Republic: The Revolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A helyi "Sztálin szobor" ledöntése. Ezek szerint odáig fajulnak majd a dolgok, hogy szeretett vezérünket - Vladimir Karasov - már nem fogják többé szeretni? 😊

A medve nem játék.
Egy kis lázadás:
Hogyan képzeljük el valójában a játék kezelõfelületét? Így:
A medve nem játék.
Én is erre gondoltam, amikor írtam a #116-os hozzászólást ... 😊
A medve nem játék.
Csoda, hogy te bírod!?
A medve nem játék.
May the force serve you well!
azok a ruszki szövegek? ehhhh
A medve nem játék.
Dolf Lundgren, a "csendes pusztító" (a világ egyik legszarabb filmjébõl, az egyik legszarabb színész újra forgat Novistranaban is).
A medve nem játék.
GRRRRRRRRRRR!
A medve nem játék.
Õ nyerte el a tetszésemet:
😊
De õk sem semmik ... 😊 (Army, Navy)
Ugyanis szerintem a "Navy"-s maci jobb ... 😊
Masszívabbnak tûnik! 😊
A medve nem játék.
Így kész a qurva egyetem! (Átadás júliusban.) Pedig, hogy fog hiányozni a banda ...
Húzok vissza dolgozni szeptembertõl, holott az egyik kedvenc csajom pont júniusban költözött ua toronyházba, amiben az albérletem is volt és pont ma - amikor vége a bulinak (egyetem) - találkoztam újból vele. 😞
Pech! 😊
De ez van! Ja és még tényleg 13 nap a diktátorságig! (A punciért kell enyit várni rá ...)
Sebaj, a moderátor sem tette a fõcímbe amit kértem tõle, szóval nincs ma a diplomán kívül újabb sikerélmény ...
Én pl. nem veszek PC újságot, ugyanis itt az "ingyen" net. (Max. a legolcsóbbat: PC Games! 😊 Az meg ritkán jelenik meg.)
PC Guru + ...
De tényleg ütõs lesz a game!
😊
VIVA NOVISTRANA!
😊
Csak már jönne ki! :*(
A medve nem játék.
megveszitek? vagy leszeditek?
football without ultras is nothing
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
football without ultras is nothing
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
13
Nem igazán tekintettem 1998-2002 közötti idõszakot "diktatúrának". Az a Pa Dö Dö volt. Õk rettegtek 4 évig ... 😞
De mindegy. A lényeg, hogy gondolom lesz sandbox mód is, vagyis freeplay. Legalábbis remélem, mert ha nem, akkor el is baszták a játékot. Kár lenne érte!
Azért Pinochet és Saddam között volt különbség. Pinochet a baloldaliakat nyomatta börtönbe vagy gyilkoltatta meg. De ott is fõleg felfújták a dolgot. Az egész lényege az volt, hogy az USA nem akart még egy kommunista berendezkedésû Kuba szintû országot Dél-Amerikában, így pénzelte az összes akkori juntát. Kubában se lett volna vsz kommunizmus - legalábbis nem úgy indult -, de hruscsov megkereste Castrot - ha jól emlékszem egy ENSZ csúcson - és ott támogatásáról biztosította Fidelt. Az meg beette a dumát és azóta hatalmas "jólétben" él a népe (pl. embargo miatt).
Saddam meg gyilkolt mindenkit. Fõleg az ellenzéket és a kurdokat. De a saját bandáját is. Egy juntaban a saját emberke - fõleg ha katona volt - mindig is tabu volt. Ha bármi volt D-A-ban általában kiutasították az országból. Saddam meg inkább leölette az illetõt a családjával együtt. Mára - 2003 eleje - csak Aziz volt az egyedüli emberke, aki Saddam hatalomra jutása óta megmaradt a régi "bandából". Pinochetet még ma is támogatják a volt tiszttársai.
A medve nem játék.
You have a real chip on your shoulder and a very evil sadistic streak as a deeply insane and violent Adolf Hitler.
If you pick this one the chances are you are an attention seeking control freak with an over inflated opinion of yourself. You might think you are the mutt’s nuts – but people laugh at you behind your back and you’ll end up a loser.
You're not the sharpest tool in the box and often have to make up words to make yourself understood but you certainly know how to work the system as a Mr. President Bush.
You take what you want, get people to do your dirty work but nurture your allies making you a great collaborator and very dangerous enemy.
😄
kepest 😛
Jelentkezzen akinek Stalin jott ki 😄
azert Pinochet is gyilkoltatott meg jopar embert tuti 😛 na jo lehet hogy a csaladjukat nem
Ez a "Sokan vagyunk, de még nem elegen" melyik diktator szlogenje is ?😄DDD
Akkor a jatek ugy indul ahogy a honlapon le van irva es hatalomra kell jutnod? Aztan meg is kell tartani vagy csak addig tart a jatek amig hatalomra kerulsz?
Az én receptem a magyar kommunisták 1945 utáni receptje lesz. Elõször a belügyre és a hatalmi szervekre teszem majd rá a kezem, aztán mindenkit félreállítok és lesz itt diktatúra ...
(Mellesleg jól beindult a kis topicunk! "Sokan vagyunk, de még nem elegen" ebben a kis közösségben ... Viszont a játék még meg sem jelent. Megveszitek?)
A medve nem játék.
Pinochet tábornok 😊
Már az elsõ Tropicoban is az Õ karakterét választottam ... 😊
A medve nem játék.
My president is better than youres 😛
I wish i was born in this country 😄
helyesbitek a home alajan