8224
-
sylic #1221 1.uninstall
2.install sacred+patch 1.5 (sacred.exe, *.dll NE másold át)
3.beálítottam demonba (3.46) az
-RMPS-t a
-Lock DLL-t és az
-Autolockot(míg ezt be nem raktam addig nem ment nekem)
-!!!Minden más emuláció kikapcsolva, a valódi CD, DVD
meghajtóidban ne legyen lemez! + ne legyen fenn más
Cd/DVD szimuláló progi (clonecd,alcohol<<<uninstall)!!!
4. 1.cd beszimulál és play a cd-ről bejövő menüben
5. Elkezdett magától csinálni upcd...exe-t futtatni majd elindult a játék!
6. Azóta akármit állítok be vagy ki mindíg elindul csak unmount és utána mount!
!!!!!NAH a nálam jelentkezett problémára annyit, hogy amit a patch előtti mentésekben felvett mellékküldetések behalnak, (felrakom a "régit" a két küldi erejéig) a most felvett küldik viszont működnek!!! Eddigi tesztek alapján. -
Chaos Mad #1220 leirnád plz a lépéseidet elölröl? a telepitéstöl ha lehetne, nagyon megköszönném. amugy nekem 3.41-es daemon van fennt. nem tudom mi a baj, sima verzioban még csak egy settes cuccot találtam, de 2x:) mindkettö az én kasztomnak felel meg és ugyanaz fullra:) majd az egyikbe mást rakatok a kováccsal.:) de nem tom mi a baj most ezzel, sehogy sem indul el:( pedig már 28as az elfem. -
sylic #1219 ezt mondtam én is! Megint találtam (lvl 12) árusnál settes tárgyat, de megint szarul ment, most bemásolom a ddl-t -
Chaos Mad #1218 hát bakker én nem tudom ti mit csináltatok de nekem csak ezt irja ki: disk verification error
össze vissza unmountolom meg mountolom szegény image fájlt:)
de sehogy sem akarodzik menni:( te pontosan hogy csináltad az egészet elölröl?
lehet hogy egy normális crack kéne már az 1.5-höz nem itt idegeskedni. -
Mihail #1217 segítsektek, hogy merre van az átjáró a vulkános részre! egyáltalán hogy néz ki? egy barlangot találtam benne múmiákkal, de más semmi. -
Chaos Mad #1216 ha bemásolom a crackat semmiképp se indul el! kirv valami hibaüzenetet vmi granny.dll-el. -
sylic #1215 én a cracket nem másoltam be se a dll-t mert ment análkül is, de hiba jelentkezett nálam. A sacred.exe-vel nem megy régebben próbáltam, a dll most fogom kipróbálni a hibás dolgok tükrében! -
sylic #1214 Kipróbálom a dll-el, bár alapból lenne az igazi! Mint említettem szettes cuccott tudtam venni lvl 12 őn +találtam is egyett, az előbbi karakteremmel lvl 18 sokkal meszebre jutottam és semi ilyet nem találtam! Majd megosztom a mi a dll eredménye! -
Chaos Mad #1213 most akkor cracket be kell másolni? meg a dll-t is? -
sylic #1212 Hali!
Az updchecket magától indította el nekem! Próbáld ki, hogy unmountolod untána ismét mountolod és akkor play!
Nálam egyszer elindult utána tök mindegy milyen emuláció, stb volt bekapcsolva vagy nem így mindíg elindult, de nekem olyat csinál a game mint amikor egyszer próbából nem másoltam át a dll-t, ugyanis akkor bementem egy barlangba és elteleportált a lenti szigetre ahol volt egy tehén, aminek az előtte levő questemben már rég meg kellett volna lenni és nem találtam. A szigetről meg nem bírtam elmenni! Most meg nem birom befejezni a questeket+kék könyv van nálam!
Kiskolok! Te most akkor crackelted? azzal nem megy maximum a dll-el!? Lehet nálam is a dll lesz a megoldás?! -
Chaos Mad #1211 jaja! nekem is ez van! igy csináltam:
1 sacred ujra telepit
2 patch install
3 1cd felrak imageba
4 daemon minden a leirások szerint: autolock,lock dll,rmps kipipálva
5 majd onnan daemonnal virtualba
6 semmi crack vagy dll bemásolás
7 updchecket elinditottam
erre: disk verification error
-
Bandeeka #1210 Hali!
Hogyan tudok screenshot-ot csinálni?
Segitsetek pls thx -
Haversrác #1209 Sziasztok!
Kiprobáltam a leirtak szerinti módszert, de azt irja, hogy disk verification error!!! Pedig nem alkohollal, hanem daemon tools-al csináltam! És nem irtam felül az exe-t, és nem raktam be a dll-t! Az daemon option-jébe minden ki legyen pipálva? -
szalacsy2 #1208 Vazzeg, ez hihetetlen. 4* egymás után elindult az alábbi módszerrel, most meg semmi. Ráadásul ha visszatöltök mentést,csak az üres terep van, eltünik az összes karakter. Inkább megyek iszok Árpival egy felest : ( -
#1207 Annak szintenként mennie kéne. Bár lehet, hogy ez eddig bug volt és javították -
#1206 A karilap bal felsö sarkában van 1 zöldfehér gömb. arra klikk rá, és a skillekböl átdob az att-ok közé. -
szalacsy2 #1205 Amúgy még most kezdtem a gammát, vártam pacsra. Már 2. szintű a karim : ) Egy gondom van. Az attribute-okat (pl strenght) nem tudom módosítani. Látom a két szétosztható pontot, de nem tudok rámenni a + jelre. Jól sejtem, hogy csak bizonyos szintenként lehet hozzáadni, vagy láma vagyok ? Esetleg olvassak vissza ? -
szalacsy2 #1204 Hi !
