916
-
#756 Nekem se jött be a nyiregyi buli. Nem volt olyan rossz, de nagyon jónak se mondanám. -
#755 T már nem olyan mint régen... párszor az ember érezte, hogy húú, jó kis régi, igazi "Tiesto-zene", de az ezeken kívül játszott számok nagy része alapjaiban nem tetszett :( -
#754 itt bele lehet hallgatni az új album számaiba!
30mp és elég gyenge minőség, de azért simán ki lehet belőle venni, hogy ez nem olyan album lesz, mint az előzőek!
http://www.deejay.de/Vinyls.aspx?art=suche&sparte=all&suche_in=fulltext&suchtext=fresh%20fruit&gehoerte=False -
#753 Az még rengeteg idő! :D
És a Veszprémi buli nem jött ber ezért nem akarok zsákbamacskát venni... -
OPM #752 rengeteg idő? nem októberben jön? -
#751 A következő számok letöltési linkje érdekelne (mert ha tudjuk a szám hosszát akkor valahol nyoma kell hogy legyen):
5."I Am Strong" (featuring Priscilla Ahn)5:03
10."Century" (featuring Calvin Harris)4:33
11."Feel It In My Bones" (featuring Tegan and Sara)4:52
a 11-es ingyen hallgatható teljes hosszában jó minőségben egy-két oldalon szóval az akár rögzíthető is, a többi a kérdéses igazából...
Ha valaki tud valamit ezekről a számokról ne tartsa vissza az infót, mert még rengeteg idő van vissza az album megjelenéséig, addig jó lenne valamit hallgatni és nem zsákbamacskát vásárolni majd a megjelenéskor! -
#750 közben itt is meghirdetném, nem reklám, meg semmi ilyen nem akar lenni, de van még egy jegyem Veszprémbe, küzdőtér, besz áron 6900 forintért. akit érdekelne, PM. -
#749 hát én is néztem, enyém anno 6900 volt, még az is sok, de ez a közel 10k...
és akkor mondjuk az én májusi jegyem hova jó? mert VP-nél a küzdőteret most találták ki egy hónapja :D -
viizo #748 kíváncsi leszek a két itthoni fellépés visszhangjára, de én most valahogy nem vágyom Tiesto-ra :]
hogy az irreális jegyárakról ne is beszéljek
-
Lipi1980 #747 Hétvégén néztem meg a 2008-as Koppenhágai koncert 2DVD-s felvételét...
Nem nagyon találok szavakat!
Az 1. lemeznél az volt az érzésem, hogy az első elem a legjobb, aztán jött a következős, és a következő, és mind jobb volt az előzőnél...
A 2. lemez meg igazi hamisítatlan Tiesto feeling volt.
Ha a hétvégi Veszprémi buliban csak a felét adja vissza akkor már megérte elmenni!
Már alig várom -
#746 Here’s the Kaleidoscope’s tracklist:
01 Tiësto (Feat. Jónsi) - “Kaleidoscope”
02 Tiësto (Feat. CC Sheffield) - “Escape Me”
03 Tiësto (Feat. Kianna) - “You Are My Diamond”
04 Tiësto and Sneaky Sound System - “I Will Be Here”
05 Tiësto (Feat. Priscilla Ahn) - “I Am Strong”
06 Tiësto (Feat. Cary Brothers) - “Here On Earth”
07 Tiësto - “Always Near”
08 Tiësto (Feat. Kele Okereke) - “It’s Not The Things You Say”
09 Tiësto - “Fresh Fruit”
10 Tiësto (Feat. Calvin Harris) - “Century”
11 Tiësto (Feat. Tegan & Sara) - “Feel It In My Bones”
12 Tiësto (Feat. Nelly Furtado) - “Who Wants To Be Alone”
13 Tiësto - “LA Ride”
14 Tiësto - “Bend It Like You Don’t Care”
15 Tiësto (Feat. Emily Haines) - “Knock You Out”
16 Tiësto - “Louder Than Boom”
17 Tiësto - “Surrounded By Light” -
#745 új tiesto clip
-
#744 hát In Search of Sunrise 8 nincs és szerintem nem is lesz már, főként a kiadóváltás miatt!
anno a Magik széria is 7 részes volt, és az ISOS-ból is lement 7, meg volt egy ISOS turné is, ami eddig még nem volt, szóval ebből gondolom, hogy az volt az utolsó rész!
Tiesto új száma, már meghallgatható:
New Tiesto (Feat. Tegan & Sara) - Feel It In My Bones:
http://stereogum.com/archives/video/new-tiesto-feat-tegan-sara-feel-it-in-my-bones-stereogum-premiere_084901.html#more
-
wobdj338 #743 hali
érdeklődnék, hogy ez mikor lesz kapható a boltokban?
Tiesto In Search Of Sunrise 8 Africa, elég ha mondjuk kint kapható, amazon.com vagy hasonló helyen.
köszönöm a választ előre is :) -
#742 pontosabban 2 hónap, mivel nem szeptemberben, hanem októberben jelenik meg az album!
jó lenne ha 2 CD-s lenne, mert 17 szám egy CD-n az elég sok... gondolom, akkor 3-4 perces számok lesznek, hogy a 80 percet kitöltsék!
