8224
  • sylic
    A multi véleményekre én is kíváncsi vagyok!
  • Rusy
    Bocs, de én mindig visszaolvasok, folyamatosan jövetem a topicot, de még arról senki nem írt hogy LAN-ba bugos lenne esetleg a neten játszás mikéntéről, csak érdekelne, hogy másnál is szar e
  • Chappy
    Honnan lehet letölteni? Van-e hozzá magyarítás?
  • sylic
    Ha nagyobb csatára kerül sor akkor szálj le, nekem is rosszabb lovon harcolni. Különben is lassan már gyorsabb vagyok én is mint a ló.
  • sylic
    Én találtam azóta is még kettő ugyanolyan beltet az elfnek
    :-(, meg vampirehoz találtam egy párat! Örülök, hogy sikerült megcsinálnod! :-)
  • sylic
    A minoturusoknál ha lefekszel akkor bebukod a kardot. Anno amikor én is varázslóval mentem, akkor nekem is több jó cuccomat "nyúlta le" a játék! Szopás, igyekezz nem +halni
    :-))
  • Chaos Mad
    nekem sincs.
  • selwik
    Hmm... De én úgy vettem észre, hogy lóról sokkal rosszabb a találati arány. A mulit-hit meg nem megy lovaglás közben, csak a hard hit.
  • shaba23 #1373
    Csak nekem nincs banner?
  • Chaos Mad
    kösz! kira lett a game igy!
  • Chaos Mad
    jaja, most is megy mint állat! ha meg nem indul akkor kitörlöm a vob-ot és kész! akko megint megy:) de semmi settes cuccot nem találok bazz:(
  • M.A.D.
    ezt most komolyan írod??? olvass már vissza!!! legalább 20 sor van a multi-hibajavtásról (amit belinkeltem).
    magyar ember-kurva lusta.
    bocs.
  • Lencso
    Csak az van mountolva. Még a rendes CD drive-ból is kiszedtem a lemezt.
    Többször elindítottam, de ugyan az. :o((((((
  • Gandibá
    Volt nálam egy kékenfénylő kard, mentem megölni 2 minotaurust, de sajnos lecsaptak és újjáéldéskor nem volt nálam a kard. Visszamentem az említett lényekhez, legyűrtem őket de nincs ott sehol a kard. Valaki tud segíteni?!
  • Rusy
    Nem tudja valaki hogy az 1.5-be javítottak e valamit a multin? Mer valami eszméletlen bugos öcsémmel jáccottuk cooperativba kb 1 órát bírtuk, de kurva nagy szar, állandóan kifagy lagos, meg rengeteg hiba van benne, játszhatatlan, valki aki próbálta lanba írjon...
  • NeoMaN
    Akkor is csinálja, ha mellette még másik disk is mountolva van (akármilyen). Csak a CD1 legyen mountolva....
  • sid123
    Lenne két kérdésem:
    -A Daemonos (crack nélküli) indításhoz a CloneCD-s változat kell?
    -Tudna valaki pár tanácsot adni egy kezdő gladiátornak? (eddig dual karmokat használok, és bevált, de még csak 8as szintű vagyok)
  • M.A.D.
    ne basszatok fel. nekem nem a german kell. ki a faszom sváb?
    bocsi.
  • M.A.D.
    hopp! de jó! nem tököltem a peccsel. lesz.1.6? :))) na, a sok lúzer...megvárom. nem vagyok már türelmetlen tökvakaró tizenéves(sajnos).
  • Lencso
    Hát én nemtom, ti hogy csináltátok, de beállítottam amit kellett.
    Alcoholt uninstalláltam, Registry kulcsot töröltem, MédiaPlayert indítottam, de még mindig "Disk verification error".
  • shaba23 #1361
    Ha sima lövéssel egyet rálősz az enemyre lóról és utána ellovagolsz (vagy körbe-körbe) akkor automatikusan tovább lövi :)
    Multi hit lovas skill

Bár magas szinten ezeket gondolom már tudtad
  • shaba23 #1360
    Lencso autolockhoz kell az autostart is
  • selwik
    Braverock castle-ból kelet felé mész ki, majd egyből északra, útközben van wolfdale falu, onnan tovább északnak. Értelmes küldi, nem lövöm le a poént:))

