916
-
#796 Egy feldolgozást keresek.
Előadó és számcím érdekelne.
A refrén valami hasonló:
"There's a bigger boy call my name, on and on again" -
#795 +1
Elég jól tolta volt pár nem tetsző house,minimal zene meg 3óra körül mint marhaságok pakolt egymásra 128bpm-re 136-38-at is :D de amúgy rendben volt a sett az utolsó ráadás óra meg felejthetetlen. Az volt mér a 5.óra megkezdett óra a settjében és veretett rendesen mozogni alig bírtunk már :D
Az új albumja leszámítva 1-2zenét viszont szánalmas ettől még :D -
Lipi1980 #794 Hát nem tudom! Nekem nagyon tetszett a veszprémi buli. Bár lehet, hogy azért mert először voltam Tiesto bulin... -
#793 hát valahogy úgy... -
#792 Nem csodálkozok már semmin. A Veszprém kész katasztrófa volt! -
#791 kár érte
pedig régen,hogy szerettem... -
Lipi1980 #790 Hát nem tudom. Ez a mix nem valami nagy durranás
Nekem azok a zenék, amiket a Veszprémi buliban tolt, azok eléggé bejöttek. Amik meg a Koppenhágai Elements of life 2 DVD-n vannak, az egyenesen fenomenális -
viizo #789 sikeresen elérte az utóbbi időszakban, hogy az ős trance-esek nagy része, akik sikeressé tették anno, kb. masszívan a semmibe nézik
érdekes belehallgatni a club life-ba is, az utóbbi 10-12 műsor single-jeit volt szerencsém meghallgatni - konkrétan hallgathatatlan a legtöbb track, minimallal ötvözött, discoshit jellegű tucathouse minden mennyiségben.
jövőre bye bye top3...
-
#788 Hát igen, eladta magát Tiesto is.. Viszont szerintem nem rossz. Valamiből meg kell élni és Amerikában nagyon ezt a stílust nyomatják. -
#787 uristen ...... -
#786 :DDDDDDDD -
#785 Jól van Tiesto csináld csak max jövőre nem megyünk rá:D:
-
FrancescoTotti #784 Engem ez a Back in your head is kicsit idegesít, mármint a csaj hangja.
Zeneileg nem rossz.
Az új albummal is ez a gondom.
Bár a Fresh Fruitot pl. zeneileg sem tudom hová tenni, eléggé langyi.
De pl. nagyon tetszik, ahogy a Kaleidoscope 5:20-nál beindul, és utána az Escape me, a You are my diamond és az I will be here teljesen felpörgeti az embert.
Csak az a nyávogás ne lenne benne, zeneileg egyébként tetszene.
Lehet, hogy életemben először azt fogom mondani, hogy Armin a király? (Eddig akárhányszor ezt mondtam volna, eszembe jutott, hogy Tiesto is ott van, sőt, még "jobban" ott van) -
#783 En meg remelem hogy elektro iranyba fog haladni :) de azert a houst is szeretem :) -
#782 Three 6 Mafia ft Sean Kingston & Flo-Rida (produced by Tiesto) - Feel It
-
#781 Hát ez tényleg egy fos album lett... Kuka ez is meg a Rádió Show-k is... -
#780 Nekem még a Knock You Out tetszik, de ez is csak fellángolás szinten sajna, sosem lesz olyan, amit évek múlva is előveszek, mert rám jön hogy hallgatnám -
Lipi1980 #779 Erről az albumról max a Louder Than Boom nagyon odabaszott (ahogy Veszprémben is), a többi eléggé langymeleg volt. A korábbiakhoz még csak hasonlítani sem lehet :(
Inkább a house irányába haladjon, mint ebbe az éneklős langymeleg irányba :)
Bár a Tegan & Sara - Back in your head mixe sem volt piskóta... -
viizo #778
jó ha néha meglepetésszerűen betesz vmi másabb műfajt, de hogy az a terve, hogy össze-vissza keverje a stílusokat - pont olyan lesz mint vmi falusi dj, aki ide és odakap - így csak a neve marad, ami egyedi
és az pedig szépen lecseng. -
#777 és sajna marad is ez az irány... :(
A nyíregyi buli előtti VIVA-interjúban nyilatkozta:
A következő misszióm, amit végre akarok hajtani, hogy véglegesítsem az új hangzásvilágomat. Nemsokára megjelenik az új albumom, a Kaleidoscope, amin rengeteg másféle hangzás lesz, mint az eddigi megszokott. Sok közreműködő is lesz.
