22
  • Csabi
    #22
    "ügyes vagy, sikerült a 4 hozzászólásomból 1-et találni ahol nem hangsúlyoztam ki"

    Leirtad kesz tenykent, hogy a linuxba mi honnan lett lopva. Ez kicsit tobb, mint 'nem kihangsulyozas'. De vegulis mindegy, mert ha igaz is, nem szamit semmit.


    "milyen pert veszit az intel? ezt nem fogtam."

    Csupan azt probaltam leirni, hogy pl. az intelt is erik vadak hogy loptak ezt-azt (tokmindegy, hogy igazak-e, valoszinuleg nem), lemegy a per par ev alatt, par millio gazdat cserel es kesz. Ettol az intel eredmenyei a tpc-n nem valtoznak es a kutyat nem erdekli. Erzed a parhuzamot? Itt is ez lesz. Karorvendeni lehet, de kar max. az ibm bankszamlajat fogja erni.
  • Csabi
    #20
    tcp=tpc
  • Csabi
    #19
    Whale: szerintem jol lathato idezojelekkel ideztem be a kerdeses mondatot.
    Hasonlo vadak erik egyebkent pl. gyakran az intelt is. A logikad alapjan akkor lehetne maris karorvendeni a forumban, hogy az osszes intel gepes eredmeny igazabol semmis tcp-n.
    Csakhogy a valosag mas. Ha az intel pert veszit, kifeizeti a megitelt penzt, ha esetleg kiderul, hogy az sco-nak igaza van, az ibm kivasarolja az sco-t vagy megegyeznek veluk es a dolog el lesz szepen simitva. Ha valami oriasi botranyt varsz, akkor felek csalodni fogsz. Az ibm nem ma kezdte.
  • Csabi
    #15
    Whale:
    "istenem de irigyellek, hogy meg tudod mondani az intel kernel optimalizáció mennyiben érintette a unixból lopott linux kernel forrást, - amit halkan jegyzem meg - emberi halandó még nemigen tud, hogy pontosan mi is...
    Bárcsak én is ilyen okos lehetnék."

    En meg irigyellek az egyszerusegedert, amiert kesz tenynek tekintessz egy meg be nem bizonyitott vadat.
  • Yfel
    #5
    Csak akkor vetne bármilyen fényt a teszteredményekre ha bebizonyítanák, hogy a Linux teljes egészében a System V kódját használja, egyébként semmi jelentősége.

    Az SCO csak ijesztget, mire az IBM-el vége a pernek tönkre is fognak menni... De most nem erről van szó, hanem a tesztekről.

    Egyébként én is úgy emlékszem, hogy a Windows szerver 64 processzoron futott, de most túl lusta vagyok utána nézni... azért 32 procis szerver teljesítményét nem egy 64-eshez kellene hozzámérni...

    Y