8224
-
Émmég csak actI-es vagyok...
-
Szicsone #620 Sziasztok. Egy kérdésem lenne. A Csontik folyamatosan elvesztik a fejüket felszedheted őket, tulajdonság pontokkal is rendelkeznek. Enchant emberkénél nem tudom őket beletenni a szlotba. Egyáltalán van olyan karakter típus aki ezeket a csontifejeket tudja használni? Egyébként a játék tetszik 25. lvl. Vámpírral nyomulok. Iszonyat gyors a kari, a vámpírspeckókat is másodpercenként regenerálja. Előre is kösz a tájékoztatást. -
vytraas #619 Akkor még1szer: ACT III eleje. hol lehet felmenni északra abba a fagyos strongholdba???? Válaszoljatok már. Láttam ,hogy sokan már túl is vagytok rajta.... -
A szken is német lenne...
A google fordító mit hoz ki belöle? Ha nagyon zagyva, akkor a hétvégén lefordítom nektek. -
G_ArchAngel #617 ööö, nincsfestékem, vagy mi németül a nem értem...
emberi nyelven nincs?
-
G_ArchAngel #616 Jah, körbe áll 6 goblin, akik ütnek, 8-an lőnek, és jön 3 óriás...
a taktika mi legyen? fussak vagy szaladjak?
könyvtár kipucolva, no para, csak félek, hogy elfogy a potion, a 4. lvl heal-em max 130Hp-t gyógyít, az meg nem sok... -
Most, hogy németül rákerestem, megtaláltam:
I got Skillz :)
Ez alapján van "stangenwaffe" skill is, ami dárdákhoz, botokhoz jó. Ez talán a spear skill az angolban. -
Vvan rá igény, jöhet a szkennelt táblázat!
-
Taktika.
Szed le a kicsiket elöször, aztán egyesével az óriásokat. volt aki lvl 26-os gladiátorral végigvitte a bronzot. -
Viszonylag sok tipp van, de így elsö blikkre a legtöbb info bent van a jatekban is a kis popup menükben. Csak tegnap este néztem bele elöször, ma majd alaposabban szemügyre veszem.
Ami érdekes benne:
az egyes karakterek fejleszthetö skilljeinek is megvan sorrendje és elérhetösége, szinttöl függöen, egy pofás kis táblázatban. Ezzel elég jól meg lehet tervezni egy multis karaktert. Ezt, ha van rá igény be is szkennelhetem. -
G_ArchAngel #611 Most értem északra, a havas vidékre, jelenleg lvl 30 erdei elf...
megtanultam értékelni a load opciót: a jégóriások simán 200 körülieket vernek le a 1000Hp-mból, közben a frozen goblinok 50-100 közötti lövéseket eresztenek belém, persze kereskedő, healing potion sehol...
szívni fogok... -
BoSA #610 Egyébként van a kézikönyvben valami hasznos információ amit még nem tudunk? -
"Én szeretem bejárni a térkép minden négyzetméterét"
Hát ezzel én is így vagyok, söt én csípem, hogy ha valahol már nyugi van, mer rendet csináltam. Így persze kicsit (sokkal) stresszesebb a játék.
Amúgy lehet, hogy a quicksave-ektöl van (én is sokat mentek). Ki kéne próbálni. -
Toerpe #608 Én a pacival megoldottam a problémát :-))) egyszerüen átvágtatok rajtuk és nem foglalkozom velük :-))) (persze csak akkor ha sietek, amúgy meg megállok néha néha egy két xp pontért :-)))) -
BoSA #607 De az azért egy kicsit irracionálisnak tűnik, hogy tíz perc játékidő alatt újratermelődik az összes goblin. Én szeretem bejárni a térkép minden négyzetméterét, de így sokat fogok vele szívni. Már arra is gondoltam, hogy nem lehetséges-e hogy a gyakori quicksave miatt termelődik annyi enemy. -
Erröl már sokat hallottam, hogy a küldetések nem jelennek meg, de eddig még nem tapasztaltam, pedig winXP (egy HP laptop MP2000+, ATI video, onboard sound) és win98SE (XP2000+, GF4 4200Ti, Hercules Muse XL Sound) alatt is jatszottam a gammat. Ez vlmi grafikai problema lehet (sztem), es allitolag az 1.5.2-es (nemet) pecsben javitjak is.
