8224
-
#1341 Köci, megpróbálom. -
Braveheart #1340 Hú ott én is sokáig elakadtam, asszem a hegyeknél lehet átmenni vhol, és az utat hill giantok őrzik. -
#1339 Egy kis help kéne. Valami báró elküld minket az elit csapatok parancsnokához (Valami Shakura a nevük, ez a quest neve is), északnyugatra a nagy várostól, valami hegyek között. Hogy a fenébe lehet odajutni? Út nem vezet oda, és minden körül van véve hegyekkel. Merre köll menni? -
#1338 1.uninstall
2.install sacred+patch 1.5 (sacred.exe, *.dll NE másold át)
3.beálítottam demonba (3.46) az
-RMPS-t a
-Lock DLL-t és az
-Autolockot(míg ezt be nem raktam addig nem ment nekem)
-!!!Minden más emuláció kikapcsolva, a valódi CD, DVD
meghajtóidban ne legyen lemez! + ne legyen fenn más
Cd/DVD szimuláló progi (clonecd,alcohol<<<uninstall)!!!
4. 1.cd beszimulál és play a cd-ről bejövő menüben <-----Na itt már nem megy nekem a dolog, mert csekkolja a CD-t és verification lesz a vége :( szóval upcd-t nem is csinál :(
5. Elkezdett magától csinálni upcd...exe-t futtatni majd elindult a játék!
6. Azóta akármit állítok be vagy ki mindíg elindul csak unmount és utána mount!
!!!!!NAH a nálam jelentkezett problémára annyit, hogy amit a patch előtti mentésekben felvett mellékküldetések behalnak, (felrakom a "régit" a két küldi erejéig) a most felvett küldik viszont működnek!!! Eddigi tesztek alapján.
-
#1337 - sacred újratelepít+1.5 patch.
- nem kell átmásolni sacred.exe-t sem se a dll-t sem
- Deamon 3.46-al 1.cd szimulálás
- Deamon beállítása eőször! : emulation RMPS + optionsaba Lock DLL és Autolock!! Ezzel elindult különben nem.
Utána updccheck.exe futtatta le a progi, majd elindult a jaték és 1.5.25-öt ír ki.
Így megy. -
#1336 JÁTÉKLEÍRÁS -
#1335 Nemtom felrakni a patchet :(
Azt írja, hogy ez az Update nem kompatibilis az én installált verziómmal. Az SG-ről szedtem le a peccset a játék pedig deviance-os -
#1334 Most akartam uninstallálni a játékot és nincs a a fileok telepítése/törlése listában :)
Most kapcsoltam, hogy nemrég wininstall volt és nem kellett a játékot újrarakni mert futott ígyis :) -
Gandibá #1333 Igen, bronze a könnyebb. -
#1332 Ez a bronze meg silver a nehézségi szintet jelzi, vagy mi? -
#1331 Jah és valaki az eddigiek alapján egy összesített formában leírhatná, hogy hogyan kell használni az 1.5-öt:)
telepítés stb...
tudom, hogy levan írva, de ahányan írtátok annyi variációban és nemakarom mindet kipróbálni, mert sajnos csak pár órám lesz a hétvégén és azt játékra pazarolnám.
Köszi :) -
#1330 Az biztos, hogy az első pár szinten, ha nem meele karakterrel van az ember, akkor megszorongathatják eg csöppet. Ilyenkor jó, hogy a ló gyorsabb mint az enemy :) -
Gandibá #1329 Nem nehéz egy kicsit a game? Tegnap kezdtem el nyomni Battle Mage-el, és ha már 4en körülvesznek, nagyon nagy a valószínűsége hogy végem van. Mondjuk a Goblinok nem parák, de az emberek meg a többi az már eléggé.. -
#1328 Lehet, hogy már írtad, de ettől függetlenül leírnád, hogyan fejlesztetted a woodelfedet? -
Caponee #1327 Van valakinek Closed Internet karija?? -
selwik #1326 Nemtok germánul, miről van szó nagy vonalakban? -
sylic #1325 01.04.2004 - 00:24 by Dalton
Patch 1.6 schon nächste Woche!
Wie uns ein Mitarbeiter von Askaron eben mitteilte wird der nächste Patch zu Sacred noch vor Ostern zum Download bereit stehen.
