Republic: The Revolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beagie
nagyon meglepõdnék😞

szvsz most jön a Nagy Nyári Uborkaszezon szóval az aug. 14 eleve hülyeség.

majd szeptemberben

www.gtr-masters.hu

I.C.ram
Én úgy tudom, hogy oroszok.
hé!!! boccs, lehet, h én vok hülye, de tudtommal az elixir angol!! vagy nem??
bocsi, ha félrebeszélek....

football without ultras is nothing

a.carkey
Korábban jönne ki, mint a gyártó amerikaiaknál? 😊
Meglepõdnék, de én nem bánom ... 😊

A medve nem játék.

Csekkoljtátok már?
EU RELEASE: 04-Jul-2003
Yeeahh!

a.carkey
Az más!

A medve nem játék.

Pluskast
Ezzel egyet értek de a játék akkor is kell

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kis Szabó [PT]
Egyszer régen láttam egy képet errõl a gamerõl, aakor egy kockafejû (szó szerint) Hitman guggolt sniperrel szürke lap elõtt. Késõbb egy házról nézett le vki távcsöves pusival. Aztán rájöttem hogy nem bérgyilkosos játék lesz😊
szvsz hivatalosan bekaphatják...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Pluskast
Mai hír. Hivatalosan is megerõsítették, hogy e hónap közepe a kiadás dátuma.

a.carkey
De nem lesz és ez a baj! 😞

A medve nem játék.

dikki*yysw
Most akkor az a baj, hogy nem félkészen, "majd-úgyis-széjjelpeccseljük" módon adják ki? Szerintem a veniccdán a megfelelõ hozzáállás, szóval imho késsen, ha attól jobb lesz.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

mi van vele??? ez itt republic forum enm?? 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a.carkey
Pirates of the Caribbean

A medve nem játék.

hmm, pedig nforce-on se látom akkorse 😄D

mért kijött? 😄
jó igaz nem néztem csak ezt a forumot és nem láttam az ujjongást 😄D

a.carkey
Hiába no: nem Sophia Loren szemüveget kéne hordanod! Nem elég, hogy nem áll jól, még nem is látsz vele ... 😊

A medve nem játék.

izé, elseje van de még nem látom 😄

a.carkey
Nem a 4-5 évvel, hanem az üzletpolitikával van baj. Nem mondjátok már, hogy nem úgy derülnek ki a hibák, adnak ki patcheket, hogy jó sokan "betatesztelnek"?!😊 Minden játékban vannak hibák, de és? Ugyanúgy kiadják ...
A progi háttérbeszorulását hihették, de pl. jön ugye egy Sea Dogs 2 is, amit szintén nagyon várok ... 😊 EIDOS: QA!

A medve nem játék.

Beagie
szerintem is belefér simán, lényeg hogy jó legyen

www.gtr-masters.hu

dikki*yysw
Ja én is olvastam. Sztem nem olyan katasztrofális a helyzet a késéssel, kb. 4-5 éve készül a játék ezt az egy hónapot kibírjuk.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Beagie
ja és hiszem ha látom!

www.gtr-masters.hu

Beagie
Republic júliusban
<2003. július 01. @ 09:05 - ZeroCool>
A közelmúltban jelentette az Elixir Studios, hogy nagy reményekkel kecsegtetõ alkotásuk, a Republic: The Revolution mégsem tud megjelenni idén júniusban. Sokan nagyon lelombozódtak, pedig nem is volt rá annyira okuk. Hiszen ez az eltolás csupán néhány hetes volt, és a legfrissebb infók szerint ebben a hónapban tuti megjelenik a játék!

source: gamestar.hu

www.gtr-masters.hu

nem temetjük, fasza lesz lehet de atólmég folytatás tuti nem lesz mert eidos részérõl nem lesz kasszasiker...

Pluskast
Most amiatt mert késik a kiadás még nem kell eltemetni a játékot. A game igen is fasza lesz. A kiadás után aztán meg tõllem el is pusztúlhat az eidos mert megérdemelné.

szeirntem is elbaszta, mert aki várta az emiat megvenni már tuti nem fogja max letrölteni, és a csuszás miatt a reklámjaik is buktak igy a nagyközönség meg gyk tudni se fog ról, szal enyi volt szerintem...

a.carkey
Én már nem is reagálok. Felspannoltam magam, aztán az Eidos meg kiszúrt a jónéppel. Ez bukta lesz. Olvasgattam egy két forumot: ott anyázik a fél banda, szidják az Eidost, tök ki van mindenki ábrándulva. Szerintem:
A KIADÁS ELCSÚSZTATÁSÁVAL AZ EGÉSZET JÓL ELBASZTA AZ EIDOS! Kiváncsi leszek az eladott példányszámokra.

