6506
The Movies & Stunt Effects
-
#1004 mikor lessz kiadva? -
#1003 Jaja. :-) -
#1002 Én egyszerű ember vagyok, egyszerű felfogással és elvekkel a hasonló eseteket illetően: "elhiszem hogy megjelent, ha a posta kihozza a csomagot és tényleg azt találom a dobozban amit rendeltem, ergo hiszem ha látom" ;] -
#1001 Szinte mindegyik nagyob netes és nem netes áruház már kirakta a maga kis megjelenési dátumát, de egyik se valós mert hivatalos dátum még nincs. Sőt, a Wal-Mart-on még asszem tavaji dátum van. :D -
#1000 ezeeeeerrrrrr!!! :) -
#999 -0 (elbasztam...) -
#998 -1 -
#997 -3 -
#996 A semminél ez is több. Mert lehet hogy a valóságtartalma erősen a nulla felé közelit, de legalább van valami kis fodrocska az állóvízben, és lehet róla beszélni fél percet ;] -
#995 Ez nem hivatalos dátum hanem egy netes áruház spekulációja, semmi több. -
#994 Jó egy kicsit elnéztem az elsőt... -
#993 itten van -
#992 Hát ja. De hogy legyen valami újdonság: új szavazás, mégha nem is éppen a The Movies-al kapcsolatos. -
antijedi #991 szvsz ha "hivatalos" a dátum az se jelent semmit se... :P -
#990 Ez honnan van? Se a hivatalos oldalon, se a hivatalos fórumon nem találtam semmiféle megjelenési infót. Amíg ott nem rakják ki addig nem tekinthető ténylegesen hivatalosnak (hacsak egy dev (esetleg maga Molyneux) nem jelentette ki egyértelműen egy riportban). -
#989 Hivatalos: 2005 Máj. 5., a szokásos 50$ -
antijedi #988 jah :((( -
#987 Egyelöre fölösleges. Semmi hír, semi újdonság, csak tömény várakozás (még az Evil Genius is késik, pedig már egy napja kint kellene lennie). -
#986 áááááp. -
#985 Hehe ... nem baj, az én hozzászólásom egyértelműbb :). Legalább feljebb jött a topiklistában a game ;) -
antijedi #984 engem is érdekel csak még kurva messze van :((( -
#983 #978 -
#982 Mikorra ígérik a megjelenést? -
#981 #965 :-)))
Látom azért vannak akiket még érdekel a game. Nagyon helyes. :D -
#980 Akit érdekel a dolog, vagy még infó kéne, az menjen ide -
#979 Logo készítő verseny van a honlapon. A nyertesnek bekerül a logója a játékba -
#978 Még nincs (hivatalos) dátum. -
R9 #977 most néztem a képeket,kira lesz a game.a megjelenése mikorra várható? -
antijedi #976 hitman rulz :) -
#975 A régebbi képek még csak renderek vagy conceptek voltak. Az utolsó kép pl csak egy concept. -
#974 utolsó 2 kép is a játékból lehet ?
olyan mintha egy Disney háttér lenne, főleg a fák.
:) -
#973 Nem gond. Elvégre azért van a topic. :-) -
#972 Igazad van. A hiv. fórumon már vagy egy hónappal ezelőtt megígérték, hogy kicserélik a hardvert, de látszólag azóta is cserélik. :P -
#971 nekem tök újak, azért is merészeltem beszúrni.
:) -
#970 Ja, már elég régen. Nemtudom a hivatalos oldalon merre találom, de tuti valahol úgy középtájon időrendileg. -
#969 amit beszúrtam azt is láttad már ? -
#968 Ebből csak az első négy az új, a többi ősöreg. ;-) -
#967 11 új kép !
-
#966 csinálhatnának már vmit az oldallal.
mintha több megás képeket töltenék le. -
#965 Illetve a studió logós tpoicom megtette a magáét a LH körében. Íme az eredmény. :D
Link