6506
The Movies & Stunt Effects
-
#2462 lol most látom csak, hogy kijött :D -
#2461 No én mentem...holnap jövök. :D -
#2460 nekiáltam torrentel :) lessz ami lessz jövőhétre lejön talán :() -
#2459 Hát ehhez tényleg kurvára kell a dx9 :D -
#2458 jah és amit nem tudok, támogat ez a játék dx9 effekteket? vagy azokat most felejtsem el? -
#2457 mondjuk ugy más...
nah de amiért irok, tudom utáljátok amikor ijenekt irogatnak az emberek de nem birom megállni, 8perc és lenntvan torrentről, rossz hir és kellemetlen lehet akik még csa most szedik, de megbocsájtotok, ha irok majd sokat hogy mijen és csinálok egy halom screen-t ??? mert hogy ezlesz az 100. várhattok rám :D (bár nemhiszem hogy fogok sietni, ha nem akkor örülhettek mert ugy leköt a game hogy csak telnek az orak :D -
#2456 Nem mostanában nyomtam. Nem tudom. Ez más. De kb. egyforma.
Ami nem tetszett - apró dolog -, hogy az autókban uolyan emberek ülnek ... :) -
#2455 jobb a graf.,mint a Sims2 ?? -
aiguo #2454 Ment privat! -
#2453 mondjatok pls egy serialt mert ami nekem van nem fogadja el! :( -
#2452 Még szerencse, hogy torrenttel ki lehet pótolni a hiányzó fileokat... -
Newfronter #2451 Remélem elég jól bele lehet nyúlni a filmbe, mert a fantáziámban van 1-2 őrűlt gondolat és ha azt meg tudnám valóítani, akkor ász játék lenne. :) -
#2450 , no még ilyet, hadd indítsam el bicomet -et :) -
#2449 Jah...sajnos, bár elég egyetlen trükköt bevetnie és repül egy hétre, akármilyen kicsi is legyen a kihágás. -
#2448 Én meg itt bénázok egy piszok 09-es file-al és Lacc sehol... :-( -
#2447 Ez visszajött
-
#2446 Na úgy 1 óra játék után: EZ VALAMI ESZMÉLETLEN JÓ!
GRAT a készítőknek! Nem tudom ki játszott anno a Hollywood Mogullal, de uolyan feelingje van, persze némi Tycoon stílusban 2005 végén ...
Szép, jó, egyszerű és irtó feelinges.
Megvan az első filmem. Nagyon gáz, egyelőre nem nagyon tudtam beleszólni a készítésbe, tesztelem, de még így is nagyon ász a játék.
Fekete fehérben nyomatja a bemutatót, lejátszhatod a filmet, utána van sajtó visszhang, és jönnek a bevételek, méghozzá jól. Közben lehet építgetni, forgatgatni a lóvét újabb díszletbe, színészkbe, személyzetbe, jobb forgatókönyvekbe.
Sima gamét kezdtem el, de nyugi: VAN SANDBOX MÓD IS!!! Nem baszták el, mint anno a Republicot pl. ...
Nem tudtam logot tervezni, bár bizti lehet.
Csináltam két sztárt. Eddig azt hittem, hogy az SWGnek van az egyik legjobb karaktergenerálója. Nos, eddig ... :)
Nem kell szarni senkinek, minden okés, nincs crash, stb. Eddig ...
Most próbálgatom a sztár menedzselést, meglátjuk milyen.
EDDIG NAGYON JÓ!
Tölteni és ha kijön megvenni! -
Thanatos #2445 nah hát én akkor mentem gamelni, byez all :) -
#2444 végre!!!
ennyit kellet aludnom hogy megjelenjen !! de remélem megérte... mindjárt telepitem :) kb 4 éve várom már bár mivel aludtam kb 1percnek se tünt!!!
MUHAHAEHHEE -
#2443 Nem tudtam végig leszedni a melóhelyen, úgyhogy itthon fejezem be. Még van vagy 10 file, minden bajom van... -
#2442 Mindig vannak vészmadarak, akik egy-egy nyilvánvalóan elkapkodott review alapján temetnek játékokat. -
#2441 Off:
Félreértettél, nem temettem a játékot. Inkább úgy fogalmaznék, hogy csalódottságot éreztem a review olvasása közben. Mint ahogy sokan mások is a külföldi fórumok reagálása szerint.
On:
-
#2440 Nekem már két CD fel van telepítve, és a harmadik CD-t szeretném kicsomagolni hogy befejezzem, de hibásan lett felrakva a 09-es... :P -
Thanatos #2439 nah már énis tömörgetek :) -
#2438 PCDome-os kép. -
#2437 itt tartasz te? ezt már te csináltad vagy csak ugy találtad mint kép? -
#2436 Áh. nekem most vetted el az étvágyamat! :D -
#2435 -
#2434 Én is 4 éve várom!!!:) -
#2433 Ez nem rendezői játék, hanem film menedzselős, az csak egy jó plusz dolog bennehogy esetleg készíthetsz egy saját filmet is néha néha. -
#2432 Majd ha leért, felinstaláltam és ki próbáltam. Négy éve várom...alig merem elhinni, hogy végre itt van a gépemen...két fájlt leszámítva. :D -
#2431 Kritikát ígértél! -
#2430 Én meg totál szeptikus vagyok. Azért is várok még a kritikákra, leírásokra. Bár a téma vonzó, hogy én is beleülhessek abba a bizonyos rendezői székbe... de nem is tudom. Végül is manapság már csak a rendező fantáziája szabhat határt a filmeknek, itt viszont korlátok vannak felállítva. No nem, mintha leírnám a játékot, vagy már eleve negatívan állok hozzá, csak egyszerűen tartok tőle, hogy most nagyon - nagy fába vágta a Lionhead studió a fejét! Persze a puding próbája az evés, csakhogy nekem még nincs rá étvégyam, várom, hogy meghozzák :) -
Thanatos #2429 nekem 19, nyertél :D -
#2428 Még...hökk...tíz...köhh...perc...krahács...amíg...nyekk...leér... -
#2427 ez vmi eszméletlen, ugy fel vagyok csigázva, Peter Molineux sztem a legjobb feljesztő amugy, nemkészit sablont, nincs még1 ojan játék mint amiket Ő talál ki... (mellesleg vágom az életét fejből, ojann pontosan, hogy melyik játékában mennyi interface- volt :D:D:D szoval,, imádom ezt a faszit(nem félreérteni nem melegedés, de amihez hozzányul az arannyá válik :D gratula már most tudom hogy maradandot alkottak... :D csak telne le az az 1 ora még ... -
Thanatos #2426 dvd-s is van már? ehh, enm elég hogy crackeset kellet szednem mgé gagyi cd-s is :D nah mind1 ha jó majd akkor egy cloneos dvd-set ha emg nagyon jo akkor egy boltit :D -
#2425 Kell studió ikont csinálnom? Szóval a studóm nak kell olyan logó mitn mondjuk az Universalnak van? -
#2424 vazze közelembe ne kerülj ezekkel a számokkal! :DD -
#2423 ja, nem krekkeltem