840
Republic: The Revolution - www.novistrana.com
-
#123 Még 8 nap ...
A helyi "Sztálin szobor" ledöntése. Ezek szerint odáig fajulnak majd a dolgok, hogy szeretett vezérünket - Vladimir Karasov - már nem fogják többé szeretni? :)
-
#122 Már csak 9 nap ...
Egy kis lázadás:
Hogyan képzeljük el valójában a játék kezelőfelületét? Így:
-
#120 Még 11 nap!
Hagymakupolák ...
-
#119 Ott azért nem mindig vannak észérvek ... Annyi baromságot olvas az ember, hogy percenként tudna hátast dobni.
Én is erre gondoltam, amikor írtam a #116-os hozzászólást ... :) -
#117 Jöhetne már ez a játék!!! :))))))))))))))) -
#116 Marhára suck a pol fórum. Ha lenne egy normális vita, jön egy ultra nagy pfasz és elkezd demagóg, buta, idióta, lejáratott óriási hülyeségeket nyomni, letorkol mindenkit aztán azt hiszi, hogy hatalmas nagyot mondott, pedig csak véresszájú butaságait adja tovább. Nem is olvasok oda át többet. Így is ritkán szoktam, de ami ott megy elképesztő.
Csoda, hogy te bírod!? -
Dns5000 #114 es a novistrana.com-ot miert nem lehet novistranaiul olvasni?? mi lesz szegeny allampolgarokkal akik nem beszelnek idegen nyelveket? -
#113 Pontosítok: halandzsa nyelv lesz, ruszki motívumokkal! :) -
M.A.D. #112 HÚÚÚÚ! Ezt a gammát már én is nagyon várom! :)))
azok a ruszki szövegek? ehhhh
-
#111 Köszi! :)
De még át kell vennem. :( Júl. 4-én lesz a nap. -
#109 A 2. trailert szedjétek le! Nagyon cool! -
#108 Itt tényleg elég sok info van a játékról: ENGINE, STORY, AI stb. -
#107 Még 12 nap!
Dolf Lundgren, a "csendes pusztító" (a világ egyik legszarabb filmjéből, az egyik legszarabb színész újra forgat Novistranaban is).
-
#106 Köszi! Hajrá! :) -
#105 Novistrana.com -
#104 Ja és gratula. Tartanék már én is ott... -
#103 Megint egy b... "más" rendelési szarság! Mi a túrót hiszi azt mindenki nyugaton, hogy ÉN nekem amerikainak kell lennem. Tökig kell ezeknek a "másoknak" így leegyszerűsíteni? A külföldi meg rohadjon meg? :(
GRRRRRRRRRRR! -
#102 Mér mit kértél mit rakjon bele. -
#101 Rendelek valamit a shopból!
Ő nyerte el a tetszésemet:
:)
De ők sem semmik ... :) (Army, Navy)
Ugyanis szerintem a "Navy"-s maci jobb ... :)
Masszívabbnak tűnik! :) -
#100 Először leszedem, majd ahogy nálunk megjelenik:
MEGVESZEM! :) -
#99 Én meg megvédtem a diplomamunkámat! :) (Záróvizsga rulez. Nagyon "gáz" volt. Annyira baba, hogy egy haverom meg is jegyezte: "Ezért a semmiért kár volt így kiöltözni!") :)
Így kész a qurva egyetem! (Átadás júliusban.) Pedig, hogy fog hiányozni a banda ...
Húzok vissza dolgozni szeptembertől, holott az egyik kedvenc csajom pont júniusban költözött ua toronyházba, amiben az albérletem is volt és pont ma - amikor vége a bulinak (egyetem) - találkoztam újból vele. :(
Pech! :)
De ez van! Ja és még tényleg 13 nap a diktátorságig! (A punciért kell enyit várni rá ...)
Sebaj, a moderátor sem tette a főcímbe amit kértem tőle, szóval nincs ma a diplomán kívül újabb sikerélmény ...
Én pl. nem veszek PC újságot, ugyanis itt az "ingyen" net. (Max. a legolcsóbbat: PC Games! :) Az meg ritkán jelenik meg.)
PC Guru + ...
De tényleg ütős lesz a game!
VIVA NOVISTRANA!
Csak már jönne ki! :*( -
skristof #98 hmm.. ez télleg valószínü...
megveszitek? vagy leszeditek? -
antijedi #97 szvsz ebben a topicban szeritnem mindenki alig várj, vagyis én nem alig hanem nagyon :))) -
skristof #96 hmm... olvastátok gondolom a pc gurus cikket (is)... elég ütős lessz a game, már alig várom.... -
antijedi #94 egyes elvetemültek mgé ilyenkor is dolgoznak/tanulnak ... :DDD -
Dns5000 #93 hmm mindenki alszik?