A medve nem játék.

Pluskast
UP!

a.carkey
Valószínûleg több év fejleszõi munkájából valók a képek és azóta sok minden változhatott a gaméval kapcsolatban. Nézd meg az SWG-rõl készült képeket:
kinézetre minimális különbség, de a kezelõfelület tekintetében már óriásiak a változások, és azt a legnehezebb - szerintem - normálisra kialakítani. Azon már sok játék elbukott ...
Ez lehet az oka.

A medve nem játék.

hali emberek!
miért van az, hogy ahány kép, annyi interface van rajta? ennyi mod közül lehet majd választani? mik lesznek ezek? vki világosítson fel jobban, mert amit rendelek magyar ujsag (gamer magzin), abban eddig szot se ejtettek rola... szal mondja má' el vki magyarul!! 😊)
amugy milyen vason fog menni?
kiadás meg gondolom a már emlitett sw illetve lara-baba miatt huzodik... nembaj, addig tolom a gta-t, meg megnézzük mivé lett Croft kisasszony.... 😊)

Pluskast
Azt a mocsok eidos azt kell robbantani

a.carkey
Mit kell már megint robbantanom? Most jövök vissza Irakból, erre megint kellek. Pihenni se hagyják az embert ... 😊

A medve nem játék.

Pluskast
Még ebben az évben remélem😊
De rájöttem miért tolják el ennyire az idõpontot. Biztos beleraknak még a játékba egy Eidos épületet amit aztán a kedves játékosnak fel kell robbantania, hogy nyoma se maradjon

melyik év? 😄DD

Pluskast
Új fejlemények. Tegnapi infó. A megjelenés juli 10 vagy 16.

Pluskast
Tényleg aug.14 a gamespot szerint is😞(
A jó kurva anyjukat
Az amcsi verzió nem jelenik meg hamarabb???

ne busulj ! 😊
majd aug 14.en bejelentik hogy majd karacsonykor jon ki azan meg hogy ev elelejen 😛 aztan kedik elorol a bejelenteseket 😊

May the force serve you well!

a.carkey
Ennyit csúszni!
Pedig de mászkálnék már ezeken az utcákon ...

A Strategy Guide július 16-án jelenik meg, a game meg tényleg csak augusztus 14-én ... 😞 Elszomorító!

Addig is Miss Novistrana 2003 😊

Persze nem, de a sok csizmás csaj között felüdülést jelentene ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Hallottátok, hogy novistranaiak felrobbantották az Eidos központját New Yorkban, mert a játék nem jelent meg idõben?
Persze azt mondták, hogy novistranaiak voltak, de ez nem biztos ...
Bocs a lassúságomért, de kimerített ez a hosszú utazás New York és Budapest között ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Az is baromság, csak még nem írták át!
Amerikában jelenik meg elõször ... 😞

A medve nem játék.

Pluskast
Bárcsak igazad lenne mert akkor holnap már lehetne játszani is vele.

Beagie
gamershell mai verziója : USA aug. 14, EU: jun. 27

(mondjuk én már nem hiszek ezeknek)

www.gtr-masters.hu

a.carkey
Nem lesz demo belõle, csak trailerek vannak. Azokat a hivatalos oldalon, a novistranan és itt Republic moviek találod meg ...

A medve nem játék.

Faterx
Nem jó vicc
I.C.ram
KEdvencem, mikor a 75 éves Hitler Sieg Heilezett 😊))) Nagyon komoly volt.
jaja, alapötlet jó megvalositás ....
mongyuk az egész filmbõl az eleje volt a legjobb amikor a feketefehér film alatt dumalt a manusz, az ert valamit , az kellet volna vegig 😄D

I.C.ram
Ja csak volt a filmben egy kamu! 😄 régi Wartburgok mászkáltak az úton, amikor az az NDK találmánya. 😊 Tipikus amerikai film volt, bá maga az alapötlet jó volt.
aha, és mi volt az elõzõ verziókban?? 😄
szerintem az ember csak kb az 5.0-tol kerülhetett be, addig még tuti nem voltak olyan részegesek a programozok 😄

a.carkey
Szerintem + a mostani a 9.02-es patch 😊

A medve nem játék.

az alfa verzioban meg az indiánok igázták le az egész földet mert ellopták colombis hajoját és lemásolták és gyártotak sokat és meghoditották a földet 😄 aztán beittak jött a bétaverzió, azt bedrogoztak és jött a mostani 😄