8224
  • Nandor1988
    #8224
    Tradere meg mit mondjak maxolni kell. 100ig elég egyetlen skill dolog ami megéri platinum és niobium szinten is és ha 2 árus között 9szer mész oda vissza összes 9djére adja be a legjobb cuccokat. Trade csak arra hat, hogy az árus milyen cuccot add neked. Pl. Régebben volt tradelős wood elf, mert annak a legnagyobb carismája, ami az árusokra is kihat. Van aki így szedett össze 20as szintre egy teljes setet elvileg.

    Az, hogy meg mi hogy esik változó... Pl. Championokat kell ölnöd és minél gyorsabban kell ölnöd változó helyeken, Survival bonustol is függ. Alul resistanciánál tudsz róla olvasni. Minél több küldit csinálsz annál nagyobb az esélye, hogy dob vmi unikvét.

    Pl. Nálam 1 kör 1 orc cave ott van vagy 15 orc champion oda vissza. amikor kijössz a sivatagba is vannak skeleton chamiponok vissza khorad nurba. Onnan Tp Valley of Zarag nurba és ott shadar rimbe ahol shadar championok vannak (4 - 6) 40 es szint alatt meghalhatsz, aztán vissza Tp heaven valleyba (ez multiba egy hely egyedül is tudod nyomni multiba) Onnan silver creek. Nah itt bármi eshet a goblin championokből elmegyek porot dracoig. Ott megcsinálok pár küldit azokból is eshet. Vissza Tp megint Heavenbe és elmegyek VoTba, ahol legyakom a sakura demonokat. (Ide csak akkor gyere, ha elég erős vagy 50 60 alatt nem érdemes)

    Ez alatt nehézségtől függően esik 6 - 8 set/unikve cucc. 1 óra és 1 2 szintet kapsz 80 felett. (Azalatt nem tom mennyi szintet kapsz.)
    Utoljára szerkesztette: Nandor1988, 2015.05.31. 00:10:21
  • Nandor1988
    #8223
    Hát nem nagyon járnak... Én mái napig nyomon. Vámpír hm... Az akkor a legdurvább ha alak váltós ahhoz értek, denevér amúgy is felejtős kutyát nyugodtan tolhatod de elveszi tőled az xpt...

    Attól függ milyenre tolod... Azt tom, hogy, ha knightba tolod akkor vampirism nem kell neki, mivel az csak a vámpíros dolgokra hat a bloodlust asszem mind2őre... A legjobb set neki tök mindegy mivel mész, az a thorwny set tele van mffel. Törpe után második legjobb mfelős. és a fadamalar setes axe kell tele van a páncél is meg a fegyó is tűz sebzéssel ezzel mindenkit elintéz.

    Ha becombozott TIV (Turn in Vampirform) akkor instant tudod tolni, mivel mire vissza alakul a kombó vissza tölt kb mindenki ezt használja... erre elég 1 pont a kezdő több nem is kell csak reg idő megy fejjebb. A másik vámpír formában 3 4 annyit sebezz éjszaka vagy barlangba.

    Van knight, bow, fadamalar(legkedveltebb), Orla, Idézős(Ezt a legkönnyebb összerakni szinte semmi nem kell neki)
    Nos knighton kívül mindegyikhez vámpir forma kell, bár Orla nem a legjobb neki. Gladi sokkal jobban kitudja használni attól még működik vele. Csak nem lő el annyi energyboltot az Orla set, mint egy Gladi dagger stare Ca val... és Gladinak még poison setje is van, mivel orla fegyó poiosonos igaz nem legjobb poison fegyó de nem is azért szeretik...

    Ca król, Hát kell neki egy attack(Sok mob ellen jó), hard hit(mage ijász ellen tökéletes), claw jump, hogy átugord a pálya egyes részeit, vagy kiugorj egy mage bénításból... Tiv ez természetes. Mivel farkas lopja az xpd és alapjába véve nem vagy idézős(bár ott sem kell nagyon) így sztem fölösleges.

    Attackot érdemes 1,5 2 secen tartani, hogy instant nyomd. hard hit 1 sec kell neki. tiv claw jump meg marad 1en..

    Ami kell neki: Knight:

    Axe,Sword,Long,Bow lore(10 elég bármelyikre, hogy setes fegyókat feltudd venni)
    Armor, Agi Parry(50) Ez a védelmed.
    Weopen lore, Concetration, Bloodlust (100) reg csökkentők később mehetnek 140re is.
    Constituiton (140)

    Ha meg vámpír formában: Vampirism concetration helyett(100) később mehet 140re is reg idő miatt.