A fegyverosztalyokhoz meg lövesem nincs, erröl nincs sok info a neten, majd este megnezem a kezikönyvet. -
Használd a portálokat. Port Vallumból (itt kezdödik a sivatag) simán el tudsz portálozni Schönbuch-ba (az elsö város), onnan a kis portállal meg gyorsan Silverakármibe érsz, ha akarsz. -
Az enyém kicsit más volt.Ugyanis asse mutatta, hogy holvan :((
A skilleket "kicsit" elcseszték sztem.
Meer van ugye sword,axe,unarmed,stb ...
de nincs mace,spear stb .... -
BoSA #603 Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de engem már nagyon idegesit ez a szörny respawn. Átvágom magam a második városból a hídig (ahol kezdődik a sivatag), és amikor jönnék vissza már megint tele van az út ellenséggel. Ezekért a kis geci goblinokért meg már alig kapok pontokat. Akkor ez meg mire jó.
Találkozott már valaki azzal a buggal, hogy megkapom az Animated death küldetést, elmegyek ahová a nyíl mutat (valami barlang tele tolvajokkal), kijövök a barlangból és a nyíl már eltűnt. Mikor visszamegyek a küldetés megadójához azt mondja hogy nem sikerült a mission. -
Toerpe #602 Látszik hogy nem Magyar :-)))) Én olyan szépen ülök a lovamon :-)))) -
Nemtom. Én szerváltam má egy csomó lovat az orkoktól, de nem tudom rávenni a komámat, hogy felüljön rá. Nem egy lovas nemzet fia, az biztos...
-
Toerpe #600 fogog=fogok -
Toerpe #599 Szivesen segítenék de én még csak az elején tartok :-)))
ACT I :-))) de azért kiváncsi vagyok mert elöbb-utóbb el fogog én is jutni oda ahol most Te vagy :-)))) -
vytraas #598 Lécci, ha tudja valaki, nyomjon már valamit a #595-re. Már két napja csámborgok fel alá az egész északi részen, de nem bírok kitalálni.... -
Toerpe #597 Hali
A kisérömnek miért nem tudok lovat venni? -
Alapjában véve kurvára nem tudtam kipróbálni, már a karakterválasztásnál kivágott háromszor, aztán mikor végre nekiálltam volna coop-ban kb 2 percet tudtam menni, és újra kiestem.
Én asszem megvárom, amíg olyanokat olvasok a forumokon, hogy nagyon stabil, mert így idö elött elvisznek a dühöngöbe! -
vytraas #595 Na még1 kérdés. ACT III főküldetése. Amikor fel kell menni a varázsnővel piszkosul északra valami fagyott erődbe. Kérdem én: hol? Sehol sem tudtam átvágni, hogy felmehessek annyira északra. HELP! -
vytraas #594 Hali. Invertorydban jobb gomb a nyergen és kész. De ezt írja is, ha ráviszed az egeret. -
A kis portálokon csak simán át kell masírozni, és csak egy adott célportálra visznek.
A nagyobbakhoz kell egy portál rúna, amit általában egy NPC-töl fogsz kapni, aki a közelben lebzsel. A nagyokon már megválaszthatod, hova akarsz menni (persze csak azokat használhatod, amiket már aktíváltál). -
Ferko #592 Szevasztok!
ujabb lama kerdes: hogy kell a lora raadni a nyerget? -
Caponee #591 Pont a multi érdekelne.Osszál már le egy kis észt a multirol,hogy milyen is az.Menyiben hasonlit a dioalohoz? Ez érdekelne leginkább. -
vytraas #590 Halika! Lehet, hogy nagyon béna vagyok de lécci mondja meg valaki, hogy a portálokat hogyan kell beüzemelni... nagyon unom már a lovaglást:) Köszike. -
Hááát ebben nem lennék biztos, a szétpeccselt német játékhoz is kijött most egy béta peccs. Szal erre ne vegyel mérget, hogy az angol már föl van peccselve.
Amúgy a multi iszonyú instabil. Tennap levágott vagy négyszer a szerver, akkor úgy gondoltam ennyi elég is. Az 1.5-ös béta patch elvileg sok internet multi problémát orvosol majd. -
Pár hasznosabb tipp, amit a kézikönyvböl merítettem:
Kereskedönél:
Shift + bal klikk az adott cuccon - tárgy azonnali eladása
Shift + jobb klikk - tárgy azonnali megvétele
WIN98 használóknak:
- a játék nem win98 alá van tervezve, de win98 SE alatt futtatható.
