8224
-
Chaos Mad #1261 na figy. kitörlöm a vob-ot, bezárom a regedit ablakot, ujra elinditom a regeditet és megint ott van bazz!!!!!!!
plz tippet:) -
#1260 igen. de setek már megvoltak előtte is.
-
sylic #1259 Igazad van! Tényleg ott van. Nade felraktad ugye a játékot+a patchet, utána kitörlöd a vobot a registryből, majd nem restart hanem sacred indít! Én nem restartoltam és működik akárhányszor indítom!! Egyébként a játék futása során írja be oda!
Még van egy tippem mér nem mehet neked, ha így sem megy. -
Chaos Mad #1258 te az 1.5-el jáccol? -
#1257 sehogy :))) mindig visszanő :DDD
megalol..amugy érdekes -
Chaos Mad #1256 hogyan lehet azt a vob-ot kitörölni véglegesen? -
#1255 22-es a vámpir macám és 4 setes cucca is van.
lanon keresztül kéne jaccani !
vki aki ért hozzá álljon rá témára hogy lehet állannak feltüntetni a netet !!! és akkor tök jól lehetne csereberélni meg minden !!! -
Chaos Mad #1254 már 3x ujrainditottam és még mindig ott van!!!!! vááááá... -
Chaos Mad #1253 kitörlöm az egész vob-ot! erre ujrainditom és megint ott van!!!!!!!! -
sylic #1252 A második cd-t meg feleslegesen teszed le iso-ba, nem is kéri a progi, a protection az 1.cd-n van. Itt csak az kavarhat be. -
sylic #1251 majd most kiváncsi vagyok mi lesz a wasser-nél (no crack no dll)én még nem tartok ott. -
sylic #1250 sajna legtöbb program uninstalálása után is :-))) -
Chaos Mad #1249 nincsmit, ez valami másolásvédelmi hiba, hogy nincs ott a viz a földön. -
sylic #1248 a registrybe (start/futtatás/beírod regedit) pedig ott van: kövesd az utat amit lentebb írtam és én a [vob] alkönyvtártől letöröltem! Ahogy látod ez másnak is bejött! Ne add fell menni fog :-) -
sunder #1247 Kössz a segítséget már jó ideje szenvedtem ezzel a résszel, -
Chaos Mad #1246 ennek lehet hogy csak holnap állok neki mer kicsit ideg vagyok, áhhhh.... frászt!! várok a crackre ha nem jön be a daemonos verzio. (milyen jol elvagyok magammal:) -
Chaos Mad #1245 jaja azt irja állandoan. -
Chaos Mad #1244 a viznél konzolt lehivod (nekem "ű" betü) és beirod hogy "wasser". ott lesz a vizes kancso a földön.
szivesen -
sylic #1243 Mit ír ki neked? Disk verifycation error?
!! egyébként mielőtt felrakjátok a patch-et azelőtt a régi melléküldetéseket amit felvettetek csináljátok meg,(különben #1194 hiab nálam, sorry ha másnál nincs ilyen hiba). A patch után felvett küldik mennek + a főküldik is. -
Chaos Mad #1242 megprobálom felinstallálni a daemonbol. az image fileokbol, felrakom a 2-es cd-t is imageba. lehet hogy hogy menni fog, mer elvileg nem a daemonosrol lett instalállva (nekem G meghajto) de akko nem értem nektek miért jo. na mindegy, lehet hogy megvárom a cracket.:( -
sunder #1241 Hi
Egy kis segítség kéne.
Még az elején a sivatagban vagyok. Hogy kell a katonának vizet adni? Kijelől egy részt ahol van víz csak sehogy sem jövök rá.
előre is kösz. -
Chaos Mad #1240 easy cleaner-el már mindent kipucoltam a regisryböl, még rá is kerestem minden vob-ra, de semmi.:( -
sylic #1239 Próbáld a registry-set!!! -
Chaos Mad #1238 hát ez marha jo! ennyire béna nem lehetek má bazz!!! de qrva ideges vagyok már!! -
Mazsi01 #1237 Ha valakinek van kedvee netten együtt játszani szóljon. Az icq számom: 175343239 -
#1236 OK, köszi így már megy :) -
Chaos Mad #1235 ok, azt megnyitottam, semmi más progi nincs fent,sem alkohol sem clone cd, de igy sem indul el.:(
a dameonban az optionsban mindent ki kell pipálni? -
#1234 Nnnnnnnnnnnnna! Nekem 1x siker most már szarik elindulni -
sylic #1233 A clonecd image tipusát. Igen nyisd meg a daemonnal azt!
Most találtam még egy apróságot!!
Ha valakinek nem menne még akkor gyomlálja ki a registryből a
HKEY_CURRENT_USER\Software\Vob\Protectcd\PID00000602
HKEY_CURRENT_USER\Software\Vob\Protectcd
bejegyzéseket! Én a Vobtól kinyírtam, mostmár mindíg elindul! :-))) -
Chaos Mad #1232 na felraktam, most csinálom az egészet.
mit ismer a daemon? imageban van fent az elsö cd. azt izéljam be daemonnal? -
sylic #1231 Ezt, hogy nem lehet benne másik cd, vagy mountolt fájl én is csak olvastam valahol. Nem próbáltam. Igazad lehet!:-) -
KisKolok #1230 Nekem is megy mostmár rendesen, nem kell cseszegetni abszolút.
Sőt, kontrázzak rá? :) Van még egy másik image file is bemountolva mellé, és a rendes cd-meghajtómban is van cd =D
Csak az az idegesítő amikor indulna a game és icq-n beszól vki. Na akkor borult az egész:) -
sylic #1229 Ha továbbra nem fog szórakozni a questekkel nem fogom felrakni az 1.5 cracket sem! Az cd-n lévő is "kóbor" volt sztem. -
sylic #1228 szólj ha jó! -
sylic #1227 Én már kis millió 1X :-)) -
sylic #1226 Daemon ismeri nem? Ha nem látja, akkor image fájl megnyitásakor "all files-t" válaszd! Én úgy emlékszem "viszi". -
Chaos Mad #1225 nem irt eddig xp-t a szörnyek megdöglésekor. de hogyan szimuláljam be az 1-es cd-t? plz segits mer ilyet még eccer sem csináltam. -
#1224 nekem semmi unmount nem kell....azóta megy normálisan 1.5-ként... -
sylic #1223 én az előző karimmal lvl 18 magier egy settes cuccott se találtam! Most meg lvl 12-nél raktam fel a patchet és lám árusoknál lehet venni (sajna egyik sem felel meg a karakteremnek, seraphim *2+vampire)
A küldetések könyvei meg kékek, ha sikeresen befejezed u.u. zöldek lesznek.
A 1.5.25 verziószámot írja ki nekem ha a save menüpont vagy az options menü alatt vagyok.
A dll az sztem az erdeti crack-hez volt csak jó.
Nektek eddig jelezte az leölt ellenfeleknél a xp-t? Pl: "120 EXPERIENCE" -
Chaos Mad #1222 köszi, már csak azt szeretném megkérdezni hogy hogyan szimuláljam be a daemonnal az 1-es cd-t? mer én clone cdvel raktam image fájlba és onnan probáltam eddig futtatni.