2520
Fenti ket lap a tema
-
Tovi #369 NF7-S, nem is lépj tovább -
#368 Én az Abit-ot tartom a legjobbnak. Ha lecserélem a mostanit, valszeg ilyet veszek (NF7-S), vagy KD-G-t. -
#367 Nálam a sofmenu miatt nyerő. Régenbben a legjobb volt az Abit, ma már van jobb is nyilván.
De a SOFTMENU.... -
Tovi #365 Pontosabban KT333-CF van benne. Ez a KT400 butitott verziója,nincs 8x agp,de van 8x-V-Link... -
#364 KD7 és KD7-E közööt pl. az volt a különbség, gyogy a simában Via KT400-as chipsett volt, az E-ben pedig Via KT333-as.... -
#363 NF7-S (2.0-ás!!)és Barton egyértelműen. Én is most cserélek ilyenre... -
HRaVeN1 #361 Mennyire hangosan zúg? MErt nekem vmi nagyon hangosan... -
#360 Csak nekem zúg az a rohadé chipsethűtő ventillátor? -
Zivos #359 Szerintem minden Abit kartyanal ugyanazt jelenti az -E. De mit? Abit BH7, es BH7-E kozott mi a kulonbseg. Azonkivul, hogy arban 1.500 Ft. -
Anee #358 Ok csak XP meg 2K alatt kellene, és már próbáltuk a gameport akkor se ment -
HRaVeN1 #357 nem az a lényeg hogy nem bírja a tuningot, hanem az hogy kikapcs után elszáll és csak cmos clear segít! 1850 ig bírta régi alaplapban, ezzel ment már 1900-en is. -
#356 noname rammal is kéne menni legalább 100 mhz-et föleg ha 333-as
nekem ugy megy xp 2000+ 2200+-n h 2-2-2-6 a késleltetés, nem tom milyenek a ramok gondolom nem noname ha igy megy
de 1:1-en probáld meg huzni aztán ahol megáll sajnos ott a vége -
HRaVeN1 #355 Ja és noname ram -
HRaVeN1 #354 2000 xp, 256 (266), 256 (333) ram 266 on mennek. -
#353 milyen proci milyen cpu-ram beállitás milyen ram? -
HRaVeN1 #352 Mért van az, hogy ha húznám a procit egy kicsit akkor következő bekapcsolásnál csak egy fekete képrenyő fogad, és csak a CMOS clear segít?? 50 mhz-es tuningnál is ez van.. Ha viszont csak resetelem a gépet akkor minden jó... -
#351 Eddig még nem volt olyan rammodul párosom, ami 400-as lett volna, és önmagában is ment volna, így nem tudom.
A garis csere is megfordult már a fejemben, de ki szeretném zárni a tévedés lehetőségét. -
#350 A hármas sosem ment?
Lehet hogy fos...
Vidd vissza garival... -
#349 Sziasztok!
A legfrissebb bios van az alaplapban. Nem teljesen ugyan olyan a kettő, mert az egyik Nanya (ez megy is gond nélkül), a másik Samsung. A paramétereik szerintem ugyanazok. 400 MHz, CAS 3, stb.
Azt megtudná mondani valaki, hogy ha csak a slot 3-ba teszek egy rammodult, akkor is megy-e a gép? Ha oda teszem a ramot, akkor újra nagy kusst kapok!
Ma hazahoztam egy 266 MHz-es modult, azzal ment úgy, hogy az 1-es és a 2-es szlotba dugtam őket. Ha a 3-asba próbáltam, akkor újra megált a gép. -
#348 BIOS legfrisebb van a gépeden? -
Cvd #347 Nálam 2 darab félgigás DDR400-as Samsung megy gond nélkül Duálban, 333-on és 400-on sincs gond velük. -
#346 Teljesen ugyanolyan a kettő?
-
#345 Köszi.
Ha a 3. szlotba teszek egy „szingli” ramot DDR400-as, akkor mennie kell? Nekem nem megy, csak ha a második, vagy az elsõ szlotba teszem. -
#344 Próbáld meg MÁSFAJTA rammal, ne samsunggal, ha azzal se megy
2 variáció van:
1.nem a memóriával van a gond, hanem az alaplappal, akkor vidd vissza oda, ahol vetted!
2. nem a memória a hibás, hanem mondjuk a moncsi, vagy a proci, vagy bla bla... -
#343 Sziasztok!
