266
Mi történt ma Veled?
-
#24 jézusom, primitív majmok..... -
#23 Ostromállapot az Üllői-úton
-
#22 ??? -
#21 Ááá dögöljek meg ha nem tudtam, hogy valaki beír ide ezzel kapcsolatban valamit -
#20 Kimentem az Üllői útra, meglöktem Szentes Lázárt, aztán elszabadult a pokol. -
#19 hát nem is tudom, hogy most mit írjak... -
#18 ja csak a moci kissebb, a motoros nagyobb :) -
#17 Esetleg a kocsiról?:D -
#16 "Írtam CD-t kocsiba, és elhatároztam, hogy leszokok!"
A cd írásról? -
#15 Délelőtt leedzettem, utána megvettem a Flash Bibliát, Du. 2 óra óta meg dolgozom este 10-ig:( -
#14 Így nézhetsz ki rajta:
:DD -
#13 -
#12 Vettem 2 egeret, meg cigarettadohányt. Írtam CD-t kocsiba, és elhatároztam, hogy leszokok! -
#11 Semmi. Felb***ták az agyam az önkormányzatnál! -
#10 Ez ugyan tegnap történt, de vettem egy robogót. -
#9 Kegyetlen a sors, és ilyenkor az ember felteszi a nagy kérdést:"miért pont velem????":(( -
#8 ma kézilabda meccsen voltam (mármint én játszottam) vesztettünk of course. vasárnap megnt megyünk és ott is veszitünk -
#6 Ez véresen komoly.
De túléltem, és az ujjaimat is sikerült időben visszavarrni, az egyetlen gond az, hogy már nem fognak úgy funkcionálni mint azelőtt, és ebből következik, hogy 99% esélyem van rá, hogy leszázalékolnak így 23 évesen.
Bevallom, hogy nem ez volt az álmom:( -
#5 neteztem meg ettem -
#4 nem mondod komolyan? -
#3 Ma egy munkagép a gyárban lekapta 3 ujjam, de nálunk ez mindennapos jelenség, tehát nem kell aggódni.Ebcsont beforr.Most hoztak haza a korházból, be van kötve a teljes jobb kézfejem.Bal kézzel gépelés sux! -
#2 én meg b*sztam elmenni edzésre, inkább itthon netezek -
Braveheart #1 Írtunk 3 dogát a suliban, jövő héten még írunk 4-et+ akkor lesz a KRESZ vizsga is...