161
Will Rock
-
#161 Twisted Sister - I wanna Rock -
#160 Tegyetek próbára !!! -
#159 MEG ha segitség kell már vagy 10 szer végigvttem a játékot mive az eggyik kedvecem ugyhogy mident tudok róla !!
-
#158 Hellósztok csak azt szeretém kérdezni kik szeretéek a WillRockon
Multiplayezni aki szeretni irjo a [email protected] !!!
Köszönöm -
magyargyerek #157 Rapidos lehetőség -
#156 Jó ötlet, jó játék, multiban izgalmas lenne -
uuuukkkkku #155 na? -
uuuukkkkku #154 multizhatnánk...
aki akar, az adja meg az msn címét, és ott ha min 3an fennt vagyunk, elindítjuk a játékot valaki IP-jével -
rokka #153 csá
Ami a játék legelején megy zene annak nem tudjátok mi a címe??? -
062020 #152 Honnan lehet letölteni? -
#151 én úgy tudom van, kérdezd meg itt -
#150 Hali!
Érdeklődnék, hogy létezik-e a gammához magyarosítás, vagy van-e készülőben? -
Augustus Gigo #149 Crackek ezrével -
Lobi #148 Hi!
Ha valaki tud egy működő crack-ot adni a játékhoz, most próbáltam ki, de ami a játék mellett van, az nem működik!
Előre is köszönöm
-
#145 Nagyon nem ugrik be, de nem lehet hogy van valami kapcsoló vagy kar amivel lentebb vagy fentebb tudod tekerni a láncot? -
#144 igen vannak de vagy nagyon fenn vagy nagyno lenn vannak -
#143 Ha jól emléxem vannak valami forgatható láncos biszbaszok(hidak?) a puska környékén, de lehet hogy az nem ott van.
Nedm emléxem, de hátha... -
#142 az elso palyan ahol van egy korszeru csarnok kozepen egy puskaval, es korben fellehet menni a lepcson a masodik szintre. ott mit kene csinalnom? -
#140 Nem, 80-at mondtam. -
#138 Végre, kipróbálhattam coopban, és azt kell mondjam, nagyon jó :)
A Serious Sam-et tényleg nem tudja überelni, de mi nagyon élveztük négyesben. Kicsit túl hamar halnak az ellenfelek még hardon is, és a SSben volt az a jelenet amikor a végén kb. 1000 lócsontváz jött rád, utána meg vagy 200 óriásbika. Az hatalmas volt, ágyúzni a dögöket :DD
Itt ilyen (legalábbis eddig) volt, de egyáltalán nem rossz. Az engine alulmúlja a SS-t, talán ez a legszembetűnőbb, pedig két évvel idősebb. Nagyon rossz az ugrás például, vagy a lépcsőn felfutás.
Az egyetlen komoly negatívum, hogy akkora SS koppintás, mint a ház. Azért ennyire nem kellett volna. Nyugodtan lehetne SS Third Encounter.
Végeredményben: 80% -
steweee #137 télleg nagyon szar. egyetértek. pedig már nagyon vártam, és a chaser is csalódás. de nem ennyire
-
#136 Azért megnézem én is még. Coopot nem nyomunk? :) -
#133 Egész jó. Egér tényleg furcsa, de a többi egy kurva nagy SSam klón. Ami nem negatív értelmű :pp
Csak meghaltam, és nem volt kedvem újra tolni azt a részt. Majd jövő héten. -
#132 De mé nincsen. Na felrakom a játékot, aztán egy hétre eltűnök. Talán jövő hét ilyenkor már apríthatok. -
#128 Még nincs. :(
Will Rock v1.0 [GERMAN] BLOOD PATCH
Basszus, ez csak germanból van? :)) -
#127 ftp://ftp.ubisoft.com/games/willrock/patches/WillRockPatch_US_1_1.exe
cracket keresek mindjárt. -
neo-78 #126 hi, honnan lehet letölteni a patch-et? ja és a játékban nem hallom, ha a fegyveremmel lövök, ennek nincs is hangja??? -
#125 Neked is azt tudom javasolni, hogy kérj egy mentett állást a lándzsás rész utánról.Valamiféle érdekes bug lehet bár nekem nem ott jött elő, hanem egy szobában ahol kilődöztem sorba a vázakat és a hordókat, mégis megakadtam bennük(miután eltüntek), mintha még ott lennének. -
#123 :D kircsi :D
leszoktál már az accelről? :D
sajna jövő hétig még nem tudunk játszani közösen. De ha vki tudna indítani szervert, akkor szóljon. Szerveződjünk! :) -
#121 Kösz a cracket!
Tényleg gáz a játék!!
Ha az egér nem szarakodna annyit, még egész jó lenne. -
#120 próbáld meg ezt a crack-et -
#118 Hiába crackelem, kéri a CD-t.
Valami tipp? -
#117 I wanna rock! ROCK!!!
:))))))))) -
#116 na most volt szerencsém kipróbálni a játékot, hát mit mondjak... eléggé gyenge volt, kb 15-20 perc után uninstall volt. M.A.D.-nak igaza volt, ez csak 1 játék a szar FPS-ek közül. 1edül ami tetszett benne, az a menüben felcsendült zene -
#115 Senki sem mondta, hogy a SSam HL-szintű csoda. Azt mondtam, hogy a SSam-hoz _képest_ a Will Rock sztem gagyi. Nem elsősorban grafikailag, hanem legfőképpen a fizikában és a hangulatban. A SSam-ot én speciel nagyon csípem, minden agyatlansága ellenére. :)
-
JxOxExY #114 Zeusnál a villámok ellen fedett helyre kell iszkolni különben tisztesen picsáncsíp. -
#113 Én végig toltam.Szerintem napi fél óra-óra kikapcsolódáshoz megfelel.Elég rövid, közepes fokozaton könnyebb, mint a SSam, bár az utolsó főelenféltől elég g*ciség, hogy ha villámot kezd lőni az mindenképp eltalál és leszed vagy 70 HP-t.
Amúgy szerintem, meg enyhén szólva költői túlzás, hogy nyomába sem ér a SSamnak.Te jó isten, mintha az valami Half-Life szintű csoda lenne.Ugyanaz az agyatlan hentelés,ugyanazzal a grafikával, ugyanazokkal a stílusjegyekkel(sőt még egy pár hang is megegyezik, és a sok SSam szörnynek is megvan a WillRock beli megfelelője) -
#112 Ja, ahogy többet nyomok nekem is ez jön le.... Ismét egy B osztályú fps. -
#111 Az egeres ügy nállam is jelen volt,de miután a vsync-et yesre írtam az ini-ben már sokkal jobb...baromiritkán és minimálisan fordul elő az egérbegyorsulás.. -
#109 Hát az azért túlzás. Will Rock max. a cipőfűzőjét kötheti be Samu bácsinak. Talán érdemes arra a szintre... :/
Borzalmas fizika (pl. ilyen lépcsőzést utóljára a Postal2-ben láttunk), gagyi poénok, felesleges erőforrás zabálás (minden két-három terem után tölt, a SSam _egyben_ be bírt húzni több négyzetkilóméternyi vegyesfelvágott területet, estébé), szerintem felejtős kategória...