23
  • CAD
    Netscapet ahogy irtam felesleges temetni... netscape majdnem u.a. mint mozilla, igy aki azt szeretni ott a mozilla neki, hasznalja egeseggel.

Hat IE igencsak nagy fejlodesen ment at a 4.0tol kezdve, igaz ezt egy textes html oldal nem mutatja ;> - de igy hirtelen is igen sokat tudnek felsorolni, ami nem lenne ha nem lenne ie5-6...
  • zero911
    Nekem nincs semmi bajom az Explorerrel. Szerintem jó. Ellenben az Operát és a Netscapet bizonyos oldalak jól megfingatják. Ezért használok én MSIEt. Mert rákényszerítenek. Bár már megszoktam.
  • GodBadka
    Yfel: az hogy a IE a 4.0 ótza is sokat fejlődött. Aki fejlesztett már webes alkalmazást az tapasztalja. Az eredményt meg a "nagyközönség" is láthatja.

A legértelmesebb Win-es alkalmazás az Aknakereső. Kinek mi a legjobb ideje benne? :))
  • Yfel
    Szerintem ebből sem lesz semmi...

De a Mac-et szerintem nem nagyon kell félteni, ott van rá a Safari (ne röhögjetek ki, soha nem használtam, hogy mennyire lehet jó)

Egyébként ha bejön amit ígérnek akkor sem kell nagyon aggódni miatta... az IE már a 4.0 óta nem fejlődött szinte semmit... ezután sem fog

Y
  • An-Dee
    És mi lesz a MacOs-sel? ott is a az Os fogja tartalmazni az IE-t? :))
  • hansregenkurt
    ja igen, csak a netscape-et mar nem fogjak tovabb fejleszteni, igy vagy windowst kell hasznalnod ha ie rajongo vagy, vagy mas alternativak utan kell nezned.
  • SoDI---
    Az XP SP1 már meghozta az alapvető komponensek eltávolításának lehetőségét. Nyugodtan megtehető az IE eltávolítása, és cserébe pl. Netscape használata.
    Az már persze más kérdés, hogy ilyen baromságot normális ember nem csinál - hiába van rá meg az elméleti lehetőség.
  • Mike
    emiatt volt antitröszt per

majd most lesz újra
  • zippofcy
    Lesz ez meg igy se!
  • aliens
    szerintem igen ....
  • Csudri #6
    Úgy látom Bill-nek megint elgurult a gyógyszere!
  • Benedekco
    eltávolítható mindentovábbi nélkül (a windowsal együtt :)höhö )