6506
The Movies & Stunt Effects
-
#2502 Nem annyira lényeges. A filmkészítés a lényeg. -
#2501 Huh, még nem tudom. -
#2500 Jobb. -
TommerHead #2499 Most megy az install nálam és valami nagggyon komoly a zene alatta ha ez lesz játékban is már bejött a game:) -
#2498 na nekem nem indul :( már a bejelnetkezés elején kifagy fehér kép és semmi :(
-
Nyiri #2497 Nagyon eltalalt a game, de a studioepitos sims resz nem tetszik. En benazzak a viragokkal meg mindennel? Na ne mar... Miert nem automata? :D -
#2496 te nemtod h hogyan lehet épületeket "ledózerolni"? -
BladE666 #2495 vki tudna küldeni egy reget a wanadoora (mert lejárt és véletlen kiléptem de csak a játék fele van meg és le szeretném szedni az egészet -
#2494 Na eljutottam az igazi filmkészítéshez. Anyám! :(
:)
Roppant összetett. Sokkal egyszerűbb, mint első látásra tűnik. :)
Kiválaszthatod a jeleneteket a forgatókönyvben, a mozdulatokat, a zenét, stb. Borzasztó állatul néz ki!
Már értem mit fejlesztettek évekig!
Kötelező darab! :) -
#2493 én kérek ellnézést !!!! -
joe69 #2492 a bint is siman be lehet mountolni, minek olyan fontos a cue? -
#2491 te kérted a .cue -t -
#2490 ???? -
#2489 FILE "movieisocd2.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00 -
#2488 valaki tegye már fel a 2es cd-cuét PLzzzz -
#2487 nagyon üt a gém, igaz a sztori mód elején rohattul kötve van a kezed...
hogy lehet "letörölni" egy már felépített épületet? vagy azt megcsinálni h a basic nemtommi helyére épüljön az intermidiate? -
#2486 Könnyú kezelni?
értrni mit kell csinálni? -
#2485 valaki nem tudná felrakni a 2-es cd cue-t? -
#2484 A másikat is simán lehet.... -
#2483 El se hiszem h töltöm lefele.Már évek óta ezt a játékot várom.Amúgy StarMaker micsoda?Érdemes letölteni? -
#2482 Elképzelhető :) -
acsarkodo #2481 Én sem haltam bele, hogy felhívtam a figyelmét a keresőre...
és ki tudja még az is elképzelhető, hogy legközelebb használni is fogja.
-
#2480 Kérdés: Felraktam, crackeltem, elindítom, lemennek a logók, erre kidob a vindóz hibaüzenettel. Ilyenkor mi van? Mit kéne csinálnom? -
#2479 The.Movies.Game.ENG.US.CloneDVD.Needkey-NKClone
ezt a változatot simán daemonnal belehet mountolni? -
#2478 Kicsit kevéssé lehet beleszólni, bár szvsz még nem hagyja. Elvileg katt a díszleten, de ez nem mindig mükszik. Inkább egy manager game lett belőle. Nem úgy kell elképzelni, mint mikor kisállatkát neveltünk a B&W 1 ben. :( Ezt bánom, bár még csak tanulom a kezelését. -
#2477 Én nem haltam bele, hogy bemásoltam. -
akos987 #2476 Ohh emberek bocsi!! Tudom mit basztam el!! a cd kódnál a negyedik résznél a KK után az nem kettő hanem Z!!! Bocsi! -
acsarkodo #2475 Amúgy meg, ha már az nfo –t nem tudod elolvasni legalább a lap alján lévő keresőt megpróbálhatnád használni. -
#2474 Az NFO-ban lévő serial jó. -
#2473 CD-KEY: ANPK-GNJH-A4ZZ-KKZ7-2993 -
akos987 #2472 valami serialt mondjatok már kérlek mert nem engedi installálni!! -
#2471 ez hogy lehet majd elindítani? -
Thanatos #2470 mongyuk vannak érdekes dolgok is..., az első scifi-t "flying ovewr the atlantic" cimmel egy pincében forgatják -
Thanatos #2469 eddig rám is kellemes benyomást keltett, és ez tőlem nagy szó :P -
#2468 a fele lejött jee:DDD -
#2467 most installálom!!:D -
#2466 ugral az 1 es a 4 ora kozott, szal ez max holnap sztem... -
#2465 nemvágom 3x annyi a feltöltött adatom mint a letöltött nem vágom ezt a le fel viszonyt a torrentnél :( eddig nem szívtam csak most :((( -
#2464 Na milyen? Lehet normális filmet, csinálni, vagy gyakorlatilag nulla (vagy szinte) a beleszólásod? -
#2463 Báhh, nekem még több, mint egy óra. :D