Nem lesz több különálló Internet Explorer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CAD
Netscapet ahogy irtam felesleges temetni... netscape majdnem u.a. mint mozilla, igy aki azt szeretni ott a mozilla neki, hasznalja egeseggel.

Hat IE igencsak nagy fejlodesen ment at a 4.0tol kezdve, igaz ezt egy textes html oldal nem mutatja ;> - de igy hirtelen is igen sokat tudnek felsorolni, ami nem lenne ha nem lenne ie5-6...

caddie

Nekem nincs semmi bajom az Explorerrel. Szerintem jó. Ellenben az Operát és a Netscapet bizonyos oldalak jól megfingatják. Ezért használok én MSIEt. Mert rákényszerítenek. Bár már megszoktam.
Yfel: az hogy a IE a 4.0 ótza is sokat fejlõdött. Aki fejlesztett már webes alkalmazást az tapasztalja. Az eredményt meg a "nagyközönség" is láthatja.

A legértelmesebb Win-es alkalmazás az Aknakeresõ. Kinek mi a legjobb ideje benne? 😊)
Szerintem ebbõl sem lesz semmi...

De a Mac-et szerintem nem nagyon kell félteni, ott van rá a Safari (ne röhögjetek ki, soha nem használtam, hogy mennyire lehet jó)

Egyébként ha bejön amit ígérnek akkor sem kell nagyon aggódni miatta... az IE már a 4.0 óta nem fejlõdött szinte semmit... ezután sem fog

Y
És mi lesz a MacOs-sel? ott is a az Os fogja tartalmazni az IE-t? 😊)
hansregenkurt
ja igen, csak a netscape-et mar nem fogjak tovabb fejleszteni, igy vagy windowst kell hasznalnod ha ie rajongo vagy, vagy mas alternativak utan kell nezned.
SoDI---
Az XP SP1 már meghozta az alapvetõ komponensek eltávolításának lehetõségét. Nyugodtan megtehetõ az IE eltávolítása, és cserébe pl. Netscape használata.
Az már persze más kérdés, hogy ilyen baromságot normális ember nem csinál - hiába van rá meg az elméleti lehetõség.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Mike
emiatt volt antitröszt per

majd most lesz újra

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

zippofcy
Lesz ez meg igy se!

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

szerintem igen ....
Csudri
Úgy látom Bill-nek megint elgurult a gyógyszere!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Benedekco
eltávolítható mindentovábbi nélkül (a windowsal együtt 😊höhö )

Mé há nem?