Republic: The Revolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szvsz most jön a Nagy Nyári Uborkaszezon szóval az aug. 14 eleve hülyeség.
majd szeptemberben
www.gtr-masters.hu
bocsi, ha félrebeszélek....
football without ultras is nothing
Meglepõdnék, de én nem bánom ... 😊
A medve nem játék.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
jó igaz nem néztem csak ezt a forumot és nem láttam az ujjongást 😄D
A medve nem játék.
A progi háttérbeszorulását hihették, de pl. jön ugye egy Sea Dogs 2 is, amit szintén nagyon várok ... 😊 EIDOS: QA!

A medve nem játék.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
<2003. július 01. @ 09:05 - ZeroCool>2003. július 01. @ 09:05 - ZeroCool>
A közelmúltban jelentette az Elixir Studios, hogy nagy reményekkel kecsegtetõ alkotásuk, a Republic: The Revolution mégsem tud megjelenni idén júniusban. Sokan nagyon lelombozódtak, pedig nem is volt rá annyira okuk. Hiszen ez az eltolás csupán néhány hetes volt, és a legfrissebb infók szerint ebben a hónapban tuti megjelenik a játék!
source: gamestar.hu
www.gtr-masters.hu
A KIADÁS ELCSÚSZTATÁSÁVAL AZ EGÉSZET JÓL ELBASZTA AZ EIDOS! Kiváncsi leszek az eladott példányszámokra.
A medve nem játék.
kinézetre minimális különbség, de a kezelõfelület tekintetében már óriásiak a változások, és azt a legnehezebb - szerintem - normálisra kialakítani. Azon már sok játék elbukott ...
Ez lehet az oka.
A medve nem játék.
miért van az, hogy ahány kép, annyi interface van rajta? ennyi mod közül lehet majd választani? mik lesznek ezek? vki világosítson fel jobban, mert amit rendelek magyar ujsag (gamer magzin), abban eddig szot se ejtettek rola... szal mondja má' el vki magyarul!! 😊)
amugy milyen vason fog menni?
kiadás meg gondolom a már emlitett sw illetve lara-baba miatt huzodik... nembaj, addig tolom a gta-t, meg megnézzük mivé lett Croft kisasszony.... 😊)

A medve nem játék.
De rájöttem miért tolják el ennyire az idõpontot. Biztos beleraknak még a játékba egy Eidos épületet amit aztán a kedves játékosnak fel kell robbantania, hogy nyoma se maradjon

A jó kurva anyjukat

Az amcsi verzió nem jelenik meg hamarabb???
majd aug 14.en bejelentik hogy majd karacsonykor jon ki azan meg hogy ev elelejen 😛 aztan kedik elorol a bejelenteseket 😊
May the force serve you well!
Pedig de mászkálnék már ezeken az utcákon ...
A Strategy Guide július 16-án jelenik meg, a game meg tényleg csak augusztus 14-én ... 😞 Elszomorító!
Addig is Miss Novistrana 2003 😊
Persze nem, de a sok csizmás csaj között felüdülést jelentene ... 😊
A medve nem játék.
Persze azt mondták, hogy novistranaiak voltak, de ez nem biztos ...
Bocs a lassúságomért, de kimerített ez a hosszú utazás New York és Budapest között ... 😊
A medve nem játék.
(mondjuk én már nem hiszek ezeknek)
www.gtr-masters.hu
A medve nem játék.
mongyuk az egész filmbõl az eleje volt a legjobb amikor a feketefehér film alatt dumalt a manusz, az ert valamit , az kellet volna vegig 😄D
szerintem az ember csak kb az 5.0-tol kerülhetett be, addig még tuti nem voltak olyan részegesek a programozok 😄