom keletre megint :)
    egyébként a book-ba fekete négyet van a scoutos témánál és nyíl sem mutat semerre.

a felvehetetlen potionnal én is találkoztam de hál istennek itt túl lehetett jutni,úgy ahogy írtad.

az elfem 28 as volt mikor írtottam őket most már29-es
    sebzés kb 380-480 a sima ütések.
    attack speed maxon: 220
    speed 179 (már gyorsabb vagyok mintha lóval mennék :)
    attack 530 körüli
    defense 470 körüli (így fejből)
    a resistek fejből nem mennek :)
  • G_ArchAngel #1147
    eddig találtam 3 seraphim set-et (egyikből 2db), 1-1 vámpír és barbár, és három elf set-et (ebből egyik már 3db-os)...

set van bőven, csak meg kell találni:)
  • piSTUKA
    Az ork várostól délnyugatra van a 3. scout. (Vagy a sárkánytól délnyugatra). Majdnem teljesen a tengerig kell menni. Na ott van a sok kurva csonti...

Hányas level az elfed? Gondoltam, hogy kevés leszek, lehet, tápolok akkor kicsit...
  • G_ArchAngel #1145
    Nekem volt ilyen: mikoe időre kellett orkoktól egy farmot megvédeni - el is buktam, mert se nyíl, se kép a könyvben (fekete kép volt csak).

Ridley:
    Az első scout az emberek sivatagi táborától keletre van a patak mellett, a második délen, a harmadik az elhagyott nyugati orkvárosnál (ez utobbi kettőt találtad meg).
  • VGQ
    Elvileg ha bemész a quest könyvedbe és rányomsz egy küldetésre akkor annak fogja mutatni ,hogy merre van.Szal lehet igy meglátod.Én nem emléxem olyan küldetésre,ahol nem lett volna megmutatva az utirány.

De a kedvencem az volt mikor a földön volt 1 kicsike üveg és 10 percen keresztül szorakoztam vele mit kell csinálni aztán látom,hogy van tovább is a küldetésböl:))Pedig ez a hülye üveg volt a 3. vagy 4. megállo már.
  • VGQ
    Hát igen,de azért a TFT végén sem rosz a video.A 2 föhös zuzza egymást.Az is odaver rendesen.

Jam@:Te mennyi üditöt iszol,és honnan veszed öket??Mert én 3 goblin ellen is be kell lökjek 1-et:((
  • Ridley
    a dark elfemnek meg se kottyantak :) persze nem 24-es level :)

igyál undead-ok elleni potiont (azaz undead-ok ellen nagyobb sebzésed lesz)..így pillanatok alatt szétcsapod őket.

más.

sivatag még mindig az eltévedt scout-ok.
    2-t megtaláltam de egyikel sem tudok beszélni(egyik baloldalt egy romos város mellett a másik a félig kiszáradt folyómeder környékén alúl)
    hol a harmadik? hátha azzal tudok beszélni...(jah a sivatagot bejártam szal nemtom hova bújhatott a kis csávó)
    ...az íránytű semerre nem mutat..ez csak így mellékesen(mármint a scoutokat nézve)

vki tud erre megoldást vagy várjam az 1.5-ös crackot hátha azzal vagy pusztuljanak meg? ha már úgyis eltévedtek...