Will Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon sirály a gamma, csak kicsit sok az ellenfél...

dikki*yysw
NÉLKÜL nem tudnál játszani?
Belehalnék, ha acceles gépet kéne használnom.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

justin
Nem ér meg ennyi szarakodást ez a game. Ha esetleg kijön hozzá egy patch, akkor talán végigjátszom, addig semmi értelme.

justin
Egyébként nekem így sem jó :)

justin
Idézet egy másik fórumról:

--------------------------------------------------------------------------------
i have a mouse issue. sometimes the mouse moves way too fast
--------------------------------------------------------------------------------

yeah same error for me to without vsync on.
with vsync on the mouse is perfect atleast on my system.

justin
Ha van lehetõséged próbáld ki, és majd meglátod mennyire szokatlan. Egyébként kipróbáltam, egérgyorsítás nélkül is ugyanolyan szar az irányítás.

Factor_007
nekem ez volt az egyik ok amiatt töröltem

Örm
Nekem is ACE codec van fenn mégis mûködik tökéletesen.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

dikki*yysw
Szerintem meg SENKI ne rakjon fel SEMMILYEN codec pakkot, mert hatalmas lámaság, és csak szívás van vele.
Mondja már meg vki, mi a fasznak codec pack?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Rakjátok fel Vinnie által javasolt ace 5.9-t.Nekem elõtte 5.01 volt+Nimo, de ahogy felraktam a 5.90-et egybõl müxi.
Amúgy tök sirály a cucc, csak kicsit túl pörgõs. Szép hatalmas terek vannak benne.

FEKETE KÉPERNYÕ

Skaccerok, nem akarom megjátszani hogy baromira okos vagyok, de van egy sansz:

nekem kb. 10-12 másodperc után jön be a gamma, de aztán bejön, nem lehet hogy csak várni kéne? Elõsztör Én is azt hittem hogy ledurrant.

Dikkma
Nem értem, mindenki ace codec packokkal szarozik. Minek?? Felrakom az 5.05-ös corporate divx-et, winamp 2.9x-et, egy xvid codecet, meg a quicktime-ot és megy MINDEN.
A topicok fele arról szól, hogy ace codec pack miatt így szaggat a gép úgy szaggat a gép.
Dynamic
#54-es hozzászólásban van egy tipp...
Szintén :(
Nálam is fekete képernyö :(

Dynamic
Nekem suhognak a balták, nyilak, minden...
Factor_007
nekem olyan hibám volt hogy ha az egeret rávittem a falra akkor olyan volt mintha a sensy lecsökkent volna, miután elvittem a falról visszanött a sebesség. elég szar volt ugy játszani

Lateof
Mindegy, koszi. Remelem nem lesz tobb ilyen:/

Courage is realizing you\'re afraid and still acting.

Dynamic
Van egy mentett állásom, de az már jóval a lándsák után van.Azért elküldöm, ha akarod használd.
Lateof
Akkor megtenned, hogy elmesz a landzsak utanig es elkuldod a mentest?:)
Vagy akarki...

Dynamic
Nekem volt hasonló bug egy kisebb szobában.Szétlõttem a vázákat, azok el is tûntek egy idõ után de ugyanúgy neki mentem a semminek, mintha még ott lettek volna a vázák.
Amúgy passz.Ha nagyon nem megy, sztem kérj valakitõl egy mentett állást.
Dynamic
Szerintem ez kicsit túlzás.Fõleg ha UGYANAZ a kettõ.Szvsz ha a SSam 100 pont, akkor ez kb. 80 pont.
A különbség annyi, hogy mások a szörnyek a fegyverek.
De amúgy ugyanaz.Minden szörnyek megvan a SSam megfelelõje, a hangok is ugyanazok, meg a grafika stílusa(annyi, hogy ez nem annyira színes)hentelés tonnaszámra,rock and roll...
Lateof
Nalam is ez volt, aztan eszembe jutott, hogy a codec-ek okozhatnak problemakat a drivereknel: letoroltem a codec-et es megy.

Viszont nekem is kene egy kis help: a csapdaknal, ahol a landzsas ajton kene atmenni egyszeruen beragad a semmibe, es megol a landzsa. Pedig jo idozitessel probalom, es mar vagy harmincadszorra. Ujrakezdtem az egeszet is, de ugyanez a helyzet. Ha masnal is volt ilyen, es sikerult kikuszobolni a hibat, akkor legyszives irja meg, mit kell tennem. Koszi.

Factor_007
ÁÁÁÁÁÁÁRRRRRGGHHH gagyi nagyon gyenge SS2 utánzás pontosabban ugyanaz csak a kezen lesz vér ha megsérülsz
amugy nem játszottam vele negyed órát sem és töröltem mert meg sem közelitette a SS2-t sem hangulatban sem semmiben

justin
Hát nem tudom. Nekem a SS könnyebbnek tûnt. De lehet, hogy csak a reflexeim voltak rosszak délelõtt, de majd most. :)

Dynamic
Szerintem nem olyan nehéz a játék.A SSam szerintem keményebb volt.Legalábbis a 2. fõellenfél után vagyok(ha minden igaz Hephaistos a féllábú kovács lehetett), de eddig annyira nem volt nehéz.
justin
De sajnos nekem is olyan. Baromi szokatlan. Elõször azt hittem, hogy az irányítás szar, de aztán rájöttem, hogy nem.

Kösz Dynanmic a crackfixet,de sajna nekem igy se megy......Egy nagy fekete semmi jelenik meg ha elinditom.Xp,amd,radeon8500(legújabb omega driver).
Valakinek valami tipp??
gergou
ok, koszi

`Take a look to the sky just before you die`

zaki
#35-ös hozzászólás...

gergou
Nekem is kuldd el lecci

`Take a look to the sky just before you die`

zaki
Dikkma küldtem egy mailt, olvasd el légyszi

justin
Jó is lenne olyan kapcsolat :)

Dikkma
Nincs amúgy vkinek T3-as gépe? Mert nyáron kéne csinálni CS, Will Rock, SS2, meg mindenféle multikat és jó lenne saját szerver.
Dynamic
Nincs mit:)
zaki
kösz szépen, isten vagy

justin
Köszönjük!

Dynamic
Innen lehet:
http://www.tar.hu/lindbergh/rzr-wr.rar
Dynamic
Felteszem valahova a crackfixszet, mert megint szarozik a freemail.
1 perc...
justin
Én felrakom csak küldje el valaki.

Dikkma
Tárhelyre rakjátok fel sztem.
zaki
ha engem is szájbavágnál egy crackfix-xel, azt +köszönném

justin
Légyszíves valaki nekem is küldje el. Köszönöm.

Moby
Megjött,köszi még1x

Adversus solem ne loquitor

Dynamic
Örm,Moby:

Elküldtem a crackfixszet.
Shep
Állítólag vannak benne beszólások mint anno a Duke-ban, igaz ez? és randomra nyomatja õket, vagy olyan mint a SS-ben hogy mikor adott ponthoz érsz? DUKE NUKEM FOREVER

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

justin
Nem lenne egyszerûbb feltenni valami tárhelyre?

Dikkma
Yeah, of course! Megtisztelsz!
Örm
Nekem is kéne egy crackfix légszi valaki küldjön egyet.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Moby
Köszönöm
(küldtem icq számot,ha esetleg nem jönne mailen)

Adversus solem ne loquitor