13 -
Dns5000 #92 nem diKKItatort akartam mondani :P -
antijedi #88 na én Genghis Khan lettem :DDDD -
#87 "Ez a 'Sokan vagyunk, de még nem elegen' melyik diktator szlogenje is ?"
Nem igazán tekintettem 1998-2002 közötti időszakot "diktatúrának". Az a Pa Dö Dö volt. Ők rettegtek 4 évig ... :(
De mindegy. A lényeg, hogy gondolom lesz sandbox mód is, vagyis freeplay. Legalábbis remélem, mert ha nem, akkor el is baszták a játékot. Kár lenne érte!
Azért Pinochet és Saddam között volt különbség. Pinochet a baloldaliakat nyomatta börtönbe vagy gyilkoltatta meg. De ott is főleg felfújták a dolgot. Az egész lényege az volt, hogy az USA nem akart még egy kommunista berendezkedésű Kuba szintű országot Dél-Amerikában, így pénzelte az összes akkori juntát. Kubában se lett volna vsz kommunizmus - legalábbis nem úgy indult -, de hruscsov megkereste Castrot - ha jól emlékszem egy ENSZ csúcson - és ott támogatásáról biztosította Fidelt. Az meg beette a dumát és azóta hatalmas "jólétben" él a népe (pl. embargo miatt).
Saddam meg gyilkolt mindenkit. Főleg az ellenzéket és a kurdokat. De a saját bandáját is. Egy juntaban a saját emberke - főleg ha katona volt - mindig is tabu volt. Ha bármi volt D-A-ban általában kiutasították az országból. Saddam meg inkább leölette az illetőt a családjával együtt. Mára - 2003 eleje - csak Aziz volt az egyedüli emberke, aki Saddam hatalomra jutása óta megmaradt a régi "bandából". Pinochetet még ma is támogatják a volt tiszttársai. -
Dns5000 #86 Adolf Hitler
You have a real chip on your shoulder and a very evil sadistic streak as a deeply insane and violent Adolf Hitler.
If you pick this one the chances are you are an attention seeking control freak with an over inflated opinion of yourself. You might think you are the mutt’s nuts – but people laugh at you behind your back and you’ll end up a loser.
-
Dns5000 #85 szerintetek korlatozzak a jatekot az usaban ? :P -
Dns5000 #84 George Bush
You're not the sharpest tool in the box and often have to make up words to make yourself understood but you certainly know how to work the system as a Mr. President Bush.
You take what you want, get people to do your dirty work but nurture your allies making you a great collaborator and very dangerous enemy.
:D -
Dns5000 #83 Pinochet, Ginigs khan, Saddamot talatam eddig -
Dns5000 #82 milyen diktator johet meg ki? -
Dns5000 #81 diktatatorok kozossege :) -
Dns5000 #80 Tok jo otlet lenne ha a jatek vegen a program osszesitene a cselekedeteidet es megmondana hogy melyik diktator stilusara hasonlitas legjobban :) -
Dns5000 #79 Kulonben Suddam nem is olyan tomeggyilkos Stalinhoz
kepest :P
Jelentkezzen akinek Stalin jott ki :D -
Dns5000 #78 ehh te honnan veszed hogy Saddam mar nem el ? :P
azert Pinochet is gyilkoltatott meg jopar embert tuti :P na jo lehet hogy a csaladjukat nem
Ez a "Sokan vagyunk, de még nem elegen" melyik diktator szlogenje is ?:DDDD
Akkor a jatek ugy indul ahogy a honlapon le van irva es hatalomra kell jutnod? Aztan meg is kell tartani vagy csak addig tart a jatek amig hatalomra kerulsz? -
#77 Ő a lázadók vezére. Olyan Che Guevra féle típus. Bújkált, de elfogták. Azt hiszem ő is egy útja lesz a hatalomra jutásnak. Ki kell szabadítani, sokakat maga mellé állít, aztán persze illik eltávolítani.
Az én receptem a magyar kommunisták 1945 utáni receptje lesz. Először a belügyre és a hatalmi szervekre teszem majd rá a kezem, aztán mindenkit félreállítok és lesz itt diktatúra ...
(Mellesleg jól beindult a kis topicunk! "Sokan vagyunk, de még nem elegen" ebben a kis közösségben ... Viszont a játék még meg sem jelent. Megveszitek?)
-
#76 Te kis tömeggyilkos. Én egy csendes és ma is élő karakter lettem:
Pinochet tábornok :)
Már az első Tropicoban is az Ő karakterét választottam ... :)