8224
  • Caponee
    Voltam és tudom hogy kevés az a program a miert kihagynék egyet de ezt mindenkinek maga kell eldöntse.
  • piSTUKA
    Na kipróbáltam a gyári CD-vel is ezt a backup témát.

Furcsamód nem megy, disk verification error-t kapok a DT3.46-al is. Hiába másolom ki az image-eket a CD-kröl ( CloneCD-t használok, a legújabbat), nem megy...

Pedig má úgy örültem!
  • VGQ
    Meg azért sztem senkinek sincs pénze arra,hogy minden jo játékot megvegyen.Akkor én most 2 hét alatt vagy 100k-t költöttem volna el ,mivel leszedtem vagy 20 gamát ami nagyon tetszett.És nem vagyok milliomos:((
    Az utolso 2 eredeti gamám a war3 meg a TFT a 2ért fizettem külön külön 5000-5000 pénzt,és erre is vártam sokat azért.(inkább rengeteget).Ennyit megér egy gama az tuti(föleg ezek),de azért egy sacred-ért sajna nem adok 7 ronygyot.Várok inkább még 1-3 honapot és szépen bekerül az "ezt vedd meg" csomagba 2999 ért:))
    És mindezt a rengeteg bugjanák.
    bár a kiegészitö jöhetne esetleg.Igaz nemtom elképzelni milyen lehet,de azért megnézném.és végre ma már lesz idöm ujra játszani egy kicsit.Eddig lefoglalt sajna a magyar war3tft:))
  • PRE
    A Sacred elso cdje ki van releaselva clonecdben, szal ha ezt hasznalna mindenki akkor tuti menne a progi mindenfele crack nelkul.
    Infobol:
    TO PLAY MOUNTED:

ú1ú Unpack it.

ú2ú UNINSTALL alcohol from your system

ú3ú Turn ON RPMS emulation in Daemon Tools 3.46

ú4ú Mount image in Daemon Tools

ú5ú Play and Enjoy!
    Megkerdeztem egy arcot aki ezt hasznalja es:
    works with patch 1.5 without crack!!
    Szal toltsetek le es ezt hasznaljatok,es akkor a patcheket sem kell crackelni.
    (deviances 2. cd termeszetesen kell a bulihoz)
    pa!
  • M.A.D.
    Nem azért, de én már "sajnos" rég nem vagyok diák. Másrészt 7 ezerből 5 napi Hubertus adagom jön ki. :))
  • Bat
    Nem is az volt a gondom, hogy hányas szintű döglik meg hanem, hogy előtte senki, tuánna mindenki aztán megin senki, mégha ugyanolyan szintűek is.. na mind1
  • piSTUKA
    LOL 1:0 oda...
  • piSTUKA
    Ha plusz hatos, az a köv jelenti:

(a te szinted + 6) - 10 = monsta szint alatt meghal minden ellenfél, aki meglát. Sztem hasznos kis cucc, nekem is van ilyen, csak most épp nálam magasabb szintü dögöket aprítok, így nem sok hasznát veszem...
  • G_ArchAngel #1293
    korábban volt egy számolás:
    pl. 30. szintű vagy és hatot ad az öv, az 36, ilyenkor kötelező a mindenkori 10 szintkülönbséget levonni, így az eredmény, hogy minden 26. szint alatti teremtmény meghal ha elmész melletük (lehet, hogy büdös a karaktered, vagy nagyon alacsony a karizmája)

Az hogy néha működik, néha nem...bug...
  • Bat
    Izé
    Volt egy érdekes élményem tegnap
    Már jó ideje van egy övem, ami +6-ot ad ahoz, hogyha meglátok vki alacsonyabb szintűt, akkor az menten meghal.
    Namost, egész idáig sose történt ilyen, aztán tegnap egyszercsak megyek, aztán hirtelen bárkire ránéztem meghalt.
    Tisztelet a kevés kivételnek (egy Gargoy).
    Visszanézve mindegyikük alacsonyabb szintű volt mint én (vagy inkább azt jelenti, hogy alacsony szintű?)
    Aztán meguntam, levettem az övet, gyaktam kicsit, majd visszaraktam, és minden a régi kerékvágásban.
    Utánna már nem halltak meg a látásomra...
  • kiserik
    Voltál te valaha diák???
  • Caponee
    Elismerem igazad van a diákokkal kapcsolatban.De akkor is eggyel kevesebb berúgást megér a program.
  • G_ArchAngel #1289
    teljes mértékben igazad van, de a diákok nem engedhetik meg (van amelyik igen) maguknak, mert ha én még pl. kollégista lennék tuti piára költeném:)

egyébként a multi élmény miatt megéri megvenni, csak már jó lenne egy magyar csapatnak kialakulnia és koopertívban végignyomni...
  • Caponee
    Lehet,hogy most mindenk le fog ugatni de azért is megkérdezem..Olyan sok 7 db ezres ,hogy megéri szopni miatta ???Ráadásul még némi pluszt is ad a feltört mellé ami nem elhanyagolható..PL online game.
  • KisKolok
    'ÁSSZEGH!!!

