53
-
#53 Melyik soromhoz is írtad? -
#50 Nem vsztetél sokat, mintahogy mi sem az elvesztésével... -
#48 Mivan, megint töröltek? :) -
#45 Nem rossz tipp, akár igaz is lehet ;) -
#43 Igen, remélem így lesz és minél hamarabb visszatérsz oda ahonnan nemrég előbújtál... -
#39 Ha jól látom "kedvencünket" megit eltávolították csak így tovább... -
#38 Hehe. -
RpPRO #35 Bandit21, remelem, nincsenek azert almatlan ejszakaid atinever csoka miatt. :DD Neha ugy erzem, kicsit uldozesi maniad van. :)) Szal bizonyitek kell, nem igeret? Fx gyorsabb es punktum!! :DDDDDD -
#34 Moderátor erre nézett, és amit gondolt, azt kimoderált. Az más kérdés, hogy nem végzett teljes munkát, mert a reagálásokat is ki szokás szedni :) -
#33 Hmm. Na most akkor mi a f@sz van?
atineverkém, észrevették, hogy káros vagy az egészségre és kivontak a forgalomból, vagy beszéltél a rendszergazdival, hogy tüntessenek el innen mert lincshangulat van? Vagy esetleg te vagy a rendszergazda?
A vitám amit belinkeltem is érdekesen alakult, (http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=27689), uais eltűnt onnan is a két utolsó (amúgy ez jó jelző más szemponból is rád) irományod. Érdekes mintha magammal beszélgetnék, sőt "idézek" is tőled, csak az üzeneted tűnt el. Itt is "hiányoznak" nagyszerű irományaid.
Ha lehetne kérni vmelyik tisztelt Supergamez "vezetőt", h vmiféle magyarázatot adjon azt megköszönném, mert így elég érthetetlen a helyzet. -
#32 Amióta vettem egy atit, rájöttem, hogy vidkaresz tekintetében sem minden fenékig tejfel, úgyhogy mostmár nv-re, meg ati-ra is morgok, de az ati legalább nem veszi hülyére a népet!
Mindenesetre ebbe az egészbe én kezdek belefáradni, és ez nem csak miattad (a stílusoddal továbbra sem tudok kibékülni) van, hanem az nv folyamatos hülyérevétele miatt is (igérgetés - eredmény).
ja, és muhaha :\ -
#30 Ne kóstolgassál, vagy írd meg a címed ha tényleg ilyen fasza gyerek vagy, megkereslek és megebszélhetjük, de amíg én nem szólok be neked addig te se nagyon tedd.
Ha nem vennéd észre itt emberek beszélgetni szeretnének különböző támákról, ez neked nem megy, meg úgytűnik a vallásod is az "Nv fanatizmus" ami még nem lenne baj ha nem kulturálatlan, alpári módon tudnál csak megnyilatkozni. Az hogy milyen vizsgáim leszenk, semmi közöd hozzá, hidd el nem sokat tudnál szólni hozzájuk.
A TÖBBI NORMÁLIS embernek ajánlom, (akár NV vagy Ati "hívők") h egyszerűen ne figyeljenek oda atinever üzeneteire, fölösleges. (példának nézétek meg ezt:"http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=27689") -
#24 NAGGYONJÓ!! :DDD
Mindenesetre érdekes, hogy atinever nem találja furcsának, hogy gyakorlatilag 1-2 kivétellel mindenki mást állít, mint ő. És nem csak atifanatikusokról van szó. -
StarFist #23 Fiam, te olyan elvakult vagy, hogy egy fehérbotos öregember SólyomSzem hozzád képest. Ugye tudod, hogy a csodás NV35 kizárólag a 3DM03 -ban volt képes ezt a combos teljesítménynövekedést produkálni? -
#20 Az "érdemi" hozzászólásom:
Japánban már vagy 2 hete lehet kapni az R9800Pro 256DDRII-e kártyát. "Azt mondják" h június végére már majd ott is kapható lesz az Fx5900U... Ez már megint 2 hónap késés az Ati-hoz képest ráadásul a 2 kártya kb fej-fej mellett halad. Örülök neki h az 5900U nem lett "olyan" mint az 5800 mert akkor vszínűleg az Ati mérnökeit meghatározatlan idejű szabadságra küldték vna.
De ami a R9700 volt a gef4-hez képest, ahhoz a visszavágáshoz sehol nincs az Fx5900U az R9800hoz. Mire kapható lesz már bejelentik az R360-at. Az nv-nek 2őt kellene lépnie h visszaszerezze a "megszokott" pozícióját ( a legjobb gpu/kártya címért), mert így mindig csak utóléri az Ati-t. A versenynek (+áresés) jobb lett vna ha az 5900U sokkal gyorsabb lenne. Így tényelg a "péz" ösztökélheti csak Őket (ati). Borg kollégának igaza van. -
#19 Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!! Nagyon jó! -
#18 "Engem leginkább a 3. pont zavar, bár ha atinevert elnézem már nem csodálkozok semmin..."
Buhihhi :D -
Borg #16 Nem szar azért az FX, csak az nVidia kurvára elcsúszott azon, hogy
1. Rendkivül alábecsülte az ATIt
2. Túlbecsülte az NV3X VPU-t
3. Alábecsülte az emberek értelmi szinvonalát.
Engem leginkább a 3. pont zavar, bár ha atinevert elnézem már nem csodálkozok semmin... -
Borg #14 Aha persze, és ezért hiányzik a sárkány is 3dmark2001ben a nő lábai közül.
Öregem te tényleg egyszerű vagy mint a faék...
De persze a hirhez hozzászólni megintcsak nem tudsz. És akkor még másokra mutogatsz hogy nem értenek hozzá... -
#13 "application specific optimization and not a cheat."
Alkalmazás specifikus optimalizálás az jobbára csalás, ha csak arra az egy alkalmazásra jön ki. Pláne, ha ez egy összehasonlító teszt.
(ha másra is van optimalizálás, akkor írgyad le eredményekkel, pls)
"For example, Futuremark's PCMark2002 has different CPU test compilations for AMD's AthlonXP and Intel's Pentium4 CPUs."
Hmm... ezaztánakorrekt... mindent onnan mér, ahonnan jobb a kép, vagy mi? Azé' a prockóknál is valami standard teszt kéne, bár a különböző utasításkészlet erősen bezavar :( -
Frenzy #10 kiveve ha ASUSt veszel, mert az 1 slotos :-P -
#8 8z89z -
#7 uuuuuu -
#2 inkább nem szidom az nvidiát mert lehet ök csinálják a ps3 grafchipjét
de azért LOL