Nálam 1.5 - el ha nem műkszik, akkó exit virtual daemon, nem leave emulation options, vd újraindít, minden beállít, minden fasza. Remélem érthető voltam : ) -
KisKolok #1203 Jah és nekem nincs se könyv átszínezés, se quest megoldhatatlanság, semmi "hülyeség" eddig (lvl 18).
Meg amúgy van a rendes cd-meghajtómban egy cd, és úgy is megy a krekkelt-mountolt 1.5. -
KisKolok #1202 Elsőre nekem is ment az 1.5 a leírt módszerrel, viszont újraindítás után nem indult...
Szórakoztam vele egy kicsit, és rájöttem hogy hogyan kéne.
Miután már egyszer ment, és újra kellett indítani a gépet, unmountoljuk a sacred-et, és szedjük le az RMPS-emulációt.
Kapcsoljuk újra be, és mountoljuk be a sacred cd-t, és el fog indulni (_nekem_ így működött). -
Caponee #1201 Jó lesz ez a multi.:) Nagyon hasonlit valami Bnet félére -
sylic #1200 Amit észrevettem: Lvl 12-es a karakterem és már tudtam venni az árusoknál unique cuccot a seraphimhoz és a vampirehoz,+kékek lettek a megoldandó könyvek + kiírja hogy ha megölsz egy ellenfelet hogy mennyi xp -kapsz.(de ez utóbi lehett volt eddig is)+ a problémám # 1194-ben. -
sylic #1199 Nem tudom, jáccottam vele de felidegesített amit # 1194-ben írtam és kiléptem. -
sylic #1198 Nálam is ezt csinálja de így mindíg elindul. -
sylic #1197 Ilyenkor unmount utána újra -
#1196 És javít valamit a patch? Van konkrét eredmény? -
#1195 Az az egy alkalom volt amikor elindult, azóta megint cska incorrect cd-t hajtogat.. grrr... -
sylic #1194 Hali!
Mint irtam is lejebb felraktam a 1.5 patchet és nem másoltam a játékba semmit, most átszinezte a könyvecskéket kékre, de megcsinálom és nem tűnik el a quest! Ez megint valami bug? Ötlet? -
sylic #1193 Egy kérdés: a Dual welding és a Blade combat között van valami összefüggés? Tehát ha a karakteremnél Du'blade tipusú fegyver van méghozzá kettő, akkor arra érvényes a dual welding is vagy csak a blade combat? -
sylic #1192 Ez rejtély! Kivettem az ISO fájlt utána meg nem indult! Most meg működik minden beállítás nélkül, az előbb meg nem akart elindulni! :-)
Ha valakinek sikerül életre keltenie akkor ne unmontolja a fájlt!
Egyébként az igazi meghajtókban nem volt cd se dvd.
-
sylic #1191 Hali!
Nah elindult!
A következőképpen:
- sacred újratelepít+1.5 patch.
- nem kell átmásolni sacred.exe-t sem se a dll-t sem
- Deamon 3.46-al 1.cd szimulálás
- Deamon beállítása eőször! : emulation RMPS + optionsaba Lock DLL és Autolock!! Ezzel elindult különben nem.
Utána updccheck.exe futtatta le a progi, majd elindult a jaték és 1.5.25-öt ír ki. -
#1190 tomee papa:
helyi lan-on próbáltuk.
meginvitáltuk egymást és uzsgyi neki a kalndnak.
lehet előröl kezdeni (coop)mintha rendesen otthon játszanál.
de lehet úgy is,hogy teleportok megvannak már és oda mész ahová akarsz (hack & slash)
egymás ellen nem próbáltuk,de sok értelme nem lenne az biztos. -
G_ArchAngel #1189 három mód van:
Kooperatív: együtt a questeket csináljátok
Free for All: mindenki azt csinál amit akar
PvP: játékos játékos ellen -
sylic #1188 Hi!
Nekem még nem indult el 1.5-el a lentebb leírtak alapján. -
#1187 #1180
Valaki válaszoljon aki próbálta plz! -
#1186 ha nincs első cd akkor hogy installáltad fel? -
bny #1185 Mi haverral eleg sokat nyomultunk coop-ban, egesz elvezetes igy a game! Kar, hogy interneten keresztul nem megy igy, csak LAN-on (TCP/IP).
Ugy lattam, hogy a Kali (meg) nem supportalja... Mas ilyen program nincs esetleg? -
bny #1184 szvsz ehhez elobb meg kell egy VOB patch is, ami kb. 50MB es arra hivatott, hogy a DEVIANCE release elso CD-jet megpatchelje...
hogy honnan lehet letolteni, az jo kerdes! -
G_ArchAngel #1183 Nah megvan az első negatív multi élmény:
naívan joinoltam egy partyhoz, ahol volt egy jópofa - CasuaL nevű - seraphim, aki mindent gyorsan felkapkodott, és felajánlotta, hogy megvehetem tőle...
Lehetőleg a magyaroknak együtt kellene nyomni, hogy kihagyjuk ezeket a "jóarcokat". -
M.A.D. #1182 és..ha nincs első CD? nincs mit bemountolni. ezért kéne a nocd!crack.