A dj szettjeim is lassan távolodnak a trance zenétől, és megpróbálok egyre több műfajt a stílusomba bevonni, mint az electro, vagy a house. Egy kicsit átfogóbbá próbálom tenni az egészet. -
FrancescoTotti #776 Tök olyan, mintha 2 hét alatt össze kellett volna dobni valamit :( -
#775 Kaleidocrap. Szörnyű. Ezek a számok egyáltalán nem hasonlíthatóak a régiekhez, nagyon rossz irányba ment el az új albumával. -
FrancescoTotti #774 Én nagyon csalódott vagyok az új album kapcsán :(
Az utóbbi hónapokban két fantasztikus CD-t is sikerült megvennem: ATB - Future Memories és Armin: Imagine - The remixes
Hát ezekután ez az album....
Pedig az Elements of Life évekig a kedvenc CD-m volt. Még mindig beleborzongok a Ten seconds before sunriseba és az Everythingbe. Most szóljatok hozzá. -
#773 Még jó hogy ez nem vocal trance, de már lassan a trance kategóriát is megkérdőjelezném...
Nme baj majd Paul Van Dyk helyre rak minket 24-én, mert Tiesto nagyon elb*szta ahangulatunkat! -
#772 Ez nem vokál trance !! Ez pop -trance és a kettő **** nem ugyanaz. -
#771 Vocal Trance 4 ever!
-
#770 Imádom az albumot kedvenc stílusom a vocalos zenék !!!!!!!!!!!!!!! -
#769 Sajnos egyetértek, még az agyonnyúzott I will be here elmegy... -
greyloop #768 azért promo cd, mert ha megfigyeled minden számban ott figyel egy férfihang ami ezt rögzíti is a hallgatókban.
Egyébként szörnyű lett az album, Tijs is lesüllyedt Moto Blanco, Bimbo Jones és Dave Aude szintjére: popsz*rokat remixel és velük kollaborál. egyetlen zene volt, ami úgy ahogy tetszett mégpedig az LA Ride. A többi kuka (na még esetleg a Century-t megtartom magamnak). A remixek talán majd segítenek a dolgon. -
#767 Szerintem is :(
Éneklősebb trance ? Azt akartad mondani ,hogy popzene :D pop - trance...
Keményebb meg jó ha 2-3van rajta az se igazán trance. Na majd a remixek hátha bár az már nem tiesto érdeme lesz. -
#766 Szerintem az album is elszomorító... -
Lipi1980 #765 Szerintem nagyon jól sikerült kis album!
Nagyon vegyes kis album lett. Így megkapja mindenki a magáét. Ha az éneklősebb trancet szereted vagy a keményebbet, akkor is találsz rajta magadnak valót...
Mi az a PROMO CD?
Mennyiben lesz másabb ami a boltba kerül? Ha más lesz egyáltalán... -
#764 közben kikerült a teljes album is!
a számok nem jó sorrendben vannak, de legalább nem annyira gagyi a minősége...
Tiesto-Kaleidoscope-Promo-CD-2009-XTC
01 kaleidoscope (feat. jonsi) 07:36
02 century (feat. calvin harris) 04:43
03 feel it in my bones (feat. tegan and sara) 04:52
04 who wants to be alone (feat. nelly furtado) 04:36
05 la ride 04:13
06 bend it like you dont care 03:23
07 knock you out (feat. emily haines) 05:07
08 louder than boom 04:10
09 surrounded by light 02:40
10 escape me (feat. cc sheffield) 04:18
11 you are my diamond (feat. kianna) 04:11
12 i will be here (feat. sneaky sound system) 03:26
13 i am strong (feat. priscilla ahn) 05:39
14 here on earth (feat. cary brothers) 04:56
15 always near 01:34
16 its not the things you say (feat. kele okereke) 03:15
17 fresh fruit 05:24
-
Lipi1980 #763 Nekem pont ez az irány tetszik
De hát nem vagyunk egyformák! -
#762 Veszprém nem tetszett és az a baj hogy most ebbe az irányba megy el a kaleidoscope-al is! -
Lipi1980 #761 Elég jó!