- win98 SE alatt stabilabban fut a játék, ha window módban indítod (meg tudom erösíteni, nekem gond nélkül futott tegnap 3,5 órát, igaz nekem már fent van a 1.3.0.8 pecs). Ha azt akarod, hogy window módban is úgy nézzen ki a játék, mit a standard (teljes képernyö), akkor az asztal felbontást tedd 1024*768-ra
- A sound quality-t vedd a legalacsonyabbra
Saját tipp:
- ha kámpány indítás után még látod a kezdö képet, de aztán elsötétül a képernyö, akkor a media player 7.1-et fel kell installálni, ugyanis a wmv movie-k ilyen formátumban vannak. Az sem segít, ha a moviekat kikapcsolod (nemtom miért Bill Gates megint biztos lobbizott a buzi szofveréért). -
Azért nem tudod ráadni a péncélt, mert valszeg valamilyen követelményt nem teljesít még a karaktered. (Pl. erö). Ha egérrel rámész a cuccra, akkor a kis popup menüben pirossal kiírja, hogy mi az a tulajdonságod, ami (még) nem megfelelö. -
Ha olyan kombót használsz, amihez mana is kell, akkor ne csodálkozz, hogy nem tudod öket egymás után használni. Nincs minden kombónak saját mana-raktára... :)
A slotokkal azt tudod elérni, hogy csata közben gyorsan váltva egyikröl a másikra, a megfelelö kombinációt tudod használni. Pl sima kombó a kisebb segéd-szörnyekre, aztán mikor csak a fökolompos maradt, akkor benyomod a legdurvább istenölödet...
Pacit én még nem tapaztaltam, vedd ugy, hogy ellopták... mér elöben otthagynád egy falu közepén?
-
hehe, nem. Ez több hetes munka eredménye. Az én gladiátorom csak kb. 5-6 órás, és 11-es szintü. -
A respawn-ra olvastam egy elég elfogadható magyarázatot:
Azért jönnek újra, mert ugye azok a területek már nem az emberek kezén vannak, ezért ha le is vágod öket újak fognak jönni.
Amúgy ezt a gammat nemigen lehet tapolás nélkül végigvágni. Én nekiálltam úgy, hogy föleg a föküldetéseket követem, de már a hidas küldetés (asszem a 4., ahova abból, a kisebb várból küldenek) is kacifántos, mert a karakterem nem elég erös. Úgyhogy vissza is húzódtam vadászgatni egy kicsit...
-
selwik #583 Fegyverméret számít. Pl. shortbow alapból gyorsabb, mint egy longbow/magic bow, valamint egy sima karddal is gyorsabban csapkodsz természetesen, mint egy kétkezes pallossal.
Ha külön extrája van egy cuccnak, ami növeli a támadás gyorsaságát, akkor meg szemre be kell mérni melyik éri meg jobban.
A kombókkal egyelőre a maximális hatékonyságra törekszem, nem nagyon művészkedek velük. Elf csajjal 4 hard hit lvl 6-on, ez olyan 2500 sebzés, jelenleg nincs ellenfél aki állva maradna.
Viszont van egy bosszantó bug: nem lehet egymás után a különféle kombókat használni. Négy helyem van már varázsolgatni/kombózni, de ha elsütök egyet, akkor a többi kombó is lemerül. Mi a fa.. értelme van akkor a négy slotnak? Úgyis csak a jól sebző dolgokra van szükség, meg a gyorsító varázsra, ha nincs ló.
(Újabb kedves bug: ha bizonyos ideig nem ülük a lovunkra egyszerűen eltűnik. Egy kiadós hent után hívni akartam a pacit, hogy ne talpaljak annyit, erre eltűnt az ikon. Biztos, hogy nem ölték meg, mivel egy falu közepén hagytam. Persze buktam egy tuti nyerget is. Ráadásul a legközelebbi városban már csak olyan über lovat adtak, amihez 4-es riding skill kell, sima utazó ló nem volt. Szal röhej, sürgősen kéne egy peccs:/ ) -
TANKboy #582 Én 3 napja nyomom a játékkal és eszméletlenül tetszik.
Egy Seraphym-el kezdtem, mert ezt találtam az 1ik legérdekesebnek a játékban.
Sajnálom, hogy ennyire bug-os, azaz néhol direkt bugos.
Miért nem tudom magamra venni a Seraphym specifikus páncélt a Seraphym karimra?????
Honnan tudom hogy egy fegyver milyen gyors, ugyanis semmi külön jellemzőt nem ír erről a játék. Mindig próbálgassam, hú ez kicsit gyorsabb jajj ez hajszálnyival lassabb.
Amúgy 7000Ft-ért én is tutkó meg fogom venni ezt a játékot, nagyon ígéretesnek tűnik!