Allein diese Meldung lässt uns schon jubilieren, doch es kommt noch besser! Die fleissigen Jungs von Askaron haben sich mächtig ins Zeug gelegt und werden heiß erwartete Features bereits in V 1.6 implementiert haben. In version 1.6 soll demnach bereits enthalten sein:
1) Handelsfenster für MP-Games
2) weitere Sets und Setitems
3) nach anderslautenden Meldungen ein überarbeitetes EXP-System
4) Questbelohnungen die den Namen Belohnung verdienen
5) obligatorische Behebung von Major- und Minorbugs
Wir sind gespannt auf nächste Woche! Hat Ostern die besseren Weihnachtsgeschenke? Wir sagen JA, denn mit diesen Neuerungen wird Sacred zu dem Game, das die Community immer schon haben wollte.
-
#1324 NA! Én is először most, az 1.5-ben jutottam a vizeskancsós részig.. :Ð
Ott a kanna, semmi konzol nem kell.. :Ð -
KisKolok #1323 üdv a táborban -
sylic #1322 :-)) Végre -
Chaos Mad #1321 nah megcsináltam! köszi mindenkinek e segitséget! most eccer elindult, jáccottam is eggyet (eddig:)
de kiváncsi leszek hogy másodszor elindul e.
mégeccer köszi mindenkinek! -
Chaos Mad #1320 én is gyaktam már le egy ilyen portálos sárkányt. -
#1319 Abból ugye nem lesz semmi gubanc hogy meggyaktam valami sárkányt akihez egy porton keresztül jutottam el???
Ugye nem küldetésföggőek? -
Chaos Mad #1318 mekkora barom hüle vagyok:) -
Chaos Mad #1317 "Enemies with lower levels die on sight +5" pl (na igy van pontosan) :) -
Chaos Mad #1316 én is deviancével nyomulok, amugy valami "enemy light sight" (az enemy meg a sight tuti benne van:) vagy valami ilyet keress:) asszem ,nekem ilyenem van:) -
VGQ #1315 Valaki lécci mutasson nekem egy térképet arrol,hogy hol vannak a sárkányok,mert nagyon érdekelne a többi.Most ujra nekikezdtem bronze fokozaton,mert eddig csak szivtam a 34-es elfemmel silveren.Szal most gyurnák egy kicsit a dragonokon,meg az erösebb ellenfelek(jégoriásokon)en hátha tudok lépni még ugy 10 szintet,és akkor már izmosabban megyek neki a silvernek.
Ja és én eddig nem kaptam olyan öngyilkolos cumot:((Mi annak a tulajdonságnak a pontos megnevezése amitöl halnak???Nem lehet,hogy azért mert deviancéval nyomulok,és abban nincsen??
De a térkép nagyon kellene. -
Chaos Mad #1314 hehe.. :)
még nem csináltam meg 1.5-re a daemon 3.46-al
majd minnyá neki állok, csak elöbb le kell nyugodnom:) -
sylic #1313 Erre én is kíváncsi leszek. :-) -
Chaos Mad #1312 kira! -
KisKolok #1311 Hjaj, skacok, dekirály =D
Én először 1.5-ben kerültem ahhoz a bizonyos "vizes" részhez, és tök faszán ott volt a Water Bottle, nem kellett konzolozni. -
Chaos Mad #1310 ez éppen nem az, amugy sok sárkány van.) -
Chaos Mad #1309 na most szedem a daemon 3.46-ot!!!!
örülhetek ha menni fog
meg ti is mer nem idegesitelek benneteket:) -
maxius #1308 Sárkány? Az amelyikhez egy portálon lehet eljutni a nagy vár(os) felletti barlangban? -
#1307 Hi all!
Gladiátorral nyomulok. Illetve most kezdtem. Csak érdekelne a "GLADIÁTOROK" véleménye, hogy mit érdemes nyomatni? Tippek trükkök ilyesmi esetleg.
Előre is köszi! -
G_ArchAngel #1306 ez a gyík van a fenyőerdőben keleten? ez kapásból megtámadott tegnap, de sajnos elakadt a fákban, és gyenge 40 perc alatt a lvl 12-es elfem kinyírta hardhit-tel...
(normális ember nem lövöldözött volna ennyit, már az egér akkuja is jelzett, hogy le fog merülni) -
#1305 én 23-szinten öltem a sárkit...elég gyengus volt :) -
Mazsi01 #1304 Ha valaki fel tud jönni multiba én fent leszek a DeadLight Hun szobában. -
#1303 Loromir the Vise - rossz kutya, lábhoz!!! R.I.P.
-
sylic #1302 Hali!
Próbáld #1233 ban leírtakat. Nekem úgy megy daemonnal (3.46)
emulációk nélkül.