    https://www.facebook.com/groups/535542966468454/?ref=ts&fref=ts facebook csopink igaz kihalt de még páran pörgünk benne...
    Utoljára szerkesztette: Nandor1988, 2015.05.30. 23:42:22
  • Plata
    #8222
    Nekem volt idézős,de már nagyon régen.
  • Retsu
    #8221
    Na ide se nagyon járnak már. Mostanában kezdtem Goldban 1 vampiresst, főleg melee vonalon. Az ugye világos, hogy akkor az idézett farkasok/denevérek felejtősek, de ki mit gondol a többi CAról? Skillek tekintetében vampirism, bloodlust, constitutionön van a hangsúly. Amúgy a trade hány ponttól kezd el jobban hatni??? Csak mert nyomtam rá 6ot nemrég, aztán a rare cuccok csak nem jönnek.
    Habár már nem emlékszem milyen szinttől kezdenek igazán jó dolgok esni; most vagyok 35ös, silveren a Seraphim havas vidékén. :)
  • Nandor1988
    #8220
    Vki nem akar tolni egy kis sima vagy uw sacradet? Nem rég kezdtük 1 haverral. :)
  • Nandor1988
    #8219
    Visual. Ha jeges területre gondolsz tovább mész egyenes követve az utat, és feljutsz. Ha annál is tovább szeretnél menni az Uw map...
  • tompos2
    #8218
    heló tudnál segiteni a sima secret játékhoz nem tudom letölteni sehol a chetet amivel lehetne csalni:) tudnál segiteni ? [email protected]
  • Visual
    #8217
    Pár hónapja végre működött rendesen a játék és végig tudtam vinni. Lementettem még az utolsó szakasz előtt, hogy vissza tudjak menni terület felfedezésre. XD Arra nem tudok rájönni, hogy kell a sziklákra feljutni, mert körbe van zárva az egész terület fákkal (sivatag elején, ahol a Wilbur-ös küldetés volt) és nincs sehol egy feljáró vagy egy barlang, kapu. Másnak sikerült felfedeznie a "felsőbb szintet"?
  • csabikácska
    #8216
    Közben már rájöttem,hogy a vírusirtó volt a ludas. Előbb is eszembe juthatott volna,elég gyakori probléma.
  • steweee
    #8215
    valószínűleg igen. ha visszaolvasol vhol le is van írva hogy mi rá a megoldás. fejből nem tudom, anno még XP-n toltam. kompatibilis üzemmód futtatással már próbáltad ?
  • csabikácska
    #8214
    Sziasztok! Olyan gondom van,hogy kb 10 másodperc után kidob a játék,és ki se ír semmit mi a baj.Win 7-em van,talán azzal van gondja?
  • Nandor88
    #8213
    Sejtettem... Köszi Twgh. Vmikor vmi game? :)
  • TGWH
    #8212
    Sárkányszobor, meg hasonló cuccok ha megvannak, akkor kapod meg. Ugyan úgy szettnek számít, csak minden karakter tudja használni, és a hátizsákodban kell lenni minden darabnak, hogy tűznyomod legyen.