Ha az egész album ilyen akkor én vevő leszek rá... -
#760 Itt teljes egészében meghallgatható az új album címadó dala!
http://pitchfork.com/news/36472-premiere-tiesto-track-featuring-sigur-ros-jonsi/
kellemes csalódás!
azt hittem rosszabb lesz, főleg a 30mp-es részlet alapján, de a szám vége eléggé brutális! -
Lipi1980 #759 Ez volt életem első nagyszabású bulija, és ha valaki azt mondaná, hogy most hétvégén megismétli Tiesto bácsi ezt a bulit, és van 3 másodpercem, hogy eldöntsem, hogy megyek vagy sem, akkor vastagon az IGEN mellett döntök!
Azt kell hogy mondjam, pozitívan csalódtam Tiestoban: amolyan "tinglitangli" trance muzsikát vártam tőle, és erre a pofánkba tolt egy kemény "veretős" partyt, aminek nagyon-nagyon örültem.
Ezek alapján nem bántam meg hogy a Nyíregyházi bulit "lecseréltük" a Veszprémire!
Várnék egy hallgatható minőségű formátumot a buliról, de ez csak álom szerintem, de cáfoljatok meg nyugodtan :D:D:D:D -
#758 Veszprém:
01 Steve Forte Rio - Steve Forte Rio - A New Dawn
02 Rank 1 - L.E.D. There Be Light (James Doman Remix)
+ Tiesto - Flight 643 (Laidback Luke Edit) + Sweet Things Loop
+ Little Boots - Earthquake (Ali Wilson Tekelec Remix)
+ Bloc Party - One More Chance (Tiesto Remix)
+ Wippenberg - Chakalaka
+ Tiësto Feat. Christian Burns – In The Dark (ID Remix)
+ Olive - You're Not Alone (Paul Webster Remix)
+ Marco V feat. Khashassi - Solitary Confinement (Propaganda Remix)
+ Tiesto - Nyana
+ Imogen Heap - Hide & Seek (Tiesto Remix)
+ Tiesto - Just Be
+ Reboot - Caminando
+ Robert Burian Feat. Zdenka Predna – You (Club Mix)
+ Dustin Zahn – Stranger (To Stability) (Len Faki Podium Mix)
+ Taxigirl - High Glow
+ Alex Gopher - Handguns (Dada Life Remix)
+ Eric Prydz - Pjanoo (Dada Life Remix)
+ Allure feat Julie Thompson - Somewhere Inside
+ Editors - Papillon (Tiesto Remix)
+ Dokmai - Reason to Believe
+ Tiesto - Louder Than Boom
+ Marcel Woods - Inside Me
+ Cirez D - On Off
+ Breakfast - Remember
+ System F - Out of the Blue (remix?)
+ Temper Traps – Eurhythmic Disposition (Eddie Thoneick Bootleg)
+ Smart Apes vs. Anna Lee feat. Kate Miles - Perfect (Existone Remix)
+ Electrixx - Tetris
+ Meck – Windmills (Bart Claessen Remix)
+ Tegan & Sara - Back in Your Head (Tiesto Remix)
+ MGMT - Kids (Soulwax Remix)
+ DJ Shog - Remember December
+ Ingsha - Niavara (Manuel Le Saux Remix)
+ Zombie Nation - Kernkraft 400 (Laidback Luke Remix)
+ Digital Manges - Manges (Sharkslayer Dub)
+ Example – Watch The Sun Come Up (Moam Remix)
Szerintem jó volt oké tényleg közül sincs hozzá Tiesto mint régen de van akinek ez is bejön. Zene + látvány nagyon jó volt Veszprémben Tiesto settje is tetszett alapvetően bár 3óra körül csak pakolta a marhaságokat össze vissza.. Utolsó fél óra meg mekkora lol volt már zúzos volt rendesen :D 5órás sett :) :D Mc Stretch viszont elég keveset volt mikrofon közelébe :( -
#757 Nem nagyon bánom h nem tudtam eljutni most Tiestora... Sok helyről azt hallottam h tavaly sokkal jobb volt. Tracklist esetleg valakinek lenne? Kíváncsi lennék rá miket játszott.