Egyébként magas szinten van egyáltalán haszna a lónak? Elffel vagyok, és nem találtam semmilyen lovas íjászat skillt. Lóról nagyon lassan támadok, egy csomó combo nem müxik, ráadásul ha belefutok egy nagyobb mobba, szinte mindig leölik, mert az egyik tetü azt támadja egyből, ha leszállok. Ilyenkor meg bukom a nyerget, mert nem dobja el a tetem. Gyalog is már olyan gyorsan futok, mint egy gyengébb gebe, tök feleslegesen pakoltam 6 pontot lovaglásra :/
  • Caponee
    Értelmes!
  • Chappy
    Honnan lehet letölteni? Van-e hozzá magyarítás?
  • sylic
    Semmi, megy anélkül is!
  • Lencso
    Nálam van egy kis bibi.
    Az auto Lock nem kiválasztható!
    Ilyenkor mi van?????
  • shaba23 #1354
    Daemon Tools 3.46
  • Lencso
    http://www.daemon-tools.cc/portal/download.php?mode=ViewCategory&catid=5
  • VGQ
    Lécci lökjetek egy linket a daemon 3.46-ra.
    Sajna az én fizetös ftp-men nincsen csak 3.44:(
    Ami nekem van az meg csak 3.33-as.
  • shaba23 #1351
    ArcAngel köszi

Kiskölök ez működik
  • G_ArchAngel #1350
    Shaba:

minden dexterity-re (sok cuccom is ad hozzá, asszem 270-300 között van)
    először 20-ig nyomtam a weapon lore-t és a ranged weapon-t
    utána 20-ig az armour-t és asszem a constitutiont
    sajnos 10 pontot nyomtam sword-re, de az egyszer sem volt a kezemben, és az agility is elég magas...

skill-ként a multi-hit (jobb mint a multi-shot) és a hard-hit lett nyomva, combo-nak pedig egy 4×robbanó nyilat használok, ez hamar szétkapja a sárkányt...
    Jah, és a pegazusom is elég kemény, nem sokáig húzza, de míg van őt ütik:)
    sajnos lvl 44-en abbahagytam, pedig silveren sincs nagy gond vele..., én már csak closed neten nyomom, ott meg újat indítottam...
    Jah és az íj sem mindegy, hogy milyen:)
  • KisKolok
    vagy indíts el egy mp3 számot windows media player 9 alatt és úgy indítsd a gamet. Lehet hülyén hangzik (és az is!) de nekem _CSAK_ így indul.
    (ha nem azt akarod hallgatni, a wmp9-ben vedd le a hangerőt 0-ra)
  • G_ArchAngel #1348
    Nekem van, ha játszani akarsz, akkor privát vagy icq, please...
  • shaba23 #1347
    ok megnézem
  • sylic
    Eddig jó, de akkor a lejebb leírt registryset próbld! Én úgy csinálom!
    Ha nem indul kitörlöm, elindítom, nem megy, megint kitörlöm, (mert ugye a játék indításakor automatikusan beírja magát) és elindul pár próbálkozás után!!
  • shaba23 #1345
    Mindent úgy csináltam, ahogy leírtátok.
    1 uninstall
    2 install+1.5 (nem másoltam bele sem az exe-t sem a dll-t)
    3 Daemonban beállítottam amit kellett (ezeken kívül kell még vminek beállítva lenni?)
    4 cd1 mountolás elindul az autorun, ott rányomok a PLAY-re
    ekkor megvizsgálja a CD-t és akkor kiírja hogy baszhatom...
  • sylic
    Ismerős szöveg! + az #1138-as is! :-))))

Gandibá! Nekem is ilyen problémám volt a lvl 18-as mágusommal! El is ment tőle a kedvem! Álandóan lehalt! Most meg haladok mint az állat az elfemmel!
  • sylic
    Selvik üzenetére :-)
  • sylic
    Hali!

Körülbeül ezt írta:
    -1.6-os Patch már a jövő héten.
    -további sets, set items.
    -bugok javítása.
    -multiplayerben valami "kereskedő ablak".
    -jelzések utáni átdolgozása az EXP-rendszernek.
    -nem nagyon éretem: valamit javít a küldetésekkel kapcsolantban.