  • Nandor88
    #8211
    HunterHun egyébként nem szükséges az underworld ahhoz ,hogy toljuk multiba. Nagyon kevesen vannak underworldbe mivel az egy gyakós pálya ahol kb van 5 város ,amit érintesz és tele van dögökkel. A gyakni vágyoknak kedvez. De mivel nagy távot kell megtenni 1ik városból a másikba így általába csak simára dobnak egy szerót. Ráadásul underworldben nincs is sárkány ,ami azért jó xp.
    A másik meg tényleg fellehet rakni semmi gond nélkül a kieget. Tehát nem egy újdonsült játék amit nehéz megbuherálni.
  • Nandor88
    #8210
    TGWH vagy vki nem tudja ,hogy mi az a tűz nyom ,amit egyes karik hagynak maguk után. youtube-on van egy csomó ilyen videó. Olyan mint egy nagy láva folyam. Lassan már én vagyok a legnagyobb szintű mage tunnglen a magam 81es szintjével. Azt még mindig nem tom mi az járás.
  • TGWH
    #8209
    Megfogod, és behúzod a másik kard mellé... ha a kör bal oldalára rakod, a jobb kezedben lesz, ha a bal oldalára, akkor meg a bal kezedben... vagy fordítva.
  • Harkat 89
    #8208
    De mivel döntöd el, hogy melyik kezedbe kerül a kard? Mert a jobb klikk nekem automatikusan kicseréli. Ha bal klikk, és odahúzom, akkor is. S hiába próbálom azt, hogy az ikon bal vagy jobb oldalára húzom, ugyan úgy jobb kézbe rakja.
  • steweee
    #8207
    hmm, fura. emlékeim szerint simán lehetett ilyet, én két szablyás elffel is nyomtam, de láttam két lézerkardos figurát is neten
  • Harkat 89
    #8206
    Köszike. Most már el tudtam osztani a felgyülemlett 10 pontomat:)
    Viszont egy újabb problémám van. Hogy lehet mind a két kezembe kardot rakni? Mit kell ahhoz csinálni az inventoryban? A képesség már megvan, és 10-es szinten van. S olyat tudok, hogy az egyik kezemben balta vagy kard, a másikban meg tőr vagy kesztyű. Viszont most találtam két jó kardot, és sehogy se bírom mind a kettőt egyszerre tartani (egykezes mindkettő).
  • TGWH
    #8205
    Rákattintasz a képességek gombra, és átvált a tulajdonságokra.
  • Harkat 89
    #8204
    Volna egy kis problémám, bár lehet csak én vagyok béna:D
    Hogy lehet elosztani az attribute pontokat? Mert nálam csak akkor jelenik meg a képernyőn az elosztás, mikor rámegyek az Attack-ra az inventoryban. Viszont amint leveszem róla az egeret, eltűnik, és így nem tudom elosztani a pontokat.
  • TGWH
    #8203
    Nem megy? Olyan nincs... felteszed a gold verziót és megy... sőt, nekem még a kieget külön feltéve sem volt semmi gond. Olyan nincs, hogy nem megy...
  • Freeda Krueger
    #8202
    Itt írják:
    link
  • xHUNterHUNx
    #8201
    Az eredeti játékban hol találom a hokimaszkot és a machetét?
  • xHUNterHUNx
    #8200
    Sajnálom akkor nem tudok veletek játszani mert nekem valamilyen okból az undeworld nem megy :(
  • Nandor88
    #8199
    Tgwh = the greatwhitehunter néven vagy fent. :D Egyébként nem mindig amikor a settingsbe és a gameserverbe is át kell írnod. Googlen megtalálod a tunnglet.
  • TGWH
    #8198
    Üdv. Töltsd le a Tunngle nevű programot, ott szoktunk általában játszani. Sokkal jobb, mint a Hamachi. Van egy Sacred Uw. szoba és kész, oda belépsz, majd elindítod a játékot, és lan. Persze a legutolsó patch kell, valamint a tunngles ip címedet be kell írnod a játék könyvtárában lévő Settings.cfg fájlba.
    Remélem találkozunk, Nándi Nandi88, én meg Greatwhitehunterhun néven vagyok asszem XD
  • xHUNterHUNx
    #8197
    Mit kell tennem ahhoz, hogy tudjak veletek játszani???
  • Nandor88
    #8196
    Egyébként ha vkinek van kedve tolni 2 fanatikussal, akkor tunnglen vagy itt megtaláltok engem és twgh - t. Este felé szoktunk fent lenni 8-9 fele. Akinek kérdései vannak tunngléval kapcsolatban nyugodtan tegye fel.
  • Nandor88
    #8195
    Udv tgwh nem is tudtam hogy ide is írsz vmikor folytathatnánk a párosunkat. :D
  • Nandor88
    #8194
    Kidori de másnak is szól hogy ha megölsz 7500 ellenfelet az adott terülten a mini térképen írja nem tom melyik sarokban akkor megjelenik az adott terület főellensége ami általában 1 vagy több sari. Én még ide nem jutottam el de sokszor láttam már. Ez csak simába működik ha jól tom...
  • ollie
    #8193
    Cannot contact... cannot contact... Vegyél contact spray-t, az segít!
  • gabichelsea
    #8192
    Tungglén azt irja hogy IP:cannot contact....mit csináljak vele,igy egyik szobaba se tutok belépni játékon belül...
  • Visual
    #8191
    Azóta egyszer újraraktam a gépet. Éppen Loromir-től kértem a jutalmat és akkor befagyott az egész. Most újrakezdtem megint (20-as szintű dark elf), most kijelzi a küldetések helyét rendesen, de most megint befagy. Azt hittem ezt a hibát már javították...
  • Visual
    #8190
    Újrakezdtem a játékot, 16-os a dark elf-em, de 2 napja nem tudok játszani vele, mert állandóan bezáródik a játék. Plussz a küldetések helyét se jelzi ki, csak a fő küldetést...
  • Visual
    #8189
    Köszönöm, bár ezek nem tetszenek. Olyan kellene, amiben van dark elf féleség és a környezet is hasonló. Megnéztem pár játékot a keresőbe, de vagy az ikonok nem tetszenek vagy túl fantasy-s. Na, ez Sacred függőség...
  • ollie
    #8188
    Állítólag a Din's Curse a legjobb ebben a kategóriában.
  • Lunki88
    #8187
    Titan Quest, Torchlight hirtelen ezek jutnak eszembe.
  • Visual
    #8186
    Valaki tud ehhez hasonló játékokat? ( a diablo nem érdekel)
  • Visual
    #8185
    Üdv! 2 napja még lett volna egy kérdésem, mert nem engedte be a dark elfem-et valahová a játék, ahova eddig simán be tudtam menni, de ma...A retkes kibaszott halál faszát.......Rámentettem a szaros 18-as szintű mágust az erős 46-os szintű elfem-re...Nem "szenvedek" még egyszer vele,(felfedezés) befejeztem ezt a játékot. Ilyen béna is csak én lehetek, faszom.