3-4 perc pedig egy Trance számnak elég kevés... -
Lipi1980 #741 Akkor már csak 1 hónap és dudoroghatunk :):):) -
#740 Tehát jön az új szerzői album amiről az egyik számot már hallhattuk... -
#739 Kaleidoscope announced as name of Tiësto's World Tour!
Tiësto is excited to reveal the name of the recently announced World Tour, Kaleidoscope!
This expansive 18 month journey around the globe is scheduled to begin September 24th 2009 with 3 nights at New York City's Hammerstein Ballroom and continuing on a 2 month run through North America. Pre-sale tickets for all announced shows are currently available exclusively at the global fansite InTheBooth, with all tickets going on sale to the general public Friday July 24th via tiësto.com and other ticket outlets.
Read about the tour at Pollstar
North American tour dates for the upcoming Kaleidoscope World Tour.
(Dates subject to change. More dates and venues to be announced.)
Thu 9/24 - New York, NY - Hammerstein Ballroom
Fri 9/25 - New York, NY - Hammerstein Ballroom
Sat 9/26 - New York, NY - Hammerstein Ballroom
Thu 10/1 - Boston, MA - TBD
Fri 10/2 - Montreal, QC - Bell Centre
Sat 10/3 - Toronto, ON - Arrow Hall
Sat 10/10 - Atlanta, GA - North Atlanta Trade Center
Sun 10/11 - Washington, DC - Fur Nightclub
Mon 10/12 - Cleveland, OH - Aura
Tue 10/13 - Columbus, OH - BoMA
Wed 10/14 - Philadelphia, PA - TBD
Thu 10/15 - Charlotte, NC - The Forum
Fri 10/16 - Orlando, FL - TBD
Sat 10/17 - Miami, FL - TBD
Sun 10/18 - Tampa, FL - The Ritz
Fri 10/23 - Houston, TX - TBD
Sat 10/24 - Dallas, TX - Palladium Ballroom
Sun 10/25 - San Antonio, TX - Cowboys
Mon 10/26 - Oklahoma City, OK - City Walk
Tue 10/27 - Nashville, TN - Limelight
Wed 10/28 - St Louis, MO - Home
Thu 10/29 - Kansas City, MO - TBD
Fri 10/30 - Minneapolis, MN - Myth Live
Sat 10/31 - Chicago, IL - Congress Theater
Sun 11/1 - Milwaukee, WI - The Rave
Tue 11/10 - Edmonton, AB - Shaw Center
Thu 11/12 - Calgary, AB - Big Four Building
Sat 11/14 - Vancouver, BC - Pacific Coliseum
-
Nem rossz de valahogy a vokál nem passzol bele szerintem. Na meg nem is tetszik a csaj hangja annyira szóval lehet ezért... -
#737 Tiesto And Sneaky Sound System-I Will Be Here-Promo-2009-WAV -
#736 aki pedig nem más mint tiesto, btw... -
doncsika #735 A Somewhere Inside of Me-t nem Tiesto csinálta, hanem Allure:) -
#734 jaj az élőben örök kedvenc marad most már -
greyloop #733 Ma már jó napom van, mert óriásit röhögtem ezen a menedzsmentes bla-blán a hírlevélben...na meg a helyszínváltozás se volt semmi húzás. -
viizo #732 nyilván annyit turnézik, hogy nem jut ideje kéthavonta kidobni vmi új single-t...
vagy épp annyit lógatja a lábát Thaiföldön, hogy nincs idő ilyen apróságokra, mint a zeneszerzés :D
egyébként nem lennék meglepődve, ha így több mint 20 év dídzséskedés után belefásult volna a zenélésbe.
már bőven megteheti, hogy csak a nevéből éljen.
-
#731 legutóbbi komolyság az a Somewhere Inside of Me volt
azóta meg nem tudom... -
doncsika #730 Remélem lessz olyan jó az új album mint az Elements Of Life volt.
Én ott szerettem meg a trancet aztán rájöttem hogy azért vannak tőle jobbak is, csak nincsenek úgy felkapva. -
Lipi1980 #729 Akkor úgy mondanám, hogy a leghíresebb, és az (egyik) legjobb... -
#728 Ezzel énvitatkoznék. Jónak jó, de régen nem a leg... -
#727 In Concert idejében örömmel hallgattam
most várnám az új zenéit
de nem nagyon van... -
#726 Tiesto a legjobb evvel vitatkoznék.
Jó ideje már nem ad ki olyan zenéket mint régen amik tényleg zseniálisak voltak. Remélhetőleg ez az album.... -
viizo #725 mulatós legjobb -
Lipi1980 #724 Hát szerintem a dal az amit énekes a hangszálakkal képzett akusztikus élmény.
Amit viszont Tiesto művel az nem hangszálakkal, hanem az elektronikával képzett élmény.
Mindamellett Tiesto a LEGjobb a műfajában... -
#723 trálálá, sálálá :D -
#722 song
másik meg music D: -
viizo #721 definiáld a dal fogalmát -
Lipi1980 #720 Nagyon jó kis zene (bár dalnak nem nagyon dal)... -
#719 az énekesnő mintha kicsit pösze lenne... -
#718 új dal Tiesto-tól:
Tiësto feat. Sneaky Sound System - I Will Be Here (Original Mix)
egyszerűen fantasztikus! remélem a szeptember elején megjelenő album (New World) is ilyen fantasztikus lesz! -
#717 Pontosan!