101
Letölthető könyvek
-
Regiujzenek #101 Személyiségfejlesztés, önbizalom erősítés, egyéniségépítés és egyéb témában e-book:
Eyn - Belső szó
-
natalkabala #100 SŰRGŐS!!!!!
Sziasztok! Stephen King most megjelent 11/22/63 című könyvét szeretném megszerezni. Legjobb lenne magyarul, de angolul is jó. Előre is köszi! -
#99 Koszi. -
#98 canadahun.com
irodalom/ebook
regisztrálj, írj 20 értelmes hozzászólást(nem, nem az ebook topikba) majd 48 óra múlva tölthetsz. -
#97 Ez sem. -
#96 Ez nem mukodik. -
Iculi20 #95 Sziasztok!
Raymond Queneau: Stílusgyakorlatok c. könyvét keresem!!!!!! Valaki tud nekem ebben segíteni? Köszönöm! :) -
greco #94 http://ebookhu.weebly.com -
ghost005 #93 Aloha!
Nem tudtok véletlenül olyan helyeket ahonnan magus regényeket lehet letölteni vagy valakinek van gépen.
Nekem is lenne szívesen cserélnék is ha valakit érdekelne.
Pá -
Lia3 #92 Találtam itt néhány könyvet,ha esetleg valakit érdekel
www.konyvfanoknak.5mp.eu -
Pandi83 #91 Itt van egy-két jó könyv ha valakit érdekel:
www.enkonyveim.g-portal.hu
-
Lorin O Krell #90 Üdv!
Valaki tudna linkelni egy magyar nyelvű Shadowrun alapkönyvet?Nagyon megköszönném.Hogy melyik kiadás az annyira nem lényeg de leginkább a harmadik érdekelne.
Üdv! -
#89 érdekelne fritz gesing kreatív írás című könyve, esetleg a hogy írunk mi, vagy hasonló témájú könyvek, ezek letölthető változata, vagy végső esetben annak is örülnék a vki elküldené az anyagot, előre is köszönöm -
RicsyPy #88 Sziasztok.Nem tudom hogy nézitek-e még ezt a fórumot ha igen akkor tudnátok adni linket Kurt Reider könyvekhez?Vagy egyéb könyvekhez aminek köze van a második világháborúhoz, egyéb technikai fejlesztéseket bemutató könyvekhez.Előre is köszi. -
pzolika978 #87 Sziasztok! Régi 80-as évekbeli Merkur katalógusokat nem tud valaki? -
Robag20 #86 Nekem is nagyon nagy segítség kellene! Kérek vkit hogy húzzon ki a ... szóval onnan!
Szükségem lenne elektronikus formában a Kökény Sándorné Gépírási Szöveggyűjtemény I. -re... vagy az utolsó 50 oldalára...
Ha vki tud segíteni akár privát mailt is várok: [email protected]
előre is köszi.... minden megoldás érdekel
-
alakulat #85 köszi
-
#84 nézd meg ezt -
#83 hogy tudsz belépni? mert azonosítót kér... :|
régen én is töltöttem innen sok könyvet, de most.. :( -
alakulat #82 hi
nekem access könyv kellene, ha vki tud ossza meg velem.
kösz -
Slaider #81 Üdv!
Wilbur Smith könyvek érdekelnének, aki tud cimet plz ossza meg velem, köszi előre is. -
chokeerigo #80 Sziasztok!:)
Valakinek megvan Joseph Heller: 22-es csapdája?
Az lécci írjon ide! ;) -
Pemp #79 Hali Mindenkinek!
Nekem Wass Alberttől kéne a Hagyaték c. könyv aki tudja hol találhatom meg az lécci írjon. THX -
#78 Másik forrás -
#77 Tessék -
#76 Svejk nincs valakinek?
-
#75 egy pár könyv van itt -
#74 f451.anyag.info -
#73 most működő scifi-s oldalt tudtok mondani? -
#72 Erioni Harosna: negyedévente jelenik meg, M.A.G.U.S. e-folyóirat, igényes szép, és sok híres író is tiszteletét teszi benne (persze álnéven: az igazi nevük az impresszumban van!) Én jómagam a tördelője vagyok. Jó olvasgatást hozzá.
ERIONI HARSONA - M.A.G.U.S. e-folyóirat
ja: meglehet hogy a letöltési cím változni fog... mindenképp jelzem majd. -
Inquisitor #71 http://slidintune.uw.hu/ebook -
Sith #70 Én is az SLP után érdeklödnék... ekkora a tanácstalanság vagy esetleg átalakult zártkörü e könyvtárrá? -
gatesz #69 Esetleg Lynda.com-os videót? Flash-ről. -
gatesz #68 Nem tud valaki Flash-es könyvet, mondjuk MX2004 Vagy valami hasonló vagy újabb, Flash 5 Biblia nem kell. -
#67 Asimov, MAGUS,... -
Mithrill #66 Üdv!
Én is szeretném megtudni, hogyan jutok be az slp-re... Utaztam egy nagyot, aztán hazajöttem, s látom: nem tudok már bejutni. Kutya rossz, nem tudok könyveket vadászni...:((
Egyébként milyen oldalak vannak még?
Én ismerem még az f451.anyag.info -t,és persze a mek.oszk.hu -t
Még vm?
-
HUmanEmber41st #65 Ezekből egypár megvan, majd privizz , ha még aktuális
-
HUmanEmber41st #64 Hogyan lehet belépni az SLP hez?
Újabban csak regisztrált tagoknak lehet belépni !!!!
help!!! -
Kecske85 #63 Sziasztok!
Próbálom összegyűjteni Asimov összes művét digitálisan, és a segítségeteket kérném.Még mindig hiányoznak a következők:
-A biológia rövid története
-A hold tragédiája
-A kavics az égben
-A pozitron ember
-Robbanó napok
-Ameddig a szem ellát
-Az idő gyermeke
-fantasztikus utazás
-Gyilkosság a könyvvásáron
-Leszáll az éj
-Nemezis
-Robotok
-Robur11
-Szivélyes fahrenheit
-Útikalauz
Bármilyen formátum jó.
Ha sikerül összeszedni mindet csinálnék egy weboldalt ahol mindenki letölthetné.Vagy ha már van ilyen akkor szóljatok.Előre is kösz!
E-mail címem: [email protected]
Írjatok! -
Darkboy #62 Nincs meg valakinek a marketingmegoldasok.hu e-book? fizetnék érte, de nem az eredeti árat (80.000), hanem 10-20 ezer Ft-ot!