Ma reggel elkezdett szarakodni, abszolút nem indult, akármit csináltam. Elkezdtem gondolkodni, hogy tegnap miért mehetett... Mondom ment a zene. OK, WMP9 indít, zene bekapcsol, és INDULT a game
    Lehet, hogy nem a wmp9 "csodája" ez, hanem csak kell valami másnak is mennie, mikor indítom.
  • M.A.D.
    :)) Kössz. Nem nekem kellett, de én is megnézem megint.
    Nos. Én tegnap elindítottam az update-tet dolgozott is rendesen egy DOS-os ablakban szépen. Ja, mindkét CD törölve lett a vinyóról, tehát most szedhetem le megint az 1. CD-t. Mivel a dveiance-s crackkel nem kért CD-t. Most viszont, értelemszerűen igen, mert az exe-t is felülírta.

• Ridley
    nah no comment? most image-ről install vagy cd-ről?
  • G_ArchAngel #1284
  • M.A.D.
    Pár napja becopyztam a patch fix listáját. single-be pár, multiba sok hiba lett javítva. asszem 4 oldalal ezelőtt van a leírás.
  • Ridley
    1,5...
    ha jól sejtem a sacred install(első lépés) cd-ről megy , igaz?..nem image-ről installáltátok
  • G_ArchAngel #1281
    erdei elf - tudod, a csajokra bukom:)
  • Hamed
    Jé, egy Angel:)) Milyen karakterrel nyomulsz?
  • Hamed
    Egyébként van vmi értelme a zöld szetes cumóknak? Mert találtam már pár gladiátoros holmit, de nem vmi extra cuccok, sokkal jobbakat lehet találni/venni később.
  • Hamed
    Na jó, én nem fogok egy játék kedvéért alcoholt meg ccd-t uninstallálgatni. Van vmi hír normális krekkelt peccsről?

Illetve vmi fix-list található vhol, hogy érdemes-e egyáltalán felrakni? Mert megmondom őszintén a wasseres problémán kívül nem nagyon találkoztam egetrengető buggal az alap deviance-os verzióban, pedig lassan a végére érek.
  • G_ArchAngel #1277
    az sem semmi, ha partyban vagy, akkor csak ctrl+arckép és mellé is teleportálsz...
    ez jó ötlet a halál utáni séta/lovaglás kiküszöbölésére...
  • G_ArchAngel #1276
    Amíg, Ti Daemonoztok, addig én meg démonokat ölök: a single karimat lejegeltem és kezdtem egy újat a closed multiban, estétől fel is nyomtam lvl 13-ig...
    Marha brutál, ha pl. 5-6-an vagyunk benn, iszonyú erős lesz még a goblin is...
  • G_ArchAngel #1275
    Lassan átmegyünk a "Daemon Tools" rejtelmei topic világába :)))
  • Faki
    Mindenhol oda van írva hogy Daemon 3.46 Ejnye-bejnye figyelmetlenek szenvedtek
  • sylic
    Ja ezt én is leírtam párszor anno! Nekem alapból ez volt fenn.
  • KisKolok
    BAKKEER!!!
    HÁT az benne a _lényeg_ hogy 3.4!!!HATOS!!! Daemont használj :D 3.41-el nekem sem ment.
  • sylic
    Lásd #1236 + nekem is! és én végigökörködtem az összes variációt.
  • sylic
    Épp az hogy a registry-ből kitörlöd akkor megy minden idióta daemonos emuláció nélkül is! :-))) Tapasztalat!
  • szalacsy2
    Na jó ez faszság. Megy website nékül is.kiprobáltam Mind 1, próbálgassátok....
  • szalacsy2
    Úgy tünik. Meg fel kell menni a hivatalos websitera. És play-al indítani. Hogy mi benne a logika, ne kérdezd, de műksz....
  • Chaos Mad
    szoval mindkét cd-t fel kell rakni imageba?
  • szalacsy2
    Vazzeg ! Megagames forumon találtam. 15* +próbáltam, és 15* működött : ) Érti ezt vki ?

1) I use Win XP sp1, DX 9, Sacred GER
    2) Install Sacred and patch to 1.5
    3) Install Daemon 3.46
    4) Set number of devices to 2 on
    5) Mount the images of both cds (if u dont have the images - create them with Winiso)
    6) Now run the virtual drive of cd 1
    7) Click "Official sacred website" when autorun-menu is loaded
    8) use ALT+Tab to go to sacred autorun
    9) Play WITHOUT ANY CD

Angolgyengélkedőknek, nem szó szerint :

Mountold mindkét imagét, indítsd az elsőt. Klikk az officiale sacred website linkre. Ha bejött, indítsd a gammát.....
  • Chaos Mad
    nekem nem megy. igy csináltam egész eddig, csak nekem 3.41-es damonom van.
    de ezt a dc szimulálást nem értem tisztán, imageba rakjam és onnan? vagy nem tom, hüle vagyok az ilyenekhez. nekem nem futtat le semmi updchecket sem a progi:(
  • Chaos Mad
    nem jo ugy sem:(
  • NeoMaN
    - sacred újratelepít+1.5 patch.
    - nem kell átmásolni sacred.exe-t sem se a dll-t sem
    - Deamon 3.46-al 1.cd szimulálás
    - Deamon beállítása eőször! : emulation RMPS + optionsaba Lock DLL és Autolock!! Ezzel elindult különben nem.
    Utána updccheck.exe futtatta le a progi, majd elindult a jaték és 1.5.25-öt ír ki.

Így megy. semmiféle registry meg ilyenolyan mountolás nem kell....
  • sylic
    Nálam nincs ott ezen logikát követve, csak ha elindítom a gémet!

Próbáld: kitörlöd, bezárod, sacred!