Will Rock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon sirály a gamma, csak kicsit sok az ellenfél...
NÉLKÜL nem tudnál játszani? 
Belehalnék, ha acceles gépet kéne használnom.

Belehalnék, ha acceles gépet kéne használnom.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Nem ér meg ennyi szarakodást ez a game. Ha esetleg kijön hozzá egy patch, akkor talán végigjátszom, addig semmi értelme.
Idézet egy másik fórumról:
--------------------------------------------------------------------------------
i have a mouse issue. sometimes the mouse moves way too fast
--------------------------------------------------------------------------------
yeah same error for me to without vsync on.
with vsync on the mouse is perfect atleast on my system.
i have a mouse issue. sometimes the mouse moves way too fast
yeah same error for me to without vsync on.
with vsync on the mouse is perfect atleast on my system.
Ha van lehetõséged próbáld ki, és majd meglátod mennyire szokatlan. Egyébként kipróbáltam, egérgyorsítás nélkül is ugyanolyan szar az irányítás.
Nekem is ACE codec van fenn mégis mûködik tökéletesen.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Szerintem meg SENKI ne rakjon fel SEMMILYEN codec pakkot, mert hatalmas lámaság, és csak szívás van vele.
Mondja már meg vki, mi a fasznak codec pack?
Mondja már meg vki, mi a fasznak codec pack?
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Rakjátok fel Vinnie által javasolt ace 5.9-t.Nekem elõtte 5.01 volt+Nimo, de ahogy felraktam a 5.90-et egybõl müxi.
Amúgy tök sirály a cucc, csak kicsit túl pörgõs. Szép hatalmas terek vannak benne.
FEKETE KÉPERNYÕ
Skaccerok, nem akarom megjátszani hogy baromira okos vagyok, de van egy sansz:
nekem kb. 10-12 másodperc után jön be a gamma, de aztán bejön, nem lehet hogy csak várni kéne? Elõsztör Én is azt hittem hogy ledurrant.
Skaccerok, nem akarom megjátszani hogy baromira okos vagyok, de van egy sansz:
nekem kb. 10-12 másodperc után jön be a gamma, de aztán bejön, nem lehet hogy csak várni kéne? Elõsztör Én is azt hittem hogy ledurrant.
Nem értem, mindenki ace codec packokkal szarozik. Minek?? Felrakom az 5.05-ös corporate divx-et, winamp 2.9x-et, egy xvid codecet, meg a quicktime-ot és megy MINDEN.
A topicok fele arról szól, hogy ace codec pack miatt így szaggat a gép úgy szaggat a gép.
A topicok fele arról szól, hogy ace codec pack miatt így szaggat a gép úgy szaggat a gép.
Szintén 😞
Nálam is fekete képernyö 😞
Nálam is fekete képernyö 😞
nekem olyan hibám volt hogy ha az egeret rávittem a falra akkor olyan volt mintha a sensy lecsökkent volna, miután elvittem a falról visszanött a sebesség. elég szar volt ugy játszani
Mindegy, koszi. Remelem nem lesz tobb ilyen:/
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
Akkor megtenned, hogy elmesz a landzsak utanig es elkuldod a mentest?😊
Vagy akarki...
Vagy akarki...
Nekem volt hasonló bug egy kisebb szobában.Szétlõttem a vázákat, azok el is tûntek egy idõ után de ugyanúgy neki mentem a semminek, mintha még ott lettek volna a vázák.
Amúgy passz.Ha nagyon nem megy, sztem kérj valakitõl egy mentett állást.
Amúgy passz.Ha nagyon nem megy, sztem kérj valakitõl egy mentett állást.
Szerintem ez kicsit túlzás.Fõleg ha UGYANAZ a kettõ.Szvsz ha a SSam 100 pont, akkor ez kb. 80 pont.
A különbség annyi, hogy mások a szörnyek a fegyverek.
De amúgy ugyanaz.Minden szörnyek megvan a SSam megfelelõje, a hangok is ugyanazok, meg a grafika stílusa(annyi, hogy ez nem annyira színes)hentelés tonnaszámra,rock and roll...
A különbség annyi, hogy mások a szörnyek a fegyverek.
De amúgy ugyanaz.Minden szörnyek megvan a SSam megfelelõje, a hangok is ugyanazok, meg a grafika stílusa(annyi, hogy ez nem annyira színes)hentelés tonnaszámra,rock and roll...
Nalam is ez volt, aztan eszembe jutott, hogy a codec-ek okozhatnak problemakat a drivereknel: letoroltem a codec-et es megy.
Viszont nekem is kene egy kis help: a csapdaknal, ahol a landzsas ajton kene atmenni egyszeruen beragad a semmibe, es megol a landzsa. Pedig jo idozitessel probalom, es mar vagy harmincadszorra. Ujrakezdtem az egeszet is, de ugyanez a helyzet. Ha masnal is volt ilyen, es sikerult kikuszobolni a hibat, akkor legyszives irja meg, mit kell tennem. Koszi.
Viszont nekem is kene egy kis help: a csapdaknal, ahol a landzsas ajton kene atmenni egyszeruen beragad a semmibe, es megol a landzsa. Pedig jo idozitessel probalom, es mar vagy harmincadszorra. Ujrakezdtem az egeszet is, de ugyanez a helyzet. Ha masnal is volt ilyen, es sikerult kikuszobolni a hibat, akkor legyszives irja meg, mit kell tennem. Koszi.
ÁÁÁÁÁÁÁRRRRRGGHHH gagyi nagyon gyenge SS2 utánzás pontosabban ugyanaz csak a kezen lesz vér ha megsérülsz
amugy nem játszottam vele negyed órát sem és töröltem mert meg sem közelitette a SS2-t sem hangulatban sem semmiben
amugy nem játszottam vele negyed órát sem és töröltem mert meg sem közelitette a SS2-t sem hangulatban sem semmiben
Hát nem tudom. Nekem a SS könnyebbnek tûnt. De lehet, hogy csak a reflexeim voltak rosszak délelõtt, de majd most. 😊
Szerintem nem olyan nehéz a játék.A SSam szerintem keményebb volt.Legalábbis a 2. fõellenfél után vagyok(ha minden igaz Hephaistos a féllábú kovács lehetett), de eddig annyira nem volt nehéz.
De sajnos nekem is olyan. Baromi szokatlan. Elõször azt hittem, hogy az irányítás szar, de aztán rájöttem, hogy nem.
Kösz Dynanmic a crackfixet,de sajna nekem igy se megy......Egy nagy fekete semmi jelenik meg ha elinditom.Xp,amd,radeon8500(legújabb omega driver).
Valakinek valami tipp??
Valakinek valami tipp??
Nincs amúgy vkinek T3-as gépe? Mert nyáron kéne csinálni CS, Will Rock, SS2, meg mindenféle multikat és jó lenne saját szerver.
Állítólag vannak benne beszólások mint anno a Duke-ban, igaz ez? és randomra nyomatja õket, vagy olyan mint a SS-ben hogy mikor adott ponthoz érsz? DUKE NUKEM FOREVER
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem is kéne egy crackfix légszi valaki küldjön egyet.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina