840
Republic: The Revolution - www.novistrana.com
  • bigfoot
    te használhatsz a gaméba fegyvert vagy nem ?
  • Pluskast
    Július közepe. Ez a hivatalos állítás.
  • Hmuda
    Tényleg mondhatnának vmit. Már nagyon várom a gamét.
  • a.carkey
    Mi van? :=(
  • Pluskast
    Már megjelent csak mi nem látjuk:)))
  • a.carkey
    gamer ...
  • a.carkey
    Hehe! Megjelenik július 4-én ... :))) :D :D :D
    Qurva anyjukat. Meg a sok kis b... "más" online gameer oldalnak, akik a játék mejelenésével szórakoztatják az embereket ...
  • skristof
    azmámááás.... :)))
    nembaj, iskolakezdésre talán már meglessz... :(
    k*rva anyád eidos
  • a.carkey
    Kiadót akartam írni ... :)
  • Pluskast
    Angolok nem oroszok.
    Szép is lenne ha holnap jönne ki de július közepe a hivatalos megjelenési időpont szvsz én a múlt hónapi eset után inkább szkeptikus vagyok. De örűlnék ha neked lenne igazad
  • Beagie
    nagyon meglepődnék:(

szvsz most jön a Nagy Nyári Uborkaszezon szóval az aug. 14 eleve hülyeség.

majd szeptemberben
  • I.C.ram
    Én úgy tudom, hogy oroszok.
  • skristof
    hé!!! boccs, lehet, h én vok hülye, de tudtommal az elixir angol!! vagy nem??
    bocsi, ha félrebeszélek....
  • a.carkey
    Korábban jönne ki, mint a gyártó amerikaiaknál? :)
    Meglepődnék, de én nem bánom ... :)
  • skristof
    Csekkoljtátok már?
    EU RELEASE: 04-Jul-2003
    Yeeahh!
  • a.carkey
    Az más!
  • Pluskast
    Ezzel egyet értek de a játék akkor is kell
  • Kis Szabó [PT]
    Egyszer régen láttam egy képet erről a gameről, aakor egy kockafejű (szó szerint) Hitman guggolt sniperrel szürke lap előtt. Később egy házról nézett le vki távcsöves pusival. Aztán rájöttem hogy nem bérgyilkosos játék lesz:)
  • antijedi
    szvsz hivatalosan bekaphatják...
  • Pluskast
    Mai hír. Hivatalosan is megerősítették, hogy e hónap közepe a kiadás dátuma.
  • a.carkey
    De nem lesz és ez a baj! :(
  • dikki*yysw
    Most akkor az a baj, hogy nem félkészen, "majd-úgyis-széjjelpeccseljük" módon adják ki? Szerintem a veniccdán a megfelelő hozzáállás, szóval imho késsen, ha attól jobb lesz.
  • antijedi
    mi van vele??? ez itt republic forum enm?? :D
  • a.carkey
    Pirates of the Caribbean
  • antijedi
    hmm, pedig nforce-on se látom akkorse :DD
  • antijedi
    mért kijött? :D
    jó igaz nem néztem csak ezt a forumot és nem láttam az ujjongást :DD
  • a.carkey
    Hiába no: nem Sophia Loren szemüveget kéne hordanod! Nem elég, hogy nem áll jól, még nem is látsz vele ... :)
  • antijedi
    izé, elseje van de még nem látom :D
  • a.carkey
    Nem a 4-5 évvel, hanem az üzletpolitikával van baj. Nem mondjátok már, hogy nem úgy derülnek ki a hibák, adnak ki patcheket, hogy jó sokan "betatesztelnek"?!:) Minden játékban vannak hibák, de és? Ugyanúgy kiadják ...
    A progi háttérbeszorulását hihették, de pl. jön ugye egy Sea Dogs 2 is, amit szintén nagyon várok ... :) EIDOS: QA!
  • Beagie
    szerintem is belefér simán, lényeg hogy jó legyen
  • dikki*yysw
    Ja én is olvastam. Sztem nem olyan katasztrofális a helyzet a késéssel, kb. 4-5 éve készül a játék ezt az egy hónapot kibírjuk.
  • Beagie
    ja és hiszem ha látom!
  • Beagie
    Republic júliusban
    [2003. július 01. @ 09:05 - ZeroCool]
    A közelmúltban jelentette az Elixir Studios, hogy nagy reményekkel kecsegtető alkotásuk, a Republic: The Revolution mégsem tud megjelenni idén júniusban. Sokan nagyon lelombozódtak, pedig nem is volt rá annyira okuk. Hiszen ez az eltolás csupán néhány hetes volt, és a legfrissebb infók szerint ebben a hónapban tuti megjelenik a játék!

source: gamestar.hu

• antijedi
    nem temetjük, fasza lesz lehet de atólmég folytatás tuti nem lesz mert eidos részéről nem lesz kasszasiker...
  • Pluskast
    Most amiatt mert késik a kiadás még nem kell eltemetni a játékot. A game igen is fasza lesz. A kiadás után aztán meg tőllem el is pusztúlhat az eidos mert megérdemelné.
  • antijedi
    szeirntem is elbaszta, mert aki várta az emiat megvenni már tuti nem fogja max letrölteni, és a csuszás miatt a reklámjaik is buktak igy a nagyközönség meg gyk tudni se fog ról, szal enyi volt szerintem...
  • a.carkey
    Én már nem is reagálok. Felspannoltam magam, aztán az Eidos meg kiszúrt a jónéppel. Ez bukta lesz. Olvasgattam egy két forumot: ott anyázik a fél banda, szidják az Eidost, tök ki van mindenki ábrándulva. Szerintem:
    A KIADÁS ELCSÚSZTATÁSÁVAL AZ EGÉSZET JÓL ELBASZTA AZ EIDOS! Kiváncsi leszek az eladott példányszámokra.
  • Pluskast
    UP!
  • a.carkey
    Valószínűleg több év fejleszői munkájából valók a képek és azóta sok minden változhatott a gaméval kapcsolatban. Nézd meg az SWG-ről készült képeket:
    kinézetre minimális különbség, de a kezelőfelület tekintetében már óriásiak a változások, és azt a legnehezebb - szerintem - normálisra kialakítani. Azon már sok játék elbukott ...
    Ez lehet az oka.
  • skristof
    hali emberek!
    miért van az, hogy ahány kép, annyi interface van rajta? ennyi mod közül lehet majd választani? mik lesznek ezek? vki világosítson fel jobban, mert amit rendelek magyar ujsag (gamer magzin), abban eddig szot se ejtettek rola... szal mondja má' el vki magyarul!! :))
    amugy milyen vason fog menni?
    kiadás meg gondolom a már emlitett sw illetve lara-baba miatt huzodik... nembaj, addig tolom a gta-t, meg megnézzük mivé lett Croft kisasszony.... :))