23
-
#23 Netscapet ahogy irtam felesleges temetni... netscape majdnem u.a. mint mozilla, igy aki azt szeretni ott a mozilla neki, hasznalja egeseggel.
Hat IE igencsak nagy fejlodesen ment at a 4.0tol kezdve, igaz ezt egy textes html oldal nem mutatja ;> - de igy hirtelen is igen sokat tudnek felsorolni, ami nem lenne ha nem lenne ie5-6... -
zero911 #22 Nekem nincs semmi bajom az Explorerrel. Szerintem jó. Ellenben az Operát és a Netscapet bizonyos oldalak jól megfingatják. Ezért használok én MSIEt. Mert rákényszerítenek. Bár már megszoktam. -
GodBadka #20 Yfel: az hogy a IE a 4.0 ótza is sokat fejlődött. Aki fejlesztett már webes alkalmazást az tapasztalja. Az eredményt meg a "nagyközönség" is láthatja.
A legértelmesebb Win-es alkalmazás az Aknakereső. Kinek mi a legjobb ideje benne? :)) -
Yfel #19 Szerintem ebből sem lesz semmi...
De a Mac-et szerintem nem nagyon kell félteni, ott van rá a Safari (ne röhögjetek ki, soha nem használtam, hogy mennyire lehet jó)
Egyébként ha bejön amit ígérnek akkor sem kell nagyon aggódni miatta... az IE már a 4.0 óta nem fejlődött szinte semmit... ezután sem fog
Y -
An-Dee #18 És mi lesz a MacOs-sel? ott is a az Os fogja tartalmazni az IE-t? :)) -
#14 ja igen, csak a netscape-et mar nem fogjak tovabb fejleszteni, igy vagy windowst kell hasznalnod ha ie rajongo vagy, vagy mas alternativak utan kell nezned. -
#13 Az XP SP1 már meghozta az alapvető komponensek eltávolításának lehetőségét. Nyugodtan megtehető az IE eltávolítása, és cserébe pl. Netscape használata.
Az már persze más kérdés, hogy ilyen baromságot normális ember nem csinál - hiába van rá meg az elméleti lehetőség. -
#11 emiatt volt antitröszt per
majd most lesz újra -
#10 Lesz ez meg igy se! -
aliens #9 szerintem igen .... -
#6 Úgy látom Bill-nek megint elgurult a gyógyszere! -
#2 eltávolítható mindentovábbi nélkül (a windowsal együtt :)höhö )