6506
The Movies & Stunt Effects
-
#1166 Touché! :D -
#1165 Alig várom... -
szilzoli #1164 Figyelj csak!
Az oldalam már frissitésa alat ál! Ja és ha látad volna a hivatalos fúrumot akkor jó neked. Mert ha megnéznéd a Activision oldalán a The Movies Fúrumot ott sokkal többet megtudnál mint a The Movies fórúmba. És ne piszkálj! Nézegesd majd a The Movies Club oldalát hogy mikor hogyan frissül. Ja és a hírek még fordítás alatt álnak! -
#1163 Új főlogó az oldalon. Várom a véleményeket (gáz, hogy már ez is újdonságszámba megy :D). Azért még dolgozok rajta nyugi. :-) -
skristof #1162 kiváncsian várom mit ér a szép szó -
#1161 Szilzoli:
- Ne küldözgess felesleges híreket, mert akit érdekel az oldalad, az már úgyis tudja a címet. Plusz megtalálható a link a többi között a linklistában.
- Megnézem mikor fogsz te napi frissítéseket közölni, amikor még a fórumon se hajlandóak semmit kiadni a kezeik közül, magyarán hírzárlat van, csak havonta bukkan fel egy-két új kép, esetleg egy nullinfót tartalmazó előzetes egy újságnál.
- Légyszives ne kiáltsd ki elhamarkodottan, hogy az oldalad jobb lesz mint a themovies.hu mert egyetlen oldal se jobb a másiknál, mindegyiknek megvan a maga erőssége és gyengéje.
Ezzel az erőszakos viselkedéssel baromi rövidéletű leszel itt is és máshol is. -
skristof #1160 -
#1159 Pár apróság:
- A hivatalos fórum ismét működik. Semmi változás, csak egy kisebb összeomlás volt, mert a mostani hardver nem bírja a jelenlegi forgalmat és adattömeget ami rázúdul.
- Egyeseknek nem nagy újdonság, de azért szólok, hogy a játékban nincsenek gyerekek és óriási szörnyek se (mint pl Godzilla vagy King-Kong). Talán jó hír, hogy a szörnyek nagyon könnyen modolhatóak lesznek, de a gyerekek talán csak egy kiegészítőben fognak helyet kapni, mert mire azt a hihetetlen mennyiségű animációt lerenderelik, amik szükségesek lennének a különböző magasságú szereplők közti érintkezésre, akár egy teljes év csúszás is bekövetkezhet, amit senki nem néz jó szemmel.
- Egy jóhír: Cliffski (egy coder a csapatban) szólt, hogy talán már ebben a hónapban kijöhet a mod készlet és a lelkes közönség kezdheti gyártani a fanmade kiegészítőket. De ez még közel sem végleges, lehet, hogy csak infókat eregetnek majd a világhálóra.
Hirtelen ennyi. -
#1158 Na, kérésetek teljesült, házigazda vagyok, majd igyekszem minél jobban rendet tartani. :-) -
#1157 Ne reménykedj. Én állandó jelleggel követem a hivatalos fórumot és ott olyan szinten van titoktartás a megjelenést és minden más infót tekintve, hogy a CIA elpirulna szégyenében ha látná. Az összes többi csak kitaláció, spekuláció és semmi valóságalapja nincs.
Csak az utóbbi két-három napban van valami gond a hivatalos fórummal mert nem hajlandó bejönni, szóval remélhetőleg vagy hardvert cserélnek, mert a sebesség ott az alsó kritikus határt súrolta, vagy megint motort cserélnek. Mindenesetre se az LHtimes-on, se a hivatalos TheMovies oldalon nincs semmi hír, hogy miért is nem érhető el az oldal. -
#1156 Azt is mondják, hogy a Loch Ness-i szörny létezik... Maradok a "hiszem ha látom" elvnél... -
szilzoli #1155 Azt mondják a játék megjelenik májusban v. Júniusban -
#1154 Na elkészül t studióm felépítése.
Cold Creek Cinema az alap.
Ennek vannak leágazásai.
Citizens & Chronis :Dráma, Történelmi eposz, Western
Cruel Animations: Akció, Rajzfilm, Horro, Thriller
? : Komédia, Szerelmes filmek -
szilzoli #1153 Mit? -
skristof #1152 akartam mondani -
#1151 Nos láthatod. -
szilzoli #1148 ÉS MÉG FEJLESZTÉS ALATT ÁL AZ OLDAL! -
szilzoli #1147 Lehet regisztrálni!!! -
skristof #1146 káomjúnití -
#1145 Az mi? -
#1144 Miért vagytok ilyenek? Inkább támogatni kellett volna a community fejlődését. -
#1143 Hopp beficcent oda mégegy szavazat :D -
skristof #1142 előfordul -
#1141 Nem baj, akkor sem megy:DD -
skristof #1140 neméncsinálom :D -
#1139 Nem lehet regisztrálni az oldalra!!!! -
skristof #1138 -
#1137 Tökéletes következtetés :D -
skristof #1136 szavazás::
Milyen az új oldal?
Király :) 33.33% (1) - szilzoli
Jó 0.00% (0)
Elmegy 0.00% (0)
Szörnyű 0.00% (0)
Ronda 0.00% (0)
Remélem abba hagyod ezt az oldal fejlesztést! 66.67% (2) - Fred és én :)
-
#1135 Meddig kellett keresni, hogy megtalald a sajat oldaladat eheh? -
szilzoli #1134 Ez az oldal rossz!
Ez a jó: The Movies Club -
szilzoli #1133 Sziasztok!
Találtam egy The Movies Club oldalt!
http://themoviesclub.uw.hu -
#1132 Én tudok egy terheletlen servert -
#1131 Már megjavult. Holmi időzítési halandzsával dobálózott itt nekem, de úgylátszik csak a szerver volt kicsit leterhelve. -
#1130 Mi bajod az oldallal? Nekem megy. Ha a banner alatti linkre gondoltál... -
#1129 Nekem semmi baja. -
#1128 Ha valaki tudja mi a baja az oldalnak az kap egy smiley-t. Most tanácstalan vagyok. -
skristof #1127 ma 00:00
grat! -
#1126 Még egy extra kép:
-
#1125 Te figyi. Ez a játék alapból úgy indult (és a devek nem győzik hangoztatni), hogy egy studiót kell menedzselni a legapróbb részletekig és a filmkészítés lehetősége csak amolyan mellékes adalék, mivel ilyen még úgyse volt és akkor miért ne. A félreértések elkerülés végett a LH leszögezte, hogy a maximumot akarják majd kihozni a filmkészítő részből, de attol még elsődlegesen egy tycoon játék.
A FAQ-ban is le van írva, hogy ebben minden alkalmazottra oda lehet figyelni. Vigyázni kell, hogy a szinészek ne hízzanak el, ne csináljanak semmi kompromitálót a paprazzi előtt, stb. Szóval ez a játék sose úgy indult, hogy filmkészítő program hanem mint egy filmstudió tycoon, filmezési lehetőséggel.