6506
The Movies & Stunt Effects
-
#162 lol :DDDDDDD -
antijedi #161 :DDD -
#160 te csak azt hiszed...
talán ő tette népszerűvé a többes reg használatot... :)) -
#159 Hehe, rád hát! -
antijedi #158 ouch :) -
#157 rám gondolsz? -
antijedi #156 nemtom, de már rég nm irt ide szal ki nem szarja le :) -
#155 LOL, most látom csak!!! Ez a Danika az a Danika??? -
#154 Az mi? -
#153 jó. szerintem legyen ez a banner. -
#152 Bocsi a lassú munkáért csak közben cd-t írtam meg apámnak is segítettem:) -
Na így gondoltam.. remélem normális lett:) -
#150 oké -
#149 most tettem fel photoshopot megcsinálom oksa??
és belinkelem
-
#148 Ja értem már, de nekem nincs Photoshopom. Mindent "kézzel" csinálok Paint-el. -
#147 Mostr nincs fent photoshop:( Nem tudom megmutatni megcsinálnám magam:( Úgy értem, hogy középről a 2 fél embert külön Layerre helyezed a layer alsó szélén leveszed az Opacity-t így átlátszó lesz (olyan mintha áttűnne az alsó képbe) Azuten felrakod őket a járda felé mintha táblák lennének:) Mint amikor a filmplakáton van egy csomó fél ember a csatajelenet felett:) Érted?? Mert The movies nem csak a stúdióról vagy csak a színészekről szól hanem mind2-ről:) Ezért lenne jó a 2-t így összevonni:) -
#146 de hogy? félemberek legyenek a járdán? nem értem. -
#145 Mi lenne ha a csajt mega fickót középről az első banneren betennéd az alsó banner közepére??? ahol a járda van?? -
#144 Én megcsinálom a Csendes pusztítót és az Európa Expresst. Be is nevezem őket Oscarra ... :) -
#143 Bannerek:
1.
2. -
#142 Hivatalos honlapon viszont október+ E3-on is bejelentették és nem a kiadó, hanem a Lionhead Studios... -
#141 hááát, a gamespoton március 15 a megjelenési dátum -
#140 szorgalmi időszak -
#139 Legyen már október (addigra kijön a D3, HL2 (vagy nem), mi lessz itt jaj nekem :D). -
#138 Én mega Donnie Draconal is jobb filmet:) És a Keresztapánál és a THE Untouchables-nél is jobb gengszterfilmet csinálok:)))) -
#137 Én meg a Hideghyegynél is jobb eposzt!!:) -
#136 Én meg a Szellemhajónál is jobb Sci-Fi horrort. :-) -
#135 én tuti valami jó kis horrort csinálok:DD -
OPM #134 -
#133 Nemcsak! Amint kiadják, lesz minden hónapban. -
#132 -
#131 Adják már ki!!!:)
csak oktoberben lesz?:(( -
#130 Ha ez olyan jó lesz mint a hogy kinéz, akkor kötelező lesz a boltban megvenni -
#129 Na igen csak ha ez is StarForce3-al lesz ellátva.... -
#128 Soha nem vártam még ennyire, hogy vége legyen a nyárnak... Ha annyira meg tudják csinálni amit akarnak mint a B&W-ben akkor már rossz nem lehet... -
-
#126 Ámen -
#125 szept. 17. (nálunk 24) a Sims2. És ez tuti. -
#124 Mieza hollywood mogul?
Amúgy nagyon várom énis ezt a gámát! -
#123 Szerintem itt valami kavarás van, a Sims 2-őt nem valószínű hogy kiadják karácsony előtt, a TM pedig attól fog függni