6506
The Movies & Stunt Effects
-
#2219 És ott mi micsoda? Mert akkor viszont nem értem a kérdést. :D A The Movies az a játék, aminek a topicjában vagy. :D -
#2218 hát végülis jaa:)
azért kérdeztem, mert én nem azt kérdeztem mi az az sdk:D -
#2217 jaja...na az micsoda?:D -
#2216 HELYES !! -
#2215 Ha elharapódzik, akkor majd én kigyomlálom. -
#2214 én annak örülök hogy itt nem az a szitu mint egyes másik topicokban :)))! Remélem így is marad! -
zizzenet #2213 Én meg az öttel ezelőtti üzenetre válaszolok, csak nincs mit mondanom -
#2212 Ő a kettővel azelőtti üzenetre kérdezte...
(#2202) -
#2211 Bocs, de sztem eléggé te kérdezted. :| -
#2210 Amíg nincs játék, örüljünk, hogy van miről beszélni. :-) -
#2209 kit érdekel az SDK mit jelent? -
#2208 SDK=Software Development Kit
Az SDK a modok készítéséhez kell.
A Scene Designer Kit meg csak egy kis flash játék a neten (már ha a Scenemakerre gondolsz). -
zizzenet #2207 Ja, nem Scene Designer Kit? -
#2206 Software Development Kit. -
#2205 az meg mi? -
#2204 Tudtommal nem, helyszín+háttér+kiegészítő tárgyak, esetleg ködgép, meg ilyenek.
Erre lenne jó egy SDK... :) De ha jól tudom, akkor SDK-ra is várni kell, szóval nem jön a játékkal együtt. -
Szolnokboy #2203 Helyszínt lehet majd épiteni, tervezni ? pl.egy szobát vagy egy lakást -
#2202 Hoppá, Hancuéknál már ott a The Movies! :) -
#2201 Legnépszerűbb témák
1. Football Manager 2006
2. The Matrix: Path of Neo
3. Need for Speed: Most Wanted
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. World of Warcraft
6. The Movies
7. Battlefield 2
8. FORMA1
9. rFACTOR
10. Humoros és aranyos képek
:) -
#2200 -
#2199 Jah, akár jövő hét szombaton is! :D -
#2198 Bármelyik pillanatban jöhet :) -
#2197 A játékban több lehetőséged lesz, nem csak ennyi. Ez csak kóstoló. :) -
Szolnokboy #2196 ugy értem hogy a játékhoz adják e a full starmakert ? -
Szolnokboy #2195 kipróbáltam a starmakert. ez demo ? mert nem sok lehetöség van benne (pl nincs szemüveg sem , testet sem lehet beállitani) a másik kérdés pedig az hogy ezt adják majd a fullhoz ? ha már volt akkor sorry -
#2194 lehet. -
Szolnokboy #2193 Jesszusom de várom ! Mi lessz itt ha meglessz... :D Arról tudtok valamit hogy lehet e mp3at vagy saját zenét berakni a film alá ? -
zizzenet #2192 Egy kis adalék azoknak, akik legálisan szeretnék beszerezni a játékot. Spanyolországban és Angliában illetve Németországban már megvásárolták néhányan.
Idehaza pár online bolt már korábban felvette a terméket előrendelésre a hivatalos nov. 11. dátummal, nyilván tippeltek csak. A CD Galaxis a mai napig nem hirdeti, az 576 téli katalógusából hiányzik, jóllehet a Civilization IV benne van. Természetesen a The Movies-t is az Automex forgalmazza. Egyébként egy-két hete megkérdeztem őket, mikor jelenik meg nálunk, mondanom sem kell, addigra a nov. 11. már rég köztudomású volt, nekik azonban fogalmuk sem volt róla. Ahogy elnézem, a helyzet mára sem sokat változott.
Az is nagyon valószínű, hogy teljesen angolul, eredeti csomagolásban fogják árulni.
Na, így legyél becsületes, és szerezzél be legálisan játékot. -
#2191 No persze ezt is egy hetes késéssel tudták csak kinyögni... -
#2190 Mekkora tirpák banda lett ez a CD-Galaxis. Írtam levelet, hogy mikorra várható a TM vagy a PE változat, erre csak ennyi a válasz: majd ha a beszállítók behozzák...
Mintha nekem olyan baromi nagy betekintésem lenne a beszállítók árulistájára... -
#2189 Történni fog. Hamarosan. -
MelWin #2188 Scriptek nélkül nem csak a gépek lennének kevesek, de egy mozgás kidolgozása sem lenne egyszerű feladat a játékosnak :) -
#2187 111 uj üzenet csak nem történt valami??? -
zizzenet #2186 Na, azért a GameSpot beszámolója szerint hiába alacsony a hivatalos gépigénye a játéknak, még egy high-end gépen is beszaggat. -
#2185 Én is gondolkodtam pl. a Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája c. Douglas Adams könyv megfilmesítésén. Ebben a könyvben elég nagy szerep jut egy lépcsőfordulóba beragadt kanapénak. Namost ezt nem biztos, hogy meg lehetne oldani. -
#2184 az valami naogyon coooool -
#2183 jaja.
főleg amikor a sniper végigpásztázza az utcát. -
#2182 Ja, oksa, értem! -
rage at work #2181 Nem a futásról van szó, hanem sokan azt hiszik, tetszőleges filmet forgathatunk, mindent végrehajtanak majd a karakterek amit kérünk, semmi script... Na ehhez kevesek a mai gépek
Nem a megjelenítéshez. -
#2180 Katonás muvi egész jó lett :) filmezni akaroooooook :)