Revenge on School/Police/Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
Ha valakit érdekel, innét tölthető: https://drive.google.com/file/d/0B_BuauyWtTO7VFE3RDQzYmplclE/view?usp=sharing

Telepítős változat, dosbox belehegesztve. Sulihoz és Police-hoz van benne végigjátszás, de a Police-szal nem bírok el.
Ahhoz nem tudna valaki adni? Egyszerűen sehol se találok.
A Deluxe változat van benne amúgy.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Penya
Az egy jatek volt, el is kertem tole, az meg tok szoveges kaland, nem menuvezerelt.

A policében találni utalást lockhart és bensine nevû tomcat játékokra. Azokat ismeri valaki?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

„Mindig böfögsz, ha kínzókamrában vagy?" (police)

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

JetiRulez
Halott topic, de életet lehelek bele. Innen tölthetõ mind három a Szakadt Csövessel együtt.

JetiRulez

Figyelem!!!!!

A revenge on school/police le lehet tölteni strong dc-rõl!!
Le lehet vennem e remek gamet???

Nem tudjátok hol lletölteni?
ITT egy ÚJ magyar kalandjáték!

http://www.extra.hu/revengeon/

DarkHorSe
én megtaláltam dc-n mérete minimális fent is van a megosztásomban szal ha valakinek kell jõjjõn dc-re..

Swedish people are albino monkeys

Penya
Regi szep dosos idok. Semmi vindoze. Nc vagy Dn kinek melyik teccett 😊 Esetleg Vc, de azt csak a menok hasznaltak 😉

Szép idõk voltak.
Penya
Megneztem nem megy 😞( DC-n probalkozzatok meg. Vagy nekem megvan, vegso esetbe felnyomom valahova.

Penya
www.extra.hu/pretender ha meg letezik.
Egyebkent Tomcat csinalta oket. Eleg nagy ember a magyar scenen.

honnét lehet leszedni õket?

War. War never changes.

zaki
bazzeg, rohadt jó dumák voltak benne

ThePartyFace
En imadtam!
Kar hogy sosem tudtam egyiket sem vegigvinni...

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Penya
Nagykiraly volt, nemigaz?

Manta
Igen