Tudtok valamit arról, hogy az ABIT NF7-s 2.0, és a Samsung DDR400-as ram utálja egymást?
Már a második ram-modult próbálom, és ugyanazt a sz*rt kapom.
Ram bedug, gép „felbőg”, de a monitor már nem kapcsol be. El sem jut a bios-ig. Semmi sípolás, vagy más jele a gondnak.
Nem megy sem „szingliben”, sem a „régi” szintén DDR400-as ramommal (bármelyik szlotba is dugom).
Már a ram sebességet is visszavettet 333 MHz-re, akkor sem megy.
Segítsetek lécci!!!!!!!!!!!!! -
#342 A win-ben (legalábbis 98-ban) lehetett buzerálni v.mivel az irq -kat, asszem IRQ Holder, vagy mi a tosz... -
Anee #341 SZiasztok. Az érdekelne hogy tudtok é olyan ócsó hangkártyát amely IRQ gecóval nem bugzik a NF7-S -sel/2.0/ mert ugyebár gameport nincs rajta s így oldanám meg.
SB 128, live nem jó azok szarakodnak -
#340 thx,télleg hülye voltam..már nincs gáz. -
Inquisitor #339 Ólcsóért: Abit NF7/NF7-S
Dráháért: Asus A8N8X Deluxe -
Inquisitor #337 "-telepít ac97 c-media az nforce cd-ről,majd mikor vár a hangdevice készenlétére,megfagy"
Ööööö.
Na most az NF7-S, NF7-SL alaplapon NForce APU van ugye, a sima NF7-es pedig Realtek ALC650-ből csiholja a hangot.
Akkor miért akarsz rá C-Media drivert telepíteni? Másrészt mit keres a CD-n a C-Media telepítő???
http://www.realtek.com.tw/downloads/dlac97-2.aspx?lineid=5&famid=12&series=8&Software=True
2003 Szeptember 02-i most az utolsó ALC650 AC'97 codek.
-
Inquisitor #336 Nem, csak akkor nem Dolby Digital 5.1-ben jön ki. -
HRaVeN1 #335 Hogy lehetne rábírni szegény SoundStormot, hogy mélynyomó is van az 5.1-es hangfalrendszerben??Ugyanis nem megy -
#334 Ha csak sima fejhalgatót dugok bele, akkor nem műköxik a SoundStorm?
És akkor csak a software-es cumó számoltatja a hangot a procival? -
#333 tegyem újra az xp-t? az mos nem a legjobb,de köszi. mos kezdődik a lanparty. (nekem meg nincs hangom:)) -
#332 Az APIC-ot kapcsold ki a BIOSbol es problad ugy felrakni a windowst. Proba szerencse az hatha segit
sok sikert.
-
#331 most lett kész a winxp reinstall...erre nem indul az alaplapi hang(abit nf7 v2.0):
-Nforce driver pack feltesz
-eszközkezelőben:ált.multi hangvez. HIBA!
-eltávolít
-telepít ac97 c-media az nforce cd-ről,majd mikor vár a hangdevice készenlétére,megfagy
-bárhogy telepítem, az eszköz nem indul! hibaüzenettel fejeződik be a telepítés.
segítsetek,van-e vmi megold erre? vagy elszállt az alaplapi audio? 3hónapos a lap. -
#330 Köszi,hogy felhoztad a kérdésemet.
Chuck: Thx a válaszért!
rumkirály:ha az alaplapi hangkártyát letiltod,akkor se jó? -
#329 a joyportot ugyan igy akartam én is megoldani!aztán visszavittem a hangkértyát a boltba...vettem usb-s joy-t,és nem bántam meg! -
Inquisitor #327 Egész pontosan (mint másik topicban le lettem szúrva!) a hangot az APU csinálja, állítólag a SoundStorm a digitális kimeneti szabvány neve ...
Másrészt most nyitott valaki topicot a cuccról a HWSW-n, ahol kiderült, hogy az APU képes egyedül bármilyen bejövő vagy saját hangforrásból IS Dolby Digital hangot csinálni, természetesen kizárólag a digitális kimeneten át.
A sima NF7-en egy szoftveres!!! ALC650 csipogó van, milyen jó lehet a procinak, amikor hat csatornát, plusz a 3D hangot kell kiszámolnia izomból. -
chuck #326 NF7-S -ben van soundstorm, nf-7 ben nincs. Olvass vissza a forumban. DD-t csak a soundstorm tud.